Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Полици за вино
Полици за вино

13 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   2.900 ден.5.200 ден.
   Дрвена полица 790х570х300Дрвена полица 790х570х300
     2.900 ден.5.200 ден.Редовна цена-2.300 ден. исклученоЦена
     Дрвена полица 790х570х300Дрвена полица 790х570х300
       Висина 790 / Ширина 570 / Длабочина 300 Дебелина на летва: 14×45 mm Материјал: цврсто борово дрво
       2.900 ден.5.200 ден.Редовна цена-2.300 ден. исклученоЦена
       Дрвена полица 790х570х300Дрвена полица 790х570х300
         Висина 790 / Ширина 570 / Длабочина 300 Дебелина на летва: 14×45 mm Материјал: цврсто борово дрво
         2.900 ден.5.200 ден.Редовна цена-2.300 ден. исклученоЦена
           2.500 ден.4.200 ден.
           Дрвена полица 790х370х300Дрвена полица 790х370х300
             2.500 ден.4.200 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
             Дрвена полица 790х370х300Дрвена полица 790х370х300
               Висина 790 / Ширина 370 / Длабочина 300 Дебелина на летва: 14×45 mm Материјал: цврсто борово дрво
               2.500 ден.4.200 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
               Дрвена полица 790х370х300Дрвена полица 790х370х300
                 Висина 790 / Ширина 370 / Длабочина 300 Дебелина на летва: 14×45 mm Материјал: цврсто борово дрво
                 2.500 ден.4.200 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                   3.290 ден.4.200 ден.
                   Дрвена кутија 520х800х400Дрвена кутија 520х800х400
                     3.290 ден.4.200 ден.Редовна цена-910 ден. исклученоЦена
                     Дрвена кутија 520х800х400Дрвена кутија 520х800х400
                       Висина 520 / Ширина 800 / Длабочина 400 Дебелина на летва: 12×65 mm Материјал: цврсто борово дрво
                       3.290 ден.4.200 ден.Редовна цена-910 ден. исклученоЦена
                       Дрвена кутија 520х800х400Дрвена кутија 520х800х400
                         Висина 520 / Ширина 800 / Длабочина 400 Дебелина на летва: 12×65 mm Материјал: цврсто борово дрво
                         3.290 ден.4.200 ден.Редовна цена-910 ден. исклученоЦена
                           2.990 ден.3.700 ден.
                           Дрвена кутија 540х710х280Дрвена кутија 540х710х280
                             2.990 ден.3.700 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                             Дрвена кутија 540х710х280Дрвена кутија 540х710х280
                               Висина 540 / Ширина 710 / Длабочина 280 Дебелина на летва: 12×65 mm Материјал: цврсто борово дрво
                               2.990 ден.3.700 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                               Дрвена кутија 540х710х280Дрвена кутија 540х710х280
                                 Висина 540 / Ширина 710 / Длабочина 280 Дебелина на летва: 12×65 mm Материјал: цврсто борово дрво
                                 2.990 ден.3.700 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                   4.500 ден.7.900 ден.
                                   Дрвена полица 1740х800х490
                                     4.500 ден.7.900 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                     Дрвена полица 1740х800х490
                                       Висина 1740 / Ширина 800 / Длабочина 490 Дебелина на летва: 17x90mm Број на рафтови: 4 Материјал: цврсто борово дрво
                                       4.500 ден.7.900 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                       Дрвена полица 1740х800х490
                                         Висина 1740 / Ширина 800 / Длабочина 490 Дебелина на летва: 17x90mm Број на рафтови: 4 Материјал: цврсто борово дрво
                                         4.500 ден.7.900 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                           1.600 ден.2.900 ден.
                                           Дрвена полица 900х800х400Дрвена полица 900х800х400
                                             1.600 ден.2.900 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                             Дрвена полица 900х800х400Дрвена полица 900х800х400
                                               Висина 900 / Ширина 800 / Длабочина 400 Дебелина на летва: 14x65mm Број на рафтови: 3 Материјал: цврсто борово дрво
                                               1.600 ден.2.900 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                               Дрвена полица 900х800х400Дрвена полица 900х800х400
                                                 Висина 900 / Ширина 800 / Длабочина 400 Дебелина на летва: 14x65mm Број на рафтови: 3 Материјал: цврсто борово дрво
                                                 1.600 ден.2.900 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                   2.600 ден.4.000 ден.
                                                   Дрвена полица 1700х800х400Дрвена полица 1700х800х400
                                                     2.600 ден.4.000 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                     Дрвена полица 1700х800х400Дрвена полица 1700х800х400
                                                       Висина 1700 / Ширина 800 / Длабочина 400 Дебелина на летва: 14x65mm Број на рафтови: 5 Материјал: цврсто борово дрво
                                                       2.600 ден.4.000 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                       Дрвена полица 1700х800х400Дрвена полица 1700х800х400
                                                         Висина 1700 / Ширина 800 / Длабочина 400 Дебелина на летва: 14x65mm Број на рафтови: 5 Материјал: цврсто борово дрво
                                                         2.600 ден.4.000 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                           1.700 ден.3.150 ден.
                                                           Дрвена полица 1700х800х280Дрвена полица 1700х800х280
                                                             1.700 ден.3.150 ден.Редовна цена-1.450 ден. исклученоЦена
                                                             Дрвена полица 1700х800х280Дрвена полица 1700х800х280
                                                               Висина 1700 / Ширина 800 / Длабочина 280 Дебелина на летва: 14x45mm Број на рафтови: 4 Материјал: цврсто борово дрво
                                                               1.700 ден.3.150 ден.Редовна цена-1.450 ден. исклученоЦена
                                                               Дрвена полица 1700х800х280Дрвена полица 1700х800х280
                                                                 Висина 1700 / Ширина 800 / Длабочина 280 Дебелина на летва: 14x45mm Број на рафтови: 4 Материјал: цврсто борово дрво
                                                                 1.700 ден.3.150 ден.Редовна цена-1.450 ден. исклученоЦена
                                                                   800 ден.1.900 ден.
                                                                   Дрвена полица за вино 380х725х250
                                                                     800 ден.1.900 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                     Дрвена полица за вино 380х725х250
                                                                       Висина 380 / Ширина 725 / Длабочина 250 Полица за 21 шише вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                       800 ден.1.900 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                       Дрвена полица за вино 380х725х250
                                                                         Висина 380 / Ширина 725 / Длабочина 250 Полица за 21 шише вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                         800 ден.1.900 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                           2.200 ден.3.800 ден.
                                                                           Дрвена полица за вино 1660х725х250
                                                                             2.200 ден.3.800 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                             Дрвена полица за вино 1660х725х250
                                                                               Висина 1660 / Ширина 725 / Длабочина 250 Полица за 77 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                               2.200 ден.3.800 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                               Дрвена полица за вино 1660х725х250
                                                                                 Висина 1660 / Ширина 725 / Длабочина 250 Полица за 77 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                                 2.200 ден.3.800 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                   1.400 ден.2.600 ден.
                                                                                   Дрвена полица за вино 1200х630х250Дрвена полица за вино 1200х630х250
                                                                                     1.400 ден.2.600 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                     Дрвена полица за вино 1200х630х250Дрвена полица за вино 1200х630х250
                                                                                       Висина 1020 / Ширина 630 / Длабочина 250 Полица за 42 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                                       1.400 ден.2.600 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                       Дрвена полица за вино 1200х630х250Дрвена полица за вино 1200х630х250
                                                                                         Висина 1020 / Ширина 630 / Длабочина 250 Полица за 42 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                                         1.400 ден.2.600 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                           800 ден.1.600 ден.
                                                                                           Дрвена полица за вино 700х440х250
                                                                                             800 ден.1.600 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                             Дрвена полица за вино 700х440х250
                                                                                               Висина 700 / Ширина 440 / Длабочина 250 Полица за 20 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                                               800 ден.1.600 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                               Дрвена полица за вино 700х440х250
                                                                                                 Висина 700 / Ширина 440 / Длабочина 250 Полица за 20 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                                                 800 ден.1.600 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                   650 ден.1.200 ден.
                                                                                                   Дрвена полица за вино 380х440х250Дрвена полица за вино 380х440х250
                                                                                                     650 ден.1.200 ден.Редовна цена-550 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Дрвена полица за вино 380х440х250Дрвена полица за вино 380х440х250
                                                                                                       Висина 380 / Ширина 440 / Длабочина 250 Полица за 12 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                                                       650 ден.1.200 ден.Редовна цена-550 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Дрвена полица за вино 380х440х250Дрвена полица за вино 380х440х250
                                                                                                         Висина 380 / Ширина 440 / Длабочина 250 Полица за 12 шишиња вино Дебелина на летва: 14x45mm Материјал: цврсто борово дрво
                                                                                                         650 ден.1.200 ден.Редовна цена-550 ден. исклученоЦена