Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Перници
Перници

9 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.890 ден.2.990 ден.
   Premium Climate Bamboo Перница
     1.890 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
     Premium Climate Bamboo Перница
       За разлика од Premium Bamnboo перницата Premium Climate перницата има систем кој овозможува по добра климатизација на внатрешноста на перницата. Бамбусот ја одржува свежината бидејќи има лесна текстура. Ја апсорбира влагата, со што го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го спроведува воздухот. Навлака: 210 TC Bamboo-Cotton Сатен ...
       1.890 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
       Premium Climate Bamboo Перница
         За разлика од Premium Bamnboo перницата Premium Climate перницата има систем кој овозможува по добра климатизација на внатрешноста на перницата. Бамбусот ја одржува свежината бидејќи има лесна текстура. Ја апсорбира влагата, со што го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го спроведува воздухот. Навлака: 210 TC Bamboo-Cotton Сатен ...
         1.890 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
           1.390 ден.2.190 ден.
           Basic Bamboo Перница
             1.390 ден.2.190 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
             Basic Bamboo Перница
               Бамбусот ја одржува свежината бидејќи има лесна текстура. Ја апсорбира влагата, со што го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го спроведува воздухот. Навлака: 210 TC Bamboo-Cotton Сатен Димензија 50*70 Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
               1.390 ден.2.190 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
               Basic Bamboo Перница
                 Бамбусот ја одржува свежината бидејќи има лесна текстура. Ја апсорбира влагата, со што го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го спроведува воздухот. Навлака: 210 TC Bamboo-Cotton Сатен Димензија 50*70 Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                 1.390 ден.2.190 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                   1.590 ден.2.190 ден.
                   Classic Bamboo Перница
                     1.590 ден.2.190 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                     Classic Bamboo Перница
                       Бамбусот ја одржува свежината бидејќи има лесна текстура. Ја апсорбира влагата, со што го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го спроведува воздухот. Навлака: 210 TC Bamboo-Cotton Сатен Димензија 50*70 Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                       1.590 ден.2.190 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                       Classic Bamboo Перница
                         Бамбусот ја одржува свежината бидејќи има лесна текстура. Ја апсорбира влагата, со што го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го спроведува воздухот. Навлака: 210 TC Bamboo-Cotton Сатен Димензија 50*70 Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                         1.590 ден.2.190 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                           1.590 ден.2.190 ден.
                           Classic Волнена перница
                             1.590 ден.2.190 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                             Classic Волнена перница
                               100% Волнен полнеж 100% Природен производ Димензии 50*70 Премиум квалитет и изглед OekoTex сертификат Се пере во машина за перење на 30 степени Сушењето во машина не е препорачливо.
                               1.590 ден.2.190 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                               Classic Волнена перница
                                 100% Волнен полнеж 100% Природен производ Димензии 50*70 Премиум квалитет и изглед OekoTex сертификат Се пере во машина за перење на 30 степени Сушењето во машина не е препорачливо.
                                 1.590 ден.2.190 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                   1.490 ден.1.990 ден.
                                   Basic Волнена перница
                                     1.490 ден.1.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                     Basic Волнена перница
                                       100% Волнен полнеж 100% Природен производ Димензии 50*70 Премиум квалитет и изглед OekoTex сертификат Се пере на 30 степени во машина за перење Сушењето во машина не е препорачливо. Пеглање не е препорачливо. Хемиско чистење не е препорачливо.
                                       1.490 ден.1.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                       Basic Волнена перница
                                         100% Волнен полнеж 100% Природен производ Димензии 50*70 Премиум квалитет и изглед OekoTex сертификат Се пере на 30 степени во машина за перење Сушењето во машина не е препорачливо. Пеглање не е препорачливо. Хемиско чистење не е препорачливо.
                                         1.490 ден.1.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                           1.390 ден.1.790 ден.
                                           Basic Памучна перница
                                             1.390 ден.1.790 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                             Basic Памучна перница
                                               Premium Прочистена 100% памучна перница се препорачува за лица од тинеџерска возраст. Производот не предизвкува иритации и алергии на лицето. Супер мека и многу лесна за одржување. Навлака: Прочистен памук Полнеж: Прочистен памук Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                               1.390 ден.1.790 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                               Basic Памучна перница
                                                 Premium Прочистена 100% памучна перница се препорачува за лица од тинеџерска возраст. Производот не предизвкува иритации и алергии на лицето. Супер мека и многу лесна за одржување. Навлака: Прочистен памук Полнеж: Прочистен памук Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                 1.390 ден.1.790 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                   1.490 ден.1.790 ден.
                                                   Classic Памучна перница
                                                     1.490 ден.1.790 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                     Classic Памучна перница
                                                       Premium Прочистена 100% памучна перница се препорачува за лица од тинеџерска возраст. Производот не предизвкува иритации и алергии на лицето. Супер мека и многу лесна за одржување. Навлака: Прочистен памук Полнеж: Прочистен памук Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                       1.490 ден.1.790 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                       Classic Памучна перница
                                                         Premium Прочистена 100% памучна перница се препорачува за лица од тинеџерска возраст. Производот не предизвкува иритации и алергии на лицето. Супер мека и многу лесна за одржување. Навлака: Прочистен памук Полнеж: Прочистен памук Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                         1.490 ден.1.790 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                           1.890 ден.2.290 ден.
                                                           Premium Climate Памучна перница
                                                             1.890 ден.2.290 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                             Premium Climate Памучна перница
                                                               Premium Climate Прочистена 100% памучна перница се препорачува за лица од тинеџерска возраст. Производот не предизвкува иритации и алергии на лицето. Супер мека и многу лесна за одржување. Навлака: Прочистен памук Полнеж: Прочистен памук Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                               1.890 ден.2.290 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                               Premium Climate Памучна перница
                                                                 Premium Climate Прочистена 100% памучна перница се препорачува за лица од тинеџерска возраст. Производот не предизвкува иритации и алергии на лицето. Супер мека и многу лесна за одржување. Навлака: Прочистен памук Полнеж: Прочистен памук Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                                 1.890 ден.2.290 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                   1.950 ден.2.290 ден.
                                                                   Premium Co-oL Перница
                                                                     1.950 ден.2.290 ден.Редовна цена-340 ден. исклученоЦена
                                                                     Premium Co-oL Перница
                                                                       Перница која е создадена со идеален микс која има прецизно балансирана структура од волна и памук. Состав на перница е 50% Волна и 50% Прочистен памук. Навлака: Прочистен памук 50% / Волна 50% Полнеж: Прочистен памук 50%, Мериво волна 50%  Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                                       1.950 ден.2.290 ден.Редовна цена-340 ден. исклученоЦена
                                                                       Premium Co-oL Перница
                                                                         Перница која е создадена со идеален микс која има прецизно балансирана структура од волна и памук. Состав на перница е 50% Волна и 50% Прочистен памук. Навлака: Прочистен памук 50% / Волна 50% Полнеж: Прочистен памук 50%, Мериво волна 50%  Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                                         1.950 ден.2.290 ден.Редовна цена-340 ден. исклученоЦена