Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Додатоци за бања
Додатоци за бања

1 производ

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   999 ден.1.299 ден.
   Mi Automatic Foaming Soap Dispenser + Течен сапунMi Automatic Foaming Soap Dispenser + Течен сапун
     999 ден.1.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
     Mi Automatic Foaming Soap Dispenser + Течен сапунMi Automatic Foaming Soap Dispenser + Течен сапун
       Автоматски диспензер за сапун и  Течен сапун за Mi Automatic Foaming Soap Dispenser (околу 400 дози) Безконтактен дизајна за похигиенска употреба. Ефикасно убива 99,9% од бактериите Навлажнувачки и удобни растителни екстракти. Брзо ослободување на сапун за 0,25 секунди. Гаранција: 6 месеци
       999 ден.1.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
       Mi Automatic Foaming Soap Dispenser + Течен сапунMi Automatic Foaming Soap Dispenser + Течен сапун
         Автоматски диспензер за сапун и  Течен сапун за Mi Automatic Foaming Soap Dispenser (околу 400 дози) Безконтактен дизајна за похигиенска употреба. Ефикасно убива 99,9% од бактериите Навлажнувачки и удобни растителни екстракти. Брзо ослободување на сапун за 0,25 секунди. Гаранција: 6 месеци
         999 ден.1.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена