Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Блендери
Блендери

17 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
 • Ново
  Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
  • Ново
   Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr. 5 mm дебелина на калено стакло Осветлен LCD дисплеј 2 година гаранција
   1.299 ден.Цена
   Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
   • Ново
    Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr. 5 mm дебелина на калено стакло Осветлен LCD дисплеј 2 година гаранција
    1.299 ден.Цена
      1.599 ден.1.999 ден.
      Iskra HY-1302-BL Смути блендерIskra HY-1302-BL Смути блендер
        1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
        Iskra HY-1302-BL Смути блендерIskra HY-1302-BL Смути блендер
          • Моќност: 200-300 W • Волумен на контејнерот: 0,6L • 24 месеци гаранција
          1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
          Iskra HY-1302-BL Смути блендерIskra HY-1302-BL Смути блендер
            • Моќност: 200-300 W • Волумен на контејнерот: 0,6L • 24 месеци гаранција
            1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
              1.599 ден.1.999 ден.
              Iskra HY-1302-GR Смути блендерIskra HY-1302-GR Смути блендер
                1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                Iskra HY-1302-GR Смути блендерIskra HY-1302-GR Смути блендер
                  • Моќност: 200-300 W • Волумен на контејнерот: 0,6L • 24 месеци гаранција
                  1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                  Iskra HY-1302-GR Смути блендерIskra HY-1302-GR Смути блендер
                    • Моќност: 200-300 W • Волумен на контејнерот: 0,6L • 24 месеци гаранција
                    1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                      1.599 ден.1.999 ден.
                      Iskra HY-1302-WH Смути блендерIskra HY-1302-WH Смути блендер
                        1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                        Iskra HY-1302-WH Смути блендерIskra HY-1302-WH Смути блендер
                          • Моќност: 200-300 W • Волумен на контејнерот: 0,6L • 24 месеци гаранција
                          1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                          Iskra HY-1302-WH Смути блендерIskra HY-1302-WH Смути блендер
                            • Моќност: 200-300 W • Волумен на контејнерот: 0,6L • 24 месеци гаранција
                            1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                              3.999 ден.
                              Iskra DL-BL01GS БлендерIskra DL-BL01GS Блендер
                                3.999 ден.Цена
                                Iskra DL-BL01GS БлендерIskra DL-BL01GS Блендер
                                  • Моќност: 500W • 2 брзини на мешање • 24 месеци гаранција
                                  3.999 ден.Цена
                                  Iskra DL-BL01GS БлендерIskra DL-BL01GS Блендер
                                    • Моќност: 500W • 2 брзини на мешање • 24 месеци гаранција
                                    3.999 ден.Цена
                                      1.999 ден.2.399 ден.
                                      Iskra DL-BL03PP-GY БлендерIskra DL-BL03PP-GY Блендер
                                        1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                        Iskra DL-BL03PP-GY БлендерIskra DL-BL03PP-GY Блендер
                                          • Моќност: 300W • 2 брзини на мешање • 24 месеци гаранција
                                          1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                          Iskra DL-BL03PP-GY БлендерIskra DL-BL03PP-GY Блендер
                                            • Моќност: 300W • 2 брзини на мешање • 24 месеци гаранција
                                            1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                              2.299 ден.
                                              Iskra DL-BL03PP-BL БлендерIskra DL-BL03PP-BL Блендер
                                                2.299 ден.Цена
                                                Iskra DL-BL03PP-BL БлендерIskra DL-BL03PP-BL Блендер
                                                  • Моќност: 300W • 2 брзини на мешање • 24 месеци гаранција
                                                  2.299 ден.Цена
                                                  Iskra DL-BL03PP-BL БлендерIskra DL-BL03PP-BL Блендер
                                                    • Моќност: 300W • 2 брзини на мешање • 24 месеци гаранција
                                                    2.299 ден.Цена
                                                      3.545 ден.
                                                      Tesla Блендер Нутри 1000W
                                                        3.545 ден.Цена
                                                        Tesla Блендер Нутри 1000W
                                                          Јачина: 1000  W Капацитет 1700 ml Сечила: 4 Капак 2 чаши Инокс Гаранција: 1 година
                                                          3.545 ден.Цена
                                                          Tesla Блендер Нутри 1000W
                                                            Јачина: 1000  W Капацитет 1700 ml Сечила: 4 Капак 2 чаши Инокс Гаранција: 1 година
                                                            3.545 ден.Цена
                                                              3.977 ден.
                                                              Tesla Блендер 1400W
                                                                3.977 ден.Цена
                                                                Tesla Блендер 1400W
                                                                  Јачина: 1400  W Капацитет 1700 ml Сечила: 6 Инокс Гаранција: 1 година
                                                                  3.977 ден.Цена
                                                                  Tesla Блендер 1400W
                                                                    Јачина: 1400  W Капацитет 1700 ml Сечила: 6 Инокс Гаранција: 1 година
                                                                    3.977 ден.Цена
                                                                      2.755 ден.
                                                                      Tesla Блендер 500WTesla Блендер 500W
                                                                        2.755 ден.Цена
                                                                        Tesla Блендер 500WTesla Блендер 500W
                                                                          Јачина: 500 W Капацитет 1500 ml Сечила: 4 Гаранција: 1 година
                                                                          2.755 ден.Цена
                                                                          Tesla Блендер 500WTesla Блендер 500W
                                                                            Јачина: 500 W Капацитет 1500 ml Сечила: 4 Гаранција: 1 година
                                                                            2.755 ден.Цена
                                                                              1.179 ден.
                                                                              Tesla Блендер 500W
                                                                                1.179 ден.Цена
                                                                                Tesla Блендер 500W
                                                                                  Јачина: 500 W Капацитет 1500 ml Број на брзини 2 + pulse Сечила: 4
                                                                                  1.179 ден.Цена
                                                                                  Tesla Блендер 500W
                                                                                    Јачина: 500 W Капацитет 1500 ml Број на брзини 2 + pulse Сечила: 4
                                                                                    1.179 ден.Цена
                                                                                      2.729 ден.3.379 ден.
                                                                                      Блендер стоечки SEVERIN SM 3707Блендер стоечки SEVERIN SM 3707
                                                                                        2.729 ден.3.379 ден.Редовна цена-650 ден. исклученоЦена
                                                                                        Блендер стоечки SEVERIN SM 3707Блендер стоечки SEVERIN SM 3707
                                                                                          Моќност: 600 W Вртежи во минута: 24.000 rpm Нивоа на брзина: 2 Отстранлив сад од Тритан (без БПА) Дополнително подесување на пулсот Интегрирана мерна чаша Ножот од не’рѓосувачки челик
                                                                                          2.729 ден.3.379 ден.Редовна цена-650 ден. исклученоЦена
                                                                                          Блендер стоечки SEVERIN SM 3707Блендер стоечки SEVERIN SM 3707
                                                                                            Моќност: 600 W Вртежи во минута: 24.000 rpm Нивоа на брзина: 2 Отстранлив сад од Тритан (без БПА) Дополнително подесување на пулсот Интегрирана мерна чаша Ножот од не’рѓосувачки челик
                                                                                            2.729 ден.3.379 ден.Редовна цена-650 ден. исклученоЦена
                                                                                              3.299 ден.
                                                                                              Блендер стоечки ADLER AD 4057Блендер стоечки ADLER AD 4057
                                                                                                3.299 ден.Цена
                                                                                                Блендер стоечки ADLER AD 4057Блендер стоечки ADLER AD 4057
                                                                                                  Моќност:450W Капацитет:1,5l Брзини:4 Пулс функција Сад од квалитетна пластика Сечила од нерѓосувачки челик
                                                                                                  3.299 ден.Цена
                                                                                                  Блендер стоечки ADLER AD 4057Блендер стоечки ADLER AD 4057
                                                                                                    Моќност:450W Капацитет:1,5l Брзини:4 Пулс функција Сад од квалитетна пластика Сечила од нерѓосувачки челик
                                                                                                    3.299 ден.Цена
                                                                                                      2.174 ден.2.899 ден.
                                                                                                      Блендер 350W Black+DeckerБлендер 350W Black+Decker
                                                                                                        2.174 ден.2.899 ден.Редовна цена-725 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Блендер 350W Black+DeckerБлендер 350W Black+Decker
                                                                                                          Блендер со влезна моќност од 350W и едно ниво на работа, со димензии 21x15x24cm и тежина 1,6kg. Содржи 2 преносливи чаши со капацитет од 600ml, без BPA. Чашите имаат херметички капачиња за затворање и сигурен транспорт. Поседува 4 сечила од нерѓосувачки челик идеални за дробење на секаков вид овошје и зеленчук, кои се остранливи за брзо и лесно чистење. Гумени нелизгачки ногарки за висока...
                                                                                                          2.174 ден.2.899 ден.Редовна цена-725 ден. исклученоЦена
                                                                                                          Блендер 350W Black+DeckerБлендер 350W Black+Decker
                                                                                                            Блендер со влезна моќност од 350W и едно ниво на работа, со димензии 21x15x24cm и тежина 1,6kg. Содржи 2 преносливи чаши со капацитет од 600ml, без BPA. Чашите имаат херметички капачиња за затворање и сигурен транспорт. Поседува 4 сечила од нерѓосувачки челик идеални за дробење на секаков вид овошје и зеленчук, кои се остранливи за брзо и лесно чистење. Гумени нелизгачки ногарки за висока...
                                                                                                            2.174 ден.2.899 ден.Редовна цена-725 ден. исклученоЦена
                                                                                                              4.790 ден.5.590 ден.
                                                                                                              Блендер стоечки GORENJE BN 1000 WБлендер стоечки GORENJE BN 1000 W
                                                                                                                4.790 ден.5.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Блендер стоечки GORENJE BN 1000 WБлендер стоечки GORENJE BN 1000 W
                                                                                                                  Број на вртежи: 20.000 Нож со шест сечила Број на брзини: 2 Дополнителен сад On/off копче
                                                                                                                  4.790 ден.5.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                  Блендер стоечки GORENJE BN 1000 WБлендер стоечки GORENJE BN 1000 W
                                                                                                                    Број на вртежи: 20.000 Нож со шест сечила Број на брзини: 2 Дополнителен сад On/off копче
                                                                                                                    4.790 ден.5.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                      2.639 ден.3.299 ден.
                                                                                                                      Блендер стоечки ADLER AD 4070Блендер стоечки ADLER AD 4070
                                                                                                                        2.639 ден.3.299 ден.Редовна цена-660 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Блендер стоечки ADLER AD 4070Блендер стоечки ADLER AD 4070
                                                                                                                          5 нивоа на брзина Функција „Пулс“ Удобен стаклен бокал Капацитет: 1,5 l Сечило од нерѓосувачки челик Моќност: 600 W Максимална моќност: 800
                                                                                                                          2.639 ден.3.299 ден.Редовна цена-660 ден. исклученоЦена
                                                                                                                          Блендер стоечки ADLER AD 4070Блендер стоечки ADLER AD 4070
                                                                                                                            5 нивоа на брзина Функција „Пулс“ Удобен стаклен бокал Капацитет: 1,5 l Сечило од нерѓосувачки челик Моќност: 600 W Максимална моќност: 800
                                                                                                                            2.639 ден.3.299 ден.Редовна цена-660 ден. исклученоЦена
                                                                                                                              4.019 ден.
                                                                                                                              Блендер ADLER AD 4076Блендер ADLER AD 4076
                                                                                                                                4.019 ден.Цена
                                                                                                                                Блендер ADLER AD 4076Блендер ADLER AD 4076
                                                                                                                                  Моќност: 500W Максимална моќност: 1000 W Стаклен бокал Капацитет на бокал:1,5l Брзини:2 Пулс функција Функција за дробење на мраз Нож од не’рѓосувачки челик Вртежи во минута: 22000 Нето тежина:2.91kg
                                                                                                                                  4.019 ден.Цена
                                                                                                                                  Блендер ADLER AD 4076Блендер ADLER AD 4076
                                                                                                                                    Моќност: 500W Максимална моќност: 1000 W Стаклен бокал Капацитет на бокал:1,5l Брзини:2 Пулс функција Функција за дробење на мраз Нож од не’рѓосувачки челик Вртежи во минута: 22000 Нето тежина:2.91kg
                                                                                                                                    4.019 ден.Цена