Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Прочистувачи на воздух
Прочистувачи на воздух

20 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   29.990 ден.31.999 ден.
   Xiaomi Air Purifier 4 Elite- Прочистувач на воздух
     29.990 ден.31.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
     Xiaomi Air Purifier 4 Elite- Прочистувач на воздух
       Ефективно покрива површина до 125m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
       29.990 ден.31.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
       Xiaomi Air Purifier 4 Elite- Прочистувач на воздух
         Ефективно покрива површина до 125m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
         29.990 ден.31.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
         Xiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздух
           Xiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздух
             Ефективно покрива површина од 35-60m²,500 m³/h | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
             10.850 ден.Цена
             Xiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздух
               Ефективно покрива површина од 35-60m²,500 m³/h | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
               10.850 ден.Цена
               Xiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздух
                 Xiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздух
                   Ефективно покрива површина од 35-60m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
                   20.580 ден.Цена
                   Xiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздух
                     Ефективно покрива површина од 35-60m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
                     20.580 ден.Цена
                       20.530 ден.27.374 ден.
                       Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
                         20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
                         Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
                           Прочистувачи на воздух
                           Blue 3610 (Particle + Carbon Sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус. Големина на соба:51 m2 - 122 m2 Гаранција 2 години 
                           20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
                           Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
                             Прочистувачи на воздух
                             Blue 3610 (Particle + Carbon Sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус. Големина на соба:51 m2 - 122 m2 Гаранција 2 години 
                             20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
                               14.586 ден.19.448 ден.
                               Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
                                 14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
                                 Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
                                   Прочистувачи на воздух
                                   Blue 3410 (Particle filter + Carbon sheet) Шифра на производ: 105703 Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Големина на соба: 36 m2 - 86 m2  2 години гаранција 
                                   14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
                                   Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
                                     Прочистувачи на воздух
                                     Blue 3410 (Particle filter + Carbon sheet) Шифра на производ: 105703 Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Големина на соба: 36 m2 - 86 m2  2 години гаранција 
                                     14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
                                       8.642 ден.11.523 ден.
                                       Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
                                         8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
                                         Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
                                           Прочистувачи на воздух
                                           Blue 3210 (Particle filter + Carbon sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Големина на соба: 17 m2 - 41 m2  2 години гаранција 
                                           8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
                                           Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
                                             Прочистувачи на воздух
                                             Blue 3210 (Particle filter + Carbon sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Големина на соба: 17 m2 - 41 m2  2 години гаранција 
                                             8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
                                               1.415 ден.1.786 ден.
                                               Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter
                                                 1.415 ден.1.786 ден.Редовна цена-371 ден. исклученоЦена
                                                 Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter
                                                   Прочистувачи на воздух
                                                   Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter Одговара на следниве: 3210 • 411 • Joy S Филтрите со помала густина ја прават целата разлика. Ги отстранува алергените и бактериите. Ги отстранува миризбите во домакинството. Ги заробува честичките засекогаш
                                                   1.415 ден.1.786 ден.Редовна цена-371 ден. исклученоЦена
                                                   Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter
                                                     Прочистувачи на воздух
                                                     Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter Одговара на следниве: 3210 • 411 • Joy S Филтрите со помала густина ја прават целата разлика. Ги отстранува алергените и бактериите. Ги отстранува миризбите во домакинството. Ги заробува честичките засекогаш
                                                     1.415 ден.1.786 ден.Редовна цена-371 ден. исклученоЦена
                                                       7.865 ден.
                                                       Classic 400 Series SmokeStop Filter
                                                         7.865 ден.Цена
                                                         Classic 400 Series SmokeStop Filter
                                                           Прочистувачи на воздух
                                                           Classic 400 Series SmokeStop Filter Одговара на: Blueair Classic 405 и Blueair Classic 480i
                                                           7.865 ден.Цена
                                                           Classic 400 Series SmokeStop Filter
                                                             Прочистувачи на воздух
                                                             Classic 400 Series SmokeStop Filter Одговара на: Blueair Classic 405 и Blueair Classic 480i
                                                             7.865 ден.Цена
                                                               6.419 ден.8.490 ден.
                                                               Gorenje прочистувач на воздух · OPTIAIR 203M
                                                                 6.419 ден.8.490 ден.Редовна цена-2.071 ден. исклученоЦена
                                                                 Gorenje прочистувач на воздух · OPTIAIR 203M
                                                                   Површина: 20 Дисплеј: ЛЕД дисплеј IonTech Ширина: 325 mm, Висина: 500 mm, Длабочина: 175 mm 2(две) години гаранција
                                                                   6.419 ден.8.490 ден.Редовна цена-2.071 ден. исклученоЦена
                                                                   Gorenje прочистувач на воздух · OPTIAIR 203M
                                                                     Површина: 20 Дисплеј: ЛЕД дисплеј IonTech Ширина: 325 mm, Висина: 500 mm, Длабочина: 175 mm 2(две) години гаранција
                                                                     6.419 ден.8.490 ден.Редовна цена-2.071 ден. исклученоЦена
                                                                     Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздух
                                                                       Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздух
                                                                         Екран кој ја прикажува моменталната состојба на воздухот во собата, трослоен филтер | Испорака од магацин во Македонија | 1 годинa гаранција | EУ верзија
                                                                         13.880 ден.Цена
                                                                         Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздух
                                                                           Екран кој ја прикажува моменталната состојба на воздухот во собата, трослоен филтер | Испорака од магацин во Македонија | 1 годинa гаранција | EУ верзија
                                                                           13.880 ден.Цена
                                                                             1.400 ден.
                                                                             Tesla филтер за воздух Air3Tesla филтер за воздух Air3
                                                                               1.400 ден.Цена
                                                                               Tesla филтер за воздух Air3Tesla филтер за воздух Air3
                                                                                 Прочистувачи на воздух
                                                                                 1.400 ден.Цена
                                                                                 Tesla филтер за воздух Air3Tesla филтер за воздух Air3
                                                                                   Прочистувачи на воздух
                                                                                   1.400 ден.Цена
                                                                                     2.093 ден.
                                                                                     Tesla филтер за воздух Air6
                                                                                       2.093 ден.Цена
                                                                                       Tesla филтер за воздух Air6
                                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                                         2.093 ден.Цена
                                                                                         Tesla филтер за воздух Air6
                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                           2.093 ден.Цена
                                                                                             7.289 ден.
                                                                                             Tesla прочистувач на воздух Air3Tesla прочистувач на воздух Air3
                                                                                               7.289 ден.Цена
                                                                                               Tesla прочистувач на воздух Air3Tesla прочистувач на воздух Air3
                                                                                                 Прочистувачи на воздух
                                                                                                 Tesla прочистувач на воздух Air3 до 22м2 Гаранција: 1 година
                                                                                                 7.289 ден.Цена
                                                                                                 Tesla прочистувач на воздух Air3Tesla прочистувач на воздух Air3
                                                                                                   Прочистувачи на воздух
                                                                                                   Tesla прочистувач на воздух Air3 до 22м2 Гаранција: 1 година
                                                                                                   7.289 ден.Цена
                                                                                                     10.875 ден.
                                                                                                     Tesla прочистувач на воздух Air6Tesla прочистувач на воздух Air6
                                                                                                       10.875 ден.Цена
                                                                                                       Tesla прочистувач на воздух Air6Tesla прочистувач на воздух Air6
                                                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                                                         Tesla прочистувач на воздух Air6 до 32м2 Гаранција: 2 години
                                                                                                         10.875 ден.Цена
                                                                                                         Tesla прочистувач на воздух Air6Tesla прочистувач на воздух Air6
                                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                                           Tesla прочистувач на воздух Air6 до 32м2 Гаранција: 2 години
                                                                                                           10.875 ден.Цена
                                                                                                             1.199 ден.1.599 ден.
                                                                                                             Филтер за прочистувач UV Guard 102
                                                                                                               1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Филтер за прочистувач UV Guard 102
                                                                                                                 Прочистувачи на воздух
                                                                                                                 Филтер за прочистувач / стерилизатор UV Guard 102 | Брза испорака низ цела Македонија 
                                                                                                                 1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Филтер за прочистувач UV Guard 102
                                                                                                                   Прочистувачи на воздух
                                                                                                                   Филтер за прочистувач / стерилизатор UV Guard 102 | Брза испорака низ цела Македонија 
                                                                                                                   1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     1.199 ден.1.599 ден.
                                                                                                                     Филтер за прочистувач UV Guard 101
                                                                                                                       1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Филтер за прочистувач UV Guard 101
                                                                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                                                                         Филтер за прочистувач / стерилизатор UV Guard 101 | Брза испорака низ цела Македонија 
                                                                                                                         1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Филтер за прочистувач UV Guard 101
                                                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                                                           Филтер за прочистувач / стерилизатор UV Guard 101 | Брза испорака низ цела Македонија 
                                                                                                                           1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 102
                                                                                                                               8.299 ден.8.990 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 102
                                                                                                                                 Прочистувач / стерилизатор на воздух со UV стерилизација, HEPA филтрација, активен јаглен и јонизација | Сензор за квалитет на воздух, сензор за температура, контроли на допир и далечинско управување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                 8.299 ден.8.990 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 102
                                                                                                                                   Прочистувач / стерилизатор на воздух со UV стерилизација, HEPA филтрација, активен јаглен и јонизација | Сензор за квалитет на воздух, сензор за температура, контроли на допир и далечинско управување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                   8.299 ден.8.990 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 101
                                                                                                                                       6.599 ден.6.990 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 101
                                                                                                                                         Прочистувач / стерилизатор на воздух со UV стерилизација, HEPA филтрација, активен јаглен и јонизација | Сензор за квалитет на воздух, сензор за температура, контроли на допир и далечинско управување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                         6.599 ден.6.990 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 101
                                                                                                                                           Прочистувач / стерилизатор на воздух со UV стерилизација, HEPA филтрација, активен јаглен и јонизација | Сензор за квалитет на воздух, сензор за температура, контроли на допир и далечинско управување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                           6.599 ден.6.990 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Прочистувач на воздух GREE - GSF350ASNAПрочистувач на воздух GREE - GSF350ASNA
                                                                                                                                               11.990 ден.Цена
                                                                                                                                               Прочистувач на воздух GREE - GSF350ASNAПрочистувач на воздух GREE - GSF350ASNA
                                                                                                                                                 Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                 Прочистувач на воздух со елегантен дизајн, инвертер мотор, Wi-Fi, Smart и Visual технологија, индикатор за квалитет на воздухот, 5 брзини на вентилација, три режими на прочистување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                 11.990 ден.Цена
                                                                                                                                                 Прочистувач на воздух GREE - GSF350ASNAПрочистувач на воздух GREE - GSF350ASNA
                                                                                                                                                   Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                   Прочистувач на воздух со елегантен дизајн, инвертер мотор, Wi-Fi, Smart и Visual технологија, индикатор за квалитет на воздухот, 5 брзини на вентилација, три режими на прочистување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                   11.990 ден.Цена
                                                                                                                                                     Прочистувач на воздух GREE - GCF450DKNAПрочистувач на воздух GREE - GCF450DKNA
                                                                                                                                                       24.990 ден.Цена
                                                                                                                                                       Прочистувач на воздух GREE - GCF450DKNAПрочистувач на воздух GREE - GCF450DKNA
                                                                                                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                         Прочистувачот GREE GCF450DKNA содржи 3 филтри (активен јаглен, прелиминарен и HEPA филтер) како и можност за управување со WiFi. Содржи индикатор за квалитет на воздухот во три бои (Зелена: чист воздух, Сина: нормален воздух, Црвена: загаден воздух | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                         24.990 ден.Цена
                                                                                                                                                         Прочистувач на воздух GREE - GCF450DKNAПрочистувач на воздух GREE - GCF450DKNA
                                                                                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                           Прочистувачот GREE GCF450DKNA содржи 3 филтри (активен јаглен, прелиминарен и HEPA филтер) како и можност за управување со WiFi. Содржи индикатор за квалитет на воздухот во три бои (Зелена: чист воздух, Сина: нормален воздух, Црвена: загаден воздух | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                           24.990 ден.Цена