Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Паметен дом
Паметен дом

248 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   3.490 ден.
   Камера безжична КикабуКамера безжична Кикабу
     3.490 ден.Цена
     Камера безжична КикабуКамера безжична Кикабу
       Безбедносни апарати
       Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
       3.490 ден.Цена
       Камера безжична КикабуКамера безжична Кикабу
         Безбедносни апарати
         Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
         3.490 ден.Цена
           Камера безжична пингвин КикабуКамера безжична пингвин Кикабу
             3.190 ден.Цена
             Камера безжична пингвин КикабуКамера безжична пингвин Кикабу
               Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
               3.190 ден.Цена
               Камера безжична пингвин КикабуКамера безжична пингвин Кикабу
                 Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
                 3.190 ден.Цена
                   29.990 ден.31.999 ден.
                   Xiaomi Air Purifier 4 Elite- Прочистувач на воздух
                     29.990 ден.31.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                     Xiaomi Air Purifier 4 Elite- Прочистувач на воздух
                       Ефективно покрива површина до 125m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
                       29.990 ден.31.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                       Xiaomi Air Purifier 4 Elite- Прочистувач на воздух
                         Ефективно покрива површина до 125m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
                         29.990 ден.31.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                         Xiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздух
                           Xiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздух
                             Ефективно покрива површина од 35-60m²,500 m³/h | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
                             10.850 ден.Цена
                             Xiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier PRO WHITE- Прочистувач на воздух
                               Ефективно покрива површина од 35-60m²,500 m³/h | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
                               10.850 ден.Цена
                               Xiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздух
                                 Xiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздух
                                   Ефективно покрива површина од 35-60m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
                                   20.580 ден.Цена
                                   Xiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздухXiaomi Air Purifier 4 PRO - Прочистувач на воздух
                                     Ефективно покрива површина од 35-60m² | Испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција!
                                     20.580 ден.Цена
                                       4.100 ден.
                                       Филтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 PRO,BHR5062GLФилтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 PRO,BHR5062GL
                                         4.100 ден.Цена
                                         Филтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 PRO,BHR5062GLФилтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 PRO,BHR5062GL
                                           Прочистувачи на воздух
                                           Product name Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Filter Product model M15R-FLP-GL Product colour Black Product external diameter Φ226mm Product height 360mm Compatible devices Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
                                           4.100 ден.Цена
                                           Филтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 PRO,BHR5062GLФилтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 PRO,BHR5062GL
                                             Прочистувачи на воздух
                                             Product name Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Filter Product model M15R-FLP-GL Product colour Black Product external diameter Φ226mm Product height 360mm Compatible devices Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
                                             4.100 ден.Цена
                                               Филтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 COMPACT, BHR5861GLФилтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 COMPACT, BHR5861GL
                                                 1.940 ден.Цена
                                                 Филтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 COMPACT, BHR5861GLФилтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 COMPACT, BHR5861GL
                                                   Прочистувачи на воздух
                                                   Specifications Product name Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Filter Product dimensions Φ175 × H171mm Product net weight Approx. 0.4kg Product colour White Compatible devices Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Package contents Filter x1 User manual x1
                                                   1.940 ден.Цена
                                                   Филтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 COMPACT, BHR5861GLФилтер MI AIR PURIFIER XIAOMI 4 COMPACT, BHR5861GL
                                                     Прочистувачи на воздух
                                                     Specifications Product name Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Filter Product dimensions Φ175 × H171mm Product net weight Approx. 0.4kg Product colour White Compatible devices Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Package contents Filter x1 User manual x1
                                                     1.940 ден.Цена
                                                       Филтер MI AIR PURIFIER 4 LITE XIAOMI, BHR5272GLФилтер MI AIR PURIFIER 4 LITE XIAOMI, BHR5272GL
                                                         2.530 ден.Цена
                                                         Филтер MI AIR PURIFIER 4 LITE XIAOMI, BHR5272GLФилтер MI AIR PURIFIER 4 LITE XIAOMI, BHR5272GL
                                                           Прочистувачи на воздух
                                                           All-in-one powerful filter Clean air outputs after layers of purification Primary Filter 360° large particles blocking Xiaomi's High Efficiency Filter 99.97% filtration of 0.3μm particles High-quality activated carbon The difference between Xiaomi's High Efficiency Filter and conventional HEPA Filter Product external diameter: Φ210mm Product height:...
                                                           2.530 ден.Цена
                                                           Филтер MI AIR PURIFIER 4 LITE XIAOMI, BHR5272GLФилтер MI AIR PURIFIER 4 LITE XIAOMI, BHR5272GL
                                                             Прочистувачи на воздух
                                                             All-in-one powerful filter Clean air outputs after layers of purification Primary Filter 360° large particles blocking Xiaomi's High Efficiency Filter 99.97% filtration of 0.3μm particles High-quality activated carbon The difference between Xiaomi's High Efficiency Filter and conventional HEPA Filter Product external diameter: Φ210mm Product height:...
                                                             2.530 ден.Цена
                                                               2.590 ден.
                                                               VIVAX KIDS watch MAGIC 4G - BLUE
                                                                 2.590 ден.Цена
                                                                 VIVAX KIDS watch MAGIC 4G - BLUE
                                                                   Паметни часовници
                                                                   Смарт часовник за деца со SIM картица - сина боја Екран: 1.4" IPS, резолуција: 240 x 240 Батерија:550mAh Parental control, IPX7 заштита, едукациски игри GPS + 4G локација Аларм, видео и аудио повици. Смарт апликација за следење на локацијата на вашето дете
                                                                   2.590 ден.Цена
                                                                   VIVAX KIDS watch MAGIC 4G - BLUE
                                                                     Паметни часовници
                                                                     Смарт часовник за деца со SIM картица - сина боја Екран: 1.4" IPS, резолуција: 240 x 240 Батерија:550mAh Parental control, IPX7 заштита, едукациски игри GPS + 4G локација Аларм, видео и аудио повици. Смарт апликација за следење на локацијата на вашето дете
                                                                     2.590 ден.Цена
                                                                       Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
                                                                         1.999 ден.Цена
                                                                         Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
                                                                           • Bluetooth® дијагностичка вага • поврзување со SMART телефон- вага за полесно следење на сите мерења на телото и информации • 10 места за зачувување на корисниците • BIA – анализа на биоелектрична импеданса • максимално оптоварување: 150 kg • точност: 100гр • Калено стакло со дебелина од 5 mm • LCD осветлување • копче за менување...
                                                                           1.999 ден.Цена
                                                                           Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
                                                                             • Bluetooth® дијагностичка вага • поврзување со SMART телефон- вага за полесно следење на сите мерења на телото и информации • 10 места за зачувување на корисниците • BIA – анализа на биоелектрична импеданса • максимално оптоварување: 150 kg • точност: 100гр • Калено стакло со дебелина од 5 mm • LCD осветлување • копче за менување...
                                                                             1.999 ден.Цена
                                                                             Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GLКамера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL
                                                                               1080P, Star night vision 3D Noise reduction up to 140 degree angle of view Parking Monitor Built in gravity sensor, detect collision and automatically save data 3 inch IPS large screen WiFi connection available to view monitoring screens in real time Smart Voice control Гаранција 1 година
                                                                               3.699 ден.Цена
                                                                               Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GLКамера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL
                                                                                 1080P, Star night vision 3D Noise reduction up to 140 degree angle of view Parking Monitor Built in gravity sensor, detect collision and automatically save data 3 inch IPS large screen WiFi connection available to view monitoring screens in real time Smart Voice control Гаранција 1 година
                                                                                 3.699 ден.Цена
                                                                                 СЕТ Камера за надзор Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p, BHR4435GL with receiver
                                                                                   Lens angle130°  Resolution1920×1080 Infrared lights940 nm infrared light ×8 Operating temperature-20°C to 50°C Battery capacity 5700 mAh Гаранција 1 година
                                                                                   5.999 ден.Цена
                                                                                   СЕТ Камера за надзор Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p, BHR4435GL with receiver
                                                                                     Lens angle130°  Resolution1920×1080 Infrared lights940 nm infrared light ×8 Operating temperature-20°C to 50°C Battery capacity 5700 mAh Гаранција 1 година
                                                                                     5.999 ден.Цена
                                                                                     Камера за надзор XIAOMI MI HOME OUTDOOR SECURITY 1080p BHR4433GLКамера за надзор XIAOMI MI HOME OUTDOOR SECURITY 1080p BHR4433GL
                                                                                       work only with receiver 130° wide angle 1080p resolution F 2.1 large aperture 7m night vision distance* Гаранција 1 година
                                                                                       4.499 ден.Цена
                                                                                       Камера за надзор XIAOMI MI HOME OUTDOOR SECURITY 1080p BHR4433GLКамера за надзор XIAOMI MI HOME OUTDOOR SECURITY 1080p BHR4433GL
                                                                                         work only with receiver 130° wide angle 1080p resolution F 2.1 large aperture 7m night vision distance* Гаранција 1 година
                                                                                         4.499 ден.Цена
                                                                                         Камера за надзор Xiaomi Mi Home Security Camera 2K Magnetic Mount 125°
                                                                                           Operating temperature-10°C to 50°C Resolution2304 x 1296 Lens angle125° Wireless connection Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz StorageMicro SD card Compatible withAndroid 6.0 & iOS 11.0 or above Гаранција 1 година
                                                                                           2.499 ден.Цена
                                                                                           Камера за надзор Xiaomi Mi Home Security Camera 2K Magnetic Mount 125°
                                                                                             Operating temperature-10°C to 50°C Resolution2304 x 1296 Lens angle125° Wireless connection Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz StorageMicro SD card Compatible withAndroid 6.0 & iOS 11.0 or above Гаранција 1 година
                                                                                             2.499 ден.Цена
                                                                                               Камера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GLКамера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GL
                                                                                                 3.599 ден.Цена
                                                                                                 Камера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GLКамера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GL
                                                                                                   Камера:aperture F1.4, 6P lens, Resolution 3MPx - 2K video (2304x1296)Конекција:Wi-Fi 2.4 and 5 GHz, Bluetooth 4.2, Google Assistant, Amazon Alexa Двоен микрофон Гаранција 1 година
                                                                                                   3.599 ден.Цена
                                                                                                   Камера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GLКамера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GL
                                                                                                     Камера:aperture F1.4, 6P lens, Resolution 3MPx - 2K video (2304x1296)Конекција:Wi-Fi 2.4 and 5 GHz, Bluetooth 4.2, Google Assistant, Amazon Alexa Двоен микрофон Гаранција 1 година
                                                                                                     3.599 ден.Цена
                                                                                                       33.000 ден.36.000 ден.
                                                                                                       iRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалка
                                                                                                         33.000 ден.36.000 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         iRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалка
                                                                                                           Роботот Roomba i1 со систем за чистење во 3 фази, двојни гумени антистатички четки за сите видови подови, странична четка за чистење агли и рабови и 10x моќ на вшмукување (Power-Lifting Suction*), лесно се справува со тврдоглавата нечистотија и други неред |  Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                                           33.000 ден.36.000 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           iRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалка
                                                                                                             Роботот Roomba i1 со систем за чистење во 3 фази, двојни гумени антистатички четки за сите видови подови, странична четка за чистење агли и рабови и 10x моќ на вшмукување (Power-Lifting Suction*), лесно се справува со тврдоглавата нечистотија и други неред |  Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                                             33.000 ден.36.000 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               23.999 ден.26.999 ден.
                                                                                                               iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
                                                                                                                 23.999 ден.26.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
                                                                                                                   Замислете си ја Roomba 698 како влезот во најпаметните робот правосмукалки iRobot и не се плашете да ја отворите таа врата. Ве чека свет каде што роботот чисти и го прави тоа многу ефикасно. Bрвен робот со напредна технологија за глава за чистење, систем за чистење iAdapt, модерен сад за нечистотија AeroVac, систем Dirt Detect и ANTITANGLE, програма SPOT и др.  | Брза и бесплатна...
                                                                                                                   23.999 ден.26.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
                                                                                                                     Замислете си ја Roomba 698 како влезот во најпаметните робот правосмукалки iRobot и не се плашете да ја отворите таа врата. Ве чека свет каде што роботот чисти и го прави тоа многу ефикасно. Bрвен робот со напредна технологија за глава за чистење, систем за чистење iAdapt, модерен сад за нечистотија AeroVac, систем Dirt Detect и ANTITANGLE, програма SPOT и др.  | Брза и бесплатна...
                                                                                                                     23.999 ден.26.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       12.390 ден.
                                                                                                                       Mi Vacuum Cleaner G9
                                                                                                                         12.390 ден.Цена
                                                                                                                         Mi Vacuum Cleaner G9
                                                                                                                           Безжични правосмукалки
                                                                                                                           Батерија: 2500mAh (typ) Димензии: 1286 x 214 x 256mm Волтажа: 25.2V Тежина:3.8 kg Моќност: 400W Големина на резервар за прашина: 0,6 литри Времетраење на работа: до 60мин. (зависно од кој режим на работа се користи)
                                                                                                                           12.390 ден.Цена
                                                                                                                           Mi Vacuum Cleaner G9
                                                                                                                             Безжични правосмукалки
                                                                                                                             Батерија: 2500mAh (typ) Димензии: 1286 x 214 x 256mm Волтажа: 25.2V Тежина:3.8 kg Моќност: 400W Големина на резервар за прашина: 0,6 литри Времетраење на работа: до 60мин. (зависно од кој режим на работа се користи)
                                                                                                                             12.390 ден.Цена
                                                                                                                               Xiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црнаXiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црна
                                                                                                                                 27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Xiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црнаXiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црна
                                                                                                                                   0.5-6 км/ч, дизајн на преклоп, алуминиумска легура, рачен и автоматски начин на работа, тежина до 100 килограми  | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 години гаранција
                                                                                                                                   27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Xiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црнаXiaomi KingSmith Walking Pad C2 (S1) - Лента за пешачење - црна
                                                                                                                                     0.5-6 км/ч, дизајн на преклоп, алуминиумска легура, рачен и автоматски начин на работа, тежина до 100 килограми  | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 години гаранција
                                                                                                                                     27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       20.530 ден.27.374 ден.
                                                                                                                                       Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
                                                                                                                                         20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
                                                                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                           Blue 3610 (Particle + Carbon Sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус. Големина на соба:51 m2 - 122 m2 Гаранција 2 години 
                                                                                                                                           20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
                                                                                                                                             Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                             Blue 3610 (Particle + Carbon Sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус. Големина на соба:51 m2 - 122 m2 Гаранција 2 години 
                                                                                                                                             20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               14.586 ден.19.448 ден.
                                                                                                                                               Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                 14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                   Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                   Blue 3410 (Particle filter + Carbon sheet) Шифра на производ: 105703 Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Големина на соба: 36 m2 - 86 m2  2 години гаранција 
                                                                                                                                                   14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                     Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                     Blue 3410 (Particle filter + Carbon sheet) Шифра на производ: 105703 Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Големина на соба: 36 m2 - 86 m2  2 години гаранција 
                                                                                                                                                     14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       8.642 ден.11.523 ден.
                                                                                                                                                       Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                         8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                           Blue 3210 (Particle filter + Carbon sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Големина на соба: 17 m2 - 41 m2  2 години гаранција 
                                                                                                                                                           8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                             Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                             Blue 3210 (Particle filter + Carbon sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Големина на соба: 17 m2 - 41 m2  2 години гаранција 
                                                                                                                                                             8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               1.500 ден.1.670 ден.
                                                                                                                                                               Reolink Solar Panel - White
                                                                                                                                                                 1.500 ден.1.670 ден.Редовна цена-170 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Reolink Solar Panel - White
                                                                                                                                                                   Сигурносни камери
                                                                                                                                                                   Connect your Reolink solar powered camera to this solar panel with 4m connection cable (included) to get non-stop power Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                   1.500 ден.1.670 ден.Редовна цена-170 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Reolink Solar Panel - White
                                                                                                                                                                     Сигурносни камери
                                                                                                                                                                     Connect your Reolink solar powered camera to this solar panel with 4m connection cable (included) to get non-stop power Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                     1.500 ден.1.670 ден.Редовна цена-170 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     Снимач за IP камери (NVR) Reolink RLK8-520D4 со HDD + 4 камери RLC-B500(AI-dome)
                                                                                                                                                                       42.000 ден.46.700 ден.Редовна цена-4.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Снимач за IP камери (NVR) Reolink RLK8-520D4 со HDD + 4 камери RLC-B500(AI-dome)
                                                                                                                                                                         Ceaseless Protection in 5MP Super HD Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                         42.000 ден.46.700 ден.Редовна цена-4.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Снимач за IP камери (NVR) Reolink RLK8-520D4 со HDD + 4 камери RLC-B500(AI-dome)
                                                                                                                                                                           Ceaseless Protection in 5MP Super HD Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                           42.000 ден.46.700 ден.Редовна цена-4.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Снимач за IP камери (NVR) со HDD Reolink RLK8-410B4 + 4 камери RLC-B500(AI-bullet)
                                                                                                                                                                             42.000 ден.46.700 ден.Редовна цена-4.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Снимач за IP камери (NVR) со HDD Reolink RLK8-410B4 + 4 камери RLC-B500(AI-bullet)
                                                                                                                                                                               24/7 Stay Protected in 5MP/4MP Super HD Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                               42.000 ден.46.700 ден.Редовна цена-4.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               Снимач за IP камери (NVR) со HDD Reolink RLK8-410B4 + 4 камери RLC-B500(AI-bullet)
                                                                                                                                                                                 24/7 Stay Protected in 5MP/4MP Super HD Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                 42.000 ден.46.700 ден.Редовна цена-4.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Снимач за IP камери (NVR) со вграден HDD и напојување Reolink RLN8-410 (HDD incl.)
                                                                                                                                                                                   21.000 ден.23.400 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   Снимач за IP камери (NVR) со вграден HDD и напојување Reolink RLN8-410 (HDD incl.)
                                                                                                                                                                                     8-Channel PoE NVR for 24/7 Reliable Recording Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                     21.000 ден.23.400 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     Снимач за IP камери (NVR) со вграден HDD и напојување Reolink RLN8-410 (HDD incl.)
                                                                                                                                                                                       8-Channel PoE NVR for 24/7 Reliable Recording Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                       21.000 ден.23.400 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         23.500 ден.26.150 ден.
                                                                                                                                                                                         Reolink RLC-823A камера
                                                                                                                                                                                           23.500 ден.26.150 ден.Редовна цена-2.650 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Reolink RLC-823A камера
                                                                                                                                                                                             Сигурносни камери
                                                                                                                                                                                             Smart 8MP PTZ PoE Camera with Spotlights Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                             23.500 ден.26.150 ден.Редовна цена-2.650 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                             Reolink RLC-823A камера
                                                                                                                                                                                               Сигурносни камери
                                                                                                                                                                                               Smart 8MP PTZ PoE Camera with Spotlights Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                               23.500 ден.26.150 ден.Редовна цена-2.650 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 7.500 ден.8.350 ден.
                                                                                                                                                                                                 Reolink RLC-820A камера
                                                                                                                                                                                                   7.500 ден.8.350 ден.Редовна цена-850 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Reolink RLC-820A камера
                                                                                                                                                                                                     Сигурносни камери
                                                                                                                                                                                                     Smart 4K Ultra HD PoE Camera Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                                     7.500 ден.8.350 ден.Редовна цена-850 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                     Reolink RLC-820A камера
                                                                                                                                                                                                       Сигурносни камери
                                                                                                                                                                                                       Smart 4K Ultra HD PoE Camera Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                                       7.500 ден.8.350 ден.Редовна цена-850 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         7.500 ден.8.350 ден.
                                                                                                                                                                                                         Reolink RLC-810A камера
                                                                                                                                                                                                           7.500 ден.8.350 ден.Редовна цена-850 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Reolink RLC-810A камера
                                                                                                                                                                                                             Сигурносни камери
                                                                                                                                                                                                             Smarten up Home Security with Person/Vehicle Alerts Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                                             7.500 ден.8.350 ден.Редовна цена-850 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                             Reolink RLC-810A камера
                                                                                                                                                                                                               Сигурносни камери
                                                                                                                                                                                                               Smarten up Home Security with Person/Vehicle Alerts Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                                               7.500 ден.8.350 ден.Редовна цена-850 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 5.300 ден.5.900 ден.
                                                                                                                                                                                                                 Reolink RLC-520A камера
                                                                                                                                                                                                                   5.300 ден.5.900 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Reolink RLC-520A камера
                                                                                                                                                                                                                     Сигурносни камери
                                                                                                                                                                                                                     5MP PoE IP Camera with Person/Vehicle Detection Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                                                     5.300 ден.5.900 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     Reolink RLC-520A камера
                                                                                                                                                                                                                       Сигурносни камери
                                                                                                                                                                                                                       5MP PoE IP Camera with Person/Vehicle Detection Гаранција 2 години
                                                                                                                                                                                                                       5.300 ден.5.900 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена