Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Закачалки
Закачалки

29 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  4.290 ден.5.990 ден.
  Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
  • Ново
   4.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
   Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
   • Ново
    Закачалка со чевларник, изработена од метални профили (20х30) кои се електростатски бојадисани и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 172cm Ширина: 86cm Длабочина: 30cm Полица за складирање : ширина 86cm | длабочина 30cm
    4.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
    Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
    • Ново
     Закачалка со чевларник, изработена од метални профили (20х30) кои се електростатски бојадисани и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 172cm Ширина: 86cm Длабочина: 30cm Полица за складирање : ширина 86cm | длабочина 30cm
     4.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
     • Ново
      1.290 ден.1.990 ден.
      Метална закачалка АНКАРАМетална закачалка АНКАРА
      • Ново
       1.290 ден.1.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
       Метална закачалка АНКАРАМетална закачалка АНКАРА
       • Ново
        Димензија: 69x32.5x34cm Метална конструкција Обоена со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.
        1.290 ден.1.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
        Метална закачалка АНКАРАМетална закачалка АНКАРА
        • Ново
         Димензија: 69x32.5x34cm Метална конструкција Обоена со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.
         1.290 ден.1.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
         • Ново
          6.590 ден.9.450 ден.
          Ѕидна закачалка со огледало БаунтиЅидна закачалка со огледало Баунти
          • Ново
           6.590 ден.9.450 ден.Редовна цена-2.860 ден. исклученоЦена
           Ѕидна закачалка со огледало БаунтиЅидна закачалка со огледало Баунти
           • Ново
            За оние од вас кои бараат мебел кој одговара на вашата динамична личност. Импресивен предлог за декорација кој ги достигнува границите на минималниот дизајн. Спецификации: * Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Вклучува: 2 полици, 10 закачалки и 1 огледало. * Достапно во бела-орев боја. Димензии: Должина: 125 см. ...
            6.590 ден.9.450 ден.Редовна цена-2.860 ден. исклученоЦена
            Ѕидна закачалка со огледало БаунтиЅидна закачалка со огледало Баунти
            • Ново
             За оние од вас кои бараат мебел кој одговара на вашата динамична личност. Импресивен предлог за декорација кој ги достигнува границите на минималниот дизајн. Спецификации: * Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Вклучува: 2 полици, 10 закачалки и 1 огледало. * Достапно во бела-орев боја. Димензии: Должина: 125 см. ...
             6.590 ден.9.450 ден.Редовна цена-2.860 ден. исклученоЦена
             • Ново
              4.990 ден.7.110 ден.
              Ѕидна закачалка со огледало ПегиЅидна закачалка со огледало Пеги
              • Ново
               4.990 ден.7.110 ден.Редовна цена-2.120 ден. исклученоЦена
               Ѕидна закачалка со огледало ПегиЅидна закачалка со огледало Пеги
               • Ново
                Ѕидната закачалка Пеги со огледало е неопходно парче мебел за секој дом.  Стабилна рамка изработена од висококвалитетна иверица со висококвалитетна меламинска обвивка. Има огледало и куки. Достапна во бела боја. Димензии на производот: Должина: 90 см Длабочина: 80 см Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува во фабричко...
                4.990 ден.7.110 ден.Редовна цена-2.120 ден. исклученоЦена
                Ѕидна закачалка со огледало ПегиЅидна закачалка со огледало Пеги
                • Ново
                 Ѕидната закачалка Пеги со огледало е неопходно парче мебел за секој дом.  Стабилна рамка изработена од висококвалитетна иверица со висококвалитетна меламинска обвивка. Има огледало и куки. Достапна во бела боја. Димензии на производот: Должина: 90 см Длабочина: 80 см Време на испорака: 10-14 дена Производот се испорачува во фабричко...
                 4.990 ден.7.110 ден.Редовна цена-2.120 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  2.990 ден.4.260 ден.
                  Ѕидна закачалка Гејм даб-белаЅидна закачалка Гејм даб-бела
                  • Ново
                   2.990 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.270 ден. исклученоЦена
                   Ѕидна закачалка Гејм даб-белаЅидна закачалка Гејм даб-бела
                   • Ново
                    Ѕидна закачалка со модерн дизајн и повеќе места за складирање. Едноставно парче мебел што ќе го освежи приемниот дел на вашата канцеларија или дом. Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Вклучува: хоризонтални и вертикални полици и 3 закачалки. * Достапна во даб-бела боја  Димензии на производот: Должина: 99,5 см. Длабочина: 15...
                    2.990 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.270 ден. исклученоЦена
                    Ѕидна закачалка Гејм даб-белаЅидна закачалка Гејм даб-бела
                    • Ново
                     Ѕидна закачалка со модерн дизајн и повеќе места за складирање. Едноставно парче мебел што ќе го освежи приемниот дел на вашата канцеларија или дом. Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Вклучува: хоризонтални и вертикални полици и 3 закачалки. * Достапна во даб-бела боја  Димензии на производот: Должина: 99,5 см. Длабочина: 15...
                     2.990 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.270 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      2.990 ден.4.260 ден.
                      Ѕидна закачалка Гејм даб-антрацитЅидна закачалка Гејм даб-антрацит
                      • Ново
                       2.990 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.270 ден. исклученоЦена
                       Ѕидна закачалка Гејм даб-антрацитЅидна закачалка Гејм даб-антрацит
                       • Ново
                        Ѕидна закачалка со модерн дизајн и повеќе места за складирање. Едноставно парче мебел што ќе го освежи приемниот дел на вашата канцеларија или дом. Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Вклучува: хоризонтални и вертикални полици и 3 закачалки. * Достапна во даб-антрацит боја  Димензии на производот: Должина: 99,5 см. ...
                        2.990 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.270 ден. исклученоЦена
                        Ѕидна закачалка Гејм даб-антрацитЅидна закачалка Гејм даб-антрацит
                        • Ново
                         Ѕидна закачалка со модерн дизајн и повеќе места за складирање. Едноставно парче мебел што ќе го освежи приемниот дел на вашата канцеларија или дом. Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка * Вклучува: хоризонтални и вертикални полици и 3 закачалки. * Достапна во даб-антрацит боја  Димензии на производот: Должина: 99,5 см. ...
                         2.990 ден.4.260 ден.Редовна цена-1.270 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          1.999 ден.3.610 ден.
                          Закачалка Мира оревЗакачалка Мира орев
                          • Ново
                           1.999 ден.3.610 ден.Редовна цена-1.611 ден. исклученоЦена
                           Закачалка Мира оревЗакачалка Мира орев
                           • Ново
                            Модерна подна закачалка која ќе го обнови влезот на вашиот дом. Неопходно парче мебел за секој дом и канцеларија во природна нијанса на дрво за да ги собере вашите чанти и јакни. Спецификации: * Изработено од дрвена рамка и метал. * Дизајн со потпора со четири нозе и осум закачалки. Димензии на производот: Должина: 40 см. Длабочина: 40 см. ...
                            1.999 ден.3.610 ден.Редовна цена-1.611 ден. исклученоЦена
                            Закачалка Мира оревЗакачалка Мира орев
                            • Ново
                             Модерна подна закачалка која ќе го обнови влезот на вашиот дом. Неопходно парче мебел за секој дом и канцеларија во природна нијанса на дрво за да ги собере вашите чанти и јакни. Спецификации: * Изработено од дрвена рамка и метал. * Дизајн со потпора со четири нозе и осум закачалки. Димензии на производот: Должина: 40 см. Длабочина: 40 см. ...
                             1.999 ден.3.610 ден.Редовна цена-1.611 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              2.390 ден.
                              IKEA RIGGA Метална закачалкаIKEA RIGGA Метална закачалка
                              • Ново
                               2.390 ден.Цена
                               IKEA RIGGA Метална закачалкаIKEA RIGGA Метална закачалка
                               • Ново
                                2.390 ден.Цена
                                IKEA RIGGA Метална закачалкаIKEA RIGGA Метална закачалка
                                • Ново
                                 2.390 ден.Цена
                                 • Ново
                                  1.190 ден.
                                  IKEA MULIG Метална закачалкаIKEA MULIG Метална закачалка
                                  • Ново
                                   1.190 ден.Цена
                                   IKEA MULIG Метална закачалкаIKEA MULIG Метална закачалка
                                   • Ново
                                    1.190 ден.Цена
                                    IKEA MULIG Метална закачалкаIKEA MULIG Метална закачалка
                                    • Ново
                                     1.190 ден.Цена
                                     • Ново
                                      2.990 ден.
                                      IKEA EKRAR ЗакачалкаIKEA EKRAR Закачалка
                                      • Ново
                                       2.990 ден.Цена
                                       IKEA EKRAR ЗакачалкаIKEA EKRAR Закачалка
                                       • Ново
                                        2.990 ден.Цена
                                        IKEA EKRAR ЗакачалкаIKEA EKRAR Закачалка
                                        • Ново
                                         2.990 ден.Цена
                                         • Ново
                                          1.990 ден.2.490 ден.
                                          Закачалка за на ѕид - ForestЗакачалка за на ѕид - Forest
                                          • Ново
                                           1.990 ден.2.490 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                           Закачалка за на ѕид - ForestЗакачалка за на ѕид - Forest
                                           • Ново
                                            Закачалка со три тараби и три закачалки со три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа . Опционално: Може да се комбинира со чевларници (дупли, слим и слим про) на 2 нивоа. Висина: 120cm Ширина: 62cm Капацитет: 9 предмети Боја: Даб сонома
                                            1.990 ден.2.490 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                            Закачалка за на ѕид - ForestЗакачалка за на ѕид - Forest
                                            • Ново
                                             Закачалка со три тараби и три закачалки со три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа . Опционално: Може да се комбинира со чевларници (дупли, слим и слим про) на 2 нивоа. Висина: 120cm Ширина: 62cm Капацитет: 9 предмети Боја: Даб сонома
                                             1.990 ден.2.490 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              4.980 ден.6.480 ден.
                                              Чевларник дупли + закачалка сономаЧевларник дупли + закачалка сонома
                                              • Ново
                                               4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                               Чевларник дупли + закачалка сономаЧевларник дупли + закачалка сонома
                                               • Ново
                                                Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома<br...
                                                4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                Чевларник дупли + закачалка сономаЧевларник дупли + закачалка сонома
                                                • Ново
                                                 Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома<br...
                                                 4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  4.980 ден.6.480 ден.
                                                  Чевларник дупли + закачалка BellaЧевларник дупли + закачалка Bella
                                                  • Ново
                                                   4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                   Чевларник дупли + закачалка BellaЧевларник дупли + закачалка Bella
                                                   • Ново
                                                    Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја <br...
                                                    4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                    Чевларник дупли + закачалка BellaЧевларник дупли + закачалка Bella
                                                    • Ново
                                                     Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја <br...
                                                     4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      4.980 ден.6.480 ден.
                                                      Чевларник СЛИМ ПРО + закачалка BellaЧевларник СЛИМ ПРО + закачалка Bella
                                                      • Ново
                                                       4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                       Чевларник СЛИМ ПРО + закачалка BellaЧевларник СЛИМ ПРО + закачалка Bella
                                                       • Ново
                                                        Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја ...
                                                        4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                        Чевларник СЛИМ ПРО + закачалка BellaЧевларник СЛИМ ПРО + закачалка Bella
                                                        • Ново
                                                         Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја ...
                                                         4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          4.780 ден.5.980 ден.
                                                          Чевларник СЛИМ + закачалка BellaЧевларник СЛИМ + закачалка Bella
                                                          • Ново
                                                           4.780 ден.5.980 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                           Чевларник СЛИМ + закачалка BellaЧевларник СЛИМ + закачалка Bella
                                                           • Ново
                                                            Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Висина: 77cm Ширина: 68cm Еден ред во врата Капацитет: 6 пара обувки Бела боја Информации за...
                                                            4.780 ден.5.980 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                            Чевларник СЛИМ + закачалка BellaЧевларник СЛИМ + закачалка Bella
                                                            • Ново
                                                             Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Висина: 77cm Ширина: 68cm Еден ред во врата Капацитет: 6 пара обувки Бела боја Информации за...
                                                             4.780 ден.5.980 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              1.990 ден.2.490 ден.
                                                              Закачалка за на ѕид - BellaЗакачалка за на ѕид - Bella
                                                              • Ново
                                                               1.990 ден.2.490 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                               Закачалка за на ѕид - BellaЗакачалка за на ѕид - Bella
                                                               • Ново
                                                                Закачалка со три тараби и три закачалки со три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа . Опционално: Може да се комбинира со чевларници (дупли, слим и слим про) на 2 нивоа. Висина: 120cm Ширина: 62cm Капацитет: 9 предмети Боја: Бела
                                                                1.990 ден.2.490 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                Закачалка за на ѕид - BellaЗакачалка за на ѕид - Bella
                                                                • Ново
                                                                 Закачалка со три тараби и три закачалки со три позиции на закачување. Доаѓа склопена и со претходно перфорирани отвори, типли и шрафови за лесна монтажа . Опционално: Може да се комбинира со чевларници (дупли, слим и слим про) на 2 нивоа. Висина: 120cm Ширина: 62cm Капацитет: 9 предмети Боја: Бела
                                                                 1.990 ден.2.490 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                 IKEA TJUSIG Декоративна закачалка - црнаIKEA TJUSIG Декоративна закачалка - црна
                                                                   IKEA TJUSIG Декоративна закачалка - црнаIKEA TJUSIG Декоративна закачалка - црна
                                                                     1.710 ден.Цена
                                                                     IKEA TJUSIG Декоративна закачалка - црнаIKEA TJUSIG Декоративна закачалка - црна
                                                                       1.710 ден.Цена
                                                                         2.990 ден.3.990 ден.
                                                                         Закачалка Трик - црна
                                                                           2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Закачалка Трик - црна
                                                                             Висина: 1400 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                             2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                             Закачалка Трик - црна
                                                                               Висина: 1400 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                               2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 4.490 ден.5.490 ден.
                                                                                 Закачалка Палма - црна
                                                                                   4.490 ден.5.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   Закачалка Палма - црна
                                                                                     Висина: 1800 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                     4.490 ден.5.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     Закачалка Палма - црна
                                                                                       Висина: 1800 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                       4.490 ден.5.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         3.790 ден.4.790 ден.
                                                                                         Закачалка Клас - црна
                                                                                           3.790 ден.4.790 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           Закачалка Клас - црна
                                                                                             Висина: 1700 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                             3.790 ден.4.790 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             Закачалка Клас - црна
                                                                                               Висина: 1700 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                               3.790 ден.4.790 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                 3.990 ден.4.990 ден.
                                                                                                 Закачалка Радо
                                                                                                   3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Закачалка Радо
                                                                                                     Елегантна закачалка со метална и хромирана конструкција Елегантна форма Декоративни пластични елементи Место за поставување чадори Тежина: 5 kg Висина: 1730 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                     3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Закачалка Радо
                                                                                                       Елегантна закачалка со метална и хромирана конструкција Елегантна форма Декоративни пластични елементи Место за поставување чадори Тежина: 5 kg Висина: 1730 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                       3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         5.490 ден.6.490 ден.
                                                                                                         Закачалка Пике - црна
                                                                                                           5.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Закачалка Пике - црна
                                                                                                             Закачалка со модерен дизајн, од реномираниот европски производител Nowy Styl. Висина 1875 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                             5.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Закачалка Пике - црна
                                                                                                               Закачалка со модерен дизајн, од реномираниот европски производител Nowy Styl. Висина 1875 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                               5.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 4.290 ден.5.290 ден.
                                                                                                                 Закачалка Елф
                                                                                                                   4.290 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Закачалка Елф
                                                                                                                     Елегантна закачалка со метална и хромирана конструкција Елегантна форма Декоративни пластични елементи Место за поставување чадори Тежина: 5 kg Висина: 1730 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                                     4.290 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Закачалка Елф
                                                                                                                       Елегантна закачалка со метална и хромирана конструкција Елегантна форма Декоративни пластични елементи Место за поставување чадори Тежина: 5 kg Висина: 1730 mm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                                       4.290 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         4.490 ден.5.490 ден.
                                                                                                                         Закачалка Аризона - црна
                                                                                                                           4.490 ден.5.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Закачалка Аризона - црна
                                                                                                                             Елегантна метална закачалка од реномираниот европски производител Nowy Styl. Висина 186 cm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                                             4.490 ден.5.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Закачалка Аризона - црна
                                                                                                                               Елегантна метална закачалка од реномираниот европски производител Nowy Styl. Висина 186 cm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                                               4.490 ден.5.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 6.390 ден.7.390 ден.
                                                                                                                                 Закачалка Аризона - хром
                                                                                                                                   6.390 ден.7.390 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Закачалка Аризона - хром
                                                                                                                                     Елегантна закачалка со хромирана структура од реномираниот европски производител Nowy Styl. Висина 186 cm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                                                     6.390 ден.7.390 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Закачалка Аризона - хром
                                                                                                                                       Елегантна закачалка со хромирана структура од реномираниот европски производител Nowy Styl. Висина 186 cm. Напомена : Доколку го нема на залиха, производот се испорачува во рок од 14 работни дена.
                                                                                                                                       6.390 ден.7.390 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         999 ден.1.599 ден.
                                                                                                                                         Закачалка за ѕид Амара - белаЗакачалка за ѕид Амара - бела
                                                                                                                                           999 ден.1.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Закачалка за ѕид Амара - белаЗакачалка за ѕид Амара - бела
                                                                                                                                             Димензија: 18x80x11cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                                                             999 ден.1.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Закачалка за ѕид Амара - белаЗакачалка за ѕид Амара - бела
                                                                                                                                               Димензија: 18x80x11cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                                                               999 ден.1.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 999 ден.1.390 ден.
                                                                                                                                                 Метална закачалка Доминик - белаМетална закачалка Доминик - бела
                                                                                                                                                   999 ден.1.390 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Метална закачалка Доминик - белаМетална закачалка Доминик - бела
                                                                                                                                                     Димензија: 104x137х48cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили, бојадисани со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.
                                                                                                                                                     999 ден.1.390 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Метална закачалка Доминик - белаМетална закачалка Доминик - бела
                                                                                                                                                       Димензија: 104x137х48cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили, бојадисани со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.
                                                                                                                                                       999 ден.1.390 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         999 ден.1.390 ден.
                                                                                                                                                         Метална закачалка Доминик - црнаМетална закачалка Доминик - црна
                                                                                                                                                           999 ден.1.390 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Метална закачалка Доминик - црнаМетална закачалка Доминик - црна
                                                                                                                                                             Димензија: 104x137х48cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили, бојадисани со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.
                                                                                                                                                             999 ден.1.390 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             Метална закачалка Доминик - црнаМетална закачалка Доминик - црна
                                                                                                                                                               Димензија: 104x137х48cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили, бојадисани со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.
                                                                                                                                                               999 ден.1.390 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена