Батерија: 2500mAh (typ)

Димензии: 1286 x 214 x 256mm

Волтажа: 25.2V

Тежина:3.8 kg

Моќност: 400W

Големина на резервар за прашина: 0,6 литри

Времетраење на работа: до 60мин. (зависно од кој режим на работа се користи)

BHR4636GL

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.