Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Дом
Дом

1397 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  17.990 ден.22.990 ден.
  Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
  • Ново
   17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
   Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
   • Ново
    Барате канцелариско биро кое изгледа моќно и престижно? Работното биро Lotus со својот модерен дизајн ја комбинира функционалноста со издржливоста. Изработено од висококвалитетни материјали и според вашите ергономски барања. Спецификации: * Изработено од висококвалитетна иверица. * Помошен кабинет: има реверзибилен вграден кабинет, фиока и полици со...
    17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
    Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
    • Ново
     Барате канцелариско биро кое изгледа моќно и престижно? Работното биро Lotus со својот модерен дизајн ја комбинира функционалноста со издржливоста. Изработено од висококвалитетни материјали и според вашите ергономски барања. Спецификации: * Изработено од висококвалитетна иверица. * Помошен кабинет: има реверзибилен вграден кабинет, фиока и полици со...
     17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      Закачалка / полица со метална конструкција OLIVIAЗакачалка / полица со метална конструкција OLIVIA
      • Ново
       3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
       Закачалка / полица со метална конструкција OLIVIAЗакачалка / полица со метална конструкција OLIVIA
       • Ново
        Димензија: 160x66х34cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. Може да се користи на 2 начини (како што ви одговара повеќе), како што е...
        3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
        Закачалка / полица со метална конструкција OLIVIAЗакачалка / полица со метална конструкција OLIVIA
        • Ново
         Димензија: 160x66х34cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. Може да се користи на 2 начини (како што ви одговара повеќе), како што е...
         3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
         • Ново
          4.999 ден.7.499 ден.
          ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
          • Ново
           4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
           ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
           • Ново
            ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
            4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
            ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
            • Ново
             ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
             4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
             • Ново
              4.999 ден.7.499 ден.
              ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
              • Ново
               4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
               ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
               • Ново
                ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
                4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
                • Ново
                 ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
                 4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  2.490 ден.3.600 ден.
                  Полица Tree - белаПолица Tree - бела
                  • Ново
                   2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                   Полица Tree - белаПолица Tree - бела
                   • Ново
                    Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                    2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                    Полица Tree - белаПолица Tree - бела
                    • Ново
                     Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                     2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      2.490 ден.3.600 ден.
                      Полица Tree - атлантикПолица Tree - атлантик
                      • Ново
                       2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                       Полица Tree - атлантикПолица Tree - атлантик
                       • Ново
                        Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                        2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                        Полица Tree - атлантикПолица Tree - атлантик
                        • Ново
                         Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                         2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          3.490 ден.5.290 ден.
                          Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
                          • Ново
                           3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                           Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
                           • Ново
                            Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                            3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                            Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
                            • Ново
                             Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                             3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              2.699 ден.4.790 ден.
                              Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
                              • Ново
                               2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                               Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
                               • Ново
                                Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                                Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
                                • Ново
                                 Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                 2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
                                  • Ново
                                   2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                   Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
                                   • Ново
                                    Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Антрацит Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                    2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                    Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
                                    • Ново
                                     Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Антрацит Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                     2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      7.900 ден.
                                      Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
                                      • Ново
                                       7.900 ден.Цена
                                       Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
                                       • Ново
                                        Канцелариски столици
                                        Работен стол STAR Black боја: црна 
                                        7.900 ден.Цена
                                        Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
                                        • Ново
                                         Канцелариски столици
                                         Работен стол STAR Black боја: црна 
                                         7.900 ден.Цена
                                         • Ново
                                          8.600 ден.
                                          Работен стол STARK BlackРаботен стол STARK Black
                                          • Ново
                                           8.600 ден.Цена
                                           Работен стол STARK BlackРаботен стол STARK Black
                                           • Ново
                                            Канцелариски столици
                                            Работен стол STARK Black боја: црна 
                                            8.600 ден.Цена
                                            Работен стол STARK BlackРаботен стол STARK Black
                                            • Ново
                                             Канцелариски столици
                                             Работен стол STARK Black боја: црна 
                                             8.600 ден.Цена
                                             • Ново
                                              9.890 ден.
                                              Работен стол JazzРаботен стол Jazz
                                              • Ново
                                               9.890 ден.Цена
                                               Работен стол JazzРаботен стол Jazz
                                               • Ново
                                                Канцелариски столици
                                                Работен стол Jazz боја: црна 
                                                9.890 ден.Цена
                                                Работен стол JazzРаботен стол Jazz
                                                • Ново
                                                 Канцелариски столици
                                                 Работен стол Jazz боја: црна 
                                                 9.890 ден.Цена
                                                 • Ново
                                                  2.790 ден.4.290 ден.
                                                  Полица ЛенаПолица Лена
                                                  • Ново
                                                   2.790 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                   Полица ЛенаПолица Лена
                                                   • Ново
                                                    Декоративна полица / библиотека, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. ...
                                                    2.790 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                    Полица ЛенаПолица Лена
                                                    • Ново
                                                     Декоративна полица / библиотека, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. ...
                                                     2.790 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      3.490 ден.5.290 ден.
                                                      Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                                      • Ново
                                                       3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                                       Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                                       • Ново
                                                        Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                        3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                                        Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                                        • Ново
                                                         Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                         3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          4.999 ден.6.490 ден.
                                                          Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                                          • Ново
                                                           4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                           Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                                           • Ново
                                                            Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                            4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                            Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                                            • Ново
                                                             Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                             4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                                              • Ново
                                                               2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                               Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                                               • Ново
                                                                Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                                                2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                                                • Ново
                                                                 Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                                                 2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  2.990 ден.3.999 ден.
                                                                  Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                                  • Ново
                                                                   2.990 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                                                   Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                                   • Ново
                                                                    Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                    2.990 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                                                    Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                                    • Ново
                                                                     Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                     2.990 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                                      • Ново
                                                                       1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                       Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                                       • Ново
                                                                        Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                                        1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                        Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                                        • Ново
                                                                         Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                                         1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          36.900 ден.49.000 ден.
                                                                          Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
                                                                          • Ново
                                                                           36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
                                                                           Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
                                                                           • Ново
                                                                            Фотелји
                                                                            Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Midcentury Longe Set е идеалниот избор. Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен...
                                                                            36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
                                                                            Midcentury Lounge SetMidcentury Lounge Set
                                                                            • Ново
                                                                             Фотелји
                                                                             Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Midcentury Longe Set е идеалниот избор. Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен...
                                                                             36.900 ден.49.000 ден.Редовна цена-12.100 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              2.999 ден.5.490 ден.
                                                                              Наткасна MelinosНаткасна Melinos
                                                                              • Ново
                                                                               2.999 ден.5.490 ден.Редовна цена-2.491 ден. исклученоЦена
                                                                               Наткасна MelinosНаткасна Melinos
                                                                               • Ново
                                                                                Помошни масички
                                                                                Наткасна изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Метални ногарки Ширина: 45 cm  Висина: 70 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногаркитеt: 35 cm 2 фиоки Време на испорака: 15 дена
                                                                                2.999 ден.5.490 ден.Редовна цена-2.491 ден. исклученоЦена
                                                                                Наткасна MelinosНаткасна Melinos
                                                                                • Ново
                                                                                 Помошни масички
                                                                                 Наткасна изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Метални ногарки Ширина: 45 cm  Висина: 70 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногаркитеt: 35 cm 2 фиоки Време на испорака: 15 дена
                                                                                 2.999 ден.5.490 ден.Редовна цена-2.491 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  6.590 ден.9.990 ден.
                                                                                  ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                                  • Ново
                                                                                   6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                   ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                                   • Ново
                                                                                    ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 30 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                    6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                    ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                                    • Ново
                                                                                     ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 30 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                     6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      11.999 ден.15.590 ден.
                                                                                      Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                                                                                      • Ново
                                                                                       11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                       Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                                                                                       • Ново
                                                                                        Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                        11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                        Гардеробер со 3 врати 90х177cm - белГардеробер со 3 врати 90х177cm - бел
                                                                                        • Ново
                                                                                         Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                         11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          11.999 ден.15.590 ден.
                                                                                          Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                                                                          • Ново
                                                                                           11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                           Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                                                                           • Ново
                                                                                            Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                            11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                            Гардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic PineГардеробер со 3 врати 90х177cm - Atlantic Pine
                                                                                            • Ново
                                                                                             Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 90 cm  Висина: 177 cm  Длабочина: 42 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                             11.999 ден.15.590 ден.Редовна цена-3.591 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              13.990 ден.17.590 ден.
                                                                                              Комода Exxen - WalnutКомода Exxen - Walnut
                                                                                              • Ново
                                                                                               13.990 ден.17.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
                                                                                               Комода Exxen - WalnutКомода Exxen - Walnut
                                                                                               • Ново
                                                                                                Комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии: Ширина: 180 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 45 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                13.990 ден.17.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                Комода Exxen - WalnutКомода Exxen - Walnut
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии: Ширина: 180 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 45 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                 13.990 ден.17.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  8.599 ден.11.990 ден.
                                                                                                  ТВ комода Exxen - Даб 180cmТВ комода Exxen - Даб 180cm
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                                   ТВ комода Exxen - Даб 180cmТВ комода Exxen - Даб 180cm
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 53 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарките: 18 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                    8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                                    ТВ комода Exxen - Даб 180cmТВ комода Exxen - Даб 180cm
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 53 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарките: 18 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                     8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      7.690 ден.10.990 ден.
                                                                                                      ТВ комода Exxen - ДабТВ комода Exxen - Даб
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                       ТВ комода Exxen - ДабТВ комода Exxen - Даб
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                        7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                        ТВ комода Exxen - ДабТВ комода Exxen - Даб
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                         7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          8.599 ден.11.990 ден.
                                                                                                          ТВ комода Exxen - Walnut 180cmТВ комода Exxen - Walnut 180cm
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                                           ТВ комода Exxen - Walnut 180cmТВ комода Exxen - Walnut 180cm
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 53 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарките: 18 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                            8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                                            ТВ комода Exxen - Walnut 180cmТВ комода Exxen - Walnut 180cm
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 53 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарките: 18 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                             8.599 ден.11.990 ден.Редовна цена-3.391 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              7.690 ден.10.990 ден.
                                                                                                              ТВ комода Exxen - WalnutТВ комода Exxen - Walnut
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                               ТВ комода Exxen - WalnutТВ комода Exxen - Walnut
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                ТВ комода Exxen - WalnutТВ комода Exxen - Walnut
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                 7.690 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  6.999 ден.10.990 ден.
                                                                                                                  ТВ комода Exxen - Walnut AnthraciteТВ комода Exxen - Walnut Anthracite
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   6.999 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   ТВ комода Exxen - Walnut AnthraciteТВ комода Exxen - Walnut Anthracite
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                    6.999 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    ТВ комода Exxen - Walnut AnthraciteТВ комода Exxen - Walnut Anthracite
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm Дрвени ногарки  Димензии на ТВ комодата: Ширина: 150 cm  Висина: 52 cm  Длабочина: 34 cm Димензии на полицата: Ширина: 39 cm Висина: 19 cm Висина на ногарките: 15 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                     6.999 ден.10.990 ден.Редовна цена-3.991 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      44.990 ден.59.990 ден.
                                                                                                                      Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                        44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Гардеробер Elina бел 270x210x52cmГардеробер Elina бел 270x210x52cm
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Изработен од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 270 cm  Всиина: 210 cm  Длабочина: 52 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                                         44.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-15.000 ден. исклученоЦена