Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Прочистувачи на воздух
Прочистувачи на воздух

32 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  20.530 ден.27.374 ден.
  Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
  • Ново
   20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
   Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
   • Ново
    Прочистувачи на воздух
    Blue 3610 (Particle + Carbon Sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус. Големина на соба:51 m2 - 122 m2 Гаранција 2 години 
    20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
    Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
    • Ново
     Прочистувачи на воздух
     Blue 3610 (Particle + Carbon Sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус. Големина на соба:51 m2 - 122 m2 Гаранција 2 години 
     20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
     • Ново
      14.586 ден.19.448 ден.
      Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
      • Ново
       14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
       Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
       • Ново
        Прочистувачи на воздух
        Blue 3410 (Particle filter + Carbon sheet) Шифра на производ: 105703 Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Големина на соба: 36 m2 - 86 m2  2 години гаранција 
        14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
        Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
        • Ново
         Прочистувачи на воздух
         Blue 3410 (Particle filter + Carbon sheet) Шифра на производ: 105703 Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Големина на соба: 36 m2 - 86 m2  2 години гаранција 
         14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
         • Ново
          8.642 ден.11.523 ден.
          Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
          • Ново
           8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
           Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
           • Ново
            Прочистувачи на воздух
            Blue 3210 (Particle filter + Carbon sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Големина на соба: 17 m2 - 41 m2  2 години гаранција 
            8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
            Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
            • Ново
             Прочистувачи на воздух
             Blue 3210 (Particle filter + Carbon sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Големина на соба: 17 m2 - 41 m2  2 години гаранција 
             8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
               20.890 ден.
               Mi Air Purifier Pro HMi Air Purifier Pro H
                 20.890 ден.Цена
                 Mi Air Purifier Pro HMi Air Purifier Pro H
                   Прочистувачи на воздух
                   PCADR 600м3 / ч во просторија од 72м2 FCADR на ниво од 250 m3 / h
                   20.890 ден.Цена
                   Mi Air Purifier Pro HMi Air Purifier Pro H
                     Прочистувачи на воздух
                     PCADR 600м3 / ч во просторија од 72м2 FCADR на ниво од 250 m3 / h
                     20.890 ден.Цена
                       Blueair Classic 680i SmokeStop Filter прочистувач на воздухBlueair Classic 680i SmokeStop Filter прочистувач на воздух
                         42.900 ден.55.900 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
                         Blueair Classic 680i SmokeStop Filter прочистувач на воздухBlueair Classic 680i SmokeStop Filter прочистувач на воздух
                           Blueair Classic 680i SmokeStop Filter прочистувач на воздух Wi-Fi овозможено Дизајнирано за големи простори за живеење 2 години гаранција 
                           42.900 ден.55.900 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
                           Blueair Classic 680i SmokeStop Filter прочистувач на воздухBlueair Classic 680i SmokeStop Filter прочистувач на воздух
                             Blueair Classic 680i SmokeStop Filter прочистувач на воздух Wi-Fi овозможено Дизајнирано за големи простори за живеење 2 години гаранција 
                             42.900 ден.55.900 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
                               Blueair Classic 480i SmokeStop Filter прочистувач на воздухBlueair Classic 480i SmokeStop Filter прочистувач на воздух
                                 30.500 ден.40.700 ден.Редовна цена-10.200 ден. исклученоЦена
                                 Blueair Classic 480i SmokeStop Filter прочистувач на воздухBlueair Classic 480i SmokeStop Filter прочистувач на воздух
                                   Blueair Classic 480i SmokeStop Filter прочистувач на воздух Wi-Fi овозможено Интегрирани сензори за квалитет на воздухот 2 години гаранција 
                                   30.500 ден.40.700 ден.Редовна цена-10.200 ден. исклученоЦена
                                   Blueair Classic 480i SmokeStop Filter прочистувач на воздухBlueair Classic 480i SmokeStop Filter прочистувач на воздух
                                     Blueair Classic 480i SmokeStop Filter прочистувач на воздух Wi-Fi овозможено Интегрирани сензори за квалитет на воздухот 2 години гаранција 
                                     30.500 ден.40.700 ден.Редовна цена-10.200 ден. исклученоЦена
                                       Blueair Classic 280i SmokeStop Filter прочистувач на воздухBlueair Classic 280i SmokeStop Filter прочистувач на воздух
                                         22.700 ден.30.250 ден.Редовна цена-7.550 ден. исклученоЦена
                                         Blueair Classic 280i SmokeStop Filter прочистувач на воздухBlueair Classic 280i SmokeStop Filter прочистувач на воздух
                                           Blueair Classic 280i SmokeStop Filter прочистувач на воздух  Интегрирани сензори за квалитет на воздухот Wi-Fi овозможено
                                           22.700 ден.30.250 ден.Редовна цена-7.550 ден. исклученоЦена
                                           Blueair Classic 280i SmokeStop Filter прочистувач на воздухBlueair Classic 280i SmokeStop Filter прочистувач на воздух
                                             Blueair Classic 280i SmokeStop Filter прочистувач на воздух  Интегрирани сензори за квалитет на воздухот Wi-Fi овозможено
                                             22.700 ден.30.250 ден.Редовна цена-7.550 ден. исклученоЦена
                                               4.341 ден.5.426 ден.
                                               Blue Pure 221 Particle + Carbon FilterBlue Pure 221 Particle + Carbon Filter
                                                 4.341 ден.5.426 ден.Редовна цена-1.085 ден. исклученоЦена
                                                 Blue Pure 221 Particle + Carbon FilterBlue Pure 221 Particle + Carbon Filter
                                                   Прочистувачи на воздух
                                                   Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter Огромна филтерска област Отстранува чад и мирис
                                                   4.341 ден.5.426 ден.Редовна цена-1.085 ден. исклученоЦена
                                                   Blue Pure 221 Particle + Carbon FilterBlue Pure 221 Particle + Carbon Filter
                                                     Прочистувачи на воздух
                                                     Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter Огромна филтерска област Отстранува чад и мирис
                                                     4.341 ден.5.426 ден.Редовна цена-1.085 ден. исклученоЦена
                                                       1.415 ден.1.786 ден.
                                                       Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter
                                                         1.415 ден.1.786 ден.Редовна цена-371 ден. исклученоЦена
                                                         Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter
                                                           Прочистувачи на воздух
                                                           Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter Одговара на следниве: 3210 • 411 • Joy S Филтрите со помала густина ја прават целата разлика. Ги отстранува алергените и бактериите. Ги отстранува миризбите во домакинството. Ги заробува честичките засекогаш
                                                           1.415 ден.1.786 ден.Редовна цена-371 ден. исклученоЦена
                                                           Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter
                                                             Прочистувачи на воздух
                                                             Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter Одговара на следниве: 3210 • 411 • Joy S Филтрите со помала густина ја прават целата разлика. Ги отстранува алергените и бактериите. Ги отстранува миризбите во домакинството. Ги заробува честичките засекогаш
                                                             1.415 ден.1.786 ден.Редовна цена-371 ден. исклученоЦена
                                                             Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 Compact - Прочистувач на воздух
                                                               Ефективно покрива површина од 16-27m², 27W, 3 во 1 филтер, CADR 230m³/h, ≤ 60dB(A) | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава до дома | 2 години гаранција!
                                                               6.990 ден.Цена
                                                               Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 Compact - Прочистувач на воздух
                                                                 Ефективно покрива површина од 16-27m², 27W, 3 во 1 филтер, CADR 230m³/h, ≤ 60dB(A) | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава до дома | 2 години гаранција!
                                                                 6.990 ден.Цена
                                                                   7.865 ден.
                                                                   Classic 400 Series SmokeStop Filter
                                                                     7.865 ден.Цена
                                                                     Classic 400 Series SmokeStop Filter
                                                                       Прочистувачи на воздух
                                                                       Classic 400 Series SmokeStop Filter Одговара на: Blueair Classic 405 и Blueair Classic 480i
                                                                       7.865 ден.Цена
                                                                       Classic 400 Series SmokeStop Filter
                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                         Classic 400 Series SmokeStop Filter Одговара на: Blueair Classic 405 и Blueair Classic 480i
                                                                         7.865 ден.Цена
                                                                           6.290 ден.8.490 ден.
                                                                           Gorenje прочистувач на воздух · OPTIAIR 203MGorenje прочистувач на воздух · OPTIAIR 203M
                                                                             6.290 ден.8.490 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                             Gorenje прочистувач на воздух · OPTIAIR 203MGorenje прочистувач на воздух · OPTIAIR 203M
                                                                               Површина: 20 Дисплеј: ЛЕД дисплеј IonTech Ширина: 325 mm, Висина: 500 mm, Длабочина: 175 mm 2(две) години гаранција
                                                                               6.290 ден.8.490 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                               Gorenje прочистувач на воздух · OPTIAIR 203MGorenje прочистувач на воздух · OPTIAIR 203M
                                                                                 Површина: 20 Дисплеј: ЛЕД дисплеј IonTech Ширина: 325 mm, Висина: 500 mm, Длабочина: 175 mm 2(две) години гаранција
                                                                                 6.290 ден.8.490 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                 Blueair Blue Pure 411 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јагленBlueair Blue Pure 411 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јаглен
                                                                                   5.555 ден.8.700 ден.Редовна цена-3.145 ден. исклученоЦена
                                                                                   Blueair Blue Pure 411 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јагленBlueair Blue Pure 411 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јаглен
                                                                                     Карактеристики на производот Blueair Blue Pure 411 Препорачана големина на просторија: од 15 m 2 (4.8 измени на воздух на час според „AHAM“) до 36 m 2 (2 измени на воздух на час) Капацитет (CADR): Чад 180 m 3 /h; Прашина 200 m 3 /h; Полен 200 m 3 /h Погоден за помали простории како спални соби ...
                                                                                     5.555 ден.8.700 ден.Редовна цена-3.145 ден. исклученоЦена
                                                                                     Blueair Blue Pure 411 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јагленBlueair Blue Pure 411 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јаглен
                                                                                       Карактеристики на производот Blueair Blue Pure 411 Препорачана големина на просторија: од 15 m 2 (4.8 измени на воздух на час според „AHAM“) до 36 m 2 (2 измени на воздух на час) Капацитет (CADR): Чад 180 m 3 /h; Прашина 200 m 3 /h; Полен 200 m 3 /h Погоден за помали простории како спални соби ...
                                                                                       5.555 ден.8.700 ден.Редовна цена-3.145 ден. исклученоЦена
                                                                                       Blueair Blue Pure 221 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јагленBlueair Blue Pure 221 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јаглен
                                                                                         14.445 ден.20.900 ден.Редовна цена-6.455 ден. исклученоЦена
                                                                                         Blueair Blue Pure 221 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јагленBlueair Blue Pure 221 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јаглен
                                                                                           Карактеристики на производот  Blueair Blue Pure 221 Препорачана големина на просторија: од 50 m 2 (4.8 измени на воздух на час според „AHAM“) до 120 m 2 (2 измени на воздух на час) Капацитет (CADR): Чад 590 m 3 /h; Прашина 590 m 3 /h; Полен 590 m 3 /h Погоден за поголеми простории како дневни соби ...
                                                                                           14.445 ден.20.900 ден.Редовна цена-6.455 ден. исклученоЦена
                                                                                           Blueair Blue Pure 221 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јагленBlueair Blue Pure 221 – прочистувач на воздух со филтер за честички и активен јаглен
                                                                                             Карактеристики на производот  Blueair Blue Pure 221 Препорачана големина на просторија: од 50 m 2 (4.8 измени на воздух на час според „AHAM“) до 120 m 2 (2 измени на воздух на час) Капацитет (CADR): Чад 590 m 3 /h; Прашина 590 m 3 /h; Полен 590 m 3 /h Погоден за поголеми простории како дневни соби ...
                                                                                             14.445 ден.20.900 ден.Редовна цена-6.455 ден. исклученоЦена
                                                                                               14.999 ден.25.980 ден.
                                                                                               2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух
                                                                                                 14.999 ден.25.980 ден.Редовна цена-10.981 ден. исклученоЦена
                                                                                                 2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух
                                                                                                   Два прочистувачи на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од PM честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 годинa | Бесплатна и брза достава за 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                                                   14.999 ден.25.980 ден.Редовна цена-10.981 ден. исклученоЦена
                                                                                                   2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух
                                                                                                     Два прочистувачи на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од PM честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 годинa | Бесплатна и брза достава за 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                                                     14.999 ден.25.980 ден.Редовна цена-10.981 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздух
                                                                                                       Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздух
                                                                                                         Екран кој ја прикажува моменталната состојба на воздухот во собата, трослоен филтер | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 годинa гаранција | EУ верзија
                                                                                                         13.749 ден.Цена
                                                                                                         Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 EU - Прочистувач на воздух
                                                                                                           Екран кој ја прикажува моменталната состојба на воздухот во собата, трослоен филтер | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 годинa гаранција | EУ верзија
                                                                                                           13.749 ден.Цена
                                                                                                             Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite EU - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 Lite EU - Прочистувач на воздух
                                                                                                               9.390 ден.12.390 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite EU - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 Lite EU - Прочистувач на воздух
                                                                                                                 Екран кој ја прикажува моменталната состојба на воздухот во собата, трослоен филтер | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 годинa гаранција | EУ верзија
                                                                                                                 9.390 ден.12.390 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite EU - Прочистувач на воздухXiaomi Smart Air Purifier 4 Lite EU - Прочистувач на воздух
                                                                                                                   Екран кој ја прикажува моменталната состојба на воздухот во собата, трослоен филтер | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 годинa гаранција | EУ верзија
                                                                                                                   9.390 ден.12.390 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     1.400 ден.
                                                                                                                     Tesla филтер за воздух Air3Tesla филтер за воздух Air3
                                                                                                                       1.400 ден.Цена
                                                                                                                       Tesla филтер за воздух Air3Tesla филтер за воздух Air3
                                                                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                                                                         1.400 ден.Цена
                                                                                                                         Tesla филтер за воздух Air3Tesla филтер за воздух Air3
                                                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                                                           1.400 ден.Цена
                                                                                                                             2.093 ден.
                                                                                                                             Tesla филтер за воздух Air6
                                                                                                                               2.093 ден.Цена
                                                                                                                               Tesla филтер за воздух Air6
                                                                                                                                 Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                 2.093 ден.Цена
                                                                                                                                 Tesla филтер за воздух Air6
                                                                                                                                   Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                   2.093 ден.Цена
                                                                                                                                     7.289 ден.
                                                                                                                                     Tesla прочистувач на воздух Air3Tesla прочистувач на воздух Air3
                                                                                                                                       7.289 ден.Цена
                                                                                                                                       Tesla прочистувач на воздух Air3Tesla прочистувач на воздух Air3
                                                                                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                         Tesla прочистувач на воздух Air3 до 22м2 Гаранција: 1 година
                                                                                                                                         7.289 ден.Цена
                                                                                                                                         Tesla прочистувач на воздух Air3Tesla прочистувач на воздух Air3
                                                                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                           Tesla прочистувач на воздух Air3 до 22м2 Гаранција: 1 година
                                                                                                                                           7.289 ден.Цена
                                                                                                                                             10.875 ден.
                                                                                                                                             Tesla прочистувач на воздух Air6Tesla прочистувач на воздух Air6
                                                                                                                                               10.875 ден.Цена
                                                                                                                                               Tesla прочистувач на воздух Air6Tesla прочистувач на воздух Air6
                                                                                                                                                 Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                 Tesla прочистувач на воздух Air6 до 32м2 Гаранција: 2 години
                                                                                                                                                 10.875 ден.Цена
                                                                                                                                                 Tesla прочистувач на воздух Air6Tesla прочистувач на воздух Air6
                                                                                                                                                   Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                   Tesla прочистувач на воздух Air6 до 32м2 Гаранција: 2 години
                                                                                                                                                   10.875 ден.Цена
                                                                                                                                                     1.199 ден.1.599 ден.
                                                                                                                                                     Филтер за прочистувач UV Guard 102
                                                                                                                                                       1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Филтер за прочистувач UV Guard 102
                                                                                                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                         Филтер за прочистувач / стерилизатор UV Guard 102 | Брза испорака низ цела Македонија 
                                                                                                                                                         1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Филтер за прочистувач UV Guard 102
                                                                                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                           Филтер за прочистувач / стерилизатор UV Guard 102 | Брза испорака низ цела Македонија 
                                                                                                                                                           1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             1.199 ден.1.599 ден.
                                                                                                                                                             Филтер за прочистувач UV Guard 101
                                                                                                                                                               1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               Филтер за прочистувач UV Guard 101
                                                                                                                                                                 Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                 Филтер за прочистувач / стерилизатор UV Guard 101 | Брза испорака низ цела Македонија 
                                                                                                                                                                 1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Филтер за прочистувач UV Guard 101
                                                                                                                                                                   Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                   Филтер за прочистувач / стерилизатор UV Guard 101 | Брза испорака низ цела Македонија 
                                                                                                                                                                   1.199 ден.1.599 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 102
                                                                                                                                                                       8.299 ден.8.990 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 102
                                                                                                                                                                         Прочистувач / стерилизатор на воздух со UV стерилизација, HEPA филтрација, активен јаглен и јонизација | Сензор за квалитет на воздух, сензор за температура, контроли на допир и далечинско управување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                         8.299 ден.8.990 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 102
                                                                                                                                                                           Прочистувач / стерилизатор на воздух со UV стерилизација, HEPA филтрација, активен јаглен и јонизација | Сензор за квалитет на воздух, сензор за температура, контроли на допир и далечинско управување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                           8.299 ден.8.990 ден.Редовна цена-691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 101
                                                                                                                                                                               6.599 ден.6.990 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 101
                                                                                                                                                                                 Прочистувач / стерилизатор на воздух со UV стерилизација, HEPA филтрација, активен јаглен и јонизација | Сензор за квалитет на воздух, сензор за температура, контроли на допир и далечинско управување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                 6.599 ден.6.990 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Прочистувач / стерилизатор на воздух UV Guard 101
                                                                                                                                                                                   Прочистувач / стерилизатор на воздух со UV стерилизација, HEPA филтрација, активен јаглен и јонизација | Сензор за квалитет на воздух, сензор за температура, контроли на допир и далечинско управување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                   6.599 ден.6.990 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     Филтер за Mi Air Purifier HEPA Antibacterial
                                                                                                                                                                                       2.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       Филтер за Mi Air Purifier HEPA Antibacterial
                                                                                                                                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                                         Xiaomi филтер компатибилен со Mi Air Purifier 3C / 3H / 2H / 2 /2 Pro
                                                                                                                                                                                         2.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         Филтер за Mi Air Purifier HEPA Antibacterial
                                                                                                                                                                                           Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                                           Xiaomi филтер компатибилен со Mi Air Purifier 3C / 3H / 2H / 2 /2 Pro
                                                                                                                                                                                           2.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                                             9.990 ден.12.990 ден.
                                                                                                                                                                                             Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздухXiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                                               9.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздухXiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                                                 Прочистувач на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од PM честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 годинa | Бесплатна и брза достава за 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                                                                                                                                                 9.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздухXiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                                                   Прочистувач на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од PM честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 годинa | Бесплатна и брза достава за 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                                                                                                                                                   9.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Xiaomi Mi Air Purifier 3C - Прочистувач на воздухXiaomi Mi Air Purifier 3C - Прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                                                     Xiaomi Mi Air Purifier 3C - Прочистувач на воздухXiaomi Mi Air Purifier 3C - Прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                                                       Брзина на прочистување 320м3/ч, 29W максимална моќ, Google Assistant и Alexa | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                                       7.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                       Xiaomi Mi Air Purifier 3C - Прочистувач на воздухXiaomi Mi Air Purifier 3C - Прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                                                         Брзина на прочистување 320м3/ч, 29W максимална моќ, Google Assistant и Alexa | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                                         7.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                           Прочистувач на воздух GREE - GSF350ASNAПрочистувач на воздух GREE - GSF350ASNA
                                                                                                                                                                                                             11.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                             Прочистувач на воздух GREE - GSF350ASNAПрочистувач на воздух GREE - GSF350ASNA
                                                                                                                                                                                                               Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                                                               Прочистувач на воздух со елегантен дизајн, инвертер мотор, Wi-Fi, Smart и Visual технологија, индикатор за квалитет на воздухот, 5 брзини на вентилација, три режими на прочистување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                                               11.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                               Прочистувач на воздух GREE - GSF350ASNAПрочистувач на воздух GREE - GSF350ASNA
                                                                                                                                                                                                                 Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                                                                 Прочистувач на воздух со елегантен дизајн, инвертер мотор, Wi-Fi, Smart и Visual технологија, индикатор за квалитет на воздухот, 5 брзини на вентилација, три режими на прочистување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                                                 11.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                   Прочистувач на воздух GREE - GCF450DKNAПрочистувач на воздух GREE - GCF450DKNA
                                                                                                                                                                                                                     24.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                     Прочистувач на воздух GREE - GCF450DKNAПрочистувач на воздух GREE - GCF450DKNA
                                                                                                                                                                                                                       Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                                                                       Прочистувачот GREE GCF450DKNA содржи 3 филтри (активен јаглен, прелиминарен и HEPA филтер) како и можност за управување со WiFi. Содржи индикатор за квалитет на воздухот во три бои (Зелена: чист воздух, Сина: нормален воздух, Црвена: загаден воздух | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                                                       24.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                       Прочистувач на воздух GREE - GCF450DKNAПрочистувач на воздух GREE - GCF450DKNA
                                                                                                                                                                                                                         Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                                                                         Прочистувачот GREE GCF450DKNA содржи 3 филтри (активен јаглен, прелиминарен и HEPA филтер) како и можност за управување со WiFi. Содржи индикатор за квалитет на воздухот во три бои (Зелена: чист воздух, Сина: нормален воздух, Црвена: загаден воздух | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                                                         24.990 ден.Цена