Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Други кујнски апарати
Други кујнски апарати

18 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

LAICA VT3501 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 100 pcs )
   LAICA VT3501 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 100 pcs )
     Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
     1.699 ден.Цена
     LAICA VT3501 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 100 pcs )
       Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
       1.699 ден.Цена
       LAICA VT3504 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 50 pcs )
         LAICA VT3504 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 50 pcs )
           Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
           899 ден.Цена
           LAICA VT3504 ролни за вакумирање 20 x 28 cm ( 50 pcs )
             Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
             899 ден.Цена
             LAICA VT3510 ролни за вакумирање 25 x 30cm ( 50 pcs)
               LAICA VT3510 ролни за вакумирање 25 x 30cm ( 50 pcs)
                 Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
                 999 ден.Цена
                 LAICA VT3510 ролни за вакумирање 25 x 30cm ( 50 pcs)
                   Свежа храна до 5 пати подолго - Избегнувате оштетување на замрзнувачот - Ги елиминира мирисите од фрижидерот - Го намалува отпадот - Специјално за храна - Не содржи Бисфенол А
                   999 ден.Цена
                   LAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cmLAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cm
                     LAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cmLAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cm
                       Големина: 28 x 600 см. Пакетот содржи 2 ролни. Тие се погодни за чување на храна во фрижидер или замрзнувач. Може да се користи за готвење Sous Vide. Не содржат БПА. Направени се во Италија. Тие можат да се користат со следниве апарати за вакумирање за храна на марката LAICA: VT3104, VT3111, VT3112,  VT3114, VT3115, VT3117, VT3118, VT3120. ...
                       899 ден.Цена
                       LAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cmLAICA VT35090 ролни за вакумирање 28 x 600 cm
                         Големина: 28 x 600 см. Пакетот содржи 2 ролни. Тие се погодни за чување на храна во фрижидер или замрзнувач. Може да се користи за готвење Sous Vide. Не содржат БПА. Направени се во Италија. Тие можат да се користат со следниве апарати за вакумирање за храна на марката LAICA: VT3104, VT3111, VT3112,  VT3114, VT3115, VT3117, VT3118, VT3120. ...
                         899 ден.Цена
                           8.999 ден.9.999 ден.
                           LAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирањеLAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирање
                             8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             LAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирањеLAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирање
                               Ја одржува храната свежа до 8 пати подолго во споредба со обичните методи на складирање. Заштедете пари со купување храна и правилно складирање. Спречете го расипувањето и намалете го отпадот од храна. Кажете им збогум на неуредните и неорганизирани фрижидери и замрзнувачи и заштедете простор во вашиот фрижидер. Димензии: 40 x 16.5 x 11.5 cm Тежина:<span...
                               8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               LAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирањеLAICA VT3119-100% Automatic апарат за вакумирање
                                 Ја одржува храната свежа до 8 пати подолго во споредба со обичните методи на складирање. Заштедете пари со купување храна и правилно складирање. Спречете го расипувањето и намалете го отпадот од храна. Кажете им збогум на неуредните и неорганизирани фрижидери и замрзнувачи и заштедете простор во вашиот фрижидер. Димензии: 40 x 16.5 x 11.5 cm Тежина:<span...
                                 8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   LAICA VT32050 апарат за вакумирањеLAICA VT32050 апарат за вакумирање
                                     3.999 ден.Цена
                                     LAICA VT32050 апарат за вакумирањеLAICA VT32050 апарат за вакумирање
                                       Други кујнски апарати
                                       Димензии 12,5 x 37,3 x 6 cm Тежина 1,02 кг Пакувањето содржи: 1 апарат за вакумирање,  1 вакуумска ролна (25x600cm),  1 секач,  1 упатство за употреба Гаранција: 2 години
                                       3.999 ден.Цена
                                       LAICA VT32050 апарат за вакумирањеLAICA VT32050 апарат за вакумирање
                                         Други кујнски апарати
                                         Димензии 12,5 x 37,3 x 6 cm Тежина 1,02 кг Пакувањето содржи: 1 апарат за вакумирање,  1 вакуумска ролна (25x600cm),  1 секач,  1 упатство за употреба Гаранција: 2 години
                                         3.999 ден.Цена
                                           LAICA VT31040 апарат за вакумирањеLAICA VT31040 апарат за вакумирање
                                             3.499 ден.Цена
                                             LAICA VT31040 апарат за вакумирањеLAICA VT31040 апарат за вакумирање
                                               Други кујнски апарати
                                               Laica VT31040 Extra Slim Pro апсорбира воздух од вреќички со храна и потоа цврсто ги затвора. Laica VT31040 Extra Slim Pro работи целосно автоматски со помош на компресор со голема моќност. Екстра тенок дизајн го прави овој уред лесен за чување во која било кујна. Laica VT3104 Extra Slim Pro има 2 години гаранција.
                                               3.499 ден.Цена
                                               LAICA VT31040 апарат за вакумирањеLAICA VT31040 апарат за вакумирање
                                                 Други кујнски апарати
                                                 Laica VT31040 Extra Slim Pro апсорбира воздух од вреќички со храна и потоа цврсто ги затвора. Laica VT31040 Extra Slim Pro работи целосно автоматски со помош на компресор со голема моќност. Екстра тенок дизајн го прави овој уред лесен за чување во која било кујна. Laica VT3104 Extra Slim Pro има 2 години гаранција.
                                                 3.499 ден.Цена
                                                   2.890 ден.
                                                   Аспиратор Vivax CHO-60PM075A BАспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                     2.890 ден.Цена
                                                     Аспиратор Vivax CHO-60PM075A BАспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                       Други кујнски апарати
                                                       Аспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                       2.890 ден.Цена
                                                       Аспиратор Vivax CHO-60PM075A BАспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                         Други кујнски апарати
                                                         Аспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                         2.890 ден.Цена
                                                         VIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС АспираторVIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС Аспиратор
                                                          • Пакет
                                                          20.588 ден.23.479 ден.Редовна цена-2.891 ден. исклученоЦена
                                                          VIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС АспираторVIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС Аспиратор
                                                           • Пакет
                                                           Акција VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC + VIVAX HOME BO-624MH G вградна рерна + ГРАТИС Аспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                           20.588 ден.23.479 ден.Редовна цена-2.891 ден. исклученоЦена
                                                           VIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС АспираторVIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС Аспиратор
                                                            • Пакет
                                                            Акција VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC + VIVAX HOME BO-624MH G вградна рерна + ГРАТИС Аспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                            20.588 ден.23.479 ден.Редовна цена-2.891 ден. исклученоЦена
                                                            Iskra MC-800B Aпарат за готвење и миксер за детска хранаIskra MC-800B Aпарат за готвење и миксер за детска храна
                                                              4.999 ден.5.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                              Iskra MC-800B Aпарат за готвење и миксер за детска хранаIskra MC-800B Aпарат за готвење и миксер за детска храна
                                                                • Моќност: 700-800 W • Капацитет: 1,7 L • 24 месеци гаранција
                                                                4.999 ден.5.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                Iskra MC-800B Aпарат за готвење и миксер за детска хранаIskra MC-800B Aпарат за готвење и миксер за детска храна
                                                                  • Моќност: 700-800 W • Капацитет: 1,7 L • 24 месеци гаранција
                                                                  4.999 ден.5.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                    7.499 ден.8.999 ден.
                                                                    Iskra AF-32Q Фритеза на топол воздухIskra AF-32Q Фритеза на топол воздух
                                                                      7.499 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                      Iskra AF-32Q Фритеза на топол воздухIskra AF-32Q Фритеза на топол воздух
                                                                        Други кујнски апарати
                                                                        • Моќност: 1500W • Капацитет: 3.2 L • 24 месеци гаранција
                                                                        7.499 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                        Iskra AF-32Q Фритеза на топол воздухIskra AF-32Q Фритеза на топол воздух
                                                                          Други кујнски апарати
                                                                          • Моќност: 1500W • Капацитет: 3.2 L • 24 месеци гаранција
                                                                          7.499 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                            3.799 ден.
                                                                            Iskra EPP-40-9DH Електрична таваIskra EPP-40-9DH Електрична тава
                                                                              3.799 ден.Цена
                                                                              Iskra EPP-40-9DH Електрична таваIskra EPP-40-9DH Електрична тава
                                                                                Други кујнски апарати
                                                                                • Моќност: 1500W • Термостат со максимална температура од 240 ° C • 24 месеци гаранција
                                                                                3.799 ден.Цена
                                                                                Iskra EPP-40-9DH Електрична таваIskra EPP-40-9DH Електрична тава
                                                                                  Други кујнски апарати
                                                                                  • Моќност: 1500W • Термостат со максимална температура од 240 ° C • 24 месеци гаранција
                                                                                  3.799 ден.Цена
                                                                                    3.450 ден.
                                                                                    Iskra EPP-40-7 Електрична таваIskra EPP-40-7 Електрична тава
                                                                                      3.450 ден.Цена
                                                                                      Iskra EPP-40-7 Електрична таваIskra EPP-40-7 Електрична тава
                                                                                        Други кујнски апарати
                                                                                        • Моќност: 1500W • Термостат со максимална температура од 240 ° C • 24 месеци гаранција
                                                                                        3.450 ден.Цена
                                                                                        Iskra EPP-40-7 Електрична таваIskra EPP-40-7 Електрична тава
                                                                                          Други кујнски апарати
                                                                                          • Моќност: 1500W • Термостат со максимална температура од 240 ° C • 24 месеци гаранција
                                                                                          3.450 ден.Цена
                                                                                            2.899 ден.
                                                                                            Iskra EPP-34-A Електрична таваIskra EPP-34-A Електрична тава
                                                                                              2.899 ден.Цена
                                                                                              Iskra EPP-34-A Електрична таваIskra EPP-34-A Електрична тава
                                                                                                Други кујнски апарати
                                                                                                • Моќност: 1500W • Термостат со максимална температура од 240 ° C • 24 месеци гаранција
                                                                                                2.899 ден.Цена
                                                                                                Iskra EPP-34-A Електрична таваIskra EPP-34-A Електрична тава
                                                                                                  Други кујнски апарати
                                                                                                  • Моќност: 1500W • Термостат со максимална температура од 240 ° C • 24 месеци гаранција
                                                                                                  2.899 ден.Цена
                                                                                                    1.079 ден.1.349 ден.
                                                                                                    АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА CAMRY CR 4482АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА CAMRY CR 4482
                                                                                                      1.079 ден.1.349 ден.Редовна цена-270 ден. исклученоЦена
                                                                                                      АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА CAMRY CR 4482АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА CAMRY CR 4482
                                                                                                        Други кујнски апарати
                                                                                                        Капацитет до: 7 јајца Автоматско исклучување со звучен сигнал Приготвување: меко средно тврдо Мерна чаша со игла за пункција Максимална моќност: 450 W Моќност: 350 W
                                                                                                        1.079 ден.1.349 ден.Редовна цена-270 ден. исклученоЦена
                                                                                                        АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА CAMRY CR 4482АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА CAMRY CR 4482
                                                                                                          Други кујнски апарати
                                                                                                          Капацитет до: 7 јајца Автоматско исклучување со звучен сигнал Приготвување: меко средно тврдо Мерна чаша со игла за пункција Максимална моќност: 450 W Моќност: 350 W
                                                                                                          1.079 ден.1.349 ден.Редовна цена-270 ден. исклученоЦена
                                                                                                            9.990 ден.11.490 ден.
                                                                                                            Фритеза на топол воздух GORENJE AF1700DBФритеза на топол воздух GORENJE AF1700DB
                                                                                                              9.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                              Фритеза на топол воздух GORENJE AF1700DBФритеза на топол воздух GORENJE AF1700DB
                                                                                                                Други кујнски апарати
                                                                                                                Моќност на грејачот: 1.700 W Голем XXL отстранлив сад: 5 l Нелеплива подлога Број на програми: 8 Контрола на допир Автоматско исклучување Температура: 80 – 200°C Прегледен ЛЕД дисплеј
                                                                                                                9.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Фритеза на топол воздух GORENJE AF1700DBФритеза на топол воздух GORENJE AF1700DB
                                                                                                                  Други кујнски апарати
                                                                                                                  Моќност на грејачот: 1.700 W Голем XXL отстранлив сад: 5 l Нелеплива подлога Број на програми: 8 Контрола на допир Автоматско исклучување Температура: 80 – 200°C Прегледен ЛЕД дисплеј
                                                                                                                  9.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    1.639 ден.1.799 ден.
                                                                                                                    Апарат за мелење кафе и зачини SEVERIN KM 3879Апарат за мелење кафе и зачини SEVERIN KM 3879
                                                                                                                      1.639 ден.1.799 ден.Редовна цена-160 ден. исклученоЦена
                                                                                                                      Апарат за мелење кафе и зачини SEVERIN KM 3879Апарат за мелење кафе и зачини SEVERIN KM 3879
                                                                                                                        Моќност: 110W Капацитет на садот: 50g Диск мелница од нерѓосувачки челик Куќиште: Нерѓосувачки челик Прилагодливо ниво на мелење Работи само со прицврстениот капак Можност за мелења на: Кафе, семиња, јаткасти плодови
                                                                                                                        1.639 ден.1.799 ден.Редовна цена-160 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Апарат за мелење кафе и зачини SEVERIN KM 3879Апарат за мелење кафе и зачини SEVERIN KM 3879
                                                                                                                          Моќност: 110W Капацитет на садот: 50g Диск мелница од нерѓосувачки челик Куќиште: Нерѓосувачки челик Прилагодливо ниво на мелење Работи само со прицврстениот капак Можност за мелења на: Кафе, семиња, јаткасти плодови
                                                                                                                          1.639 ден.1.799 ден.Редовна цена-160 ден. исклученоЦена
                                                                                                                            4.189 ден.5.119 ден.
                                                                                                                            Електрична плотна раклет SEVERIN RG 2371Електрична плотна раклет SEVERIN RG 2371
                                                                                                                              4.189 ден.5.119 ден.Редовна цена-930 ден. исклученоЦена
                                                                                                                              Електрична плотна раклет SEVERIN RG 2371Електрична плотна раклет SEVERIN RG 2371
                                                                                                                                Mоќност: 1400 W Број на програми: 1 Број на области за скара: 2 Вклучува 8 раклетни тави Површина за скара: 46 cm × 23 cm Регулација на температурата Материјал: леано железо, камен
                                                                                                                                4.189 ден.5.119 ден.Редовна цена-930 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                Електрична плотна раклет SEVERIN RG 2371Електрична плотна раклет SEVERIN RG 2371
                                                                                                                                  Mоќност: 1400 W Број на програми: 1 Број на области за скара: 2 Вклучува 8 раклетни тави Површина за скара: 46 cm × 23 cm Регулација на температурата Материјал: леано железо, камен
                                                                                                                                  4.189 ден.5.119 ден.Редовна цена-930 ден. исклученоЦена