• -4 700 ден

Снимач за IP камери (NVR) со вграден HDD и напојување Reolink RLK8-410B4 + 4*RLC-B500(AI) bullet камери 

4*RLC-B500(AI)

Person/Vehicle Detection

Power over Ethernet 

With 8-Channel NVR 

2TB HDD Built-in (support up to 12TB, Max. 6TB capacity for each HDD)

611125

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.