Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Миксери
Миксери

11 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.999 ден.2.399 ден.
   Iskra S3A Mиксер со садIskra S3A Mиксер со сад
     1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
     Iskra S3A Mиксер со садIskra S3A Mиксер со сад
       • Моќност: 150-200W • 5 брзини • 24 месеци гаранција
       1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
       Iskra S3A Mиксер со садIskra S3A Mиксер со сад
         • Моќност: 150-200W • 5 брзини • 24 месеци гаранција
         1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
           1.999 ден.2.399 ден.
           Iskra S1A Mиксер со садIskra S1A Mиксер со сад
             1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
             Iskra S1A Mиксер со садIskra S1A Mиксер со сад
               • Моќност: 150-200W • 5 брзини • 24 месеци гаранција
               1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
               Iskra S1A Mиксер со садIskra S1A Mиксер со сад
                 • Моќност: 150-200W • 5 брзини • 24 месеци гаранција
                 1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                   1.299 ден.
                   Iskra S1 Миксер
                     1.299 ден.Цена
                     Iskra S1 Миксер
                       Миксери
                       • Моќност: 150-200W • 5 брзини • 24 месеци гаранција
                       1.299 ден.Цена
                       Iskra S1 Миксер
                         Миксери
                         • Моќност: 150-200W • 5 брзини • 24 месеци гаранција
                         1.299 ден.Цена
                           1.490 ден.1.799 ден.
                           Iskra SW-709-WH МиксерIskra SW-709-WH Миксер
                             1.490 ден.1.799 ден.Редовна цена-309 ден. исклученоЦена
                             Iskra SW-709-WH МиксерIskra SW-709-WH Миксер
                               • Моќност: 200-300W • 5 брзини • 24 месеци гаранција
                               1.490 ден.1.799 ден.Редовна цена-309 ден. исклученоЦена
                               Iskra SW-709-WH МиксерIskra SW-709-WH Миксер
                                 • Моќност: 200-300W • 5 брзини • 24 месеци гаранција
                                 1.490 ден.1.799 ден.Редовна цена-309 ден. исклученоЦена
                                   2.063 ден.
                                   Рачен миксер TeslaРачен миксер Tesla
                                     2.063 ден.Цена
                                     Рачен миксер TeslaРачен миксер Tesla
                                       Јачина: 350  W Брзини: 5  Со сад Гаранција: 1 година
                                       2.063 ден.Цена
                                       Рачен миксер TeslaРачен миксер Tesla
                                         Јачина: 350  W Брзини: 5  Со сад Гаранција: 1 година
                                         2.063 ден.Цена
                                           1.929 ден.
                                           Миксер Tesla
                                             1.929 ден.Цена
                                             Миксер Tesla
                                               Миксери
                                               Јачина: 500  W Брзини: 5 + турбо Со сад Гаранција: 1 година
                                               1.929 ден.Цена
                                               Миксер Tesla
                                                 Миксери
                                                 Јачина: 500  W Брзини: 5 + турбо Со сад Гаранција: 1 година
                                                 1.929 ден.Цена
                                                   1.587 ден.
                                                   Миксер Tesla
                                                     1.587 ден.Цена
                                                     Миксер Tesla
                                                       Миксери
                                                       Јачина: 500  W Брзини: 5 Со сад Гаранција: 1 година
                                                       1.587 ден.Цена
                                                       Миксер Tesla
                                                         Миксери
                                                         Јачина: 500  W Брзини: 5 Со сад Гаранција: 1 година
                                                         1.587 ден.Цена
                                                           1.205 ден.
                                                           Рачен миксер Tesla
                                                             1.205 ден.Цена
                                                             Рачен миксер Tesla
                                                               Јачина: 500  W Брзини: 5 Гаранција: 1 година
                                                               1.205 ден.Цена
                                                               Рачен миксер Tesla
                                                                 Јачина: 500  W Брзини: 5 Гаранција: 1 година
                                                                 1.205 ден.Цена
                                                                   1.109 ден.
                                                                   Рачен миксер TeslaРачен миксер Tesla
                                                                     1.109 ден.Цена
                                                                     Рачен миксер TeslaРачен миксер Tesla
                                                                       Јачина: 300  W Брзини: 5 Гаранција: 1 година
                                                                       1.109 ден.Цена
                                                                       Рачен миксер TeslaРачен миксер Tesla
                                                                         Јачина: 300  W Брзини: 5 Гаранција: 1 година
                                                                         1.109 ден.Цена
                                                                          • Пакет
                                                                          Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542
                                                                           • Пакет
                                                                           1.700 ден.2.298 ден.Редовна цена-598 ден. исклученоЦена
                                                                           Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542
                                                                            • Пакет
                                                                            1.700 ден.2.298 ден.Редовна цена-598 ден. исклученоЦена
                                                                            Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542
                                                                             • Пакет
                                                                             1.700 ден.2.298 ден.Редовна цена-598 ден. исклученоЦена
                                                                               1.550 ден.1.790 ден.
                                                                               Тостер сендвич GORENJE SM 701 GCWТостер сендвич GORENJE SM 701 GCW
                                                                                 1.550 ден.1.790 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                 Тостер сендвич GORENJE SM 701 GCWТостер сендвич GORENJE SM 701 GCW
                                                                                   Алуминиум Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати Ребраста плоча за печење Фиксна грил плоча Конвенционален грејач Складирање во вертикална позиција Затворена положба Индикатор за температура Едноставно печење Простор за сместување на кабелот Гумена подлога на садот за поголема стабилност Рачка за...
                                                                                   1.550 ден.1.790 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                   Тостер сендвич GORENJE SM 701 GCWТостер сендвич GORENJE SM 701 GCW
                                                                                     Алуминиум Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати Ребраста плоча за печење Фиксна грил плоча Конвенционален грејач Складирање во вертикална позиција Затворена положба Индикатор за температура Едноставно печење Простор за сместување на кабелот Гумена подлога на садот за поголема стабилност Рачка за...
                                                                                     1.550 ден.1.790 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена