Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Рутери и интернет уреди
Рутери и интернет уреди

6 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.490 ден.
   Mi WiFi Range Extender AC1200
     1.490 ден.Цена
     Mi WiFi Range Extender AC1200
       Рутери и интернет уреди
       Wifi сигурност: WPA-PSK / WPA2-PSK Јачина на сигнал: 5 GHz - 867 Mbps; 2.4 GHz - 300 Mbps Модел: RA75 RAM: 64MB WiFi: IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11n/b/g 2.4 GHz Приклучок за струја: 100~240V, 50/60Hz, 0.3A; 1*10/100 Mbps Ethernet Port Две антени Максимална брзина на бежичен пренос: 5 GHz: 867 Mbps (802.11ac, 2*2 @80MHz); 2.4 GHz:...
       1.490 ден.Цена
       Mi WiFi Range Extender AC1200
         Рутери и интернет уреди
         Wifi сигурност: WPA-PSK / WPA2-PSK Јачина на сигнал: 5 GHz - 867 Mbps; 2.4 GHz - 300 Mbps Модел: RA75 RAM: 64MB WiFi: IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11n/b/g 2.4 GHz Приклучок за струја: 100~240V, 50/60Hz, 0.3A; 1*10/100 Mbps Ethernet Port Две антени Максимална брзина на бежичен пренос: 5 GHz: 867 Mbps (802.11ac, 2*2 @80MHz); 2.4 GHz:...
         1.490 ден.Цена
           7.790 ден.
           Xiaomi Mesh System AX3000 2 pack
             7.790 ден.Цена
             Xiaomi Mesh System AX3000 2 pack
               Рутери и интернет уреди
               Безжичен mesh систем AX3000 (2 парчиња). Оперативен систем: MiWiFi ROM, базиран на OpenWRT Фреквенција: 1.0GHz CPU Меморија: 256 MB WiFi: 2.4GHz, 5GHz; Антена:  со висококвалитетен сигнал Приклучоци:  1×10/100/1000Mbps self-adaptive WAN port (Auto MDI/MDIX);  3×10/100/1000Mbps self-adaptive LAN ports (Auto MDI/MDIX) Димензии: 97...
               7.790 ден.Цена
               Xiaomi Mesh System AX3000 2 pack
                 Рутери и интернет уреди
                 Безжичен mesh систем AX3000 (2 парчиња). Оперативен систем: MiWiFi ROM, базиран на OpenWRT Фреквенција: 1.0GHz CPU Меморија: 256 MB WiFi: 2.4GHz, 5GHz; Антена:  со висококвалитетен сигнал Приклучоци:  1×10/100/1000Mbps self-adaptive WAN port (Auto MDI/MDIX);  3×10/100/1000Mbps self-adaptive LAN ports (Auto MDI/MDIX) Димензии: 97...
                 7.790 ден.Цена
                   3.990 ден.
                   Xiaomi Router AX3200
                     3.990 ден.Цена
                     Xiaomi Router AX3200
                       Рутери и интернет уреди
                       Mi Router AX3200 поддржува 2,4 GHz и 5 GHz безжични мрежи. Овие два опсега имаат комбинирана теоретска безжична брзина од максимум 3202 Mbps.  Уживајте во ултра брз пристап до Интернет, стабилна покриеност со сигнал, користење со голема брзина, беспрекорни HD видеа и онлајн игри. Технологијата OFDMA му овозможува на вашиот рутер да испраќа податоци до повеќе крајни уреди...
                       3.990 ден.Цена
                       Xiaomi Router AX3200
                         Рутери и интернет уреди
                         Mi Router AX3200 поддржува 2,4 GHz и 5 GHz безжични мрежи. Овие два опсега имаат комбинирана теоретска безжична брзина од максимум 3202 Mbps.  Уживајте во ултра брз пристап до Интернет, стабилна покриеност со сигнал, користење со голема брзина, беспрекорни HD видеа и онлајн игри. Технологијата OFDMA му овозможува на вашиот рутер да испраќа податоци до повеќе крајни уреди...
                         3.990 ден.Цена
                           1.360 ден.
                           Mi Router 4A (White)
                             1.360 ден.Цена
                             Mi Router 4A (White)
                               Рутери и интернет уреди
                               Димензии:188 mm x 100.5 mm x 175 mm Процесор:MT7628DA ROM:16MB Внатрешна меморија:64MB Антени за производот:4 надворешни сенасочни антени две антени од 2,4 GHz од 5 dBi две антени од 5 GHz од 6 dBi LED индикаторски светла:2 Гаранција: 1 година
                               1.360 ден.Цена
                               Mi Router 4A (White)
                                 Рутери и интернет уреди
                                 Димензии:188 mm x 100.5 mm x 175 mm Процесор:MT7628DA ROM:16MB Внатрешна меморија:64MB Антени за производот:4 надворешни сенасочни антени две антени од 2,4 GHz од 5 dBi две антени од 5 GHz од 6 dBi LED индикаторски светла:2 Гаранција: 1 година
                                 1.360 ден.Цена
                                   960 ден.1.890 ден.
                                   Xiaomi Amplifier Pro 2X2 WiFi - Засилувач на сигналXiaomi Amplifier Pro 2X2 WiFi - Засилувач на сигнал
                                     960 ден.1.890 ден.Редовна цена-930 ден. исклученоЦена
                                     Xiaomi Amplifier Pro 2X2 WiFi - Засилувач на сигналXiaomi Amplifier Pro 2X2 WiFi - Засилувач на сигнал
                                       Засилувач на сигнал со 2x2 надворешни антени, брзина на трансфер 300Mbps, може да се поврзат до 64 уреди 
                                       960 ден.1.890 ден.Редовна цена-930 ден. исклученоЦена
                                       Xiaomi Amplifier Pro 2X2 WiFi - Засилувач на сигналXiaomi Amplifier Pro 2X2 WiFi - Засилувач на сигнал
                                         Засилувач на сигнал со 2x2 надворешни антени, брзина на трансфер 300Mbps, може да се поврзат до 64 уреди 
                                         960 ден.1.890 ден.Редовна цена-930 ден. исклученоЦена
                                           Xiaomi Mi WiFi 4A Dual Band Giga Version - РутерXiaomi Mi WiFi 4A Dual Band Giga Version - Рутер
                                             2.690 ден.Цена
                                             Xiaomi Mi WiFi 4A Dual Band Giga Version - РутерXiaomi Mi WiFi 4A Dual Band Giga Version - Рутер
                                               Рутери и интернет уреди
                                               2,4GHz, Gigabit LAN, 64MB меморија, максимална брзина 300Mbps, 4 антени, Wi-Fi 802.11n | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна достава низ цела Македонија | ЕУ верзија
                                               2.690 ден.Цена
                                               Xiaomi Mi WiFi 4A Dual Band Giga Version - РутерXiaomi Mi WiFi 4A Dual Band Giga Version - Рутер
                                                 Рутери и интернет уреди
                                                 2,4GHz, Gigabit LAN, 64MB меморија, максимална брзина 300Mbps, 4 антени, Wi-Fi 802.11n | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна достава низ цела Македонија | ЕУ верзија
                                                 2.690 ден.Цена