Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Останати уреди
Останати уреди

21 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Smart GOSUND LED сијалица WB4 - 2 парчињаSmart GOSUND LED сијалица WB4 - 2 парчиња
     690 ден.Цена
     Smart GOSUND LED сијалица WB4 - 2 парчињаSmart GOSUND LED сијалица WB4 - 2 парчиња
       Nite Bird WB4 од Gosund паметна LED сијалица со 800lm, RGB+W, 2700K, E27, B21, A60, energy saving. Пакување-2 паметни сијалици WB4, 2,4GHz, schedule, timer, away mode,Gosund, IFTTT, Amazon Alexa и Goggle Assistant.
       690 ден.Цена
       Smart GOSUND LED сијалица WB4 - 2 парчињаSmart GOSUND LED сијалица WB4 - 2 парчиња
         Nite Bird WB4 од Gosund паметна LED сијалица со 800lm, RGB+W, 2700K, E27, B21, A60, energy saving. Пакување-2 паметни сијалици WB4, 2,4GHz, schedule, timer, away mode,Gosund, IFTTT, Amazon Alexa и Goggle Assistant.
         690 ден.Цена
           Smart GOSUND LED сијалица LB1 - 2 парчињаSmart GOSUND LED сијалица LB1 - 2 парчиња
             590 ден.Цена
             Smart GOSUND LED сијалица LB1 - 2 парчињаSmart GOSUND LED сијалица LB1 - 2 парчиња
               Добивате практична контрола над осветлувањето во вашиот дом. Паметната сијалица Gosund LB1 ви овозможува да го прилагодите интензитетот на светлината и е енергетски ефикасна - троши само околу 8 W. Сетот вклучува 2 светилки.
               590 ден.Цена
               Smart GOSUND LED сијалица LB1 - 2 парчињаSmart GOSUND LED сијалица LB1 - 2 парчиња
                 Добивате практична контрола над осветлувањето во вашиот дом. Паметната сијалица Gosund LB1 ви овозможува да го прилагодите интензитетот на светлината и е енергетски ефикасна - троши само околу 8 W. Сетот вклучува 2 светилки.
                 590 ден.Цена
                   790 ден.
                   Smart GOSUND прекинувач SW9Smart GOSUND прекинувач SW9
                     790 ден.Цена
                     Smart GOSUND прекинувач SW9Smart GOSUND прекинувач SW9
                       Останати уреди
                       Прекинувач за светло Gosund SW9 Smart Switch - посебна контрола на двете копчиња,далечинско оправување, функција за распоред и тајмер; гласовно управување со Amazon Alexa или Google Home, 230V / 10A Network: 802.11 b/g/n, 2.4Ghz
                       790 ден.Цена
                       Smart GOSUND прекинувач SW9Smart GOSUND прекинувач SW9
                         Останати уреди
                         Прекинувач за светло Gosund SW9 Smart Switch - посебна контрола на двете копчиња,далечинско оправување, функција за распоред и тајмер; гласовно управување со Amazon Alexa или Google Home, 230V / 10A Network: 802.11 b/g/n, 2.4Ghz
                         790 ден.Цена
                           2.290 ден.
                           Smart GOSUND продолжен кабел P1-1Smart GOSUND продолжен кабел P1-1
                             2.290 ден.Цена
                             Smart GOSUND продолжен кабел P1-1Smart GOSUND продолжен кабел P1-1
                               Smart GOSUND продолжен кабел P1-1 Продолжен кабел Gosund со 3 независни USB приклучоци со излезна моќност од 15W (5V, 3A) и 3 стандардни приклучоци, заштита од пренапон. Мониторинг на потрошувачка на енергија, Away режим, тајмер, креирање на распопред, GOSUND app контрола.
                               2.290 ден.Цена
                               Smart GOSUND продолжен кабел P1-1Smart GOSUND продолжен кабел P1-1
                                 Smart GOSUND продолжен кабел P1-1 Продолжен кабел Gosund со 3 независни USB приклучоци со излезна моќност од 15W (5V, 3A) и 3 стандардни приклучоци, заштита од пренапон. Мониторинг на потрошувачка на енергија, Away режим, тајмер, креирање на распопред, GOSUND app контрола.
                                 2.290 ден.Цена
                                   Smart GOSUND WIFI штекер EP2 - 2 парчињаSmart GOSUND WIFI штекер EP2 - 2 парчиња
                                     1.690 ден.Цена
                                     Smart GOSUND WIFI штекер EP2 - 2 парчињаSmart GOSUND WIFI штекер EP2 - 2 парчиња
                                       Smart GOS WIFI штекер EP2 - 2 парчиња Функција за распоред и тајмер Режим Away Мониторинг на енергија Гласовна контрола со Amazon Alexa или Google Home Full-PC V0 Огноотпорни материјали 10A, 802,11 b/g/n, 2 ,4Ghz Гаранција 1 година
                                       1.690 ден.Цена
                                       Smart GOSUND WIFI штекер EP2 - 2 парчињаSmart GOSUND WIFI штекер EP2 - 2 парчиња
                                         Smart GOS WIFI штекер EP2 - 2 парчиња Функција за распоред и тајмер Режим Away Мониторинг на енергија Гласовна контрола со Amazon Alexa или Google Home Full-PC V0 Огноотпорни материјали 10A, 802,11 b/g/n, 2 ,4Ghz Гаранција 1 година
                                         1.690 ден.Цена
                                           990 ден.
                                           Smart GOSUND dual WIFI штекер SP211-1Smart GOSUND dual WIFI штекер SP211-1
                                             990 ден.Цена
                                             Smart GOSUND dual WIFI штекер SP211-1Smart GOSUND dual WIFI штекер SP211-1
                                               Smart GOS dual WIFI штекер SP211-1- 1 парче Full-PC V0 Fireproof materials Max load: 16A, 802.11 b/g/n, 2.4GHz Scheduling and Timer function Away mode Energy monitoring feature Voice control with Amazon Alexa or Google Home Гаранција 1 год
                                               990 ден.Цена
                                               Smart GOSUND dual WIFI штекер SP211-1Smart GOSUND dual WIFI штекер SP211-1
                                                 Smart GOS dual WIFI штекер SP211-1- 1 парче Full-PC V0 Fireproof materials Max load: 16A, 802.11 b/g/n, 2.4GHz Scheduling and Timer function Away mode Energy monitoring feature Voice control with Amazon Alexa or Google Home Гаранција 1 год
                                                 990 ден.Цена
                                                   Smart GOSUND WIFI штекер SP112 - 2 парчињаSmart GOSUND WIFI штекер SP112 - 2 парчиња
                                                     2.290 ден.Цена
                                                     Smart GOSUND WIFI штекер SP112 - 2 парчињаSmart GOSUND WIFI штекер SP112 - 2 парчиња
                                                       Smart GOS WIFI штекер SP112 - 2 парчињa Вкупно 2.1A Full-PC, V0 Fireproof materials макс. 16A,802.11 b/g/n, 2.4Ghz, Scheduling Timer Away mode Контрола на потрошувачка, IFTTT Amazon Alexa и Goggle Assistant Гаранција 12 мсеци
                                                       2.290 ден.Цена
                                                       Smart GOSUND WIFI штекер SP112 - 2 парчињаSmart GOSUND WIFI штекер SP112 - 2 парчиња
                                                         Smart GOS WIFI штекер SP112 - 2 парчињa Вкупно 2.1A Full-PC, V0 Fireproof materials макс. 16A,802.11 b/g/n, 2.4Ghz, Scheduling Timer Away mode Контрола на потрошувачка, IFTTT Amazon Alexa и Goggle Assistant Гаранција 12 мсеци
                                                         2.290 ден.Цена
                                                           Smart GOSUND WIFI штекер EP2 - 1 парчеSmart GOSUND WIFI штекер EP2 - 1 парче
                                                             990 ден.Цена
                                                             Smart GOSUND WIFI штекер EP2 - 1 парчеSmart GOSUND WIFI штекер EP2 - 1 парче
                                                               Smart GOS WIFI штекер EP2 - 1 парче Функција за распоред и тајмер Режим Away Мониторинг на енергија Гласовна контрола со Amazon Alexa или Google Home Full-PC V0 Огноотпорни материјали 10A, 802,11 b/g/n, 2 ,4Ghz Гаранција 1 година
                                                               990 ден.Цена
                                                               Smart GOSUND WIFI штекер EP2 - 1 парчеSmart GOSUND WIFI штекер EP2 - 1 парче
                                                                 Smart GOS WIFI штекер EP2 - 1 парче Функција за распоред и тајмер Режим Away Мониторинг на енергија Гласовна контрола со Amazon Alexa или Google Home Full-PC V0 Огноотпорни материјали 10A, 802,11 b/g/n, 2 ,4Ghz Гаранција 1 година
                                                                 990 ден.Цена
                                                                   650 ден.
                                                                   Mi Wireless Switch
                                                                     650 ден.Цена
                                                                     Mi Wireless Switch
                                                                       Останати уреди
                                                                       Извор на батерија: 1 x 3V CR1632 button battery Функционална температура: 0 – 40 C
                                                                       650 ден.Цена
                                                                       Mi Wireless Switch
                                                                         Останати уреди
                                                                         Извор на батерија: 1 x 3V CR1632 button battery Функционална температура: 0 – 40 C
                                                                         650 ден.Цена
                                                                           750 ден.
                                                                           Mi Window and Door Sensor 2
                                                                             750 ден.Цена
                                                                             Mi Window and Door Sensor 2
                                                                               Останати уреди
                                                                               Mi Door and Window Sensor 2 Димензии: 34.0 x 32.7 x 14.5 mm Функционална температура: -10°C to 50°C Тип на батерија: CR2032 (веќе инсталирана ) Поврзување: Bluetooth 5.0  Со лепење на производот на врата или прозорец, Mi Window и Door Sensor 2 го одредува статусот на отварање и затварање со помош на магнетна индукција. Откако ќе се поврзете преку Bluetooth,...
                                                                               750 ден.Цена
                                                                               Mi Window and Door Sensor 2
                                                                                 Останати уреди
                                                                                 Mi Door and Window Sensor 2 Димензии: 34.0 x 32.7 x 14.5 mm Функционална температура: -10°C to 50°C Тип на батерија: CR2032 (веќе инсталирана ) Поврзување: Bluetooth 5.0  Со лепење на производот на врата или прозорец, Mi Window и Door Sensor 2 го одредува статусот на отварање и затварање со помош на магнетна индукција. Откако ќе се поврзете преку Bluetooth,...
                                                                                 750 ден.Цена
                                                                                   1.180 ден.
                                                                                   Mi Smart Plug (WiFi)
                                                                                     1.180 ден.Цена
                                                                                     Mi Smart Plug (WiFi)
                                                                                       Останати уреди
                                                                                       Паметен приклучок Димензии: 2.2 x 1.7 x 1.2 inches Тежина: 0.14 lbs Поврзување: Wi-fi и се контролира преку апликацијата „Mi App“ Функционира со: Android 4.4+ или IOS 9.0+ Гаранција: 3 месеци
                                                                                       1.180 ден.Цена
                                                                                       Mi Smart Plug (WiFi)
                                                                                         Останати уреди
                                                                                         Паметен приклучок Димензии: 2.2 x 1.7 x 1.2 inches Тежина: 0.14 lbs Поврзување: Wi-fi и се контролира преку апликацијата „Mi App“ Функционира со: Android 4.4+ или IOS 9.0+ Гаранција: 3 месеци
                                                                                         1.180 ден.Цена
                                                                                           1.770 ден.
                                                                                           Mi Smart Home Hub
                                                                                             1.770 ден.Цена
                                                                                             Mi Smart Home Hub
                                                                                               Останати уреди
                                                                                               Поврзување: до 32 уреди Поддржува: Dual WiFi, Bluetooth, zigbee Оддалеченост: до 10 метри
                                                                                               1.770 ден.Цена
                                                                                               Mi Smart Home Hub
                                                                                                 Останати уреди
                                                                                                 Поврзување: до 32 уреди Поддржува: Dual WiFi, Bluetooth, zigbee Оддалеченост: до 10 метри
                                                                                                 1.770 ден.Цена
                                                                                                   899 ден.
                                                                                                   Mi Motion Sensor
                                                                                                     899 ден.Цена
                                                                                                     Mi Motion Sensor
                                                                                                       Останати уреди
                                                                                                       Сензор: Mi сензор за движење Температура на боја: 2800к Светлина: најниско 3lm, највисоко 25lm Батерија: Висока поставка: околу 8 месеци, ниска поставка: околу 15 месеци Напојување:3× AA батерии
                                                                                                       899 ден.Цена
                                                                                                       Mi Motion Sensor
                                                                                                         Останати уреди
                                                                                                         Сензор: Mi сензор за движење Температура на боја: 2800к Светлина: најниско 3lm, највисоко 25lm Батерија: Висока поставка: околу 8 месеци, ниска поставка: околу 15 месеци Напојување:3× AA батерии
                                                                                                         899 ден.Цена
                                                                                                           760 ден.
                                                                                                           Mi Light Detection Sensor
                                                                                                             760 ден.Цена
                                                                                                             Mi Light Detection Sensor
                                                                                                               Останати уреди
                                                                                                               Осветлување: до 83000 lux Батерија: 1 CR2450 battery Материјал на изработка: UV-отпорност и водоотпорност
                                                                                                               760 ден.Цена
                                                                                                               Mi Light Detection Sensor
                                                                                                                 Останати уреди
                                                                                                                 Осветлување: до 83000 lux Батерија: 1 CR2450 battery Материјал на изработка: UV-отпорност и водоотпорност
                                                                                                                 760 ден.Цена
                                                                                                                   999 ден.1.399 ден.
                                                                                                                   LED светло со сталак K315LED светло со сталак K315
                                                                                                                     999 ден.1.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     LED светло со сталак K315LED светло со сталак K315
                                                                                                                       Професионално LED кружно светло за фотографирање и шминкање со вклучен сталак. Создава одлична светлина погодна за снимање или фотографирање. Прилагодливи 6 јачини и 3 типа на светлина. Димензии на производот: 20.7x 3.8 x 23.8 cm USB напојување
                                                                                                                       999 ден.1.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       LED светло со сталак K315LED светло со сталак K315
                                                                                                                         Професионално LED кружно светло за фотографирање и шминкање со вклучен сталак. Создава одлична светлина погодна за снимање или фотографирање. Прилагодливи 6 јачини и 3 типа на светлина. Димензии на производот: 20.7x 3.8 x 23.8 cm USB напојување
                                                                                                                         999 ден.1.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           3.890 ден.
                                                                                                                           Mi Smart Clock - Паметен будилникMi Smart Clock - Паметен будилник
                                                                                                                             3.890 ден.Цена
                                                                                                                             Mi Smart Clock - Паметен будилникMi Smart Clock - Паметен будилник
                                                                                                                               Паметни часовници
                                                                                                                               3.97 инчен екран, може да се користи како контролен Hub, аларм со ефект Sunrise | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна испорака низ цела Македонија
                                                                                                                               3.890 ден.Цена
                                                                                                                               Mi Smart Clock - Паметен будилникMi Smart Clock - Паметен будилник
                                                                                                                                 Паметни часовници
                                                                                                                                 3.97 инчен екран, може да се користи како контролен Hub, аларм со ефект Sunrise | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна испорака низ цела Македонија
                                                                                                                                 3.890 ден.Цена
                                                                                                                                   Полнач за Apple MacBook 14.5V 3.1A 45W (MAG1)Полнач за Apple MacBook 14.5V 3.1A 45W (MAG1)
                                                                                                                                     1.900 ден.Цена
                                                                                                                                     Полнач за Apple MacBook 14.5V 3.1A 45W (MAG1)Полнач за Apple MacBook 14.5V 3.1A 45W (MAG1)
                                                                                                                                       Компатибилен со: For A1244, A1237, A1304, A1369 2008 model. Apple MacBook Air 11" Series Apple MacBook MC505LL/A Apple MacBook Air 13" Series Apple MacBook MC506LL/A Apple MacBook MB003LL/A Apple MacBook MC503LL/A Apple MacBook MB543LL/A Apple MacBook MC968LL/A Apple MacBook MB940LL/A Apple MacBook MC969LL/A Apple MacBook MC233LL/A Apple MacBook MC965LL/A Apple MacBook MC234LL/A Apple...
                                                                                                                                       1.900 ден.Цена
                                                                                                                                       Полнач за Apple MacBook 14.5V 3.1A 45W (MAG1)Полнач за Apple MacBook 14.5V 3.1A 45W (MAG1)
                                                                                                                                         Компатибилен со: For A1244, A1237, A1304, A1369 2008 model. Apple MacBook Air 11" Series Apple MacBook MC505LL/A Apple MacBook Air 13" Series Apple MacBook MC506LL/A Apple MacBook MB003LL/A Apple MacBook MC503LL/A Apple MacBook MB543LL/A Apple MacBook MC968LL/A Apple MacBook MB940LL/A Apple MacBook MC969LL/A Apple MacBook MC233LL/A Apple MacBook MC965LL/A Apple MacBook MC234LL/A Apple...
                                                                                                                                         1.900 ден.Цена
                                                                                                                                           Полнач за Apple MacBook 16.5V 3.65A 60W (MAG1)Полнач за Apple MacBook 16.5V 3.65A 60W (MAG1)
                                                                                                                                             1.900 ден.Цена
                                                                                                                                             Полнач за Apple MacBook 16.5V 3.65A 60W (MAG1)Полнач за Apple MacBook 16.5V 3.65A 60W (MAG1)
                                                                                                                                               Компатибилен со: Apple MacBook: MA254LL/A, MA255LL/A, MA472LL/A, MA699LL/A, MA700LL/A, MA701LL/A, MB061LL/B, MB062LL/B, MB063LL/B, MB061LL/A, MB062LL/A, MB063LL/A. Core Duo, Late 2006 Core 2 Duo, Late 2007, Mid 2007 Core 2 Duo, 13.3" Black Santa Rosa, White Santa Rosa
                                                                                                                                               1.900 ден.Цена
                                                                                                                                               Полнач за Apple MacBook 16.5V 3.65A 60W (MAG1)Полнач за Apple MacBook 16.5V 3.65A 60W (MAG1)
                                                                                                                                                 Компатибилен со: Apple MacBook: MA254LL/A, MA255LL/A, MA472LL/A, MA699LL/A, MA700LL/A, MA701LL/A, MB061LL/B, MB062LL/B, MB063LL/B, MB061LL/A, MB062LL/A, MB063LL/A. Core Duo, Late 2006 Core 2 Duo, Late 2007, Mid 2007 Core 2 Duo, 13.3" Black Santa Rosa, White Santa Rosa
                                                                                                                                                 1.900 ден.Цена
                                                                                                                                                 Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31
                                                                                                                                                   Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31
                                                                                                                                                     Безжичен перач под притисок, максимален притисок до 2,2 MPa, литиумска батерија од 2500 mAh |  Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | Гаранција 2 години 
                                                                                                                                                     10.990 ден.Цена
                                                                                                                                                     Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31
                                                                                                                                                       Безжичен перач под притисок, максимален притисок до 2,2 MPa, литиумска батерија од 2500 mAh |  Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | Гаранција 2 години 
                                                                                                                                                       10.990 ден.Цена
                                                                                                                                                       Xiaomi Mi LED Desk Lamp 1S - паметна столна ламбаXiaomi Mi LED Desk Lamp 1S - паметна столна ламба
                                                                                                                                                         Xiaomi Mi LED Desk Lamp 1S - паметна столна ламбаXiaomi Mi LED Desk Lamp 1S - паметна столна ламба
                                                                                                                                                           Паметна столна ламба со 4 начини на осветлување, адаптивна температура на боја: 2700K-6500K, поврзување со апликација преку Wi-Fi, гласовна контрола со помош на Siri, Alexa или Google Assistant | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција.
                                                                                                                                                           3.550 ден.Цена
                                                                                                                                                           Xiaomi Mi LED Desk Lamp 1S - паметна столна ламбаXiaomi Mi LED Desk Lamp 1S - паметна столна ламба
                                                                                                                                                             Паметна столна ламба со 4 начини на осветлување, адаптивна температура на боја: 2700K-6500K, поврзување со апликација преку Wi-Fi, гласовна контрола со помош на Siri, Alexa или Google Assistant | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција.
                                                                                                                                                             3.550 ден.Цена
                                                                                                                                                             Xiaomi Night Light 2 - ноќна LED светилка со сензор за движењеXiaomi Night Light 2 - ноќна LED светилка со сензор за движење
                                                                                                                                                               Адаптивна база на светилката од 360˚, агол на сензорот од 120˚, две нивоа на јачина на осветлување, 2800 K топло осветлување во жолта боја 
                                                                                                                                                               890 ден.Цена
                                                                                                                                                               Xiaomi Night Light 2 - ноќна LED светилка со сензор за движењеXiaomi Night Light 2 - ноќна LED светилка со сензор за движење
                                                                                                                                                                 Адаптивна база на светилката од 360˚, агол на сензорот од 120˚, две нивоа на јачина на осветлување, 2800 K топло осветлување во жолта боја 
                                                                                                                                                                 890 ден.Цена