Професионална употреба

Поткатегории

Активни филтери

Правоаголна тава БРАТСТВО висина 8 cm

Цена 4 950 ден
10 На залиха

Карактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
71726 65 53 8

 

Правоаголна тава за ресторани и хотели. Подготвувајте вкусна и здрава храна во големи количини. Совршена за печење месо, храната останува мека, сочна и топла. Одобрена од професионалци.

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Извонредни перформанси
* Лесно одржување
* Издржливост

Правоаголна тава БРАТСТВО висина 6,5 cm

Цена 4 520 ден
10 На залиха

Карактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
71726 65 53 6,5

 

Правоаголна тава за ресторани и хотели. Подготвувајте вкусна и здрава храна во големи количини. Совршена за печење месо, храната останува мека, сочна и топла. Одобрена од професионалци.

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Извонредни перформанси
* Лесно одржување
* Издржливост

Правоаголна тава БРАТСТВО висина 4 cm

Цена 3 580 ден
10 На залиха

Карактеристики:

Art. No L cm W cm H cm
71725 65 53 4

 

Правоаголна тава за ресторани и хотели. Подготвувајте вкусна и здрава храна во големи количини. Совршена за печење месо, храната останува мека, сочна и топла. Одобрена од професионалци.

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Извонредни перформанси
* Лесно одржување
* Издржливост

Вангла БРАТСТВО 9л

Цена 1 910 ден
20 На залиха

Карактеристики:

Art. No Ø cm H cm V lit
72801 28 19 9

 

 Може да се користи за мешање на храната, за подготовка на салати како и за сервирање на бунар.

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10

* Безвременски дизајн
* Лесно одржување
* Издржливост

Производот е додаен за споредба.