Тип на грло: ЛЕД

Боја на светлина: 3000k

Димензии: ш:380мм в:110 ш:32

Заштита: IP20

Број на севтилки: 28

Гаранција: 5 години

29975
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.