Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Кревети
Кревети

6 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   11.999 ден.15.999 ден.
   Фотелја кревет Sando - CreamФотелја кревет Sando - Cream
     11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
     Фотелја кревет Sando - CreamФотелја кревет Sando - Cream
       Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
       11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
       Фотелја кревет Sando - CreamФотелја кревет Sando - Cream
         Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
         11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
           11.999 ден.15.999 ден.
           Фотелја кревет Sando - MaroonФотелја кревет Sando - Maroon
             11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
             Фотелја кревет Sando - MaroonФотелја кревет Sando - Maroon
               Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
               11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
               Фотелја кревет Sando - MaroonФотелја кревет Sando - Maroon
                 Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                 11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                   11.999 ден.15.999 ден.
                   Фотелја кревет Sando - BlueФотелја кревет Sando - Blue
                     11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                     Фотелја кревет Sando - BlueФотелја кревет Sando - Blue
                       Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                       11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                       Фотелја кревет Sando - BlueФотелја кревет Sando - Blue
                         Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                         11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                           11.999 ден.15.999 ден.
                           Фотелја кревет Sando - MustardФотелја кревет Sando - Mustard
                             11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                             Фотелја кревет Sando - MustardФотелја кревет Sando - Mustard
                               Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                               11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                               Фотелја кревет Sando - MustardФотелја кревет Sando - Mustard
                                 Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                 11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                   11.999 ден.15.999 ден.
                                   Фотелја кревет Sando - Petrol GreenФотелја кревет Sando - Petrol Green
                                     11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                     Фотелја кревет Sando - Petrol GreenФотелја кревет Sando - Petrol Green
                                       Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.  Нијансата...
                                       11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                       Фотелја кревет Sando - Petrol GreenФотелја кревет Sando - Petrol Green
                                         Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.  Нијансата...
                                         11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                           11.999 ден.15.999 ден.
                                           Фотелја кревет Sando - GreyФотелја кревет Sando - Grey
                                             11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                             Фотелја кревет Sando - GreyФотелја кревет Sando - Grey
                                               Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                               11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                               Фотелја кревет Sando - GreyФотелја кревет Sando - Grey
                                                 Фотелја која лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР Длабочина на седиштето: 50 cm Ширина на седиштето: 60 cm Висина на седиштето: 45 cm Големина на кревет: Должина: 175 cm Ширина: 60 cm Дебелина: 23 cm Време на испорака: 15 дена.
                                                 11.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена