Од IKEA

Поткатегории

Активни филтери

IKEA MALM Фиокар со четри фиоки

Цена 9 490 ден
4 На залиха

IKEA MALM Фиокар со четри фиоки

Димензии на производот:

  • Ширина: 80 см
  • Длабочина: 48 см
  • Висина: 100 см
  • Ширина на фиоката (внатрешна): 72 см
  • Фиока, длабочина: 43 см

IKEA ADDE стол

Цена 1 320 ден
50 На залиха

IKEA ADDE стол

Карактеристики на производот 

Материјал: галванизиран челик, ПВЦ

Боја: бела

Тестирано со: 110 kg

Димензии на производот:

Ширина: 39 cm

Должина: 47 cm

Висина: 77 cm

Седиште, ширина: 39 cm

Седиште, длабочина: 34 cm

Седиште, висина: 45 cm

IKEA BARLAST столна ламба

Цена 610 ден
20 На залиха

IKEA BARLAST столна ламба 

Карактеристики на производот

Материјал: Полипропиленска пластична, челик

Боја: бела

Димензии на производот:

Должина: кабел 150cm

Дијаметар: 16 cm

Висина: 31 cm

Производот е додаен за споредба.