Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Базени
Базени

43 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726
   25.500 ден.35.490 ден.Редовна цена-9.990 ден. исклученоЦена
   Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726
     INTEX 26726 PRISM FRAME филтер пумпа, скали, покривка и подлога Димензии: 457x122 cm Капацитет: 16.805литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час Бренд: INTEX 
     25.500 ден.35.490 ден.Редовна цена-9.990 ден. исклученоЦена
     Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726Базен INTEX 457x122 cm со пумпа, скали, покривка и подлога - 26726
       INTEX 26726 PRISM FRAME филтер пумпа, скали, покривка и подлога Димензии: 457x122 cm Капацитет: 16.805литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час Бренд: INTEX 
       25.500 ден.35.490 ден.Редовна цена-9.990 ден. исклученоЦена
         13.500 ден.19.990 ден.
         Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716
           13.500 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.490 ден. исклученоЦена
           Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716
             INTEX 26716 Prism Frame со филтер пумпа и скали монтажен базен Димензии: 366x99 cm Капацитет: 8.592литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 2.006 литри на час Бренд: INTEX
             13.500 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.490 ден. исклученоЦена
             Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716Базен INTEX 366 x 99 со пумпа и скали - 26716
               INTEX 26716 Prism Frame со филтер пумпа и скали монтажен базен Димензии: 366x99 cm Капацитет: 8.592литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 2.006 литри на час Бренд: INTEX
               13.500 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.490 ден. исклученоЦена
                 6.990 ден.10.590 ден.
                 Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702
                   6.990 ден.10.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
                   Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702
                     INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа Димензии: 305x76 cm Капацитет: 4.485 литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 1.250 литри на час Бренд: INTEX
                     6.990 ден.10.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
                     Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702Базен INTEX 305 x 76 со пумпа - 26702
                       INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа Димензии: 305x76 cm Капацитет: 4.485 литри (90%) Филтер пумпа со капацитет 1.250 литри на час Бренд: INTEX
                       6.990 ден.10.590 ден.Редовна цена-3.600 ден. исклученоЦена
                         600 ден.
                         Базен INTEX 122x25 + топкаБазен INTEX 122x25 + топка
                           600 ден.Цена
                           Базен INTEX 122x25 + топкаБазен INTEX 122x25 + топка
                             Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Дизајниран со весели и пријатни шари. Вклучува базен, топка за во вода и гума.
                             600 ден.Цена
                             Базен INTEX 122x25 + топкаБазен INTEX 122x25 + топка
                               Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Дизајниран со весели и пријатни шари. Вклучува базен, топка за во вода и гума.
                               600 ден.Цена
                                 450 ден.550 ден.
                                 Базен INTEX 114x25Базен INTEX 114x25
                                   450 ден.550 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                                   Базен INTEX 114x25Базен INTEX 114x25
                                     Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Вид на базен: на надувување.
                                     450 ден.550 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                                     Базен INTEX 114x25Базен INTEX 114x25
                                       Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Вид на базен: на надувување.
                                       450 ден.550 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                                         1.450 ден.1.850 ден.
                                         Базен INTEX 163x107Базен INTEX 163x107
                                           1.450 ден.1.850 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                           Базен INTEX 163x107Базен INTEX 163x107
                                             Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Проѕирни надворешни ѕидови.
                                             1.450 ден.1.850 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                             Базен INTEX 163x107Базен INTEX 163x107
                                               Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Проѕирни надворешни ѕидови.
                                               1.450 ден.1.850 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                 2.200 ден.2.500 ден.
                                                 Базен INTEX 159x159Базен INTEX 159x159
                                                   2.200 ден.2.500 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                   Базен INTEX 159x159Базен INTEX 159x159
                                                     Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Дизајниран со пријатни и весели шари.
                                                     2.200 ден.2.500 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                     Базен INTEX 159x159Базен INTEX 159x159
                                                       Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба. Дизајниран со пријатни и весели шари.
                                                       2.200 ден.2.500 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                         850 ден.
                                                         Базен INTEX 147x33Базен INTEX 147x33
                                                           850 ден.Цена
                                                           Базен INTEX 147x33Базен INTEX 147x33
                                                             Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за вас и вашите најмили за релаксација и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Дизајниран со пријатни и топли бои розева жолта и зелена. Вид на базен: на надувување.
                                                             850 ден.Цена
                                                             Базен INTEX 147x33Базен INTEX 147x33
                                                               Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за вас и вашите најмили за релаксација и забава. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Дизајниран со пријатни и топли бои розева жолта и зелена. Вид на базен: на надувување.
                                                               850 ден.Цена
                                                                 7.490 ден.8.900 ден.
                                                                 Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143
                                                                   7.490 ден.8.900 ден.Редовна цена-1.410 ден. исклученоЦена
                                                                   Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143
                                                                     Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143 Димензии: 396цм дијаметра, 84цм висина. Капацитет 7.290 литри (80% наполентост на базенот)
                                                                     7.490 ден.8.900 ден.Редовна цена-1.410 ден. исклученоЦена
                                                                     Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143
                                                                       Базен INTEX 396x84 cm БЕЗ филтер пумпа - 28143 Димензии: 396цм дијаметра, 84цм висина. Капацитет 7.290 литри (80% наполентост на базенот)
                                                                       7.490 ден.8.900 ден.Редовна цена-1.410 ден. исклученоЦена
                                                                         9.290 ден.12.990 ден.
                                                                         Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142
                                                                           9.290 ден.12.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                           Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142
                                                                             Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за бас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од многу издржлив трослоен PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                             9.290 ден.12.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                             Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142Базен INTEX 396x84 со филтер пумпа - 28142
                                                                               Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за бас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од многу издржлив трослоен PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                               9.290 ден.12.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                                 6.200 ден.7.990 ден.
                                                                                 Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130
                                                                                   6.200 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.790 ден. исклученоЦена
                                                                                   Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130
                                                                                     Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                     6.200 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.790 ден. исклученоЦена
                                                                                     Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130Базен INTEX 366x76 cm БЕЗ филтер пумпа - 28130
                                                                                       Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                       6.200 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.790 ден. исклученоЦена
                                                                                         2.590 ден.3.290 ден.
                                                                                         Базен INTEX 244x76 БЕЗ филтер пумпа - 28110Базен INTEX 244x76 БЕЗ филтер пумпа - 28110
                                                                                           2.590 ден.3.290 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                           Базен INTEX 244x76 БЕЗ филтер пумпа - 28110Базен INTEX 244x76 БЕЗ филтер пумпа - 28110
                                                                                             Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                             2.590 ден.3.290 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                             Базен INTEX 244x76 БЕЗ филтер пумпа - 28110Базен INTEX 244x76 БЕЗ филтер пумпа - 28110
                                                                                               Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си базен за релаксирање и забава за вас и вашите најмили. Изненадете ги вашите најмили со базен и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови. Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
                                                                                               2.590 ден.3.290 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                 1.690 ден.2.200 ден.
                                                                                                 Базен INTEX 183x51cm БЕЗ филтер пумпа - 28101Базен INTEX 183x51cm БЕЗ филтер пумпа - 28101
                                                                                                   1.690 ден.2.200 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Базен INTEX 183x51cm БЕЗ филтер пумпа - 28101Базен INTEX 183x51cm БЕЗ филтер пумпа - 28101
                                                                                                     Базен INTEX 183x51cm БЕЗ филтер пумпа • Капацитет: 886L за 80% од капацитетот на базенот. • Длабочина: 51 cm. • Димензии: 183x51 cm.
                                                                                                     1.690 ден.2.200 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Базен INTEX 183x51cm БЕЗ филтер пумпа - 28101Базен INTEX 183x51cm БЕЗ филтер пумпа - 28101
                                                                                                       Базен INTEX 183x51cm БЕЗ филтер пумпа • Капацитет: 886L за 80% од капацитетот на базенот. • Длабочина: 51 cm. • Димензии: 183x51 cm.
                                                                                                       1.690 ден.2.200 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена