Тераса и градина

Поткатегории

Активни филтери

IKEA HYLLIS метален рафт

Цена 2 020 ден
14 На залиха

IKEA HYLLIS метален рафт за надворешна и внатрешна употреба

Карактеристики на производот 

Материјал:  метал

Мах. оптоварување на рафт: 25 кг

Димензии на производот

Ширина: 60 ​​см

Длабочина: 27 см

Висина: 140 см

Производот е додаен за споредба.