Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини.

Тежина на тег 7,5 kg. 

Во цената е вклучен само еден тег.

Димензии на производот: 25x12x15 cm.

121003
48 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.