Поткатегории

Активни филтери

Детска заштитна кацига MAX H-104 M (повеќе бои)

Редовна цена 1 980 ден Цена 899 ден
420 На залиха

Високо квалитетна заштитна кацига

со USB задно светло

Материјал: PC+EPS

со можност за подесување

Тежина: 350 грама

Кацига за велосипед MAX H-104

Редовна цена 1 980 ден Цена 899 ден
67 На залиха

Високо Квалитетна заштитна кацига

со USB задно светло

Материјал: PC+EPS

Големина за глава: 58-63cm

со можност за подесување

Тежина: 350 грама

Кацига за велосипед MAX HZ-87132

Редовна цена 1 550 ден Цена 699 ден
388 На залиха

Високо Квалитетна заштитна кацига

со USB задно светло

Материјал: PC+EPS

Големина за глава: 58-63cm

со можност за подесување

Тежина: 350 грама

Кацига за велосипед MAX HB-140 со задно светло

Редовна цена 2 220 ден Цена 1 850 ден
8 На залиха

Високо Квалитетна заштитна кацига со USB задно светло

Материјал: PC+EPS

Големина за глава: 58-63cm

со можност за подесување

Тежина: 350 грама

Задно светло Моќност : CR2032 Button battery

Работно време: континуирано 8 часа

Производот е додаен за споредба.