Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Кујнски апарати
Кујнски апарати

252 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  2.890 ден.
  ISKRA AD-G5 Електрична скара
  • Ново
   2.890 ден.Цена
   ISKRA AD-G5 Електрична скара
   • Ново
    Напон : 220-240V~50/60Hz Јачина : 2000W Димензија на скара : 450 x 300 mm (D x Š) Алуминиумска плоча  Термостат со LED индикатор  Димензија на кутија  (в mm): 580 (д) x 90 (Ш) x 335 (V) Нето тежина : 2,8 кг Бруто тежина : 2,9 кг Гаранција 2 години 
    2.890 ден.Цена
    ISKRA AD-G5 Електрична скара
    • Ново
     Напон : 220-240V~50/60Hz Јачина : 2000W Димензија на скара : 450 x 300 mm (D x Š) Алуминиумска плоча  Термостат со LED индикатор  Димензија на кутија  (в mm): 580 (д) x 90 (Ш) x 335 (V) Нето тежина : 2,8 кг Бруто тежина : 2,9 кг Гаранција 2 години 
     2.890 ден.Цена
     • Ново
      189.990 ден.205.990 ден.
      WEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
      • Ново
       189.990 ден.205.990 ден.Редовна цена-16.000 ден. исклученоЦена
       WEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
       • Ново
        Ви ја претставуваме SMART скарата Genesis® - најголемата иновација за скара во последните децении, која создава целосно градинарско кулинарско искуство. Печете, печете на пареа, па дури и пржете со замена на решетката за готвење со прилагодени садови за скара од WEBER CRAFTED, инспиративна храна која никогаш не се мислела дека е можна на скарата. Со паметната технологија WEBER...
        189.990 ден.205.990 ден.Редовна цена-16.000 ден. исклученоЦена
        WEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
        • Ново
         Ви ја претставуваме SMART скарата Genesis® - најголемата иновација за скара во последните децении, која создава целосно градинарско кулинарско искуство. Печете, печете на пареа, па дури и пржете со замена на решетката за готвење со прилагодени садови за скара од WEBER CRAFTED, инспиративна храна која никогаш не се мислела дека е можна на скарата. Со паметната технологија WEBER...
         189.990 ден.205.990 ден.Редовна цена-16.000 ден. исклученоЦена
         • Ново
          165.990 ден.175.990 ден.
          WEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
          • Ново
           165.990 ден.175.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
           WEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
           • Ново
            Ви ја претставуваме Genesis Smart Grill - најголемата иновација за скара во последните децении, со која можете да создадете совршено кулинарско искуство во вашата градина. Печете, пареа или дури и печете со замена на решетката за печење со прилагодена опрема за скара од WEBER CRAFTED и подгответе јадења што инспирираат и кои никогаш не сте помислиле дека може да се подготват на скара. Со...
            165.990 ден.175.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
            WEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
            • Ново
             Ви ја претставуваме Genesis Smart Grill - најголемата иновација за скара во последните децении, со која можете да создадете совршено кулинарско искуство во вашата градина. Печете, пареа или дури и печете со замена на решетката за печење со прилагодена опрема за скара од WEBER CRAFTED и подгответе јадења што инспирираат и кои никогаш не сте помислиле дека може да се подготват на скара. Со...
             165.990 ден.175.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              64.990 ден.69.990 ден.
              WEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скараWEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скара
              • Ново
               64.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
               WEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скараWEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скара
               • Ново
                Скарата за гас со три горилници Spirit E-315 има пространа површина за скара и удобни странични маси за поставување тацни за сервирање. Закачете ја шпатулата и клештите на куките за алатот така што сè што ви треба е на дофат на раката. Издржливи, лесни за чистење решетки од гурмански систем за скара со порцеланско емајлирано леано железо. Вебер порцелан-емајл финишот...
                64.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                WEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скараWEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скара
                • Ново
                 Скарата за гас со три горилници Spirit E-315 има пространа површина за скара и удобни странични маси за поставување тацни за сервирање. Закачете ја шпатулата и клештите на куките за алатот така што сè што ви треба е на дофат на раката. Издржливи, лесни за чистење решетки од гурмански систем за скара со порцеланско емајлирано леано железо. Вебер порцелан-емајл финишот...
                 64.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  54.999 ден.59.999 ден.
                  WEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гасWEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гас
                  • Ново
                   54.999 ден.59.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                   WEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гасWEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гас
                   • Ново
                    Нека започне авантурата за скара: скарата со гас Spirit Classic E-220S создава уникатна атмосфера за скара на вашата тераса или балкон. Пропржете повеќе шницли до совршенство и брзо загрејте со додатокот Sear Zone и решетки за гурманскиот систем за скара. Испробајте нови техники за готвење со неjзините решетки за готвење со гурмански систем за скара во кои се сместени голем број...
                    54.999 ден.59.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                    WEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гасWEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гас
                    • Ново
                     Нека започне авантурата за скара: скарата со гас Spirit Classic E-220S создава уникатна атмосфера за скара на вашата тераса или балкон. Пропржете повеќе шницли до совршенство и брзо загрејте со додатокот Sear Zone и решетки за гурманскиот систем за скара. Испробајте нови техники за готвење со неjзините решетки за готвење со гурмански систем за скара во кои се сместени голем број...
                     54.999 ден.59.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      59.990 ден.63.990 ден.
                      WEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гас
                      • Ново
                       59.990 ден.63.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                       WEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гас
                       • Ново
                        Подгответе се да го засилите вашето искуство со печење на скара. Додека семејството седнува на вечера, или неколку пријатели доаѓаат да залак - оваа скара со три горилници ќе ја направи својата магија. Со пространиот простор за готвење можете да пржете стекови од едната страна додека печете мезе на скара од другата, а пригодната отворена количка ви овозможува да ги држите вашите...
                        59.990 ден.63.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                        WEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-310 GBS скара на гас
                        • Ново
                         Подгответе се да го засилите вашето искуство со печење на скара. Додека семејството седнува на вечера, или неколку пријатели доаѓаат да залак - оваа скара со три горилници ќе ја направи својата магија. Со пространиот простор за готвење можете да пржете стекови од едната страна додека печете мезе на скара од другата, а пригодната отворена количка ви овозможува да ги држите вашите...
                         59.990 ден.63.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          49.990 ден.54.990 ден.
                          WEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гас
                          • Ново
                           49.990 ден.54.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                           WEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гас
                           • Ново
                            Отворете ја вашата врата во светот на скарата со скарата на гас Spirit II E-210. Оваа скара со два горилници е изградена за да се смести во мал двор или балкон и е преполна со карактеристики. Системот за скара со високи перформанси GS4 обезбедува одлични резултати секој пат, додека гурманските решетки за BBQ System ви даваат бескрајни можности за мени. Добредојдовте во семејството...
                            49.990 ден.54.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                            WEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гасWEBER SPIRIT II E-210 GBS скара на гас
                            • Ново
                             Отворете ја вашата врата во светот на скарата со скарата на гас Spirit II E-210. Оваа скара со два горилници е изградена за да се смести во мал двор или балкон и е преполна со карактеристики. Системот за скара со високи перформанси GS4 обезбедува одлични резултати секој пат, додека гурманските решетки за BBQ System ви даваат бескрајни можности за мени. Добредојдовте во семејството...
                             49.990 ден.54.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              37.999 ден.42.999 ден.
                              WEBER TRAVELER компактна скара на гасWEBER TRAVELER компактна скара на гас
                              • Ново
                               37.999 ден.42.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                               WEBER TRAVELER компактна скара на гасWEBER TRAVELER компактна скара на гас
                               • Ново
                                Компактната скара на гас Weber Traveler нека биде дел од вашата следна авантура на отворено. Лесно се вклопува во багажникот на повеќето компактни автомобили. Цврстиот едноделен дизајн со автоматско заклучување на капакот го олеснува носењето насекаде, од патека до пикник. Подигнете ја скарата со едната рака и гответе, со многу простор за да направите оброк за четворица. ...
                                37.999 ден.42.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                WEBER TRAVELER компактна скара на гасWEBER TRAVELER компактна скара на гас
                                • Ново
                                 Компактната скара на гас Weber Traveler нека биде дел од вашата следна авантура на отворено. Лесно се вклопува во багажникот на повеќето компактни автомобили. Цврстиот едноделен дизајн со автоматско заклучување на капакот го олеснува носењето насекаде, од патека до пикник. Подигнете ја скарата со едната рака и гответе, со многу простор за да направите оброк за четворица. ...
                                 37.999 ден.42.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  27.990 ден.29.999 ден.
                                  WEBER Q 1200 скара на гасWEBER Q 1200 скара на гас
                                  • Ново
                                   27.990 ден.29.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                                   WEBER Q 1200 скара на гасWEBER Q 1200 скара на гас
                                   • Ново
                                    Скари и решоа
                                    Одитена планинарење во природа,  кампувајте во шумата и истражете го светот со голем вкус, а покрај вас е вашата пренослива скара на гас Q 1200. Главни горилници: kW 2.49 Димензии - отворен капак  (сантиметри) 62,5см В x 103,9см Ш x 52,1см Д Димензии - капакот затворен  (сантиметри) 39,4см В x 103,9см Ш x 42см Д Примарно место за готвење 43 x 32 Тежина (кг)...
                                    27.990 ден.29.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                                    WEBER Q 1200 скара на гасWEBER Q 1200 скара на гас
                                    • Ново
                                     Скари и решоа
                                     Одитена планинарење во природа,  кампувајте во шумата и истражете го светот со голем вкус, а покрај вас е вашата пренослива скара на гас Q 1200. Главни горилници: kW 2.49 Димензии - отворен капак  (сантиметри) 62,5см В x 103,9см Ш x 52,1см Д Димензии - капакот затворен  (сантиметри) 39,4см В x 103,9см Ш x 42см Д Примарно место за готвење 43 x 32 Тежина (кг)...
                                     27.990 ден.29.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      37.999 ден.39.999 ден.
                                      WEBER Q 1400 електрична скара со држачWEBER Q 1400 електрична скара со држач
                                      • Ново
                                       37.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                       WEBER Q 1400 електрична скара со држачWEBER Q 1400 електрична скара со држач
                                       • Ново
                                        Идеална за забави, ручеци или специјални петочни вечери, оваа паметна скара ќе го задоволи сечиј вкус благодарение на својот дизајн и доволно големата површина за готвење за да можете да зготвите онолку храна колку што ќе посакате. Онаму каде што не сте во можност да користите јаглен и гас , приклучете ја вашата електрична скара Q 1400 и уживајте заедно со вашите најмили.   Димензии -...
                                        37.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                        WEBER Q 1400 електрична скара со држачWEBER Q 1400 електрична скара со држач
                                        • Ново
                                         Идеална за забави, ручеци или специјални петочни вечери, оваа паметна скара ќе го задоволи сечиј вкус благодарение на својот дизајн и доволно големата површина за готвење за да можете да зготвите онолку храна колку што ќе посакате. Онаму каде што не сте во можност да користите јаглен и гас , приклучете ја вашата електрична скара Q 1400 и уживајте заедно со вашите најмили.   Димензии -...
                                         37.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          1.099 ден.
                                          Електричен бокал MAX FL815IЕлектричен бокал MAX FL815I
                                          • Ново
                                           1.099 ден.Цена
                                           Електричен бокал MAX FL815IЕлектричен бокал MAX FL815I
                                           • Ново
                                            Кујнски апарати
                                            Моќност: 1800 W/Kапаците: 1,8 L Прекинувач: On/Off Автоматски прекинувач Светлосен индикатор/Скриен грејач Заштита од прегревање Заштита при работа без вода Ротирачка база: 360˚ Иноксно куќиште/Ергономска рачка
                                            1.099 ден.Цена
                                            Електричен бокал MAX FL815IЕлектричен бокал MAX FL815I
                                            • Ново
                                             Кујнски апарати
                                             Моќност: 1800 W/Kапаците: 1,8 L Прекинувач: On/Off Автоматски прекинувач Светлосен индикатор/Скриен грејач Заштита од прегревање Заштита при работа без вода Ротирачка база: 360˚ Иноксно куќиште/Ергономска рачка
                                             1.099 ден.Цена
                                             • Ново
                                              1.269 ден.
                                              Апарат за турско кафе MAX TCM-5SSАпарат за турско кафе MAX TCM-5SS
                                              • Ново
                                               1.269 ден.Цена
                                               Апарат за турско кафе MAX TCM-5SSАпарат за турско кафе MAX TCM-5SS
                                               • Ново
                                                Апарти за турско кафе
                                                Моќност: 650 W Kапаците: 0,5 L Прекинувач: On/Off Светлосен индикатор Скриен грејач Заштита од прегревање Заштита при работа без вода Ротирачка база: 360˚ Иноксно куќиште
                                                1.269 ден.Цена
                                                Апарат за турско кафе MAX TCM-5SSАпарат за турско кафе MAX TCM-5SS
                                                • Ново
                                                 Апарти за турско кафе
                                                 Моќност: 650 W Kапаците: 0,5 L Прекинувач: On/Off Светлосен индикатор Скриен грејач Заштита од прегревање Заштита при работа без вода Ротирачка база: 360˚ Иноксно куќиште
                                                 1.269 ден.Цена
                                                 LAICA VT3501 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 100 pcs )
                                                   LAICA VT3501 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 100 pcs )
                                                     Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
                                                     1.699 ден.Цена
                                                     LAICA VT3501 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 100 pcs )
                                                       Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
                                                       1.699 ден.Цена
                                                       LAICA VT3504 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 50 pcs )
                                                         LAICA VT3504 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 50 pcs )
                                                           Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
                                                           899 ден.Цена
                                                           LAICA VT3504 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 50 pcs )
                                                             Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
                                                             899 ден.Цена
                                                             LAICA VT3510 ролни за вакумирање 25 x 30cm ( 50 pcs)
                                                               LAICA VT3510 ролни за вакумирање 25 x 30cm ( 50 pcs)
                                                                 Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
                                                                 999 ден.Цена
                                                                 LAICA VT3510 ролни за вакумирање 25 x 30cm ( 50 pcs)
                                                                   Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
                                                                   999 ден.Цена
                                                                   LAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cmLAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cm
                                                                     LAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cmLAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cm
                                                                       Големина: 28 x 600 см. Пакетот содржи 2 ролни. Тие се погодни за чување на храна во фрижидер или замрзнувач. Може да се користи за готвење Sous Vide. Не содржат БПА. Направени се во Италија. Тие можат да се користат со следниве апарати за вакумирање за храна на марката LAICA: VT3104, VT3111, VT3112,  VT3114, VT3115, VT3117, VT3118, VT3120. ...
                                                                       899 ден.Цена
                                                                       LAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cmLAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cm
                                                                         Големина: 28 x 600 см. Пакетот содржи 2 ролни. Тие се погодни за чување на храна во фрижидер или замрзнувач. Може да се користи за готвење Sous Vide. Не содржат БПА. Направени се во Италија. Тие можат да се користат со следниве апарати за вакумирање за храна на марката LAICA: VT3104, VT3111, VT3112,  VT3114, VT3115, VT3117, VT3118, VT3120. ...
                                                                         899 ден.Цена
                                                                           8.999 ден.9.999 ден.
                                                                           LAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирањеLAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирање
                                                                             8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                             LAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирањеLAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирање
                                                                               Ја одржува храната свежа до 8 пати подолго во споредба со обичните методи на складирање. Заштедете пари со купување храна и правилно складирање. Спречете го расипувањето и намалете го отпадот од храна. Кажете им збогум на неуредните и неорганизирани фрижидери и замрзнувачи и заштедете простор во вашиот фрижидер. Димензии: 40 x 16.5 x 11.5 cm Тежина:<span...
                                                                               8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                               LAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирањеLAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирање
                                                                                 Ја одржува храната свежа до 8 пати подолго во споредба со обичните методи на складирање. Заштедете пари со купување храна и правилно складирање. Спречете го расипувањето и намалете го отпадот од храна. Кажете им збогум на неуредните и неорганизирани фрижидери и замрзнувачи и заштедете простор во вашиот фрижидер. Димензии: 40 x 16.5 x 11.5 cm Тежина:<span...
                                                                                 8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   LAICA VT32050 апарат за вакумирањеLAICA VT32050 апарат за вакумирање
                                                                                     3.999 ден.Цена
                                                                                     LAICA VT32050 апарат за вакумирањеLAICA VT32050 апарат за вакумирање
                                                                                       Други кујнски апарати
                                                                                       Димензии 12,5 x 37,3 x 6 cm Тежина 1,02 кг Пакувањето содржи: 1 апарат за вакумирање,  1 вакуумска ролна (25x600cm),  1 секач,  1 упатство за употреба Гаранција: 2 години
                                                                                       3.999 ден.Цена
                                                                                       LAICA VT32050 апарат за вакумирањеLAICA VT32050 апарат за вакумирање
                                                                                         Други кујнски апарати
                                                                                         Димензии 12,5 x 37,3 x 6 cm Тежина 1,02 кг Пакувањето содржи: 1 апарат за вакумирање,  1 вакуумска ролна (25x600cm),  1 секач,  1 упатство за употреба Гаранција: 2 години
                                                                                         3.999 ден.Цена
                                                                                           LAICA VT31040 апарат за вакумирањеLAICA VT31040 апарат за вакумирање
                                                                                             3.499 ден.Цена
                                                                                             LAICA VT31040 апарат за вакумирањеLAICA VT31040 апарат за вакумирање
                                                                                               Други кујнски апарати
                                                                                               Laica VT31040 Extra Slim Pro апсорбира воздух од вреќички со храна и потоа цврсто ги затвора. Laica VT31040 Extra Slim Pro работи целосно автоматски со помош на компресор со голема моќност. Екстра тенок дизајн го прави овој уред лесен за чување во која било кујна. Laica VT3104 Extra Slim Pro има 2 години гаранција.
                                                                                               3.499 ден.Цена
                                                                                               LAICA VT31040 апарат за вакумирањеLAICA VT31040 апарат за вакумирање
                                                                                                 Други кујнски апарати
                                                                                                 Laica VT31040 Extra Slim Pro апсорбира воздух од вреќички со храна и потоа цврсто ги затвора. Laica VT31040 Extra Slim Pro работи целосно автоматски со помош на компресор со голема моќност. Екстра тенок дизајн го прави овој уред лесен за чување во која било кујна. Laica VT3104 Extra Slim Pro има 2 години гаранција.
                                                                                                 3.499 ден.Цена
                                                                                                   1.999 ден.2.299 ден.
                                                                                                   Iskra DL-BL03PP-GY блендерIskra DL-BL03PP-GY блендер
                                                                                                     1.999 ден.2.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Iskra DL-BL03PP-GY блендерIskra DL-BL03PP-GY блендер
                                                                                                       Кујнски апарати
                                                                                                       Волтажа :220-230V~50/60Hz Јачина: 300W Отстранлива пластична чаша од 1,5l Две брзини на блендирање Функција на пулсирање за кратки циклуси на блендирање Мерица од 50ml Нож и куќиште од нерѓосувачки челик Простор за складирање на кабелот за напојување Лесен за употреба Лесен за чистење Димензии на кутија: 231(Д) x 191(Ш) x...
                                                                                                       1.999 ден.2.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Iskra DL-BL03PP-GY блендерIskra DL-BL03PP-GY блендер
                                                                                                         Кујнски апарати
                                                                                                         Волтажа :220-230V~50/60Hz Јачина: 300W Отстранлива пластична чаша од 1,5l Две брзини на блендирање Функција на пулсирање за кратки циклуси на блендирање Мерица од 50ml Нож и куќиште од нерѓосувачки челик Простор за складирање на кабелот за напојување Лесен за употреба Лесен за чистење Димензии на кутија: 231(Д) x 191(Ш) x...
                                                                                                         1.999 ден.2.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
                                                                                                           Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr. 5 mm дебелина на калено стакло Осветлен LCD дисплеј 2 година гаранција
                                                                                                           1.299 ден.Цена
                                                                                                           Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
                                                                                                             Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr. 5 mm дебелина на калено стакло Осветлен LCD дисплеј 2 година гаранција
                                                                                                             1.299 ден.Цена
                                                                                                               1.779 ден.1.899 ден.
                                                                                                               Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                                                                                                                 1.779 ден.1.899 ден.Редовна цена-120 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                                                                                                                   Моќност: 420 W/LED осветлување Варење до 6 јајца истовремено Мерна чаша со игла за пункција Прекинувач за вклучување/исклучување Автоматско исклучување со звучен сигнал Транспарентен и преклоплив капак Материјал 100% без BPA гарантира безбедност
                                                                                                                   1.779 ден.1.899 ден.Редовна цена-120 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                                                                                                                     Моќност: 420 W/LED осветлување Варење до 6 јајца истовремено Мерна чаша со игла за пункција Прекинувач за вклучување/исклучување Автоматско исклучување со звучен сигнал Транспарентен и преклоплив капак Материјал 100% без BPA гарантира безбедност
                                                                                                                     1.779 ден.1.899 ден.Редовна цена-120 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       2.499 ден.
                                                                                                                       Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                                                                                         2.499 ден.Цена
                                                                                                                         Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                                                                                           Скари и решоа
                                                                                                                           Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                                                                                                           2.499 ден.Цена
                                                                                                                           Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                                                                                             Скари и решоа
                                                                                                                             Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                                                                                                             2.499 ден.Цена
                                                                                                                               2.899 ден.
                                                                                                                               Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                                                                                 2.899 ден.Цена
                                                                                                                                 Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                                                                                   Скари и решоа
                                                                                                                                   Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                                                                                                   2.899 ден.Цена
                                                                                                                                   Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                                                                                     Скари и решоа
                                                                                                                                     Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                                                                                                     2.899 ден.Цена
                                                                                                                                       3.499 ден.4.380 ден.
                                                                                                                                       ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                                                                         3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                                                                           • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                                                                                                           3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                                                                             • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                                                                                                             3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               2.599 ден.3.250 ден.
                                                                                                                                               ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                                                                                                 2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                                                                                                   • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Димензии на кутијата (ч mm): 595 (L) x 440 (Ш) x 80 (В) • Нето тежина: 3,2...
                                                                                                                                                   2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                                                                                                     • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Димензии на кутијата (ч mm): 595 (L) x 440 (Ш) x 80 (В) • Нето тежина: 3,2...
                                                                                                                                                     2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       16.990 ден.19.499 ден.
                                                                                                                                                       Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                                                                                         16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                                                                                           Димензии на производот 105x115x68 cm Материјал: Челична решетка 57x43 cm  Материјал на решетката Леано железо (главен 2-дел 55 x 42 cm, грејач - 54 x 24 cm) Тркала: Да Тежина на скарата:29 kg
                                                                                                                                                           16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                                                                                             Димензии на производот 105x115x68 cm Материјал: Челична решетка 57x43 cm  Материјал на решетката Леано железо (главен 2-дел 55 x 42 cm, грејач - 54 x 24 cm) Тркала: Да Тежина на скарата:29 kg
                                                                                                                                                             16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               13.990 ден.15.600 ден.
                                                                                                                                                               Mirpol скара на ќумур MIR 418
                                                                                                                                                                 13.990 ден.15.600 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Mirpol скара на ќумур MIR 418
                                                                                                                                                                   Ширина на скара: 114 см Висина на скара: 98 см Длабочина на скара: 68 см Должина на решетка: 35 см Ширина на решетка: 70 см Материјал: челик, дрво Полица: Да Тркала: Да Примена: за термичка обработка на месо, риба и зеленчук Посебна врата за додавање јаглен Опција за контрола на температурата
                                                                                                                                                                   13.990 ден.15.600 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Mirpol скара на ќумур MIR 418
                                                                                                                                                                     Ширина на скара: 114 см Висина на скара: 98 см Длабочина на скара: 68 см Должина на решетка: 35 см Ширина на решетка: 70 см Материјал: челик, дрво Полица: Да Тркала: Да Примена: за термичка обработка на месо, риба и зеленчук Посебна врата за додавање јаглен Опција за контрола на температурата
                                                                                                                                                                     13.990 ден.15.600 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       4.290 ден.5.190 ден.
                                                                                                                                                                       Mirpol скара на ќумур MIR 230Mirpol скара на ќумур MIR 230
                                                                                                                                                                         4.290 ден.5.190 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Mirpol скара на ќумур MIR 230Mirpol скара на ќумур MIR 230
                                                                                                                                                                           Сферична Мирпол скара со дијаметар на решетка од 39cm од серијата BBQ LINE Опремена со три ногарки на две тркала за стабилност. Изработена од нерѓосувачки челик, покриен со емајл. Покривка за скара со прилагодлив проток на воздух. Хромирана решетка за скара. Решетката е опремена со тава за пепел и рачки што не се загреваат за лесно движење дури и за време...
                                                                                                                                                                           4.290 ден.5.190 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Mirpol скара на ќумур MIR 230Mirpol скара на ќумур MIR 230
                                                                                                                                                                             Сферична Мирпол скара со дијаметар на решетка од 39cm од серијата BBQ LINE Опремена со три ногарки на две тркала за стабилност. Изработена од нерѓосувачки челик, покриен со емајл. Покривка за скара со прилагодлив проток на воздух. Хромирана решетка за скара. Решетката е опремена со тава за пепел и рачки што не се загреваат за лесно движење дури и за време...
                                                                                                                                                                             4.290 ден.5.190 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               6.990 ден.7.990 ден.
                                                                                                                                                                               Mirpol скара на ќумур MIR 2285
                                                                                                                                                                                 6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Mirpol скара на ќумур MIR 2285
                                                                                                                                                                                   Сферични тркала Материјал Емајлиран челик Висина 92 cm Дијаметар 50 cm Решетка 45 cm Тежина 7,4 kg
                                                                                                                                                                                   6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   Mirpol скара на ќумур MIR 2285
                                                                                                                                                                                     Сферични тркала Материјал Емајлиран челик Висина 92 cm Дијаметар 50 cm Решетка 45 cm Тежина 7,4 kg
                                                                                                                                                                                     6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена