Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Конзоли
Конзоли

53 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  25.990 ден.37.000 ден.
  Комода IndustrialКомода Industrial
  • Ново
   25.990 ден.37.000 ден.Редовна цена-11.010 ден. исклученоЦена
   Комода IndustrialКомода Industrial
   • Ново
    Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метална рамка Метални рачки Ширина: 160 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 45 cm Висина на фиоки: 21 cm Висина на полици: 31 cm
    25.990 ден.37.000 ден.Редовна цена-11.010 ден. исклученоЦена
    Комода IndustrialКомода Industrial
    • Ново
     Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метална рамка Метални рачки Ширина: 160 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 45 cm Висина на фиоки: 21 cm Висина на полици: 31 cm
     25.990 ден.37.000 ден.Редовна цена-11.010 ден. исклученоЦена
     • Ново
      11.990 ден.15.990 ден.
      Комода EscadaКомода Escada
      • Ново
       11.990 ден.15.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
       Комода EscadaКомода Escada
       • Ново
        Конзоли
        Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Пластични рачки Ширина: 160 cm  Висина: 78 cm  Длабочина: 35 cm
        11.990 ден.15.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
        Комода EscadaКомода Escada
        • Ново
         Конзоли
         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Пластични рачки Ширина: 160 cm  Висина: 78 cm  Длабочина: 35 cm
         11.990 ден.15.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
         • Ново
          11.990 ден.13.000 ден.
          Комода UTAHКомода UTAH
          • Ново
           11.990 ден.13.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
           Комода UTAHКомода UTAH
           • Ново
            Конзоли
            1Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 140 cm  Висина: 94 cm  Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 20 cm
            11.990 ден.13.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
            Комода UTAHКомода UTAH
            • Ново
             Конзоли
             1Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 140 cm  Висина: 94 cm  Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 20 cm
             11.990 ден.13.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
             • Ново
              11.990 ден.12.990 ден.
              Комода ElleКомода Elle
              • Ново
               11.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
               Комода ElleКомода Elle
               • Ново
                Конзоли
                Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ногарки од дрво Рачки од метал и јаже Облога со UV заштита Ширина: 120 cm  Висина: 90 cm  Длабочина: 36 cm Димензии на левиот дел: Ширина: 77,6 cm  Висина: 27 cm Димензии на десниот дел: Ширина: 38,8 cm  Висина: 17 cm Висина на ногарки: 30 cm
                11.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                Комода ElleКомода Elle
                • Ново
                 Конзоли
                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ногарки од дрво Рачки од метал и јаже Облога со UV заштита Ширина: 120 cm  Висина: 90 cm  Длабочина: 36 cm Димензии на левиот дел: Ширина: 77,6 cm  Висина: 27 cm Димензии на десниот дел: Ширина: 38,8 cm  Висина: 17 cm Висина на ногарки: 30 cm
                 11.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  26.490 ден.29.000 ден.
                  Комода VerdaКомода Verda
                  • Ново
                   26.490 ден.29.000 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                   Комода VerdaКомода Verda
                   • Ново
                    Конзоли
                    Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метална рамка (Дебелина на профилот: 1,5 cm) Телескопски лизгачи на фиоките Метални рачки  Ширина: 180 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 45 cm Големина на фиоките: Ширина: 85 cm  Висина: 16 cm Висина на ногарките: 22 cm 3 фиоки, 2 вратички Дополнителен простор за складирање
                    26.490 ден.29.000 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                    Комода VerdaКомода Verda
                    • Ново
                     Конзоли
                     Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метална рамка (Дебелина на профилот: 1,5 cm) Телескопски лизгачи на фиоките Метални рачки  Ширина: 180 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 45 cm Големина на фиоките: Ширина: 85 cm  Висина: 16 cm Висина на ногарките: 22 cm 3 фиоки, 2 вратички Дополнителен простор за складирање
                     26.490 ден.29.000 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      13.990 ден.17.000 ден.
                      Комода ErikaКомода Erika
                      • Ново
                       13.990 ден.17.000 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                       Комода ErikaКомода Erika
                       • Ново
                        Конзоли
                        Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Шиирна: 160 cm  Висина: 75 cm  Длабочина: 42 cm
                        13.990 ден.17.000 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                        Комода ErikaКомода Erika
                        • Ново
                         Конзоли
                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Шиирна: 160 cm  Висина: 75 cm  Длабочина: 42 cm
                         13.990 ден.17.000 ден.Редовна цена-3.010 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          9.990 ден.13.500 ден.
                          Комода LeliaКомода Lelia
                          • Ново
                           9.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-3.510 ден. исклученоЦена
                           Комода LeliaКомода Lelia
                           • Ново
                            Конзоли
                            Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на конзолата: Ширина: 150 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 35 cm Димензии на полицата: Ширина: 100 cm  Висина: 15 cm  Длабочина: 15 cm
                            9.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-3.510 ден. исклученоЦена
                            Комода LeliaКомода Lelia
                            • Ново
                             Конзоли
                             Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на конзолата: Ширина: 150 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 35 cm Димензии на полицата: Ширина: 100 cm  Висина: 15 cm  Длабочина: 15 cm
                             9.990 ден.13.500 ден.Редовна цена-3.510 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              8.990 ден.9.990 ден.
                              Комода GliseКомода Glise
                              • Ново
                               8.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               Комода GliseКомода Glise
                               • Ново
                                Конзоли
                                Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 150 cm  Висина: 75 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарки: 25 cm
                                8.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                Комода GliseКомода Glise
                                • Ново
                                 Конзоли
                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 150 cm  Висина: 75 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарки: 25 cm
                                 8.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  8.390 ден.9.990 ден.
                                  Комода EwaКомода Ewa
                                  • Ново
                                   8.390 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                   Комода EwaКомода Ewa
                                   • Ново
                                    Конзоли
                                    Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 100 cm  Висина: 125 cm  Длабочина: 35 cm
                                    8.390 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                    Комода EwaКомода Ewa
                                    • Ново
                                     Конзоли
                                     Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 100 cm  Висина: 125 cm  Длабочина: 35 cm
                                     8.390 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      6.990 ден.9.990 ден.
                                      Комода LidyaКомода Lidya
                                      • Ново
                                       6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                       Комода LidyaКомода Lidya
                                       • Ново
                                        Конзоли
                                        Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 182 cm  Висина: 82,5 cm  Длабочина: 41 cm
                                        6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                        Комода LidyaКомода Lidya
                                        • Ново
                                         Конзоли
                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 182 cm  Висина: 82,5 cm  Длабочина: 41 cm
                                         6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          12.990 ден.18.990 ден.
                                          Комода Venice - Walnut, Black MarbleКомода Venice - Walnut, Black Marble
                                          • Ново
                                           12.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                           Комода Venice - Walnut, Black MarbleКомода Venice - Walnut, Black Marble
                                           • Ново
                                            Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm  Висина: 78,6 cm  Длабочина: 35 cm Пластични ногарки: 17 cm
                                            12.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                            Комода Venice - Walnut, Black MarbleКомода Venice - Walnut, Black Marble
                                            • Ново
                                             Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm  Висина: 78,6 cm  Длабочина: 35 cm Пластични ногарки: 17 cm
                                             12.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              12.990 ден.18.990 ден.
                                              Комода Venicе - Walnut WhiteКомода Venicе - Walnut White
                                              • Ново
                                               12.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                               Комода Venicе - Walnut WhiteКомода Venicе - Walnut White
                                               • Ново
                                                Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 78 cm   Длабочина: 35 cm Метални ногарки: 17 cm Метални рачки
                                                12.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                Комода Venicе - Walnut WhiteКомода Venicе - Walnut White
                                                • Ново
                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 78 cm   Длабочина: 35 cm Метални ногарки: 17 cm Метални рачки
                                                 12.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  10.990 ден.15.990 ден.
                                                  Комода LaikaКомода Laika
                                                  • Ново
                                                   10.990 ден.15.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                   Комода LaikaКомода Laika
                                                   • Ново
                                                    Конзоли
                                                    Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 80 cm   Длабочина: 40 cm
                                                    10.990 ден.15.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                    Комода LaikaКомода Laika
                                                    • Ново
                                                     Конзоли
                                                     Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 80 cm   Длабочина: 40 cm
                                                     10.990 ден.15.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      6.990 ден.9.990 ден.
                                                      Комода HavanaКомода Havana
                                                      • Ново
                                                       6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                       Комода HavanaКомода Havana
                                                       • Ново
                                                        Конзоли
                                                        Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                                                        6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                        Комода HavanaКомода Havana
                                                        • Ново
                                                         Конзоли
                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                                                         6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          12.990 ден.15.000 ден.
                                                          Комода VeniceКомода Venice
                                                          • Ново
                                                           12.990 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                           Комода VeniceКомода Venice
                                                           • Ново
                                                            Конзоли
                                                            Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 180cm Висина: 78cm Длабочина: 35cm Метални ногарки: 17cm Метални рачки.
                                                            12.990 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                            Комода VeniceКомода Venice
                                                            • Ново
                                                             Конзоли
                                                             Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 180cm Висина: 78cm Длабочина: 35cm Метални ногарки: 17cm Метални рачки.
                                                             12.990 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              12.990 ден.15.000 ден.
                                                              Комода FargoКомода Fargo
                                                              • Ново
                                                               12.990 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                               Комода FargoКомода Fargo
                                                               • Ново
                                                                Конзоли
                                                                Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 180cm Висина: 78,6cm Длабочина: 35cm PVC ногарки: 17cm
                                                                12.990 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                Комода FargoКомода Fargo
                                                                • Ново
                                                                 Конзоли
                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 180cm Висина: 78,6cm Длабочина: 35cm PVC ногарки: 17cm
                                                                 12.990 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  12.990 ден.15.000 ден.
                                                                  Комода UpsalaКомода Upsala
                                                                  • Ново
                                                                   12.990 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                   Комода UpsalaКомода Upsala
                                                                   • Ново
                                                                    Конзоли
                                                                    Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 180cm Висина: 78,6cm Длабочина: 35cm PVC ногарки: 17cm
                                                                    12.990 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                    Комода UpsalaКомода Upsala
                                                                    • Ново
                                                                     Конзоли
                                                                     Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 180cm Висина: 78,6cm Длабочина: 35cm PVC ногарки: 17cm
                                                                     12.990 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      6.990 ден.9.990 ден.
                                                                      Комода IndustrialКомода Industrial
                                                                      • Ново
                                                                       6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                       Комода IndustrialКомода Industrial
                                                                       • Ново
                                                                        Комода изработена од квалитетна 18mm иверица со метални профили. Димензии: Ширина: 120cm Висина: 75cm Длабочина: 30cm Простор за складирање (3 вратнички) Метални профили (електростатски бојадисани): 20x30mm PVC кантирана
                                                                        6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                        Комода IndustrialКомода Industrial
                                                                        • Ново
                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица со метални профили. Димензии: Ширина: 120cm Висина: 75cm Длабочина: 30cm Простор за складирање (3 вратнички) Метални профили (електростатски бојадисани): 20x30mm PVC кантирана
                                                                         6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          6.900 ден.9.900 ден.
                                                                          Конзола НораКонзола Нора
                                                                          • Ново
                                                                           6.900 ден.9.900 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Конзола НораКонзола Нора
                                                                           • Ново
                                                                            Оваа конзола комбинира едноставност со современ стил и е идеална за компактно живеење. Спецификации: * Изработена од висококвалитетно борово дрво со дебелина од 3,5 cm. * Има метална конструкција со дебелина на профилот 40x20mm во црна боја. Димензија на голема полица: Должина: 79 см Длабочина: 29 см Висина: 85 см Димензија на мала...
                                                                            6.900 ден.9.900 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                            Конзола НораКонзола Нора
                                                                            • Ново
                                                                             Оваа конзола комбинира едноставност со современ стил и е идеална за компактно живеење. Спецификации: * Изработена од висококвалитетно борово дрво со дебелина од 3,5 cm. * Има метална конструкција со дебелина на профилот 40x20mm во црна боја. Димензија на голема полица: Должина: 79 см Длабочина: 29 см Висина: 85 см Димензија на мала...
                                                                             6.900 ден.9.900 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              8.600 ден.12.350 ден.
                                                                              Конзола ТараКонзола Тара
                                                                              • Ново
                                                                               8.600 ден.12.350 ден.Редовна цена-3.750 ден. исклученоЦена
                                                                               Конзола ТараКонзола Тара
                                                                               • Ново
                                                                                Конзолата Тара со својот ергономски и посебен дизајн ќе ги покрие сите потреби на вашето секојдневие. Дајте му здив на обновување на вашиот простор со комбинирање на естетиката со ергономијата. Спецификации: * Изработена од висококвалитетна иверица * Има 5 фиоки * Достапна во рустикална дабова боја Димензии: Должина: 72,5 см Длабочина: 39,5...
                                                                                8.600 ден.12.350 ден.Редовна цена-3.750 ден. исклученоЦена
                                                                                Конзола ТараКонзола Тара
                                                                                • Ново
                                                                                 Конзолата Тара со својот ергономски и посебен дизајн ќе ги покрие сите потреби на вашето секојдневие. Дајте му здив на обновување на вашиот простор со комбинирање на естетиката со ергономијата. Спецификации: * Изработена од висококвалитетна иверица * Има 5 фиоки * Достапна во рустикална дабова боја Димензии: Должина: 72,5 см Длабочина: 39,5...
                                                                                 8.600 ден.12.350 ден.Редовна цена-3.750 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  7.200 ден.10.350 ден.
                                                                                  Конзола Олимпус со 4 фиокиКонзола Олимпус со 4 фиоки
                                                                                  • Ново
                                                                                   7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
                                                                                   Конзола Олимпус со 4 фиокиКонзола Олимпус со 4 фиоки
                                                                                   • Ново
                                                                                    Одржете го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка  - Има 4 фиоки - Достапна во кастиљо торо боја Димензии: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14 дена Производот се...
                                                                                    7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
                                                                                    Конзола Олимпус со 4 фиокиКонзола Олимпус со 4 фиоки
                                                                                    • Ново
                                                                                     Одржете го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка  - Има 4 фиоки - Достапна во кастиљо торо боја Димензии: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14 дена Производот се...
                                                                                     7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      7.200 ден.10.350 ден.
                                                                                      Конзола Олимпус со 4 фиоки, венгеКонзола Олимпус со 4 фиоки, венге
                                                                                      • Ново
                                                                                       7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
                                                                                       Конзола Олимпус со 4 фиоки, венгеКонзола Олимпус со 4 фиоки, венге
                                                                                       • Ново
                                                                                        Одржете го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка  - Има 4 фиоки - Достапна во венге боја. Димензии: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14 дена Производот...
                                                                                        7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
                                                                                        Конзола Олимпус со 4 фиоки, венгеКонзола Олимпус со 4 фиоки, венге
                                                                                        • Ново
                                                                                         Одржете го вашиот простор организиран. Оваа комода е идеален избор за оние кои сакаат нивниот простор да остане практичен. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка  - Има 4 фиоки - Достапна во венге боја. Димензии: Должина: 80 см Длабочина: 40 см Висина: 95 см Време на испорака: 10-14 дена Производот...
                                                                                         7.200 ден.10.350 ден.Редовна цена-3.150 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          7.600 ден.11.000 ден.
                                                                                          Конзола Азенор со 4 фиоки, сономаКонзола Азенор со 4 фиоки, сонома
                                                                                          • Ново
                                                                                           7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                           Конзола Азенор со 4 фиоки, сономаКонзола Азенор со 4 фиоки, сонома
                                                                                           • Ново
                                                                                            Додадете стил и боја во вашето секојдневие со модерните комоди Азенор. Минималниот дизајн, просторот за складирање и модерното боење ќе ве натераат да го засакате. Азенор комода и средете го хаосот. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки. - Достапна во сонома боја. Димензија: Должина:...
                                                                                            7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                            Конзола Азенор со 4 фиоки, сономаКонзола Азенор со 4 фиоки, сонома
                                                                                            • Ново
                                                                                             Додадете стил и боја во вашето секојдневие со модерните комоди Азенор. Минималниот дизајн, просторот за складирање и модерното боење ќе ве натераат да го засакате. Азенор комода и средете го хаосот. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки. - Достапна во сонома боја. Димензија: Должина:...
                                                                                             7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              7.600 ден.11.000 ден.
                                                                                              Конзола Азенор со 4 фиоки, оревКонзола Азенор со 4 фиоки, орев
                                                                                              • Ново
                                                                                               7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                               Конзола Азенор со 4 фиоки, оревКонзола Азенор со 4 фиоки, орев
                                                                                               • Ново
                                                                                                Додадете стил и боја во вашето секојдневие со модерните комоди Азенор. Минималниот дизајн, просторот за складирање и модерното боење ќе ве натераат да го засакате. Азенор комода и средете го хаосот. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки. - Достапна во орев боја. Димензии: Должина: 72...
                                                                                                7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                Конзола Азенор со 4 фиоки, оревКонзола Азенор со 4 фиоки, орев
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Додадете стил и боја во вашето секојдневие со модерните комоди Азенор. Минималниот дизајн, просторот за складирање и модерното боење ќе ве натераат да го засакате. Азенор комода и средете го хаосот. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламинска обвивка - Има 4 фиоки. - Достапна во орев боја. Димензии: Должина: 72...
                                                                                                 7.600 ден.11.000 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  6.700 ден.9.650 ден.
                                                                                                  Конзола БенетКонзола Бенет
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   6.700 ден.9.650 ден.Редовна цена-2.950 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Конзола БенетКонзола Бенет
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Додадете стил и боја во вашето секојдневие со оваа модерна конзола Бенет.  Спецификации: * Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Има 3 фиоки. Димензија: Должина: 65 см. Длабочина: 38,5 см. Висина: 72 см. Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за...
                                                                                                    6.700 ден.9.650 ден.Редовна цена-2.950 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Конзола БенетКонзола Бенет
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Додадете стил и боја во вашето секојдневие со оваа модерна конзола Бенет.  Спецификации: * Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Има 3 фиоки. Димензија: Должина: 65 см. Длабочина: 38,5 см. Висина: 72 см. Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за...
                                                                                                     6.700 ден.9.650 ден.Редовна цена-2.950 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      12.900 ден.18.400 ден.
                                                                                                      Конзола Тара со 3 фиоки и огледалоКонзола Тара со 3 фиоки и огледало
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       12.900 ден.18.400 ден.Редовна цена-5.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Конзола Тара со 3 фиоки и огледалоКонзола Тара со 3 фиоки и огледало
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        Конзолата Тара со својот ергономски и посебен дизајн ќе ги покрие сите потреби на вашето секојдневие. Дајте му здив на обновување на вашиот простор со комбинирање на естетиката со ергономијата. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка - Има 3 фиоки и 2 затворени дела со шарки и огледало - Достапна во рустикална дабова боја Димензии: ...
                                                                                                        12.900 ден.18.400 ден.Редовна цена-5.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Конзола Тара со 3 фиоки и огледалоКонзола Тара со 3 фиоки и огледало
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         Конзолата Тара со својот ергономски и посебен дизајн ќе ги покрие сите потреби на вашето секојдневие. Дајте му здив на обновување на вашиот простор со комбинирање на естетиката со ергономијата. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка - Има 3 фиоки и 2 затворени дела со шарки и огледало - Достапна во рустикална дабова боја Димензии: ...
                                                                                                         12.900 ден.18.400 ден.Редовна цена-5.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          9.900 ден.14.200 ден.
                                                                                                          Конзола БајкКонзола Бајк
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Конзола БајкКонзола Бајк
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Доколку сакате да го опремите вашиот простор со мебел со посебен модерен стил со издржливост, тогаш серијата Бајк е за вас. Импресивен предлог за декорација кој ги достигнува границите на индустрискиот дизајн и креативно ќе ја промени естетиката на вашиот простор. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламин - Тркалата се стабилни - Достапна во...
                                                                                                            9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Конзола БајкКонзола Бајк
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Доколку сакате да го опремите вашиот простор со мебел со посебен модерен стил со издржливост, тогаш серијата Бајк е за вас. Импресивен предлог за декорација кој ги достигнува границите на индустрискиот дизајн и креативно ќе ја промени естетиката на вашиот простор. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка со меламин - Тркалата се стабилни - Достапна во...
                                                                                                             9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              5.990 ден.8.535 ден.
                                                                                                              Конзола РемиКонзола Реми
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               5.990 ден.8.535 ден.Редовна цена-2.545 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Конзола РемиКонзола Реми
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                Додадете стил и боја во вашето секојдневие со оваа модерна конзола Remy. Минималистички дизајн, големи фиоки за складирање и природна дабова боја.  Спецификации: * Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Има 3 фиоки. * Достапна во дабова боја. Димензија: Должина: 65 см. Длабочина: 38,5 см. Висина: 67...
                                                                                                                5.990 ден.8.535 ден.Редовна цена-2.545 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Конзола РемиКонзола Реми
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 Додадете стил и боја во вашето секојдневие со оваа модерна конзола Remy. Минималистички дизајн, големи фиоки за складирање и природна дабова боја.  Спецификации: * Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Има 3 фиоки. * Достапна во дабова боја. Димензија: Должина: 65 см. Длабочина: 38,5 см. Висина: 67...
                                                                                                                 5.990 ден.8.535 ден.Редовна цена-2.545 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  9.900 ден.14.200 ден.
                                                                                                                  Конзола Пенелопе со 5 фиокиКонзола Пенелопе со 5 фиоки
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Конзола Пенелопе со 5 фиокиКонзола Пенелопе со 5 фиоки
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Спецификации: - Рамка изработена од иверика со висококвалитетна меламинска облога. Достапна во боја на сонома. - Има пет лизгачки фиоки, кои нудат многу простор за складирање на вашата омилена облека и додатоци. Димензии на производот: Должина 80,5 см. Длабочина 38 см. Висина 89 см. Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува...
                                                                                                                    9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    Конзола Пенелопе со 5 фиокиКонзола Пенелопе со 5 фиоки
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     Спецификации: - Рамка изработена од иверика со висококвалитетна меламинска облога. Достапна во боја на сонома. - Има пет лизгачки фиоки, кои нудат многу простор за складирање на вашата омилена облека и додатоци. Димензии на производот: Должина 80,5 см. Длабочина 38 см. Висина 89 см. Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува...
                                                                                                                     9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      9.900 ден.14.200 ден.
                                                                                                                      Конзола МарблКонзола Марбл
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Конзола МарблКонзола Марбл
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Оваа конзола комбинира едноставност и современ стил и е идеална за компактно живеење. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка - Вклучува: 1 фиока и 1 врата со шарки – ормар - Се монтира на ѕид - Достапна во мермер бела - златна боја Димензии: Должина: 90 см Длабочина: 38,5 см Висина: 77...
                                                                                                                        9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Конзола МарблКонзола Марбл
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Оваа конзола комбинира едноставност и современ стил и е идеална за компактно живеење. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка - Вклучува: 1 фиока и 1 врата со шарки – ормар - Се монтира на ѕид - Достапна во мермер бела - златна боја Димензии: Должина: 90 см Длабочина: 38,5 см Висина: 77...
                                                                                                                         9.900 ден.14.200 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена