Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Филтер

достапност

достапност

Бренд

Бренд

Тежина

Тежина

 • 0kg - 1.000kg

Цена

Цена

 • 500 ден. - 24.590 ден.

Осветлување
Осветлување

313 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  999 ден.2.500 ден.
  Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)
  • Ново
   999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
   Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)
   • Ново
    70% MDF / 30% PVC FABRIC Size: 38 x 140 cm Cap's Diameter: 38 cm Cap's Height: 25 cm Cap Color: Ecru Body's Height: 115 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W (Normal Bulb) Max 20 - 25 W (Energy Saving Bulb) Max 9 - 15 W (Led Bulb) A - E
    999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
    Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)
    • Ново
     70% MDF / 30% PVC FABRIC Size: 38 x 140 cm Cap's Diameter: 38 cm Cap's Height: 25 cm Cap Color: Ecru Body's Height: 115 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W (Normal Bulb) Max 20 - 25 W (Energy Saving Bulb) Max 9 - 15 W (Led Bulb) A - E
     999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
     • Ново
      2.990 ден.3.690 ден.
      Подна ламба Table Lamp WhiteПодна ламба Table Lamp White
      • Ново
       2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
       Подна ламба Table Lamp WhiteПодна ламба Table Lamp White
       • Ново
        METAL BODY Fabric Cap Wooden Table Height: 147 cm Cap's Diameter: 37 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
        2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
        Подна ламба Table Lamp WhiteПодна ламба Table Lamp White
        • Ново
         METAL BODY Fabric Cap Wooden Table Height: 147 cm Cap's Diameter: 37 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
         2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
         • Ново
          3.990 ден.4.500 ден.
          Подна ламба TM284Подна ламба TM284
          • Ново
           3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
           Подна ламба TM284Подна ламба TM284
           • Ново
            Подни ламби
            METAL BODY Cotton Cap Height: 133 cm Cap's Width: 35 cm Leg's Diameter: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
            3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
            Подна ламба TM284Подна ламба TM284
            • Ново
             Подни ламби
             METAL BODY Cotton Cap Height: 133 cm Cap's Width: 35 cm Leg's Diameter: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
             3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
             • Ново
              3.500 ден.4.290 ден.
              Подна ламба Viran - 10955Подна ламба Viran - 10955
              • Ново
               3.500 ден.4.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
               Подна ламба Viran - 10955Подна ламба Viran - 10955
               • Ново
                METAL BODY Glass Cap Size: 27 x 27 x 146 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 20 cm Base Plate Height: 2 cm On/Off Button on the Cable Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                3.500 ден.4.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                Подна ламба Viran - 10955Подна ламба Viran - 10955
                • Ново
                 METAL BODY Glass Cap Size: 27 x 27 x 146 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 20 cm Base Plate Height: 2 cm On/Off Button on the Cable Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                 3.500 ден.4.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  3.990 ден.4.500 ден.
                  Подна ламба YL219Подна ламба YL219
                  • Ново
                   3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                   Подна ламба YL219Подна ламба YL219
                   • Ново
                    Подни ламби
                    METAL BODY Cotton Cap Height: 165 cm Cap's Width: 45 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                    3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                    Подна ламба YL219Подна ламба YL219
                    • Ново
                     Подни ламби
                     METAL BODY Cotton Cap Height: 165 cm Cap's Width: 45 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                     3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      7.500 ден.10.500 ден.
                      Подна ламба Floor Lamp GoldПодна ламба Floor Lamp Gold
                      • Ново
                       7.500 ден.10.500 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                       Подна ламба Floor Lamp GoldПодна ламба Floor Lamp Gold
                       • Ново
                        METAL BODY Fabric Cap Electrostatic Oven Dried Paint Leg's Diameter: 30 cm Height: 153 cm Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                        7.500 ден.10.500 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                        Подна ламба Floor Lamp GoldПодна ламба Floor Lamp Gold
                        • Ново
                         METAL BODY Fabric Cap Electrostatic Oven Dried Paint Leg's Diameter: 30 cm Height: 153 cm Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                         7.500 ден.10.500 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          2.999 ден.3.999 ден.
                          Подна ламба YL277Подна ламба YL277
                          • Ново
                           2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                           Подна ламба YL277Подна ламба YL277
                           • Ново
                            Подни ламби
                            METAL BODY Metal Cap Height: 145 cm Width: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                            2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                            Подна ламба YL277Подна ламба YL277
                            • Ново
                             Подни ламби
                             METAL BODY Metal Cap Height: 145 cm Width: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                             2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              2.490 ден.3.490 ден.
                              Подна ламба AYD - 2902Подна ламба AYD - 2902
                              • Ново
                               2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               Подна ламба AYD - 2902Подна ламба AYD - 2902
                               • Ново
                                MDF / WOODEN BODY Fabric Cap Size: 20 x 37 x 140 cm Cap's Diameter: 37 cm Cap's Height: 20 cm Body Size: 37 x 91,5 cm Height with Cable: Max 200 cm On/Off Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 45-60 W / 11 W LED
                                2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                Подна ламба AYD - 2902Подна ламба AYD - 2902
                                • Ново
                                 MDF / WOODEN BODY Fabric Cap Size: 20 x 37 x 140 cm Cap's Diameter: 37 cm Cap's Height: 20 cm Body Size: 37 x 91,5 cm Height with Cable: Max 200 cm On/Off Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 45-60 W / 11 W LED
                                 2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  1.600 ден.2.500 ден.
                                  Подна ламба SH207
                                  • Ново
                                   1.600 ден.2.500 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                   Подна ламба SH207
                                   • Ново
                                    Подни ламби
                                    METAL BODY Jute Cap Height: 140 cm Cap's Diameter: 18 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                    1.600 ден.2.500 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                    Подна ламба SH207
                                    • Ново
                                     Подни ламби
                                     METAL BODY Jute Cap Height: 140 cm Cap's Diameter: 18 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                     1.600 ден.2.500 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      1.999 ден.2.999 ден.
                                      Подна ламба AYD-1800Подна ламба AYD-1800
                                      • Ново
                                       1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       Подна ламба AYD-1800Подна ламба AYD-1800
                                       • Ново
                                        Подни ламби
                                        100% WOODEN PVC Cap Body Size: 15 x 90 cm Height: 140 cm Cap's Diameter: 30 cm Cap's Height: 25 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W
                                        1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                        Подна ламба AYD-1800Подна ламба AYD-1800
                                        • Ново
                                         Подни ламби
                                         100% WOODEN PVC Cap Body Size: 15 x 90 cm Height: 140 cm Cap's Diameter: 30 cm Cap's Height: 25 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W
                                         1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          2.690 ден.3.490 ден.
                                          Подна ламба Dor - BlackПодна ламба Dor - Black
                                          • Ново
                                           2.690 ден.3.490 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                           Подна ламба Dor - BlackПодна ламба Dor - Black
                                           • Ново
                                            Particle Board Body MDF Profile Fabric Cap Cap's Size: 21 x 21 cm Cap's Height : 84 Total Height: 160 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                            2.690 ден.3.490 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                            Подна ламба Dor - BlackПодна ламба Dor - Black
                                            • Ново
                                             Particle Board Body MDF Profile Fabric Cap Cap's Size: 21 x 21 cm Cap's Height : 84 Total Height: 160 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                             2.690 ден.3.490 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              3.500 ден.5.400 ден.
                                              Подна ламба Oslo - 6906Подна ламба Oslo - 6906
                                              • Ново
                                               3.500 ден.5.400 ден.Редовна цена-1.900 ден. исклученоЦена
                                               Подна ламба Oslo - 6906Подна ламба Oslo - 6906
                                               • Ново
                                                METAL BODY Size: 30 x 17 cm Height: 120 cm Cap's Diameter: 17 cm Cap's Height: 16 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Length of Cable: 350 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                3.500 ден.5.400 ден.Редовна цена-1.900 ден. исклученоЦена
                                                Подна ламба Oslo - 6906Подна ламба Oslo - 6906
                                                • Ново
                                                 METAL BODY Size: 30 x 17 cm Height: 120 cm Cap's Diameter: 17 cm Cap's Height: 16 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Length of Cable: 350 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                 3.500 ден.5.400 ден.Редовна цена-1.900 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  1.999 ден.2.999 ден.
                                                  Подна ламба AYD-2822Подна ламба AYD-2822
                                                  • Ново
                                                   1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                   Подна ламба AYD-2822Подна ламба AYD-2822
                                                   • Ново
                                                    Подни ламби
                                                    100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:110 cm Base's Diameter: 29x25cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                    1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                    Подна ламба AYD-2822Подна ламба AYD-2822
                                                    • Ново
                                                     Подни ламби
                                                     100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:110 cm Base's Diameter: 29x25cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                     1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      1.999 ден.2.999 ден.
                                                      Подна ламба AYD-2825Подна ламба AYD-2825
                                                      • Ново
                                                       1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                       Подна ламба AYD-2825Подна ламба AYD-2825
                                                       • Ново
                                                        Подни ламби
                                                        100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:110 cm Base's Diameter: 29x25cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                        1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                        Подна ламба AYD-2825Подна ламба AYD-2825
                                                        • Ново
                                                         Подни ламби
                                                         100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:110 cm Base's Diameter: 29x25cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                         1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          1.999 ден.3.000 ден.
                                                          Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821
                                                          • Ново
                                                           1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                           Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821
                                                           • Ново
                                                            100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:90 cm Shelf: 20 x 26,5 cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                            1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                            Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821Подна ламба Shelf Lamp AYD-2821
                                                            • Ново
                                                             100% PVC MDF Body Cap's Size: 21 x 38 cm Body's Height:90 cm Shelf: 20 x 26,5 cm Total Height: 150 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                             1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              1.690 ден.2.990 ден.
                                                              Подна ламба AYD-2986Подна ламба AYD-2986
                                                              • Ново
                                                               1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                               Подна ламба AYD-2986Подна ламба AYD-2986
                                                               • Ново
                                                                Подни ламби
                                                                100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                Подна ламба AYD-2986Подна ламба AYD-2986
                                                                • Ново
                                                                 Подни ламби
                                                                 100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                 1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  1.690 ден.2.990 ден.
                                                                  Подна ламба AYD-2984Подна ламба AYD-2984
                                                                  • Ново
                                                                   1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                   Подна ламба AYD-2984Подна ламба AYD-2984
                                                                   • Ново
                                                                    Подни ламби
                                                                    100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                    1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                    Подна ламба AYD-2984Подна ламба AYD-2984
                                                                    • Ново
                                                                     Подни ламби
                                                                     100% WOODEN Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 140 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                     1.690 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      1.999 ден.3.000 ден.
                                                                      Подна ламба ASY155Подна ламба ASY155
                                                                      • Ново
                                                                       1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                                       Подна ламба ASY155Подна ламба ASY155
                                                                       • Ново
                                                                        Подни ламби
                                                                        METAL BODY Jute Cap Height: 154 cm Cap's Diameter: 22 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                        1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                                        Подна ламба ASY155Подна ламба ASY155
                                                                        • Ново
                                                                         Подни ламби
                                                                         METAL BODY Jute Cap Height: 154 cm Cap's Diameter: 22 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                         1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          2.990 ден.3.500 ден.
                                                                          Подна ламба HelsinkiПодна ламба Helsinki
                                                                          • Ново
                                                                           2.990 ден.3.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                           Подна ламба HelsinkiПодна ламба Helsinki
                                                                           • Ново
                                                                            Подни ламби
                                                                            METAL BODY Size: 28 x 22 cm Height: 120 cm Cap's Diameter: 8 cm Cap's Height: 15 cm Cable Length: 400 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                                            2.990 ден.3.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                            Подна ламба HelsinkiПодна ламба Helsinki
                                                                            • Ново
                                                                             Подни ламби
                                                                             METAL BODY Size: 28 x 22 cm Height: 120 cm Cap's Diameter: 8 cm Cap's Height: 15 cm Cable Length: 400 cm Socket Type: E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                                             2.990 ден.3.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              7.500 ден.8.500 ден.
                                                                              Подна ламба OsloПодна ламба Oslo
                                                                              • Ново
                                                                               7.500 ден.8.500 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                               Подна ламба OsloПодна ламба Oslo
                                                                               • Ново
                                                                                Подни ламби
                                                                                METAL BODY Metal Cap Metal Base Plate Diameter: 52 cm Height: 163 cm Cap's Diameter: 14 cm Cap's Height: 17 cm Base Plate Diameter: 30 cm Length of Cable: 200 cm Socket Type: 3 x E27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                                                7.500 ден.8.500 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                Подна ламба OsloПодна ламба Oslo
                                                                                • Ново
                                                                                 Подни ламби
                                                                                 METAL BODY Metal Cap Metal Base Plate Diameter: 52 cm Height: 163 cm Cap's Diameter: 14 cm Cap's Height: 17 cm Base Plate Diameter: 30 cm Length of Cable: 200 cm Socket Type: 3 x E27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                                                 7.500 ден.8.500 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  2.490 ден.3.490 ден.
                                                                                  Подна ламба Shelf LampПодна ламба Shelf Lamp
                                                                                  • Ново
                                                                                   2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   Подна ламба Shelf LampПодна ламба Shelf Lamp
                                                                                   • Ново
                                                                                    MDF / WOODEN BODY Fabric Cap Size: 20 x 37 x 140 cm Cap's Diameter: 37 cm Cap's Height: 20 cm Body Size: 37 x 91,5 cm Height with Cable: Max 200 cm On/Off Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 45-60 W / 11 W LED
                                                                                    2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                    Подна ламба Shelf LampПодна ламба Shelf Lamp
                                                                                    • Ново
                                                                                     MDF / WOODEN BODY Fabric Cap Size: 20 x 37 x 140 cm Cap's Diameter: 37 cm Cap's Height: 20 cm Body Size: 37 x 91,5 cm Height with Cable: Max 200 cm On/Off Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 45-60 W / 11 W LED
                                                                                     2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      2.990 ден.3.690 ден.
                                                                                      Подна ламба Table Lamp WalnutПодна ламба Table Lamp Walnut
                                                                                      • Ново
                                                                                       2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                       Подна ламба Table Lamp WalnutПодна ламба Table Lamp Walnut
                                                                                       • Ново
                                                                                        METAL BODY Fabric Cap Wooden Table Height: 147 cm Cap's Diameter: 37 cm Bulb is not included Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                        2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                        Подна ламба Table Lamp WalnutПодна ламба Table Lamp Walnut
                                                                                        • Ново
                                                                                         METAL BODY Fabric Cap Wooden Table Height: 147 cm Cap's Diameter: 37 cm Bulb is not included Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                         2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          8.500 ден.9.990 ден.
                                                                                          Подна ламба Nora - FionaПодна ламба Nora - Fiona
                                                                                          • Ново
                                                                                           8.500 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.490 ден. исклученоЦена
                                                                                           Подна ламба Nora - FionaПодна ламба Nora - Fiona
                                                                                           • Ново
                                                                                            METAL BODY Glass Cap Cap's Diameter: 20 cm (2 Pieces) Cap's Diameter: 15 cm (2 Pieces) Size: 33 x 33 x 162 cm Base Plate Size: 31 x 31 x 2 cm Length of Cable: 200 cm IP20 Socket Type: 4 x E14 Max 40 W
                                                                                            8.500 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.490 ден. исклученоЦена
                                                                                            Подна ламба Nora - FionaПодна ламба Nora - Fiona
                                                                                            • Ново
                                                                                             METAL BODY Glass Cap Cap's Diameter: 20 cm (2 Pieces) Cap's Diameter: 15 cm (2 Pieces) Size: 33 x 33 x 162 cm Base Plate Size: 31 x 31 x 2 cm Length of Cable: 200 cm IP20 Socket Type: 4 x E14 Max 40 W
                                                                                             8.500 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.490 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              2.290 ден.3.000 ден.
                                                                                              Подна ламба Nora - BlackПодна ламба Nora - Black
                                                                                              • Ново
                                                                                               2.290 ден.3.000 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                                                               Подна ламба Nora - BlackПодна ламба Nora - Black
                                                                                               • Ново
                                                                                                Particle Board Body MDF Profile Fabric Cap Cap's Size: 21 x 21 cm Cap's Height : 36 Total Height: 135 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                                                                                2.290 ден.3.000 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                                                                Подна ламба Nora - BlackПодна ламба Nora - Black
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Particle Board Body MDF Profile Fabric Cap Cap's Size: 21 x 21 cm Cap's Height : 36 Total Height: 135 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                                                                                 2.290 ден.3.000 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  1.999 ден.3.000 ден.
                                                                                                  Подна ламба ASY156Подна ламба ASY156
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Подна ламба ASY156Подна ламба ASY156
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Подни ламби
                                                                                                    METAL BODY Jute Cap Height: 154 cm Cap's Diameter: 22 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                    1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Подна ламба ASY156Подна ламба ASY156
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Подни ламби
                                                                                                     METAL BODY Jute Cap Height: 154 cm Cap's Diameter: 22 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                     1.999 ден.3.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      3.990 ден.4.990 ден.
                                                                                                      Подна ламба Wooden Floor LampПодна ламба Wooden Floor Lamp
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Подна ламба Wooden Floor LampПодна ламба Wooden Floor Lamp
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        WOODEN BODY Fabric Cap Cap's Length: 24 cm Cap's Diameter: 45 cm Foot's Diameter: 43 cm Total Height: 149 cm On/Off Switch Button on the Cable Electrostatic Oven Dried Paint Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                                                                                                        3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Подна ламба Wooden Floor LampПодна ламба Wooden Floor Lamp
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         WOODEN BODY Fabric Cap Cap's Length: 24 cm Cap's Diameter: 45 cm Foot's Diameter: 43 cm Total Height: 149 cm On/Off Switch Button on the Cable Electrostatic Oven Dried Paint Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                                                                                                         3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                          Подна ламба ArborПодна ламба Arbor
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Подна ламба ArborПодна ламба Arbor
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Подни ламби
                                                                                                            WOODEN BODY Special Design Tree Lamp Handmade Jute Cap Cap's Length: 24 cm Cap's Diameter: 24 cm Shelf Size:16 x 16 cm Adjustable cable Total Height: 140 cm Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                                                                                            2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Подна ламба ArborПодна ламба Arbor
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Подни ламби
                                                                                                             WOODEN BODY Special Design Tree Lamp Handmade Jute Cap Cap's Length: 24 cm Cap's Diameter: 24 cm Shelf Size:16 x 16 cm Adjustable cable Total Height: 140 cm Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                                                                                             2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              6.500 ден.8.000 ден.
                                                                                                              Подна ламба Faze - NT - 115Подна ламба Faze - NT - 115
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               6.500 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Подна ламба Faze - NT - 115Подна ламба Faze - NT - 115
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                METAL BODY Glass Cap Size: 32 x 32 cm Height: 130 cm Cap's Diameter: 15 cm Cap's Height: 15 cm Length of Cable: 200 cm Socket Type: 4 x E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                                                                                6.500 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Подна ламба Faze - NT - 115Подна ламба Faze - NT - 115
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 METAL BODY Glass Cap Size: 32 x 32 cm Height: 130 cm Cap's Diameter: 15 cm Cap's Height: 15 cm Length of Cable: 200 cm Socket Type: 4 x E 27 Max 40 W IP Code: IP20
                                                                                                                 6.500 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  3.990 ден.4.990 ден.
                                                                                                                  Подна ламба AYD-3058Подна ламба AYD-3058
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Подна ламба AYD-3058Подна ламба AYD-3058
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Подни ламби
                                                                                                                    100% METAL Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 155 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                    3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    Подна ламба AYD-3058Подна ламба AYD-3058
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     Подни ламби
                                                                                                                     100% METAL Fabric Cap Cap's Size: 21 x 38 cm Total Height: 155 cm Socket Type: E27 Max 60 W
                                                                                                                     3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      4.390 ден.5.500 ден.
                                                                                                                      Подна ламба Vogue - SRCПодна ламба Vogue - SRC
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       4.390 ден.5.500 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Подна ламба Vogue - SRCПодна ламба Vogue - SRC
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Particle Board Body MDF Profile Fabric Cap Cap's Size: 21 x 21 cm Cap's Height : 84 cm Total Length: 45 cm Total Width: 25 cm Total Height: 160 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                                                                                                        4.390 ден.5.500 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Подна ламба Vogue - SRCПодна ламба Vogue - SRC
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Particle Board Body MDF Profile Fabric Cap Cap's Size: 21 x 21 cm Cap's Height : 84 cm Total Length: 45 cm Total Width: 25 cm Total Height: 160 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W
                                                                                                                         4.390 ден.5.500 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена