Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
TV додатоци
TV додатоци

15 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   24.999 ден.28.999 ден.
   SAMSUNG soundbar HW-Q600B/ENSAMSUNG soundbar HW-Q600B/EN
     24.999 ден.28.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
     SAMSUNG soundbar HW-Q600B/ENSAMSUNG soundbar HW-Q600B/EN
       TV додатоци
       24.999 ден.28.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
       SAMSUNG soundbar HW-Q600B/ENSAMSUNG soundbar HW-Q600B/EN
         TV додатоци
         24.999 ден.28.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
           13.999 ден.16.999 ден.
           SAMSUNG soundbar HW-B550/ENSAMSUNG soundbar HW-B550/EN
             13.999 ден.16.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
             SAMSUNG soundbar HW-B550/ENSAMSUNG soundbar HW-B550/EN
               TV додатоци
               13.999 ден.16.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
               SAMSUNG soundbar HW-B550/ENSAMSUNG soundbar HW-B550/EN
                 TV додатоци
                 13.999 ден.16.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                 Гејминг конзола за ТВ со 620 игри + 2 безжични контролериГејминг конзола за ТВ со 620 игри + 2 безжични контролери
                   1.699 ден.1.999 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                   Гејминг конзола за ТВ со 620 игри + 2 безжични контролериГејминг конзола за ТВ со 620 игри + 2 безжични контролери
                     Играчка конзола за ТВ со 620 класични 8-битни игри, со 2 безжични контролери. Спецификации : 1. Поддржува 1 или 2 играчи; вградени 620 класични ретро игри. 2. Plug and play конзола за телевизор, со безжични контролери. 3. Поврзете ја конзолата преку USB портата за напојување, користете го AV кабелот за да го поврзете телевизорот со конзолата, а...
                     1.699 ден.1.999 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                     Гејминг конзола за ТВ со 620 игри + 2 безжични контролериГејминг конзола за ТВ со 620 игри + 2 безжични контролери
                       Играчка конзола за ТВ со 620 класични 8-битни игри, со 2 безжични контролери. Спецификации : 1. Поддржува 1 или 2 играчи; вградени 620 класични ретро игри. 2. Plug and play конзола за телевизор, со безжични контролери. 3. Поврзете ја конзолата преку USB портата за напојување, користете го AV кабелот за да го поврзете телевизорот со конзолата, а...
                       1.699 ден.1.999 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                         48.900 ден.
                         Mi Smart Projector 2 Pro
                           48.900 ден.Цена
                           Mi Smart Projector 2 Pro
                             TV додатоци
                             Mi Smart Projector 2 Pro Гласовна контрола 1080p Full HD 1300 ANSI lumena Оперативен систем: Android TV 9.0 Процесор – модел: Amlogic T972 Меморија: RAM/ROM:2GB/16GB Конекција:Bluetooth: 4.1 WiFi: 2.4GHz 802.11a / b / g / n / ac Димензии: 215 x 201 x 143 mm Тежина: 3.7 кг Гаранција: 1 година
                             48.900 ден.Цена
                             Mi Smart Projector 2 Pro
                               TV додатоци
                               Mi Smart Projector 2 Pro Гласовна контрола 1080p Full HD 1300 ANSI lumena Оперативен систем: Android TV 9.0 Процесор – модел: Amlogic T972 Меморија: RAM/ROM:2GB/16GB Конекција:Bluetooth: 4.1 WiFi: 2.4GHz 802.11a / b / g / n / ac Димензии: 215 x 201 x 143 mm Тежина: 3.7 кг Гаранција: 1 година
                               48.900 ден.Цена
                                 34.990 ден.
                                 Mi Smart Projector 2 EU
                                   34.990 ден.Цена
                                   Mi Smart Projector 2 EU
                                     TV додатоци
                                     Mi Smart Projector 2 EU Проектирање на екран од 60 до 120 инчи со резолуција FHD 1080p Сертифициран Android TV Kрајниот резултат е пристојна слика која нуди брилијантни бои благодарение на HDR10 Користете го гласот за да пребарувате емисии, да го контролирате проекторот и паметните домашни уреди, да добивате одговори и многу повеќе. Притиснете го копчето „Помошник...
                                     34.990 ден.Цена
                                     Mi Smart Projector 2 EU
                                       TV додатоци
                                       Mi Smart Projector 2 EU Проектирање на екран од 60 до 120 инчи со резолуција FHD 1080p Сертифициран Android TV Kрајниот резултат е пристојна слика која нуди брилијантни бои благодарение на HDR10 Користете го гласот за да пребарувате емисии, да го контролирате проекторот и паметните домашни уреди, да добивате одговори и многу повеќе. Притиснете го копчето „Помошник...
                                       34.990 ден.Цена
                                         96.490 ден.
                                         Mi Laser Projector 150
                                           96.490 ден.Цена
                                           Mi Laser Projector 150
                                             TV додатоци
                                             Mi Laser Projector 150 Ласерски проектор Екстремно голема проекција - 150" Технологија на ласерски извор на светлина ALPD 3.0 3000: 1 природен контраст Супериорен квалитет на видео (Full HD -1920x1080) OS:Android TV 9.0 Димензии: 410 x 291 x 88 mm Тежина: 7 kg Фреквенција: 1.5GHz/64-bit RAM/ROM: 2 GB DDR3/16 GB <br...
                                             96.490 ден.Цена
                                             Mi Laser Projector 150
                                               TV додатоци
                                               Mi Laser Projector 150 Ласерски проектор Екстремно голема проекција - 150" Технологија на ласерски извор на светлина ALPD 3.0 3000: 1 природен контраст Супериорен квалитет на видео (Full HD -1920x1080) OS:Android TV 9.0 Димензии: 410 x 291 x 88 mm Тежина: 7 kg Фреквенција: 1.5GHz/64-bit RAM/ROM: 2 GB DDR3/16 GB <br...
                                               96.490 ден.Цена
                                                 39.990 ден.
                                                 Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100
                                                   39.990 ден.Цена
                                                   Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100
                                                     Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100" Платно(Екран)  за проектирање Растојание за проектирање: 550 ± 40 mm 21.6 ± 1.2 inches Нето тежина: 22 kg/28 kg (2020) Димензии на рамка за проектирања: 2236x1267x15 mm 2231x1262x18 mm (2020) Aspect ratio 16:09 Ambient lighting ratio ≥85% Applicable transmittance 0.15:1 -...
                                                     39.990 ден.Цена
                                                     Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100
                                                       Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100" Платно(Екран)  за проектирање Растојание за проектирање: 550 ± 40 mm 21.6 ± 1.2 inches Нето тежина: 22 kg/28 kg (2020) Димензии на рамка за проектирања: 2236x1267x15 mm 2231x1262x18 mm (2020) Aspect ratio 16:09 Ambient lighting ratio ≥85% Applicable transmittance 0.15:1 -...
                                                       39.990 ден.Цена
                                                         119.990 ден.
                                                         Mi 4K Laser Projector 150
                                                           119.990 ден.Цена
                                                           Mi 4K Laser Projector 150
                                                             TV додатоци
                                                             Mi 4K Laser Projector 150 Ласерски проектор 4К Екстремно голема проекција - 150" Сооднос на прикажување слика 0,233: 1 Супериорен квалитет на видео (4K-3840x2160 UHD) OS:Android TV 9.0 RAM: 2 GB DDR3 ROM: 16 GB Bluetooth: 4.1 WiFi: 2.4 / 5 GHz 802.11 b / g / n / ac Димензии: 410 x 291 x 88 mm Приклучоци:HDMI 2.0*2,...
                                                             119.990 ден.Цена
                                                             Mi 4K Laser Projector 150
                                                               TV додатоци
                                                               Mi 4K Laser Projector 150 Ласерски проектор 4К Екстремно голема проекција - 150" Сооднос на прикажување слика 0,233: 1 Супериорен квалитет на видео (4K-3840x2160 UHD) OS:Android TV 9.0 RAM: 2 GB DDR3 ROM: 16 GB Bluetooth: 4.1 WiFi: 2.4 / 5 GHz 802.11 b / g / n / ac Димензии: 410 x 291 x 88 mm Приклучоци:HDMI 2.0*2,...
                                                               119.990 ден.Цена
                                                                 Air Mouse W1 со тастатура за Android BoxAir Mouse W1 со тастатура за Android Box
                                                                   1.390 ден.Цена
                                                                   Air Mouse W1 со тастатура за Android BoxAir Mouse W1 со тастатура за Android Box
                                                                     1.390 ден.Цена
                                                                     Air Mouse W1 со тастатура за Android BoxAir Mouse W1 со тастатура за Android Box
                                                                       1.390 ден.Цена
                                                                         3.590 ден.
                                                                         Android TV BOX H40 4GB RAM / 64GB ROMAndroid TV BOX H40 4GB RAM / 64GB ROM
                                                                           3.590 ден.Цена
                                                                           Android TV BOX H40 4GB RAM / 64GB ROMAndroid TV BOX H40 4GB RAM / 64GB ROM
                                                                             3.590 ден.Цена
                                                                             Android TV BOX H40 4GB RAM / 64GB ROMAndroid TV BOX H40 4GB RAM / 64GB ROM
                                                                               3.590 ден.Цена
                                                                                 2.990 ден.
                                                                                 Android TV BOX H50 4GB RAM / 32GB ROMAndroid TV BOX H50 4GB RAM / 32GB ROM
                                                                                   2.990 ден.Цена
                                                                                   Android TV BOX H50 4GB RAM / 32GB ROMAndroid TV BOX H50 4GB RAM / 32GB ROM
                                                                                     2.990 ден.Цена
                                                                                     Android TV BOX H50 4GB RAM / 32GB ROMAndroid TV BOX H50 4GB RAM / 32GB ROM
                                                                                       2.990 ден.Цена
                                                                                         3.790 ден.
                                                                                         Android TV BOX H9-X3 4GB RAM / 64GB ROMAndroid TV BOX H9-X3 4GB RAM / 64GB ROM
                                                                                           3.790 ден.Цена
                                                                                           Android TV BOX H9-X3 4GB RAM / 64GB ROMAndroid TV BOX H9-X3 4GB RAM / 64GB ROM
                                                                                             3.790 ден.Цена
                                                                                             Android TV BOX H9-X3 4GB RAM / 64GB ROMAndroid TV BOX H9-X3 4GB RAM / 64GB ROM
                                                                                               3.790 ден.Цена
                                                                                                 3.290 ден.
                                                                                                 Android TV BOX H6 4GB RAM / 32GB ROMAndroid TV BOX H6 4GB RAM / 32GB ROM
                                                                                                   3.290 ден.Цена
                                                                                                   Android TV BOX H6 4GB RAM / 32GB ROMAndroid TV BOX H6 4GB RAM / 32GB ROM
                                                                                                     3.290 ден.Цена
                                                                                                     Android TV BOX H6 4GB RAM / 32GB ROMAndroid TV BOX H6 4GB RAM / 32GB ROM
                                                                                                       3.290 ден.Цена
                                                                                                         4.390 ден.4.690 ден.
                                                                                                         Xiaomi Mi Box S - TV BoxXiaomi Mi Box S - TV Box
                                                                                                           4.390 ден.4.690 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Xiaomi Mi Box S - TV BoxXiaomi Mi Box S - TV Box
                                                                                                             TV додатоци
                                                                                                             Android Box TV, Cortex-A53 quad core, 2GB RAM, 8GB ROM | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 година гаранција | Глобална верзија
                                                                                                             4.390 ден.4.690 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Xiaomi Mi Box S - TV BoxXiaomi Mi Box S - TV Box
                                                                                                               TV додатоци
                                                                                                               Android Box TV, Cortex-A53 quad core, 2GB RAM, 8GB ROM | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 година гаранција | Глобална верзија
                                                                                                               4.390 ден.4.690 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 2.490 ден.
                                                                                                                 Xiaomi Mi TV StickXiaomi Mi TV Stick
                                                                                                                   2.490 ден.Цена
                                                                                                                   Xiaomi Mi TV StickXiaomi Mi TV Stick
                                                                                                                     TV додатоци
                                                                                                                     Cortex A53, ARM Mali 450, Android TV 9.0, 2K HDR, HDMI 2.0, Netflix, Google Assistant | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | ЕУ верзија
                                                                                                                     2.490 ден.Цена
                                                                                                                     Xiaomi Mi TV StickXiaomi Mi TV Stick
                                                                                                                       TV додатоци
                                                                                                                       Cortex A53, ARM Mali 450, Android TV 9.0, 2K HDR, HDMI 2.0, Netflix, Google Assistant | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | ЕУ верзија
                                                                                                                       2.490 ден.Цена