Клуб маси, ТВ комоди, бироа, полици, фотелји...

Најголем избор | Најдобри цени!

Мебел за дома

ПОГЛЕДНИ ТУКА
Врвна технологија, гарантиран квалитет!

Внесете свежина во домот

Роботски правосмукалки

КУПИ ТУКА

Нови производи

Најновите производи во нашата продавница.

Тава Братство со рачка ф24

Цена 1 290 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
71715 24 4,7 2

Тава од најквалитетен инокс, може да се користи за пржење на плотна како и за печење во рерна. Достапна е со капак и без капак.

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење

simboli-web1.jpg

Тава Братство со рачка ф20

Редовна цена 1 189 ден Цена 951 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72715 24 4,7 2

Тава од најквалитетен инокс, може да се користи за пржење на рингла како и за печење во рерна. 

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење

simboli-web1.jpg

Тава Братство со рачка и капак ф24

Цена 1 799 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72715 24 4,7 2

Тава од најквалитетен инокс, може да се користи за пржење на рингла како и за печење во рерна. 

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење

simboli-web1.jpg

Тава Братство со рачка и капак ф20

Цена 1 600 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72713 20 4,5 1,25

Тава од најквалитетен инокс, може да се користи за пржење на рингла како и за печење во рерна. 

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење

simboli-web1.jpg

Тава Братство со висок капак

Цена 3 060 ден
20 На залиха

Kарактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
71718 28 16 4

Братство Инох- 70 години синоним за стил, вредност, традиција! Познати по своите брилијантни идеи, страста и дизајнот на производите Братство садовите ви нудат нов начин на живот: здраво, едноставно, модерно. Неверојатно практичниот, елегантен дизајн со внимателно обрани детали ви овозможува да го добиете најдоброто од Вашите садови. 

Со изборот на Братство садовите инвестирате во Вас и Вашите поколенија!Ви нудиме начин на подготова и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот. Совршена тава за динстање на секаков вид на месо како и за готвење во рерна. Еден од најпознатите и најпродавани производи на Братство. Воодушевува со современиот дизајн и брзо загревање.  Храната ќе биде мека и сочна.

Тава Братство Бисер 42цм

Цена 2 270 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72410 24 6,6 2,4

 Братство е во континуирана потрага по нови технологии и иновации со цел да ги задоволи барањата на потрошувачите.

Најнова линија на Братство се  БИСЕР садовите произведени од инох 18/10 (произведен во ЕУ) по највисоки светски стандарди. За квалитетот на новата линија говори фактот што за рекордно време стана еден од најпродаваните производи. Во Бисер садовите може да се готви без вода и да се пече без маснотии на ниски температури. На тој начин храната ги задржува драгоцените витамини и минерали. 

simboli-web1.jpg

Правоаголна тава Братство 42цм

Цена 1 999 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
71728 42 36 7,5

 Правоаголна тава изработена од инох. Со изборот на Братство Инох садовите инвестирате во Вас и Вашите поколенија затоа што добивате садови од изработени од материјал инох кој е докажано најквалитетен и најбезбеден за употреба. Освен што го чуваат здравјето садовите штедат енергија, лесно се чистат и одржуваат и рамномерно ја распределуваат топлината. Добивате производ со безвременски стил и практичност.

Правоаголна тава Братство 41цм

Цена 1 540 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
71728 41 28 6,5

 Правоаголна тава изработена од инох. Со изборот на Братство Инох садовите инвестирате во Вас и Вашите поколенија затоа што добивате садови од изработени од материјал инох кој е докажано најквалитетен и најбезбеден за употреба. Освен што го чуваат здравјето садовите штедат енергија, лесно се чистат и одржуваат и рамномерно ја распределуваат топлината. Добивате производ со безвременски стил и практичност.

Тенџере БРАТСТВО ф28

Цена 2 949 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72623 28 14,5 8.5

Братство Инох- 70 години синоним за стил, вредност, традиција! Познати по своите брилијантни идеи, страста и дизајнот на производите Братство садовите ви нудат нов начин на живот: здраво, едноставно, модерно. Неверојатно практичниот, елегантен дизајн со внимателно обрани детали ви овозможува да го добиете најдоброто од Вашите садови. 

Ако храната е лек тогаш не е сеедно во какви садови ќе ја приготвувате, особено во денешно време кога на пазарот има садови со непознати потекло  и здравствена исправност.

Со изборот на Братство садовите инвестирате во Вас и Вашите поколенија!

Ви нудиме начин на подготовка и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот.

simboli-web1.jpg

Тенџере БРАТСТВО ф24

Цена 2 309 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72605 24 12 5

 Братство Инох- 70 години синоним за стил, вредност, традиција! Познати по своите брилијантни идеи, страста и дизајнот на производите Братство садовите ви нудат нов начин на живот: здраво, едноставно, модерно. Неверојатно практичниот, елегантен дизајн со внимателно обрани детали ви овозможува да го добиете најдоброто од Вашите садови. 

Ако храната е лек тогаш не е сеедно во какви садови ќе ја приготвувате, особено во денешно време кога на пазарот има садови со непознати потекло  и здравствена исправност.

Со изборот на Братство садовите инвестирате во Вас и Вашите поколенија!

Ви нудиме начин на подготова и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот.

simboli-web1.jpg

Тенџере БРАТСТВО ф22

Цена 1 949 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72604 22 11 4

Братство Инох- 70 години синоним за стил, вредност, традиција! Познати по своите брилијантни идеи, страста и дизајнот на производите Братство садовите ви нудат нов начин на живот: здраво, едноставно, модерно. Неверојатно практичниот, елегантен дизајн со внимателно обрани детали ви овозможува да го добиете најдоброто од Вашите садови. 

Ако храната е лек тогаш не е сеедно во какви садови ќе ја приготвувате, особено во денешно време кога на пазарот има садови со непознати потекло  и здравствена исправност.

Со изборот на Братство садовите инвестирате во Вас и Вашите поколенија!

Ви нудиме начин на подготова и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот.

simboli-web1.jpg

Тенџере БРАТСТВО ф20

Цена 1 739 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72603 20 10 2,5

Братство Инох- 70 години синоним за стил, вредност, традиција! Познати по своите брилијантни идеи, страста и дизајнот на производите Братство садовите ви нудат нов начин на живот: здраво, едноставно, модерно. Неверојатно практичниот, елегантен дизајн со внимателно обрани детали ви овозможува да го добиете најдоброто од Вашите садови. 

Ако храната е лек тогаш не е сеедно во какви садови ќе ја приготвувате, особено во денешно време кога на пазарот има садови со непознати потекло  и здравствена исправност.

Со изборот на Братство садовите инвестирате во Вас и Вашите поколенија!

Ви нудиме начин на подготова и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот.

simboli-web1.jpg

Тенџере БРАТСТВО ф16

Цена 1 249 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72601 16 8,5 1,5

 

Братство Инох- 70 години синоним за стил, вредност, традиција! Познати по своите брилијантни идеи, страста и дизајнот на производите Братство садовите ви нудат нов начин на живот: здраво, едноставно, модерно. Неверојатно практичниот, елегантен дизајн со внимателно обрани детали ви овозможува да го добиете најдоброто од Вашите садови. 

Ако храната е лек тогаш не е сеедно во какви садови ќе ја приготвувате, особено во денешно време кога на пазарот има садови со непознати потекло  и здравствена исправност.

Со изборот на Братство садовите инвестирате во Вас и Вашите поколенија!

Ви нудиме начин на подготовка и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот.

simboli-web1.jpg

Тенџере БРАТСТВО плитко ф26

Цена 2 270 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72622 26 10 5

Еден од нашите најпродавани артикли е плиткото тенџере од 5л познато како и тенџере за сарма. 

Големината е идеална за подготовка на ова традиционално јадење, но и за секов тип на храна.

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење

simboli-web1.jpg

Тенџере БРАТСТВО Бисер ф24

Цена 2 740 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72412 24 12,6 4,5

Братство е во континуирана потрага по нови технологии и иновации со цел да ги задоволи барањата на потрошувачите.

Најнова линија на Братство се  БИСЕР садовите произведени од инох 18/10 (произведен во ЕУ) по највисоки светски стандарди. За квалитетот на новата линија говори фактот што за рекордно време стана еден од најпродаваните производи. Во Бисер садовите може да се готви без вода и да се пече без маснотии на ниски температури. На тој начин храната ги задржува драгоцените витамини и минерали. 

simboli-web1.jpg

Тенџере БРАТСТВО Бисер ф20

Цена 2 040 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72412 20 12 3

 

Братство е во континуирана потрага по нови технологии и иновации со цел да ги задоволи барањата на потрошувачите.

Најнова линија на Братство се  БИСЕР садовите произведени од инох 18/10 (произведен во ЕУ) по највисоки светски стандарди. За квалитетот на новата линија говори фактот што за рекордно време стана еден од најпродаваните производи. Во Бисер садовите може да се готви без вода и да се пече без маснотии на ниски температури. На тој начин храната ги задржува драгоцените витамини и минерали. 

simboli-web1.jpg

Тенџере БРАТСТВО со една рачка ф20

Цена 1 640 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72607 20 8 2

 

Ова тенџере е идеално како за пржење така и за варење на храната. Со неговиот дизајн, меѓу тава и тенџере погодно е за најразлична подготовка на храна, особено корисен за месо кое прво се пропржува па потоа се вари.

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење

Работна платформа за два екрани | DM1K1X2

Цена 20 799 ден
1 На залиха

Работната платформа DM1K1X2 овозможува работење во седечка и стоечка позиција. На неа може да се прикачат два екрани, тастатура и глувче, а воедно има две USB порти. Држачот за екран е по VESA75/100 стандардот и накосување, ротација и висинско подесување. Целата платформа е леснa за ракување бидејќи е со хидраулика. Докажано е дека работењето во исправена стоечка позиција значително гo подобрува вашето здравје и намалува болките во вратот и грбот.

Работна платформа | DM05D16

Цена 14 499 ден
1 На залиха

Додаток за работна маса кој овозможува да работите на својот компјутер во седечка и стоечка позиција. Компатибилен со останатите производи како и со големи екрани од типот на iMac. Се подесува на повеќе нивоа така што одговара за луѓе со различна висина. Промената од седечка во стоечка работна позиција го зголемува бројот на потрошени калории, а исто така и ги намалува болките во вратот. Во цената не е вклучен држачот за монитор.

Држач за ТВ | TVB103M

Цена 2 199 ден
2 На залиха

TVB103M е челичен држач за телевизор со димензии помеѓу 33”- 65” и максимална носивост до 65кг. Возможно е накосување -12°/+6° и компатибилен со VESA 200×200, 400×200, и 600x400mm. Во држачот е вграден нивелир си цел полесно порамнување на телевизорот, како и рамка за поставување катанец со цел зашитта од крадење доколку е поставен на јавно место.

Подлога за таблет | DML131

Цена 1 299 ден
1 На залиха

DML131 е подлогата за таблет или лаптоп до 13″ чија цел е лесно поставување под повеќе агли. Направена од алуминиум, лесна е за пренесување, а перфорираната подлога овозможува брза циркулација на воздух која спречува прегревање.

Држач за четири монитори | DM254

Цена 6 799 ден
1 На залиха

DM254 е држач на којшто можете да прикачите до четири монитори во хоризонтална позиција овозможувајќи поефикасна работа и преглед на повеќе апликации одеднаш. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса.

Резервен крак | DML5

Цена 1 899 ден
1 На залиха

DML5 е алуминиумскиот крак од серијата DM35 кој можете да го додадете на постоечкиот држач за монитори. Производот е компатибилен со сите DM осовини, меѓутоа естетски одговара на серијата DM35. Ова е истиот крак кој се користи на производите: DM351X1 / DM351X2 / DM351X3 / DM351X3SR / DM352 / DM352SR / DM353 / DM354 / DM35V2X1 / DM35V2X2 / DM35W1X2 / DM35W1X3 / DM35L1X1. Сите три зглобови се ротирачки 180° независно еден од друг, а главата дозволува +15°/-15° накосување и 360° ротација. Вкупна должина е 36 см. VESA Standard. Поддржува монитори со димензии 13”-27”.

Најпродавани

Најбараните производи во продавницата.

Бесплатна испорака

Испорачуваме брзо и безбедно, а за нарачки над 6.000 денари испораката е бесплатна.

Гаранција и сервис

Обезбедена гаранција и сервис за голем дел на IT и Smart уреди.

Корисничка поддршка

Имате некаква дилема? Нашиот тим е достапен за сите ваши прашања.

Безбедно плаќање

Системот за безбедно плаќање овозможува сигурност и тајност на вашите податоци.

Блог

Новости, мислења и рецензии.
Производот е додаен за споредба.