Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Мебел за бања
Мебел за бања

20 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  3.490 ден.5.290 ден.
  Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
  • Ново
   3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
   Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
   • Ново
    Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
    3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
    Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
    • Ново
     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
     3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
     • Ново
      3.190 ден.5.290 ден.
      Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
      • Ново
       3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
       Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
       • Ново
        Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
        3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
        Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
        • Ново
         Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
         3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
         • Ново
          4.490 ден.6.490 ден.
          Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
          • Ново
           4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
           • Ново
            Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
            4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
            Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
            • Ново
             Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
             4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
              • Ново
               2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
               Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
               • Ново
                Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                • Ново
                 Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                 2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                  • Ново
                   1.790 ден.2.799 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                   Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                   • Ново
                    Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                    1.790 ден.2.799 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                    Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                    • Ново
                     Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                     1.790 ден.2.799 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                       14.990 ден.19.990 ден.
                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                         14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                         Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                           Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од18 mm Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 202 cm  Длабочина: 35 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                           14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White, Gold 202x60x35cm
                             Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од18 mm Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 202 cm  Длабочина: 35 cm Полици Време на испорака: 15 дена
                             14.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                               12.990 ден.18.000 ден.
                               Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                 12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                 Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                   Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                   12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                   Пoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - White 200x60x35cm
                                     Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                     12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                         Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                           Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                           12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, White Marble 200x60x35cm
                                             Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                             12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                               12.990 ден.18.000 ден.
                                               Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                 12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                 Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                   Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                   12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                   Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Cream 200x60x35cm
                                                     Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                     12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                       Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                         12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                         Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                           Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                           12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                           Пoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cmПoвеќенаменски плакар Berlin - Walnut, Black Marble 200x60x35cm
                                                             Плакар изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm. Соодветен за складирање на облека, во бања и останати намени во домот или канцеларија. Метални ногарки Метални рачки Ширина: 60 cm  Висина: 200 cm  Длабочина: 35 cm Висина на полици 28,5 cm Време на испорака: 15 дена
                                                             12.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-5.010 ден. исклученоЦена
                                                               1.999 ден.2.799 ден.
                                                               Огледало со полици за бања ЛараОгледало со полици за бања Лара
                                                                 1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                 Огледало со полици за бања ЛараОгледало со полици за бања Лара
                                                                   Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                                   1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                   Огледало со полици за бања ЛараОгледало со полици за бања Лара
                                                                     Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                                     1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                       999 ден.1.999 ден.
                                                                       Метална закачалка WellnessМетална закачалка Wellness
                                                                         999 ден.1.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                         Метална закачалка WellnessМетална закачалка Wellness
                                                                           Декоративна закачалка за бања, која со својот модерен изглед и практичност ќе додаде доза елеганција во вашиот дом. Изработена од квалитетен метален профил, електростатски бојадисана, отпорна на гребење и 'рѓосување. Димензии Ширина: 50 cm Длабочина: 21 cm Висина на преден дел: 70 cm Висина на заден дел: 89 cm
                                                                           999 ден.1.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Метална закачалка WellnessМетална закачалка Wellness
                                                                             Декоративна закачалка за бања, која со својот модерен изглед и практичност ќе додаде доза елеганција во вашиот дом. Изработена од квалитетен метален профил, електростатски бојадисана, отпорна на гребење и 'рѓосување. Димензии Ширина: 50 cm Длабочина: 21 cm Висина на преден дел: 70 cm Висина на заден дел: 89 cm
                                                                             999 ден.1.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                               3.790 ден.7.490 ден.
                                                                               Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                                 3.790 ден.7.490 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                 Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                                   Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Соодветен за употреба во бања, кујна, ходник, дневна соба и тн. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се...
                                                                                   3.790 ден.7.490 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                   Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                                     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Соодветен за употреба во бања, кујна, ходник, дневна соба и тн. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се...
                                                                                     3.790 ден.7.490 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                       6.490 ден.8.690 ден.
                                                                                       Плакар за во бања LarsПлакар за во бања Lars
                                                                                         6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                         Плакар за во бања LarsПлакар за во бања Lars
                                                                                           Мебел за бања
                                                                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: 100% метална конструкција Висина: 161,8cm Ширина: 38cm Длабочина: 34cm Полици за складирање Може да се фиксира на ѕид
                                                                                           6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                           Плакар за во бања LarsПлакар за во бања Lars
                                                                                             Мебел за бања
                                                                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: 100% метална конструкција Висина: 161,8cm Ширина: 38cm Длабочина: 34cm Полици за складирање Може да се фиксира на ѕид
                                                                                             6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                               6.490 ден.8.690 ден.
                                                                                               Плакар за во бања Erik - белПлакар за во бања Erik - бел
                                                                                                 6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Плакар за во бања Erik - белПлакар за во бања Erik - бел
                                                                                                   Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 184,6cm Ширина: 49cm Длабочина: 32cm Полици за складирање
                                                                                                   6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Плакар за во бања Erik - белПлакар за во бања Erik - бел
                                                                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 184,6cm Ширина: 49cm Длабочина: 32cm Полици за складирање
                                                                                                     6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                       6.490 ден.8.690 ден.
                                                                                                       Плакар за во бања Erik- атлантикПлакар за во бања Erik- атлантик
                                                                                                         6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Плакар за во бања Erik- атлантикПлакар за во бања Erik- атлантик
                                                                                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 184,6cm Ширина: 49cm Длабочина: 32cm Полици за складирање
                                                                                                           6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Плакар за во бања Erik- атлантикПлакар за во бања Erik- атлантик
                                                                                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 184,6cm Ширина: 49cm Длабочина: 32cm Полици за складирање
                                                                                                             6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                               5.990 ден.7.990 ден.
                                                                                                               Плакар за во бања SvenПлакар за во бања Sven
                                                                                                                 5.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Плакар за во бања SvenПлакар за во бања Sven
                                                                                                                   Мебел за бања
                                                                                                                   Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 140cm Ширина: 50cm Длабочина: 31,8cm Висина на ногарки: 15cm 4 полици и дополнителен простор за складирање
                                                                                                                   5.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Плакар за во бања SvenПлакар за во бања Sven
                                                                                                                     Мебел за бања
                                                                                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации: Висина: 140cm Ширина: 50cm Длабочина: 31,8cm Висина на ногарки: 15cm 4 полици и дополнителен простор за складирање
                                                                                                                     5.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       4.590 ден.5.690 ден.
                                                                                                                       Фиокар за бања Calencia - дабФиокар за бања Calencia - даб
                                                                                                                         4.590 ден.5.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Фиокар за бања Calencia - дабФиокар за бања Calencia - даб
                                                                                                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица. Се доставува склопен и спремен за користење. Има опција да се фиксира и на ѕид. Спецификации: Две телескопски фиоки Полици за складирање Висина: 55cm Ширина: 19cm Длабочина: 60m Димензии на долна фиока: висина 43,5cm | ширина 19cm | длабочина 60cm
                                                                                                                           4.590 ден.5.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Фиокар за бања Calencia - дабФиокар за бања Calencia - даб
                                                                                                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица. Се доставува склопен и спремен за користење. Има опција да се фиксира и на ѕид. Спецификации: Две телескопски фиоки Полици за складирање Висина: 55cm Ширина: 19cm Длабочина: 60m Димензии на долна фиока: висина 43,5cm | ширина 19cm | длабочина 60cm
                                                                                                                             4.590 ден.5.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               4.590 ден.5.690 ден.
                                                                                                                               Фиокар за бања Calencia - белФиокар за бања Calencia - бел
                                                                                                                                 4.590 ден.5.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Фиокар за бања Calencia - белФиокар за бања Calencia - бел
                                                                                                                                   Изработено од квалитетна 18mm иверица. Се доставува склопен и спремен за користење. Има опција да се фиксира и на ѕид. Спецификации: Две телескопски фиоки Полици за складирање Висина: 55cm Ширина: 19cm Длабочина: 60cm Димензии на долна фиока: висина 43,5cm | ширина 19cm | длабочина 60cm
                                                                                                                                   4.590 ден.5.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Фиокар за бања Calencia - белФиокар за бања Calencia - бел
                                                                                                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица. Се доставува склопен и спремен за користење. Има опција да се фиксира и на ѕид. Спецификации: Две телескопски фиоки Полици за складирање Висина: 55cm Ширина: 19cm Длабочина: 60cm Димензии на долна фиока: висина 43,5cm | ширина 19cm | длабочина 60cm
                                                                                                                                     4.590 ден.5.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       2.999 ден.4.990 ден.
                                                                                                                                       Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                                                                                                                                         2.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                                                                                                                                           Димензии: 78.5x77x30cm Корпи и шини: PP пластика, длабочина 10cm Боја: Бела Плакарот е изработен од 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Корпите и шините се изработени од оригинална PP пластика, без употреба на отпадна или рециклирана пластика, со цел заштита на храната која би била складирана во нив. ...
                                                                                                                                           2.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                                                                                                                                             Димензии: 78.5x77x30cm Корпи и шини: PP пластика, длабочина 10cm Боја: Бела Плакарот е изработен од 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Корпите и шините се изработени од оригинална PP пластика, без употреба на отпадна или рециклирана пластика, со цел заштита на храната која би била складирана во нив. ...
                                                                                                                                             2.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена