Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Тостери
Тостери

16 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.590 ден.
   Iskra THT 8866-GR Pop-up тостер
     1.590 ден.Цена
     Iskra THT 8866-GR Pop-up тостер
       • Mоќност: 600-750W • за 2 парчиња леб • 24 месеци гаранција
       1.590 ден.Цена
       Iskra THT 8866-GR Pop-up тостер
         • Mоќност: 600-750W • за 2 парчиња леб • 24 месеци гаранција
         1.590 ден.Цена
           1.590 ден.
           Iskra THT 8866-WH Pop-up тостер
             1.590 ден.Цена
             Iskra THT 8866-WH Pop-up тостер
               • Mоќност: 600-750W • за 2 парчиња леб • 24 месеци гаранција
               1.590 ден.Цена
               Iskra THT 8866-WH Pop-up тостер
                 • Mоќност: 600-750W • за 2 парчиња леб • 24 месеци гаранција
                 1.590 ден.Цена
                   1.590 ден.
                   Iskra THT 8866-BL Pop-up тостер
                     1.590 ден.Цена
                     Iskra THT 8866-BL Pop-up тостер
                       • Mоќност: 600-750W • за 2 парчиња леб • 24 месеци гаранција
                       1.590 ден.Цена
                       Iskra THT 8866-BL Pop-up тостер
                         • Mоќност: 600-750W • за 2 парчиња леб • 24 месеци гаранција
                         1.590 ден.Цена
                           999 ден.1.199 ден.
                           Iskra SM-2- BL Мини тостерIskra SM-2- BL Мини тостер
                             999 ден.1.199 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                             Iskra SM-2- BL Мини тостерIskra SM-2- BL Мини тостер
                               • Моќност: 700W-800W (макс) • Панели изработени од нелеплив материјал • 24 месеци гаранција
                               999 ден.1.199 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                               Iskra SM-2- BL Мини тостерIskra SM-2- BL Мини тостер
                                 • Моќност: 700W-800W (макс) • Панели изработени од нелеплив материјал • 24 месеци гаранција
                                 999 ден.1.199 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                   1.199 ден.
                                   Iskra MG-2 BL Мини тостерIskra MG-2 BL Мини тостер
                                     1.199 ден.Цена
                                     Iskra MG-2 BL Мини тостерIskra MG-2 BL Мини тостер
                                       • Моќност: 700W-800W (макс) • Панели изработени од нелеплив материјал • 24 месеци гаранција
                                       1.199 ден.Цена
                                       Iskra MG-2 BL Мини тостерIskra MG-2 BL Мини тостер
                                         • Моќност: 700W-800W (макс) • Панели изработени од нелеплив материјал • 24 месеци гаранција
                                         1.199 ден.Цена
                                           1.199 ден.
                                           Iskra MG-2 WH Мини тостерIskra MG-2 WH Мини тостер
                                             1.199 ден.Цена
                                             Iskra MG-2 WH Мини тостерIskra MG-2 WH Мини тостер
                                               • Моќност: 700W-800W (макс) • Панели изработени од нелеплив материјал • 24 месеци гаранција
                                               1.199 ден.Цена
                                               Iskra MG-2 WH Мини тостерIskra MG-2 WH Мини тостер
                                                 • Моќност: 700W-800W (макс) • Панели изработени од нелеплив материјал • 24 месеци гаранција
                                                 1.199 ден.Цена
                                                   3.499 ден.3.999 ден.
                                                   Iskra YD881A Тостер со грилIskra YD881A Тостер со грил
                                                     3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                     Iskra YD881A Тостер со грилIskra YD881A Тостер со грил
                                                       • Моќност: 1700W (максимум) • Контрола на температурата за два панели • 24 месеци гаранција
                                                       3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                       Iskra YD881A Тостер со грилIskra YD881A Тостер со грил
                                                         • Моќност: 1700W (максимум) • Контрола на температурата за два панели • 24 месеци гаранција
                                                         3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                           5.499 ден.
                                                           Iskra T-20-82 Тостер со грилIskra T-20-82 Тостер со грил
                                                             5.499 ден.Цена
                                                             Iskra T-20-82 Тостер со грилIskra T-20-82 Тостер со грил
                                                               • Моќност: 1750W (максимум) • Гранитни плочи • Способност за употреба на една или две плочки за скара • 24 месеци гаранција
                                                               5.499 ден.Цена
                                                               Iskra T-20-82 Тостер со грилIskra T-20-82 Тостер со грил
                                                                 • Моќност: 1750W (максимум) • Гранитни плочи • Способност за употреба на една или две плочки за скара • 24 месеци гаранција
                                                                 5.499 ден.Цена
                                                                   1.595 ден.
                                                                   Тостер за вафли Tesla
                                                                     1.595 ден.Цена
                                                                     Тостер за вафли Tesla
                                                                       Јачина: 1000  W Гаранција: 1 година
                                                                       1.595 ден.Цена
                                                                       Тостер за вафли Tesla
                                                                         Јачина: 1000  W Гаранција: 1 година
                                                                         1.595 ден.Цена
                                                                           1.205 ден.
                                                                           Тостер Tesla
                                                                             1.205 ден.Цена
                                                                             Тостер Tesla
                                                                               Тостери
                                                                               Јачина: 800  W Гаранција: 1 година
                                                                               1.205 ден.Цена
                                                                               Тостер Tesla
                                                                                 Тостери
                                                                                 Јачина: 800  W Гаранција: 1 година
                                                                                 1.205 ден.Цена
                                                                                   1.180 ден.
                                                                                   Тостер Tesla
                                                                                     1.180 ден.Цена
                                                                                     Тостер Tesla
                                                                                       Тостери
                                                                                       Јачина: 700-850  W Гаранција: 1 година
                                                                                       1.180 ден.Цена
                                                                                       Тостер Tesla
                                                                                         Тостери
                                                                                         Јачина: 700-850  W Гаранција: 1 година
                                                                                         1.180 ден.Цена
                                                                                           1.550 ден.1.790 ден.
                                                                                           Тостер сендвич GORENJE SM 701 GCWТостер сендвич GORENJE SM 701 GCW
                                                                                             1.550 ден.1.790 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                             Тостер сендвич GORENJE SM 701 GCWТостер сендвич GORENJE SM 701 GCW
                                                                                               Алуминиум Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати Ребраста плоча за печење Фиксна грил плоча Конвенционален грејач Складирање во вертикална позиција Затворена положба Индикатор за температура Едноставно печење Простор за сместување на кабелот Гумена подлога на садот за поголема стабилност Рачка за...
                                                                                               1.550 ден.1.790 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                               Тостер сендвич GORENJE SM 701 GCWТостер сендвич GORENJE SM 701 GCW
                                                                                                 Алуминиум Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати Ребраста плоча за печење Фиксна грил плоча Конвенционален грејач Складирање во вертикална позиција Затворена положба Индикатор за температура Едноставно печење Простор за сместување на кабелот Гумена подлога на садот за поголема стабилност Рачка за...
                                                                                                 1.550 ден.1.790 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                                   859 ден.1.049 ден.
                                                                                                   Тостер сендвич MESKO MS 3032Тостер сендвич MESKO MS 3032
                                                                                                     859 ден.1.049 ден.Редовна цена-190 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Тостер сендвич MESKO MS 3032Тостер сендвич MESKO MS 3032
                                                                                                       Моќност:850W Куќиште отпорно на топлина Нелепливи грил плочи Tермостатот Пилот светлина и индикатор подготвен за употреба Контрола на температура Гумени ногарки
                                                                                                       859 ден.1.049 ден.Редовна цена-190 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Тостер сендвич MESKO MS 3032Тостер сендвич MESKO MS 3032
                                                                                                         Моќност:850W Куќиште отпорно на топлина Нелепливи грил плочи Tермостатот Пилот светлина и индикатор подготвен за употреба Контрола на температура Гумени ногарки
                                                                                                         859 ден.1.049 ден.Редовна цена-190 ден. исклученоЦена
                                                                                                           919 ден.1.149 ден.
                                                                                                           Тостер сендвич ADLER AD 301Тостер сендвич ADLER AD 301
                                                                                                             919 ден.1.149 ден.Редовна цена-230 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Тостер сендвич ADLER AD 301Тостер сендвич ADLER AD 301
                                                                                                               Моќност 700W Нелепливи плочи за полесно чистење Прави четири триаголник сендвичи Куќиште отпорно на топлина Термостат-контрола на процесот на печење Можност да се чува во исправена положба Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа
                                                                                                               919 ден.1.149 ден.Редовна цена-230 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Тостер сендвич ADLER AD 301Тостер сендвич ADLER AD 301
                                                                                                                 Моќност 700W Нелепливи плочи за полесно чистење Прави четири триаголник сендвичи Куќиште отпорно на топлина Термостат-контрола на процесот на печење Можност да се чува во исправена положба Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа
                                                                                                                 919 ден.1.149 ден.Редовна цена-230 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   2.399 ден.2.999 ден.
                                                                                                                   Тостер за вафли ADLER AD 3036Тостер за вафли ADLER AD 3036
                                                                                                                     2.399 ден.2.999 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Тостер за вафли ADLER AD 3036Тостер за вафли ADLER AD 3036
                                                                                                                       Моќност: 1500W Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик Нелепливи плочи исклучително лесни за чистење Светлосни сигнали Кабел за складирање Систем за заклучување Димензии на апаратот: 25×29х14cm
                                                                                                                       2.399 ден.2.999 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Тостер за вафли ADLER AD 3036Тостер за вафли ADLER AD 3036
                                                                                                                         Моќност: 1500W Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик Нелепливи плочи исклучително лесни за чистење Светлосни сигнали Кабел за складирање Систем за заклучување Димензии на апаратот: 25×29х14cm
                                                                                                                         2.399 ден.2.999 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           1.249 ден.1.559 ден.
                                                                                                                           Тостер двопек MESKO MS 3220Тостер двопек MESKO MS 3220
                                                                                                                             1.249 ден.1.559 ден.Редовна цена-310 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Тостер двопек MESKO MS 3220Тостер двопек MESKO MS 3220
                                                                                                                               Моќност: 750-900W Поставки за време:6 Browning контрола функцијата на одмрзнување Автоматско исклучување Копче СТОП Послужавник за трошки Кабел за складирање
                                                                                                                               1.249 ден.1.559 ден.Редовна цена-310 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Тостер двопек MESKO MS 3220Тостер двопек MESKO MS 3220
                                                                                                                                 Моќност: 750-900W Поставки за време:6 Browning контрола функцијата на одмрзнување Автоматско исклучување Копче СТОП Послужавник за трошки Кабел за складирање
                                                                                                                                 1.249 ден.1.559 ден.Редовна цена-310 ден. исклученоЦена