Тежина на тег 5 kg.

Цената се однесува само за еден тег..

Димензии на пакувањето: 25x5x25 cm

121035
961 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.