Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Рачни блендери
Рачни блендери

15 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.750 ден.2.290 ден.
   Iskra SW-288 Рачен блендер / пасаторIskra SW-288 Рачен блендер / пасатор
     1.750 ден.2.290 ден.Редовна цена-540 ден. исклученоЦена
     Iskra SW-288 Рачен блендер / пасаторIskra SW-288 Рачен блендер / пасатор
       • Моќност: 700W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 2 прилагодливи брзини • 24 месеци гаранција
       1.750 ден.2.290 ден.Редовна цена-540 ден. исклученоЦена
       Iskra SW-288 Рачен блендер / пасаторIskra SW-288 Рачен блендер / пасатор
         • Моќност: 700W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 2 прилагодливи брзини • 24 месеци гаранција
         1.750 ден.2.290 ден.Редовна цена-540 ден. исклученоЦена
           Iskra SW-218-GR Рачен блендер / пасатор
             899 ден.Цена
             Iskra SW-218-GR Рачен блендер / пасатор
               • Моќност: 200-250W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
               899 ден.Цена
               Iskra SW-218-GR Рачен блендер / пасатор
                 • Моќност: 200-250W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                 899 ден.Цена
                   Iskra SW-218-LI Рачен блендер / пасатор
                     899 ден.Цена
                     Iskra SW-218-LI Рачен блендер / пасатор
                       • Моќност: 200-250W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                       899 ден.Цена
                       Iskra SW-218-LI Рачен блендер / пасатор
                         • Моќност: 200-250W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                         899 ден.Цена
                           Iskra SW-218-WH Рачен блендер / пасатор
                             899 ден.Цена
                             Iskra SW-218-WH Рачен блендер / пасатор
                               • Моќност: 200-250W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                               899 ден.Цена
                               Iskra SW-218-WH Рачен блендер / пасатор
                                 • Моќност: 200-250W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                                 899 ден.Цена
                                   1.699 ден.1.999 ден.
                                   Iskra HB-08 Рачен блендер / пасатор со прибор
                                     1.699 ден.1.999 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                     Iskra HB-08 Рачен блендер / пасатор со прибор
                                       • Моќност: 400W  • Прилагодување на брзината: 2 нагодувања • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                                       1.699 ден.1.999 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                       Iskra HB-08 Рачен блендер / пасатор со прибор
                                         • Моќност: 400W  • Прилагодување на брзината: 2 нагодувања • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                                         1.699 ден.1.999 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                           1.550 ден.1.799 ден.
                                           Iskra HB-01S Рачен блендер / пасатор
                                             1.550 ден.1.799 ден.Редовна цена-249 ден. исклученоЦена
                                             Iskra HB-01S Рачен блендер / пасатор
                                               • Моќност: 200W  • Прилагодување на брзината: 2 нагодувања • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                                               1.550 ден.1.799 ден.Редовна цена-249 ден. исклученоЦена
                                               Iskra HB-01S Рачен блендер / пасатор
                                                 • Моќност: 200W  • Прилагодување на брзината: 2 нагодувања • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                                                 1.550 ден.1.799 ден.Редовна цена-249 ден. исклученоЦена
                                                   Iskra HB-01 Рачен блендер / пасатор
                                                     999 ден.Цена
                                                     Iskra HB-01 Рачен блендер / пасатор
                                                       • Моќност: 200W  • Прилагодување на брзината: 2 нагодувања • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                                                       999 ден.Цена
                                                       Iskra HB-01 Рачен блендер / пасатор
                                                         • Моќност: 200W  • Прилагодување на брзината: 2 нагодувања • Сечила од не'рѓосувачки челик • 24 месеци гаранција
                                                         999 ден.Цена
                                                           2.686 ден.
                                                           Рачен блендер TeslaРачен блендер Tesla
                                                             2.686 ден.Цена
                                                             Рачен блендер TeslaРачен блендер Tesla
                                                               Рачни блендери
                                                               Јачина: 600  W Брзини: 4 Гаранција: 1 година
                                                               2.686 ден.Цена
                                                               Рачен блендер TeslaРачен блендер Tesla
                                                                 Рачни блендери
                                                                 Јачина: 600  W Брзини: 4 Гаранција: 1 година
                                                                 2.686 ден.Цена
                                                                   1.041 ден.
                                                                   Рачен блендер TeslaРачен блендер Tesla
                                                                     1.041 ден.Цена
                                                                     Рачен блендер TeslaРачен блендер Tesla
                                                                       Рачни блендери
                                                                       Јачина: 600  W Брзини: 2 Гаранција: 1 година
                                                                       1.041 ден.Цена
                                                                       Рачен блендер TeslaРачен блендер Tesla
                                                                         Рачни блендери
                                                                         Јачина: 600  W Брзини: 2 Гаранција: 1 година
                                                                         1.041 ден.Цена
                                                                           720 ден.
                                                                           Рачен блендер TeslaРачен блендер Tesla
                                                                             720 ден.Цена
                                                                             Рачен блендер TeslaРачен блендер Tesla
                                                                               Рачни блендери
                                                                               Јачина: 200  W Гаранција: 1 година
                                                                               720 ден.Цена
                                                                               Рачен блендер TeslaРачен блендер Tesla
                                                                                 Рачни блендери
                                                                                 Јачина: 200  W Гаранција: 1 година
                                                                                 720 ден.Цена
                                                                                   1.199 ден.1.399 ден.
                                                                                   Рачен блендер Max HB15BPDD 1500W
                                                                                     1.199 ден.1.399 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                     Рачен блендер Max HB15BPDD 1500W
                                                                                       Моќност DC мотор: 1500W Брзини: 2 Кабел: 1.2m Додаток за блендирање: Инокс Лесно чистење DC моторот обезбедува економична употреба и долготрајност Материјал на рачка: Високо квалитетна пластика Сечиво: Нерѓосувачки челик Ергономски и стилски дизајн
                                                                                       1.199 ден.1.399 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                       Рачен блендер Max HB15BPDD 1500W
                                                                                         Моќност DC мотор: 1500W Брзини: 2 Кабел: 1.2m Додаток за блендирање: Инокс Лесно чистење DC моторот обезбедува економична употреба и долготрајност Материјал на рачка: Високо квалитетна пластика Сечиво: Нерѓосувачки челик Ергономски и стилски дизајн
                                                                                         1.199 ден.1.399 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                          • Пакет
                                                                                          Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542
                                                                                           • Пакет
                                                                                           1.700 ден.2.298 ден.Редовна цена-598 ден. исклученоЦена
                                                                                           Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542
                                                                                            • Пакет
                                                                                            1.700 ден.2.298 ден.Редовна цена-598 ден. исклученоЦена
                                                                                            Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542Миксер ADLER AD 4205 + Блендер рачен Макс РБ 3542
                                                                                             • Пакет
                                                                                             1.700 ден.2.298 ден.Редовна цена-598 ден. исклученоЦена
                                                                                               879 ден.1.089 ден.
                                                                                               Блендер рачен ADLER AD 4622Блендер рачен ADLER AD 4622
                                                                                                 879 ден.1.089 ден.Редовна цена-210 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Блендер рачен ADLER AD 4622Блендер рачен ADLER AD 4622
                                                                                                   Рачни блендери
                                                                                                   Моќност:300W Сигурносен прекинувач Отстранлив додаток за блендирање Лесно чистење Ножеви од нерѓосувачки челик
                                                                                                   879 ден.1.089 ден.Редовна цена-210 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Блендер рачен ADLER AD 4622Блендер рачен ADLER AD 4622
                                                                                                     Рачни блендери
                                                                                                     Моќност:300W Сигурносен прекинувач Отстранлив додаток за блендирање Лесно чистење Ножеви од нерѓосувачки челик
                                                                                                     879 ден.1.089 ден.Редовна цена-210 ден. исклученоЦена
                                                                                                       1.399 ден.1.749 ден.
                                                                                                       Блендер рачен ADLER AD 4617 GБлендер рачен ADLER AD 4617 G
                                                                                                         1.399 ден.1.749 ден.Редовна цена-350 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Блендер рачен ADLER AD 4617 GБлендер рачен ADLER AD 4617 G
                                                                                                           Моќност:500W Отстранлив додаток за блендирање Лесно чистење Ножеви од нерѓосувачки челик Боја: сива
                                                                                                           1.399 ден.1.749 ден.Редовна цена-350 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Блендер рачен ADLER AD 4617 GБлендер рачен ADLER AD 4617 G
                                                                                                             Моќност:500W Отстранлив додаток за блендирање Лесно чистење Ножеви од нерѓосувачки челик Боја: сива
                                                                                                             1.399 ден.1.749 ден.Редовна цена-350 ден. исклученоЦена
                                                                                                               853 ден.1.138 ден.
                                                                                                               Блендер рачен ADLER AD 4610 RБлендер рачен ADLER AD 4610 R
                                                                                                                 853 ден.1.138 ден.Редовна цена-285 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Блендер рачен ADLER AD 4610 RБлендер рачен ADLER AD 4610 R
                                                                                                                   Моќност:200W Брзини:2 Отстранлив додаток за блендирање Лесно чистење Ножеви од нерѓосувачки челик Боја: црвена
                                                                                                                   853 ден.1.138 ден.Редовна цена-285 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Блендер рачен ADLER AD 4610 RБлендер рачен ADLER AD 4610 R
                                                                                                                     Моќност:200W Брзини:2 Отстранлив додаток за блендирање Лесно чистење Ножеви од нерѓосувачки челик Боја: црвена
                                                                                                                     853 ден.1.138 ден.Редовна цена-285 ден. исклученоЦена