Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Мебел за тераса и градина
Тераса и градина

63 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   5.490 ден.7.900 ден.
   Метална маса VALOR 140x80cm кафенаМетална маса VALOR 140x80cm кафена
     5.490 ден.7.900 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
     Метална маса VALOR 140x80cm кафенаМетална маса VALOR 140x80cm кафена
       Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 140cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
       5.490 ден.7.900 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
       Метална маса VALOR 140x80cm кафенаМетална маса VALOR 140x80cm кафена
         Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 140cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
         5.490 ден.7.900 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
           5.490 ден.7.900 ден.
           Метална маса VALOR 140x80cm сиваМетална маса VALOR 140x80cm сива
             5.490 ден.7.900 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
             Метална маса VALOR 140x80cm сиваМетална маса VALOR 140x80cm сива
               Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 140cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
               5.490 ден.7.900 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
               Метална маса VALOR 140x80cm сиваМетална маса VALOR 140x80cm сива
                 Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 140cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
                 5.490 ден.7.900 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                   5.490 ден.7.900 ден.
                   Метална маса VALOR 140x80cm белаМетална маса VALOR 140x80cm бела
                     5.490 ден.7.900 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                     Метална маса VALOR 140x80cm белаМетална маса VALOR 140x80cm бела
                       Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 140cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
                       5.490 ден.7.900 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                       Метална маса VALOR 140x80cm белаМетална маса VALOR 140x80cm бела
                         Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 140cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
                         5.490 ден.7.900 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                           3.990 ден.4.990 ден.
                           Метална маса VALOR 120x80cm сиваМетална маса VALOR 120x80cm сива
                             3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             Метална маса VALOR 120x80cm сиваМетална маса VALOR 120x80cm сива
                               Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 120cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
                               3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               Метална маса VALOR 120x80cm сиваМетална маса VALOR 120x80cm сива
                                 Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 120cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
                                 3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   3.990 ден.4.990 ден.
                                   Метална маса VALOR 120x80cm белаМетална маса VALOR 120x80cm бела
                                     3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                     Метална маса VALOR 120x80cm белаМетална маса VALOR 120x80cm бела
                                       Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 120cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
                                       3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       Метална маса VALOR 120x80cm белаМетална маса VALOR 120x80cm бела
                                         Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Заоблени агли за избегнување на повреди. Горниот дел на масата е изработен од калено стакло 5mm. Димензии: Должина: 120cm Ширина: 80cm Висина: 70cm
                                         3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                           1.290 ден.1.600 ден.
                                           Метален стол TADE белМетален стол TADE бел
                                             1.290 ден.1.600 ден.Редовна цена-310 ден. исклученоЦена
                                             Метален стол TADE белМетален стол TADE бел
                                               Тераса и градина
                                               Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Димензии : Должина: 54 см Ширина: 58 см Висина: 73 см Висина на седиштето: 42 см
                                               1.290 ден.1.600 ден.Редовна цена-310 ден. исклученоЦена
                                               Метален стол TADE белМетален стол TADE бел
                                                 Тераса и градина
                                                 Стабилна метална конструкција со отпорност на абење. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба, како изложеност на лоши временски услови и влажност. Димензии : Должина: 54 см Ширина: 58 см Висина: 73 см Висина на седиштето: 42 см
                                                 1.290 ден.1.600 ден.Редовна цена-310 ден. исклученоЦена
                                                   1.990 ден.2.590 ден.
                                                   Метална маса WATSON 60x60cm кафенаМетална маса WATSON 60x60cm кафена
                                                     1.990 ден.2.590 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                     Метална маса WATSON 60x60cm кафенаМетална маса WATSON 60x60cm кафена
                                                       Конструкција изработена од висококвалитетен метал. Горниот дел на маса изработен од калено стакло 5mm. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба - отпорност на временски услови и влажност. Димензии:  Должина: 60 ​​см Ширина: 60 ​​см Висина: 70 см
                                                       1.990 ден.2.590 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                       Метална маса WATSON 60x60cm кафенаМетална маса WATSON 60x60cm кафена
                                                         Конструкција изработена од висококвалитетен метал. Горниот дел на маса изработен од калено стакло 5mm. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба - отпорност на временски услови и влажност. Димензии:  Должина: 60 ​​см Ширина: 60 ​​см Висина: 70 см
                                                         1.990 ден.2.590 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                           1.990 ден.2.590 ден.
                                                           Метална маса WATSON 60x60cm сиваМетална маса WATSON 60x60cm сива
                                                             1.990 ден.2.590 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                             Метална маса WATSON 60x60cm сиваМетална маса WATSON 60x60cm сива
                                                               Конструкција изработена од висококвалитетен метал. Горниот дел на маса изработен од калено стакло 5mm. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба - отпорност на временски услови и влажност. Димензии:  Должина: 60 ​​см Ширина: 60 ​​см Висина: 70 см
                                                               1.990 ден.2.590 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                               Метална маса WATSON 60x60cm сиваМетална маса WATSON 60x60cm сива
                                                                 Конструкција изработена од висококвалитетен метал. Горниот дел на маса изработен од калено стакло 5mm. Висока издржливост: погоден за надворешна употреба - отпорност на временски услови и влажност. Димензии:  Должина: 60 ​​см Ширина: 60 ​​см Висина: 70 см
                                                                 1.990 ден.2.590 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                   2.999 ден.3.499 ден.
                                                                   Gazebo тенда - зелена боја
                                                                     2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                     Gazebo тенда - зелена боја
                                                                       Тераса и градина
                                                                       Димензија: 3x4m Димензија на конструкцијата: 18/18/24mm Ткаенина: 100g/m2 PE
                                                                       2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                       Gazebo тенда - зелена боја
                                                                         Тераса и градина
                                                                         Димензија: 3x4m Димензија на конструкцијата: 18/18/24mm Ткаенина: 100g/m2 PE
                                                                         2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                           11.999 ден.
                                                                           Gazebo тенда
                                                                             11.999 ден.Цена
                                                                             Gazebo тенда
                                                                               Тераса и градина
                                                                               Димензии на тендата: 3*3 м Висина на тенда: 2,6 m Димензии на ногарките: 14*20*0,7 мм Димензии на кровната цевка: 15*15*0,6 мм Димензии на крошна цевка: 14*20*0,6 мм Материјал: 180гр, полиестер
                                                                               11.999 ден.Цена
                                                                               Gazebo тенда
                                                                                 Тераса и градина
                                                                                 Димензии на тендата: 3*3 м Висина на тенда: 2,6 m Димензии на ногарките: 14*20*0,7 мм Димензии на кровната цевка: 15*15*0,6 мм Димензии на крошна цевка: 14*20*0,6 мм Материјал: 180гр, полиестер
                                                                                 11.999 ден.Цена
                                                                                   Чадор за сонце - зелена боја - 2х3m
                                                                                     3.499 ден.Цена
                                                                                     Чадор за сонце - зелена боја - 2х3m
                                                                                       Димензии на чадорот: 2*3m                    Метален столб: Ø38mm Метални ребра: 18*12mm Ткаенина: 160g полиестер
                                                                                       3.499 ден.Цена
                                                                                       Чадор за сонце - зелена боја - 2х3m
                                                                                         Димензии на чадорот: 2*3m                    Метален столб: Ø38mm Метални ребра: 18*12mm Ткаенина: 160g полиестер
                                                                                         3.499 ден.Цена
                                                                                           Постоље за чадор за сонце B2030 - 38/48mm
                                                                                             1.799 ден.Цена
                                                                                             Постоље за чадор за сонце B2030 - 38/48mm
                                                                                               Големина на постоље: PH45*7cm Големина на цевката: Железо 250Ks∮58(38/48)Ks1.2MM Материјал: HDPE+БЕТОН
                                                                                               1.799 ден.Цена
                                                                                               Постоље за чадор за сонце B2030 - 38/48mm
                                                                                                 Големина на постоље: PH45*7cm Големина на цевката: Железо 250Ks∮58(38/48)Ks1.2MM Материјал: HDPE+БЕТОН
                                                                                                 1.799 ден.Цена
                                                                                                   5.999 ден.7.999 ден.
                                                                                                   Балкон сет - маса и 2 столици - темно сива
                                                                                                     5.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Балкон сет - маса и 2 столици - темно сива
                                                                                                       Димензии на маса: 80*67cm Димензии на ногарки: 25*0,8cm Калено стакло - дебелина: 5mm Материјал: Ратан Димензии на маса: 80*67cm Димензии на ногарки: 25*0,8cm Боја: Темно сива
                                                                                                       5.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Балкон сет - маса и 2 столици - темно сива
                                                                                                         Димензии на маса: 80*67cm Димензии на ногарки: 25*0,8cm Калено стакло - дебелина: 5mm Материјал: Ратан Димензии на маса: 80*67cm Димензии на ногарки: 25*0,8cm Боја: Темно сива
                                                                                                         5.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           5.899 ден.6.790 ден.
                                                                                                           Градинарска лулашка - тросед - беж бојаГрадинарска лулашка - тросед - беж боја
                                                                                                             5.899 ден.6.790 ден.Редовна цена-891 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Градинарска лулашка - тросед - беж бојаГрадинарска лулашка - тросед - беж боја
                                                                                                               Димензии на лулашката: 110*170*153cm Димензии на металната шипка 38/28/25/16 / 14mm Материјал на кровот: Полиестер 140g/m2 Материјал на делот за седење 160g/m2 Дебелина на сунѓер 6cm
                                                                                                               5.899 ден.6.790 ден.Редовна цена-891 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Градинарска лулашка - тросед - беж бојаГрадинарска лулашка - тросед - беж боја
                                                                                                                 Димензии на лулашката: 110*170*153cm Димензии на металната шипка 38/28/25/16 / 14mm Материјал на кровот: Полиестер 140g/m2 Материјал на делот за седење 160g/m2 Дебелина на сунѓер 6cm
                                                                                                                 5.899 ден.6.790 ден.Редовна цена-891 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Градинарска лулашка - тросед - кафена бојаГрадинарска лулашка - тросед - кафена боја
                                                                                                                     6.999 ден.8.499 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Градинарска лулашка - тросед - кафена бојаГрадинарска лулашка - тросед - кафена боја
                                                                                                                       Димензии на лулашката: 110*170*153cm Димензии на металната шипка 38/28/25/16 / 14mm Материјал на кровот: Полиестер 140g/m2 Материјал на делот за седење 160g/m2 Дебелина на сунѓер 6cm
                                                                                                                       6.999 ден.8.499 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Градинарска лулашка - тросед - кафена бојаГрадинарска лулашка - тросед - кафена боја
                                                                                                                         Димензии на лулашката: 110*170*153cm Димензии на металната шипка 38/28/25/16 / 14mm Материјал на кровот: Полиестер 140g/m2 Материјал на делот за седење 160g/m2 Дебелина на сунѓер 6cm
                                                                                                                         6.999 ден.8.499 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           9.999 ден.14.999 ден.
                                                                                                                           BIANCA Лулашка полу - јајцестаBIANCA Лулашка полу - јајцеста
                                                                                                                             9.999 ден.14.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             BIANCA Лулашка полу - јајцестаBIANCA Лулашка полу - јајцеста
                                                                                                                               Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан. Стабилна основа и атрактивен дизајн. Материјалот на перницата е водоотпорен.
                                                                                                                               9.999 ден.14.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               BIANCA Лулашка полу - јајцестаBIANCA Лулашка полу - јајцеста
                                                                                                                                 Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан. Стабилна основа и атрактивен дизајн. Материјалот на перницата е водоотпорен.
                                                                                                                                 9.999 ден.14.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   9.999 ден.14.999 ден.
                                                                                                                                   MARRONE Лулашка полу - јајцестаMARRONE Лулашка полу - јајцеста
                                                                                                                                     9.999 ден.14.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     MARRONE Лулашка полу - јајцестаMARRONE Лулашка полу - јајцеста
                                                                                                                                       Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан. Стабилна основа и атрактивен дизајн. Материјалот на перницата е водоотпорен.
                                                                                                                                       9.999 ден.14.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       MARRONE Лулашка полу - јајцестаMARRONE Лулашка полу - јајцеста
                                                                                                                                         Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан. Стабилна основа и атрактивен дизајн. Материјалот на перницата е водоотпорен.
                                                                                                                                         9.999 ден.14.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           799 ден.930 ден.
                                                                                                                                           SKIPPER Камперска столица
                                                                                                                                             799 ден.930 ден.Редовна цена-131 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             SKIPPER Камперска столица
                                                                                                                                               Тераса и градина
                                                                                                                                               Димензии на стол : 52x52x43/90cm
                                                                                                                                               799 ден.930 ден.Редовна цена-131 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               SKIPPER Камперска столица
                                                                                                                                                 Тераса и градина
                                                                                                                                                 Димензии на стол : 52x52x43/90cm
                                                                                                                                                 799 ден.930 ден.Редовна цена-131 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 IKEA ASKHOLMEN Маса со 2 стола за надворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Маса со 2 стола за надворешна употреба
                                                                                                                                                   11.990 ден.Цена
                                                                                                                                                   IKEA ASKHOLMEN Маса со 2 стола за надворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Маса со 2 стола за надворешна употреба
                                                                                                                                                     11.990 ден.Цена
                                                                                                                                                       IKEA LINDVED Помошна метална масичкаIKEA LINDVED Помошна метална масичка
                                                                                                                                                         3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                         IKEA LINDVED Помошна метална масичкаIKEA LINDVED Помошна метална масичка
                                                                                                                                                           Помошна масичка за внатрешна и надворешна употреба
                                                                                                                                                           3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                           IKEA LINDVED Помошна метална масичкаIKEA LINDVED Помошна метална масичка
                                                                                                                                                             Помошна масичка за внатрешна и надворешна употреба
                                                                                                                                                             3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                               3.799 ден.
                                                                                                                                                               IKEA ASKHOLMEN Рамка за цвеќињаIKEA ASKHOLMEN Рамка за цвеќиња
                                                                                                                                                                 3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                                 IKEA ASKHOLMEN Рамка за цвеќињаIKEA ASKHOLMEN Рамка за цвеќиња
                                                                                                                                                                   Тераса и градина
                                                                                                                                                                   3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                                   IKEA ASKHOLMEN Рамка за цвеќињаIKEA ASKHOLMEN Рамка за цвеќиња
                                                                                                                                                                     Тераса и градина
                                                                                                                                                                     3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                                       3.799 ден.
                                                                                                                                                                       IKEA ASKHOLMEN Аголен цвеќарникIKEA ASKHOLMEN Аголен цвеќарник
                                                                                                                                                                         3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                                         IKEA ASKHOLMEN Аголен цвеќарникIKEA ASKHOLMEN Аголен цвеќарник
                                                                                                                                                                           3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                                           IKEA ASKHOLMEN Аголен цвеќарникIKEA ASKHOLMEN Аголен цвеќарник
                                                                                                                                                                             3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                                             Vascon – Надворешна подна светилка со 1xE27 GloboVascon – Надворешна подна светилка со 1xE27 Globo
                                                                                                                                                                               Vascon – Надворешна подна светилка со 1xE27 Globo
                                                                                                                                                                               9.950 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Vascon – Надворешна подна светилка со 1xE27 GloboVascon – Надворешна подна светилка со 1xE27 Globo
                                                                                                                                                                                 Vascon – Надворешна подна светилка со 1xE27 Globo
                                                                                                                                                                                 9.950 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Toula – Надворешна подна светилка со 1xE27 ф300 GloboToula – Надворешна подна светилка со 1xE27 ф300 Globo
                                                                                                                                                                                   Toula – Надворешна подна светилка со 1xE27 ф300 Globo
                                                                                                                                                                                   4.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   Toula – Надворешна подна светилка со 1xE27 ф300 GloboToula – Надворешна подна светилка со 1xE27 ф300 Globo
                                                                                                                                                                                     Toula – Надворешна подна светилка со 1xE27 ф300 Globo
                                                                                                                                                                                     4.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     Solar – Парковска соларна светилка 3v GloboSolar – Парковска соларна светилка 3v Globo
                                                                                                                                                                                       Solar – Парковска соларна светилка 3v GloboSolar – Парковска соларна светилка 3v Globo
                                                                                                                                                                                         Solar – Парковска соларна светилка 3v Globo
                                                                                                                                                                                         1.650 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         Solar – Парковска соларна светилка 3v GloboSolar – Парковска соларна светилка 3v Globo
                                                                                                                                                                                           Solar – Парковска соларна светилка 3v Globo
                                                                                                                                                                                           1.650 ден.Цена
                                                                                                                                                                                             4.590 ден.
                                                                                                                                                                                             IKEA ASKHOLMEN ЦвеќарникIKEA ASKHOLMEN Цвеќарник
                                                                                                                                                                                               4.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                                               IKEA ASKHOLMEN ЦвеќарникIKEA ASKHOLMEN Цвеќарник
                                                                                                                                                                                                 Тераса и градина
                                                                                                                                                                                                 4.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                 IKEA ASKHOLMEN ЦвеќарникIKEA ASKHOLMEN Цвеќарник
                                                                                                                                                                                                   Тераса и градина
                                                                                                                                                                                                   4.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                     1.990 ден.
                                                                                                                                                                                                     IKEA HYLLIS Метален рафтIKEA HYLLIS Метален рафт
                                                                                                                                                                                                       1.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                       IKEA HYLLIS Метален рафтIKEA HYLLIS Метален рафт
                                                                                                                                                                                                         Метални рафтови
                                                                                                                                                                                                         Метален рафт за надворешна и внатрешна употреба
                                                                                                                                                                                                         1.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                         IKEA HYLLIS Метален рафтIKEA HYLLIS Метален рафт
                                                                                                                                                                                                           Метални рафтови
                                                                                                                                                                                                           Метален рафт за надворешна и внатрешна употреба
                                                                                                                                                                                                           1.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                           IKEA ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употреба
                                                                                                                                                                                                             3.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                             IKEA ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употреба
                                                                                                                                                                                                               3.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                               IKEA ASKHOLMEN Маса на расклопување за надоворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Маса на расклопување за надоворешна употреба
                                                                                                                                                                                                                 4.299 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                 IKEA ASKHOLMEN Маса на расклопување за надоворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Маса на расклопување за надоворешна употреба
                                                                                                                                                                                                                   4.299 ден.Цена