Активни филтери

Mi Vacuum Cleaner G10 Mop Kit

Цена 850 ден
10 На залиха

Комплетот Xiaomi правосмукалка G10 ви овозможува лесно да ги одржувате вашите дрвени подови чисти и безбедни. Доаѓа во пакување од две перничиња за џогер и четири диспензери за вода. Влошките за џогер со микрофибер ги одржуваат вашите подови чисти и безбедни од бактерии. Лесно се прицврстува на вашиот Xiaomi Mi Vacuum Mop G10 и исто толку лесно може да се замени. Дозерот за вода доаѓа со подлога отпорна на истекување за дополнителна безбедност.

Mi Vacuum Cleaner Mini EU

Цена 2 990 ден
10 На залиха

Рачна правосмукалка.

Тргнете ја прашината со еден клик.

Лесна со компактни димензии.

Мулти функциски врвови.

Тежина:0.5 kg

Моќност на вшмукување:13,000 Pa

88,000 rpm електричен мотор

Моќност: 120W

Димензии:267  х 55 х 55mm

Тежина:0.5кг

Вшмукувачка моќ: 13000Pa

Брзина на мотор: 88,000rpm

Има два типа на работење, максимално време на работење е 30 минути

Гаранција: 1 година

Mi Vacuum Cleaner Light EU

Цена 7 890 ден
10 На залиха

Mi Vacuum Cleaner Light е лесна правосмукалка, тежи само 1,2 кг. 

Може да се користи и како рачна и како исправена правосмукалка. 

Четката за подот со посебен мотор и мека четка ги чисти сите подови и теписи темелно, но нежно. 

Со времетраење од 45 минути и две нивоа на вшмукување, агилната безжична правосмукалка може да го исчисти целиот ваш дом. 

Друга практична карактеристика е тоа што корпата за собирање и 3-фазниот филтер систем може лесно да се отстранат и да се мијат по потреба.

Моќност: 220W

Капацитет на батерија: 2500 mAh

Времетрање на работење: 45 мин, (со стандард режим на работење), 13 мин (со максимален режим на работење)

Гаранција: 1 година

Mi Robot Vacuum-Mop2 PRO+EU

Цена 25 290 ден
10 На залиха

Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro + 

Тежина: 3.7 kg

Висина :8.2 cm

Ширина 353 mm

Капацитет на садот за прашина: 550 ml

Капацитет на садот за вода: 250 ml

Моќност на шмукување: 3000 Pa

Совладува пречки високи до 2 цм

Капацитет на батеријата: 5200 mAh

Со стандарден режим на работа може да работи 180 минути и да исчисти 240 ㎡

сензор за судир

сензор за пад

навигација VSLAM + TOF 3D технологија за детекција на пречки

авто-вчитување на површина – визуелна навигација 4.0

автоматско позиционирање

Google , Alexa поддршка, следење на напредокот на чистење

Гаранција: 1 година

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro Black

Цена 25 090 ден
10 На залиха

Роботска правосмукалка

Тежина – 3.6 kg

Висина – 81 mm

Ширина – 353 mm

Капацитет на садот за прашина 550 ml

сензор за судир

сензор за пад

авто-вчитување на површина – визуелна навигација 4.0

совладува пречки високи до 2 цм

автоматско позиционирање

Капацитет на батеријата – 3200 mAh

Номинална моќност – 40 W

Станица за полнење: 19.8V /1A

Излезна струја : 14.4V

Google , Alexa поддршка, следење на напредокот на чистење

Гаранција: 1 година

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU

Цена 12 990 ден
10 На залиха

Роботска правосмукалка Mi Vacuum Robot Mop 2 Lite  

Времетраење на полнење: 60 минути

Времетраење на работење: 120 минути

Вкупно 25 прецизни сензори.

Капацитет на батерија : 2500 mAh /  2600 mAh (номинален капацитет)

Моќност: 35 W

Моќност на вшмукување: 2200 Pa

Резервоар за прашина: 450ml

Висина на искачување: 2cm

Сензори кои помагаат при судир со пречки.

Гаранција: 1 година

Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU

Цена 16 990 ден
10 На залиха

Powerful suction of 2700Pa - Persistent, powerful, instant cleaning

Upgraded pressurized mopping - Effective mopping and efficient cleaning

Upgraded smart interactive features - Automatic zoning, cleans where you tell it to

Up to 110-minute battery life - Cleans your entire house with one charge

Upgraded Visual Navigation 4.0

Capable of crossing  obstacles up to 20mm

Full-coverage hex side brushes - efficient cleaning and fine dust removal

Super-dense 0.1 mm fibre main brush  reaches deep into crevices to sweep up dust

vSLAM, set up real-time map of the room with camera

Build the cleaning path

3200mAh large Capacity Lithium Battery

Schedule different area cleaning in different time

Cleaning mode: standard, quiet, max

Warrant: 1 year

Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

Цена 28 990 ден
10 На залиха

Снага на вшмукување: 4000Pa / 46W

3D технологија за избегнување на препреки

Нова LDS ласерска навигација

голем капацитет на батерија од 5.200mAh

чисти до 240m2 на едно полнење

можност за автоматско празнење на садот за прашина

4 режими на вшмукување

три нивоа на проток на вода кај влажното чистење

премин преку препреки до 2 цм.

поддржува планирано чистење – преку апликација

WiFi: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

 капацитет на садот за прашина: 550ml

напон: 14.4V

димензии: 353 x 350 x 98.8mm

тежина: 4.15кг

работи преку МI HOME апликација, поддржува OTA ажурирања

Гаранција: 1 година

Производот е додаен за споредба.