Послужување

Поткатегории

Активни филтери

Послужавник со гравура БРАТСТВО 50 cm

Цена 1 280 ден
30 На залиха

Карактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
72003 50 40 2

 

Елегантен послужавник  совршен за послужување на топли и ладни пијалоци. Страничната гравура и луксузниот дизајн го прават овој послужавник привлечен и посакуван. 
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Лесно одржување
* Издржливост

Послужавник со гравура БРАТСТВО 40 cm

Цена 909 ден
Распродадено

Карактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
72002 40 32 2

 

Елегантен послужавник  совршен за послужување на топли и ладни пијалоци. Страничната гравура и луксузниот дизајн го прават овој послужавник привлечен и посакуван.
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Лесно одржување
* Издржливост

Послужавник со гравура БРАТСТВО 35 cm

Цена 580 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
72001 35 29 2

 

Елегантен послужавник  совршен за послужување на топли и ладни пијалоци. Страничната гравура и луксузниот дизајн го прават овој послужавник привлечен и посакуван.
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Лесно одржување
* Издржливост

Чинија капак БРАТСТВО ф24

Цена 620 ден
50 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm
72803 24 6,5

Чинија што може да ја користите во повеќе комбинации. Може да се користи за сервирање, за послужување салата, но и како капак за храната подолго време да остане топла. 

Чинија капак БРАТСТВО ф20

Цена 499 ден
40 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm
72802 20 6

Чинија што може да ја користите во повеќе комбинации. Може да се користи за сервирање, за послужување салата, но и како капак за храната да ја задржи топлината подолг период.

Чинија за сладолед плитка БРАТСТВО

Цена 235 ден
50 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
71412 11 5 0.15

 

Елегантниот неутрален дизајн нуди безброј можности. за сервирање. Плитка чинија, совршена за сервирање на летни задоволства како сладолед, а може да сервирате и апетисани,

Одберете ја Вашата совршена.

Чинија за сладолед длабока БРАТСТВО

Цена 259 ден
50 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
71414 10 7 0.25

 

Елегантниот неутрален дизајн нуди безброј можности за сервирање. Длабоката чинија е совршена за сервирање на летни задоволства како сладолед, а може да сервирате и апетисани.

Одберете ја Вашата совршена.

Чинија за послужување БРАТСТВО

Цена 545 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm
71724 31 1

Елегантна чинија за послужување изработена од инох. Може да се користи за послужување торти, колачи, но и солена храна и пијалоци.

Со својата елеганција и безвременски стил и дизајн оваа огледална чинија е иделна за во Вашиот дом, но и како подарок.

Тембало со една рачка БРАТСТВО

Цена 239 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm
71433 12.5 4

Тембало кое ќе не' врати во детството. Идеално е за деца, но и за возрадни бидејќи може да се користи и за топлење на кашички и храна. 

Изработено од најквалитетен инох 18/10  е безбеден за употреба и го чува здравјето на нашите најмили. Братство садовите ви нудат начин на подготовка и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот. 

Супиера БРАТСТВО

Цена 1 830 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72701 24 19,5 3

Совршена за послужување на супи и вкусни чорби. Изгледа како украс на вашата трпеза.
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10.

* Безвременски дизајн
* Лесно одржување
* Издржливост

Послужавник БРАТСТВО 42цм

Цена 730 ден
20 На залиха

Елегантен мал послужавник совршен за послужување, но и за сервирање. Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Лесно одржување
* Издржливост

Катактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
71023 42 25,5 1,5

Послужавник БРАТСТВО 35цм

Цена 499 ден
20 На залиха

Елегантен мал послужавник совршен за послужување, но и за сервирање. Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Лесно одржување
* Издржливост

Катактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
71022 35 21 1.2

Послужавник БРАТСТВО 30цм

Цена 339 ден
20 На залиха

Елегантен мал послужавник совршен за послужување, но и за сервирање. Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Лесно одржување
* Издржливост

Катактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
71021 30 17,5 1

Овал БРАТСТВО 34.5цм

Цена 535 ден
20 На залиха

Практичен и привлечен среден овал изработен од инох кој може да го користите за послужување на најразличен вид храна. Користете го на разни веселби, имендени, слави, но и за секојдневна домашна употреба. Елегантниот дизајн и високиот сјај придонесуваат за луксузен изглед на трпезата. 

Карактеристики:

Art. No L cm  W  cm H cm
71456 34,5 22,5 2,4

Овал БРАТСТВО 26.5цм

Цена 429 ден
20 На залиха

Практичен и привлечен мал овал изработен од инох кој може да го користите за послужување на најразличен вид храна. Користете го на разни веселби, имендени, слави, но и за секојдневна домашна употреба. Елегантниот дизајн и високиот сјај придонесуваат за луксузен изглед на трпезата. 

Карактеристики:

Art. No L cm  W  cm H cm
71455 26,5 17,5 2,2

 

Корпа за овошје БРАТСТВО

Цена 525 ден
20 На залиха

Карактеристики:

  

Art. No Ø cm H cm
71332     22      5   

 

Корпа за овошје изработена од инокс , која нема рок на траење. Користете ја да ја разубави трпезата со разни видови овошје.

Квалитетниот материјал од кој е изработена иноџ 18/10 овозможува овошјето подолго време да ја задржи својата свежина.

Средно тембало со две рачки БРАТСТВО

Цена 225 ден
39 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm
71431 14.5 2,5

Тембало кое ќе не' врати во детството. Идеално е за деца, но и за возрасни.Тембалата на Братство се застапени во секој дом и имаат најразлична примена, од чинија за хранење бебе, до топлење и подготовка на помало количество храна.

Изработено од најквалитетен инох 18/10  е безбеден за употреба и го чува здравјето на нашите најмили.

Братство садовите ви нудат начин на подготовка и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот. 

Плитко тембало со две рачки БРАТСТВО

Цена 199 ден
40 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm
71432 12,5 2

Плитко тембало кое ќе не' врати во детството. Тембалата на Братство се застапени во секој дом и имаат најразлична примена, од чинија за хранење бебе, до топлење и подготовка на помало количество храна.

Изработено од најквалитетен инох 18/10  се безбедни за употреба и го чува здравјето на нашите најмили.

Братство садовите ви нудат начин на подготовка и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот. 

Големо тембало со две рачки БРАТСТВО

Цена 255 ден
40 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm
71430 14.5 4

Тембало кое ќе не' врати во детството. Идеално е за деца, но и за возрасни.Тембалата на Братство се застапени во секој дом и имаат најразлична примена, од чинија за хранење бебе, до топлење и подготовка на помало количество храна.

Изработено од најквалитетен инох 18/10  е безбеден за употреба и го чува здравјето на нашите најмили.

Братство садовите ви нудат начин на подготовка и сервирање на храна за подобар, подолг и поздрав живот. 

Лонче за супа БРАТСТВО

Цена 339 ден
38 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
71755 9 8.5 0.3

 


Лончиња кои ќе не вратат во детството. Се' уште се користат и особено се обожавани од малите деца, но и повозрасните. Изработени од најквалитетен материјал инох 18/10 го чуваат здравјето на нашите најмили.

Лонче за чај БРАТСТВО

Цена 299 ден
38 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
71413 9,5 6,5 0.35

 


Лончиња кои ќе не вратат во детството. Се' уште се користат и особено се обожавани од малите деца, но и повозрасните. Изработени од најквалитетен материјал инох 18/10 го чуваат здравјето на нашите најмили.

Производот е додаен за споредба.