Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Кујнски ваги
Кујнски ваги

12 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.099 ден.
   Iskra GKS1561-FR Кујнска вагаIskra GKS1561-FR Кујнска вага
     1.099 ден.Цена
     Iskra GKS1561-FR Кујнска вагаIskra GKS1561-FR Кујнска вага
       • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
       1.099 ден.Цена
       Iskra GKS1561-FR Кујнска вагаIskra GKS1561-FR Кујнска вага
         • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
         1.099 ден.Цена
           999 ден.1.199 ден.
           Iskra GKS1560-FR Кујнска вага
             999 ден.1.199 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
             Iskra GKS1560-FR Кујнска вага
               • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
               999 ден.1.199 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
               Iskra GKS1560-FR Кујнска вага
                 • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
                 999 ден.1.199 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                   1.099 ден.
                   Iskra GKS1561-AP Кујнска вагаIskra GKS1561-AP Кујнска вага
                     1.099 ден.Цена
                     Iskra GKS1561-AP Кујнска вагаIskra GKS1561-AP Кујнска вага
                       • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
                       1.099 ден.Цена
                       Iskra GKS1561-AP Кујнска вагаIskra GKS1561-AP Кујнска вага
                         • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
                         1.099 ден.Цена
                           1.099 ден.
                           Iskra GKS1561A-BL Кујнска вагаIskra GKS1561A-BL Кујнска вага
                             1.099 ден.Цена
                             Iskra GKS1561A-BL Кујнска вагаIskra GKS1561A-BL Кујнска вага
                               • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
                               1.099 ден.Цена
                               Iskra GKS1561A-BL Кујнска вагаIskra GKS1561A-BL Кујнска вага
                                 • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
                                 1.099 ден.Цена
                                   1.099 ден.
                                   Iskra GKS1561S Кујнска вагаIskra GKS1561S Кујнска вага
                                     1.099 ден.Цена
                                     Iskra GKS1561S Кујнска вагаIskra GKS1561S Кујнска вага
                                       • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
                                       1.099 ден.Цена
                                       Iskra GKS1561S Кујнска вагаIskra GKS1561S Кујнска вага
                                         • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
                                         1.099 ден.Цена
                                           899 ден.999 ден.
                                           Кујнска вага ADLER AD 3137 SКујнска вага ADLER AD 3137 S
                                             899 ден.999 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                                             Кујнска вага ADLER AD 3137 SКујнска вага ADLER AD 3137 S
                                               LCD дисплеј Идикатор Тајмер/Аларм Сад: 1.5l Мери: Ml-L, G-Kg Капацитет: 1g-5kg Батерија: 2 x 1.5V AAA Aвтоматско и рачно исклучување TARE функција
                                               899 ден.999 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                                               Кујнска вага ADLER AD 3137 SКујнска вага ADLER AD 3137 S
                                                 LCD дисплеј Идикатор Тајмер/Аларм Сад: 1.5l Мери: Ml-L, G-Kg Капацитет: 1g-5kg Батерија: 2 x 1.5V AAA Aвтоматско и рачно исклучување TARE функција
                                                 899 ден.999 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                                                   769 ден.969 ден.
                                                   Кујнска вага MESKO MS 3165Кујнска вага MESKO MS 3165
                                                     769 ден.969 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                     Кујнска вага MESKO MS 3165Кујнска вага MESKO MS 3165
                                                       LCD дисплеј Идикатор Капацитет на сад:1.4ml Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:2 x 1.5V Aвтоматско исклучување TARE функција
                                                       769 ден.969 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                       Кујнска вага MESKO MS 3165Кујнска вага MESKO MS 3165
                                                         LCD дисплеј Идикатор Капацитет на сад:1.4ml Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:2 x 1.5V Aвтоматско исклучување TARE функција
                                                         769 ден.969 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                           759 ден.899 ден.
                                                           Кујнска вага MESKO MS 3164Кујнска вага MESKO MS 3164
                                                             759 ден.899 ден.Редовна цена-140 ден. исклученоЦена
                                                             Кујнска вага MESKO MS 3164Кујнска вага MESKO MS 3164
                                                               LCD дисплеј Идикатор Капацитет на сад:700ml Дијаметар на мерна површина 13cm Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:1 x 3V Aвтоматско исклучување TARE функција
                                                               759 ден.899 ден.Редовна цена-140 ден. исклученоЦена
                                                               Кујнска вага MESKO MS 3164Кујнска вага MESKO MS 3164
                                                                 LCD дисплеј Идикатор Капацитет на сад:700ml Дијаметар на мерна површина 13cm Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:1 x 3V Aвтоматско исклучување TARE функција
                                                                 759 ден.899 ден.Редовна цена-140 ден. исклученоЦена
                                                                   1.449 ден.1.799 ден.
                                                                   Кујнска вага MESKO MS 3152Кујнска вага MESKO MS 3152
                                                                     1.449 ден.1.799 ден.Редовна цена-350 ден. исклученоЦена
                                                                     Кујнска вага MESKO MS 3152Кујнска вага MESKO MS 3152
                                                                       LCD дисплеј Идикатор Сад:1.8l Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:2 x 1.5V AAA Aвтоматско исклучување TARE функција
                                                                       1.449 ден.1.799 ден.Редовна цена-350 ден. исклученоЦена
                                                                       Кујнска вага MESKO MS 3152Кујнска вага MESKO MS 3152
                                                                         LCD дисплеј Идикатор Сад:1.8l Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:2 x 1.5V AAA Aвтоматско исклучување TARE функција
                                                                         1.449 ден.1.799 ден.Редовна цена-350 ден. исклученоЦена
                                                                           719 ден.
                                                                           Кујнска вага MESKO MS 3145Кујнска вага MESKO MS 3145
                                                                             719 ден.Цена
                                                                             Кујнска вага MESKO MS 3145Кујнска вага MESKO MS 3145
                                                                               Капацитет:5кг Точност до 1 гр. ГолемLCD екран Рачно или автоматско исклучување Автоматско поставување на нула
                                                                               719 ден.Цена
                                                                               Кујнска вага MESKO MS 3145Кујнска вага MESKO MS 3145
                                                                                 Капацитет:5кг Точност до 1 гр. ГолемLCD екран Рачно или автоматско исклучување Автоматско поставување на нула
                                                                                 719 ден.Цена
                                                                                   889 ден.1.390 ден.
                                                                                   Кујнска вага Адлер АД 3166Кујнска вага Адлер АД 3166
                                                                                     889 ден.1.390 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                                                                     Кујнска вага Адлер АД 3166Кујнска вага Адлер АД 3166
                                                                                       889 ден.1.390 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                                                                       Кујнска вага Адлер АД 3166Кујнска вага Адлер АД 3166
                                                                                         889 ден.1.390 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                                                                           949 ден.
                                                                                           Кујнска вага Адлер АД 3133
                                                                                             949 ден.Цена
                                                                                             Кујнска вага Адлер АД 3133
                                                                                               Оценува 7 клучни хранлива параметри: калории, натриум, јагленохидрати, растителни влакна, протеини, масти и холестерол на пондерирани храна или состојки; Капацитет 5кг; Точност до 1g; База на податоци на 999 различни прехранбени производи; Може да меморира и повика до 99 евидентирани хранливите вредности; 5мм калено стакло платформа; Голем светлечки...
                                                                                               949 ден.Цена
                                                                                               Кујнска вага Адлер АД 3133
                                                                                                 Оценува 7 клучни хранлива параметри: калории, натриум, јагленохидрати, растителни влакна, протеини, масти и холестерол на пондерирани храна или состојки; Капацитет 5кг; Точност до 1g; База на податоци на 999 различни прехранбени производи; Може да меморира и повика до 99 евидентирани хранливите вредности; 5мм калено стакло платформа; Голем светлечки...
                                                                                                 949 ден.Цена