Iskra OR-301 Плинско решо
   Iskra OR-301 Плинско решо
   Iskra OR-301 Плинско решо

   Iskra OR-301 Плинско решо

   Напиши рецензија (0)
   2.899 ден.
   со ДДВ
   На залиха

   Вкупна излезна топлина: 4.45 kW 

   Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW 

   Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm 

   Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm 

   Приклучок за гас: Ø 8 mm 

   Тип на гас: течен нафтен гас G30 

   Категорија на гас: I 3B / P, I 3+ 

   Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37 

   Заштитна обвивка: анти-прашина / анти-прашина 

   Безбедност: бр Димензии на кутијата (во милиметри): 370 (V) x 620 (W) x 85 (G) 

   Нето тежина: 3,68 кг

   Бруто тежина: 4,18 кг

   гаранција 24 месеци 

   Кол:
   • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
   • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
   • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка

   Вкупна излезна топлина: 4.45 kW 

   Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW 

   Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm 

   Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm 

   Приклучок за гас: Ø 8 mm 

   Тип на гас: течен нафтен гас G30 

   Категорија на гас: I 3B / P, I 3+ 

   Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37 

   Заштитна обвивка: анти-прашина / анти-прашина 

   Безбедност: бр Димензии на кутијата (во милиметри): 370 (V) x 620 (W) x 85 (G) 

   Нето тежина: 3,68 кг

   Бруто тежина: 4,18 кг

   гаранција 24 месеци 

   OR-301
   20 производи

   Специфични референци

   Ново

   Нема рецензии во моментов

   Напиши рецензија
   Iskra OR-301 Плинско решо

   16 други производи во иста категорија:

   Iskra OR-301 Плинско решо

   2.899 ден.
   со ДДВ