Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Пегли
Пегли

32 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
 • Пакет
Пегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKYПегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKY
 • Ново
 • Пакет
1.999 ден.2.498 ден.Редовна цена-499 ден. исклученоЦена
Пегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKYПегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKY
 • Ново
 • Пакет
Пегла Моќност: 2200 W Керамичка навлака на плочата Самочистење/Спреј функција Моќнен излез на пареа: 0.4 g Јачина на пареа: 12±5g/min Резервоар за вода: 220 ml Должина на кабел: 1.9 m Даска за пеглање Мрежеста даска за пеглање Димензии: 34 x 110 cm Tип X ногарки: 19 mm ...
1.999 ден.2.498 ден.Редовна цена-499 ден. исклученоЦена
Пегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKYПегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKY
 • Ново
 • Пакет
Пегла Моќност: 2200 W Керамичка навлака на плочата Самочистење/Спреј функција Моќнен излез на пареа: 0.4 g Јачина на пареа: 12±5g/min Резервоар за вода: 220 ml Должина на кабел: 1.9 m Даска за пеглање Мрежеста даска за пеглање Димензии: 34 x 110 cm Tип X ногарки: 19 mm ...
1.999 ден.2.498 ден.Редовна цена-499 ден. исклученоЦена
 • Ново
  1.099 ден.
  Пегла на пареа MAX EI2202
  • Ново
   1.099 ден.Цена
   Пегла на пареа MAX EI2202
   • Ново
    Моќност: 2200 W Керамичка навлака на плочата Самочистење/Спреј функција Моќнен излез на пареа: 0.4 g Јачина на пареа: 12±5g/min Резервоар за вода: 220 ml Должина на кабел: 1.9 m
    1.099 ден.Цена
    Пегла на пареа MAX EI2202
    • Ново
     Моќност: 2200 W Керамичка навлака на плочата Самочистење/Спреј функција Моќнен излез на пареа: 0.4 g Јачина на пареа: 12±5g/min Резервоар за вода: 220 ml Должина на кабел: 1.9 m
     1.099 ден.Цена
       Патна пегна на пареа SEVERIN BA 3234
         1.499 ден.Цена
         Патна пегна на пареа SEVERIN BA 3234
           Моќност: 1000 W Капацитет на садот за вода: 50 мл Можност за пеглање со и без пареа Вертикално пеглање со вертикална пареа Плоча од нерѓосувачки челик Двоен напон:115 или 230 V Термостат Пилот светко Преклопување на рачката Транспарентен резервоарот за вода Чаша за мерење вода
           1.499 ден.Цена
           Патна пегна на пареа SEVERIN BA 3234
             Моќност: 1000 W Капацитет на садот за вода: 50 мл Можност за пеглање со и без пареа Вертикално пеглање со вертикална пареа Плоча од нерѓосувачки челик Двоен напон:115 или 230 V Термостат Пилот светко Преклопување на рачката Транспарентен резервоарот за вода Чаша за мерење вода
             1.499 ден.Цена
              • Пакет
              Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENTIskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENT
               • Пакет
               2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
               Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENTIskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENT
                • Пакет
                2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENTIskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENT
                 • Пакет
                 2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                  • Пакет
                  Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
                   • Пакет
                   2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                   Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
                    • Пакет
                    2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                    Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
                     • Пакет
                     2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                       3.299 ден.3.999 ден.
                       Iskra SL-6006 Пегла на пареаIskra SL-6006 Пегла на пареа
                         3.299 ден.3.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                         Iskra SL-6006 Пегла на пареаIskra SL-6006 Пегла на пареа
                           • Mоќност: 3000W • Капацитет на резервоарот за вода: 350 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                           3.299 ден.3.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                           Iskra SL-6006 Пегла на пареаIskra SL-6006 Пегла на пареа
                             • Mоќност: 3000W • Капацитет на резервоарот за вода: 350 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                             3.299 ден.3.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                               2.999 ден.
                               Iskra SL-8822 Пегла на пареаIskra SL-8822 Пегла на пареа
                                 2.999 ден.Цена
                                 Iskra SL-8822 Пегла на пареаIskra SL-8822 Пегла на пареа
                                   • Mоќност: 2800W • Капацитет на резервоарот за вода: 350 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                   2.999 ден.Цена
                                   Iskra SL-8822 Пегла на пареаIskra SL-8822 Пегла на пареа
                                     • Mоќност: 2800W • Капацитет на резервоарот за вода: 350 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                     2.999 ден.Цена
                                       2.799 ден.
                                       Iskra SL-2099 Пегла на пареаIskra SL-2099 Пегла на пареа
                                         2.799 ден.Цена
                                         Iskra SL-2099 Пегла на пареаIskra SL-2099 Пегла на пареа
                                           • Mоќност: 2600W • Капацитет на резервоарот за вода: 380 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                           2.799 ден.Цена
                                           Iskra SL-2099 Пегла на пареаIskra SL-2099 Пегла на пареа
                                             • Mоќност: 2600W • Капацитет на резервоарот за вода: 380 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                             2.799 ден.Цена
                                               2.499 ден.
                                               Iskra SL-158 Пегла на пареа
                                                 2.499 ден.Цена
                                                 Iskra SL-158 Пегла на пареа
                                                   • Mоќност: 2400W • Капацитет на резервоарот за вода: 350 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                                   2.499 ден.Цена
                                                   Iskra SL-158 Пегла на пареа
                                                     • Mоќност: 2400W • Капацитет на резервоарот за вода: 350 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                                     2.499 ден.Цена
                                                       1.599 ден.1.999 ден.
                                                       Iskra SL-2022 Пегла на пареа
                                                         1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                         Iskra SL-2022 Пегла на пареа
                                                           • Mоќност: 2200W • Капацитет на резервоарот за вода: 230 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                                           1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                           Iskra SL-2022 Пегла на пареа
                                                             • Mоќност: 2200W • Капацитет на резервоарот за вода: 230 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                                             1.599 ден.1.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                               1.199 ден.1.399 ден.
                                                               Iskra SL-2088A Пегла на пареаIskra SL-2088A Пегла на пареа
                                                                 1.199 ден.1.399 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                 Iskra SL-2088A Пегла на пареаIskra SL-2088A Пегла на пареа
                                                                   • Mоќност: 2000W • Капацитет на резервоарот за вода: 220 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                                                   1.199 ден.1.399 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                   Iskra SL-2088A Пегла на пареаIskra SL-2088A Пегла на пареа
                                                                     • Mоќност: 2000W • Капацитет на резервоарот за вода: 220 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                                                     1.199 ден.1.399 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                       999 ден.1.299 ден.
                                                                       Iskra SL-2077A Пегла на пареаIskra SL-2077A Пегла на пареа
                                                                         999 ден.1.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                         Iskra SL-2077A Пегла на пареаIskra SL-2077A Пегла на пареа
                                                                           • Mоќност: 1800W • Капацитет на резервоарот за вода: 220 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                                                           999 ден.1.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                           Iskra SL-2077A Пегла на пареаIskra SL-2077A Пегла на пареа
                                                                             • Mоќност: 1800W • Капацитет на резервоарот за вода: 220 ml • Керамичка површина за пеглање • 24 месеци гаранција
                                                                             999 ден.1.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                               1.821 ден.
                                                                               Пегла Tesla
                                                                                 1.821 ден.Цена
                                                                                 Пегла Tesla
                                                                                   Домашни уреди
                                                                                   Јачина: 3100  W Керамичка Пареа до 135гр/мин Гаранција: 1 година
                                                                                   1.821 ден.Цена
                                                                                   Пегла Tesla
                                                                                     Домашни уреди
                                                                                     Јачина: 3100  W Керамичка Пареа до 135гр/мин Гаранција: 1 година
                                                                                     1.821 ден.Цена
                                                                                       1.535 ден.
                                                                                       Пегла Tesla
                                                                                         1.535 ден.Цена
                                                                                         Пегла Tesla
                                                                                           Јачина: 2400  W Керамичка Пареа до 135гр/мин Гаранција: 1 година
                                                                                           1.535 ден.Цена
                                                                                           Пегла Tesla
                                                                                             Јачина: 2400  W Керамичка Пареа до 135гр/мин Гаранција: 1 година
                                                                                             1.535 ден.Цена
                                                                                               1.489 ден.
                                                                                               Пегла Tesla
                                                                                                 1.489 ден.Цена
                                                                                                 Пегла Tesla
                                                                                                   Јачина: 2400  W Керамичка Пареа до 135гр/мин Гаранција: 1 година
                                                                                                   1.489 ден.Цена
                                                                                                   Пегла Tesla
                                                                                                     Јачина: 2400  W Керамичка Пареа до 135гр/мин Гаранција: 1 година
                                                                                                     1.489 ден.Цена
                                                                                                       1.053 ден.
                                                                                                       Пегла Tesla
                                                                                                         1.053 ден.Цена
                                                                                                         Пегла Tesla
                                                                                                           Јачина: 2200  W Керамичка Пареа до 20гр/мин Гаранција: 1 година
                                                                                                           1.053 ден.Цена
                                                                                                           Пегла Tesla
                                                                                                             Јачина: 2200  W Керамичка Пареа до 20гр/мин Гаранција: 1 година
                                                                                                             1.053 ден.Цена
                                                                                                               1.619 ден.1.819 ден.
                                                                                                               Пегла на пареа SEVERIN BA 3274Пегла на пареа SEVERIN BA 3274
                                                                                                                 1.619 ден.1.819 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Пегла на пареа SEVERIN BA 3274Пегла на пареа SEVERIN BA 3274
                                                                                                                   Моќност: 1600 W Дополнителна моќност на пареа 60g/min Променлива излезна пареа: 30g/min Капацитет на резервоар: 170 ml Должина на кабел: 1.9m Систем: самочистење/против бигор Индикаторско светло со дисплеј
                                                                                                                   1.619 ден.1.819 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Пегла на пареа SEVERIN BA 3274Пегла на пареа SEVERIN BA 3274
                                                                                                                     Моќност: 1600 W Дополнителна моќност на пареа 60g/min Променлива излезна пареа: 30g/min Капацитет на резервоар: 170 ml Должина на кабел: 1.9m Систем: самочистење/против бигор Индикаторско светло со дисплеј
                                                                                                                     1.619 ден.1.819 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       2.399 ден.3.199 ден.
                                                                                                                       Парна пегла 3000W Black+DeckerПарна пегла 3000W Black+Decker
                                                                                                                         2.399 ден.3.199 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Парна пегла 3000W Black+DeckerПарна пегла 3000W Black+Decker
                                                                                                                           Парна пегла со влезна моќност од 3000W која обезбедува одлични резултати за сите видови ткаенини и облека. Со помош на засилувањето на пареата до 200g/min и континуираната пареа од 45g/min се овозможува пеглањето да биде брзо и лесно, а истовремено ефикасно да уништи 99,99% од можните вируси и батерии. Поседува керамичка плочка со прецизен врв и систем за заштита. Благодарени на двојниот...
                                                                                                                           2.399 ден.3.199 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Парна пегла 3000W Black+DeckerПарна пегла 3000W Black+Decker
                                                                                                                             Парна пегла со влезна моќност од 3000W која обезбедува одлични резултати за сите видови ткаенини и облека. Со помош на засилувањето на пареата до 200g/min и континуираната пареа од 45g/min се овозможува пеглањето да биде брзо и лесно, а истовремено ефикасно да уништи 99,99% од можните вируси и батерии. Поседува керамичка плочка со прецизен врв и систем за заштита. Благодарени на двојниот...
                                                                                                                             2.399 ден.3.199 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               1.649 ден.2.199 ден.
                                                                                                                               Парна пегла 2400W Black+DeckerПарна пегла 2400W Black+Decker
                                                                                                                                 1.649 ден.2.199 ден.Редовна цена-550 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Парна пегла 2400W Black+DeckerПарна пегла 2400W Black+Decker
                                                                                                                                   Парна пегла со влезна моќност од 2400W и можност да произведе засилување на пареа до 150g/min што овозможува пеглањето да биде многу брзо и лесно. Вклучен е ECO режим кој ја минимизира потрошувачката и врши оптимално искористување на енергијата за постигнување совршени резултати. Поседува керамичка плочка со прецизен врв и систем за заштита, која обезбедува совршено лизгање врз секоја...
                                                                                                                                   1.649 ден.2.199 ден.Редовна цена-550 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Парна пегла 2400W Black+DeckerПарна пегла 2400W Black+Decker
                                                                                                                                     Парна пегла со влезна моќност од 2400W и можност да произведе засилување на пареа до 150g/min што овозможува пеглањето да биде многу брзо и лесно. Вклучен е ECO режим кој ја минимизира потрошувачката и врши оптимално искористување на енергијата за постигнување совршени резултати. Поседува керамичка плочка со прецизен врв и систем за заштита, која обезбедува совршено лизгање врз секоја...
                                                                                                                                     1.649 ден.2.199 ден.Редовна цена-550 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       3.190 ден.3.690 ден.
                                                                                                                                       Пегла на пареа GORENJE SIH 3000 RVC
                                                                                                                                         3.190 ден.3.690 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Пегла на пареа GORENJE SIH 3000 RVC
                                                                                                                                           Јачина:3000 W Можност за суво пеглање Вртење на приклучниот кабел: 360 ° Волумен на резервоарот за вода: 0.35 Литри Функција прскање Црвено-Бела боја Индикатор на температура Интензивно испуштање на пареа: 40 g/min Испуштање на пареа одеднаш: 105 g/min Долевање на вода во текот на пеглањето Систем против собирање на воден...
                                                                                                                                           3.190 ден.3.690 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Пегла на пареа GORENJE SIH 3000 RVC
                                                                                                                                             Јачина:3000 W Можност за суво пеглање Вртење на приклучниот кабел: 360 ° Волумен на резервоарот за вода: 0.35 Литри Функција прскање Црвено-Бела боја Индикатор на температура Интензивно испуштање на пареа: 40 g/min Испуштање на пареа одеднаш: 105 g/min Долевање на вода во текот на пеглањето Систем против собирање на воден...
                                                                                                                                             3.190 ден.3.690 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               1.959 ден.
                                                                                                                                               Пегла на пареа Северин 3261Пегла на пареа Северин 3261
                                                                                                                                                 1.959 ден.Цена
                                                                                                                                                 Пегла на пареа Северин 3261Пегла на пареа Северин 3261
                                                                                                                                                   Моќност: 2400 W Дополнителна моќност на пареа 85g/min Променлива излезна пареа: 30g/min Капацитет на резервоар: 175 ml Должина на кабел: 1.9m Систем: самочистење/против бигор Индикаторско светло со дисплеј
                                                                                                                                                   1.959 ден.Цена
                                                                                                                                                   Пегла на пареа Северин 3261Пегла на пареа Северин 3261
                                                                                                                                                     Моќност: 2400 W Дополнителна моќност на пареа 85g/min Променлива излезна пареа: 30g/min Капацитет на резервоар: 175 ml Должина на кабел: 1.9m Систем: самочистење/против бигор Индикаторско светло со дисплеј
                                                                                                                                                     1.959 ден.Цена
                                                                                                                                                       759 ден.949 ден.
                                                                                                                                                       Пегла на пареа ADLER AD 5019Пегла на пареа ADLER AD 5019
                                                                                                                                                         759 ден.949 ден.Редовна цена-190 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Пегла на пареа ADLER AD 5019Пегла на пареа ADLER AD 5019
                                                                                                                                                           Нелеплива плочка Прилагодување на температурата Моќност 1600 W Пеглање на пареа 10gr/мин. Спреј 0,5 g Резервоар за вода: 100 ml
                                                                                                                                                           759 ден.949 ден.Редовна цена-190 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Пегла на пареа ADLER AD 5019Пегла на пареа ADLER AD 5019
                                                                                                                                                             Нелеплива плочка Прилагодување на температурата Моќност 1600 W Пеглање на пареа 10gr/мин. Спреј 0,5 g Резервоар за вода: 100 ml
                                                                                                                                                             759 ден.949 ден.Редовна цена-190 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               859 ден.1.099 ден.
                                                                                                                                                               Пегла на пареа макс АТ 4273Пегла на пареа макс АТ 4273
                                                                                                                                                                 859 ден.1.099 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Пегла на пареа макс АТ 4273Пегла на пареа макс АТ 4273
                                                                                                                                                                   Моќност: 2000w Керамичка навлака на плочата Систем против создавање на каменец Систем против капење Самочистење Вертикално испуштање на пареа Пеглање со или без пареа Зафатнина на резервоар 230мл Кабел со должина од 1,5м
                                                                                                                                                                   859 ден.1.099 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Пегла на пареа макс АТ 4273Пегла на пареа макс АТ 4273
                                                                                                                                                                     Моќност: 2000w Керамичка навлака на плочата Систем против создавање на каменец Систем против капење Самочистење Вертикално испуштање на пареа Пеглање со или без пареа Зафатнина на резервоар 230мл Кабел со должина од 1,5м
                                                                                                                                                                     859 ден.1.099 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       1.099 ден.1.399 ден.
                                                                                                                                                                       Пегла на пареа макс АТ 3351Пегла на пареа макс АТ 3351
                                                                                                                                                                         1.099 ден.1.399 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Пегла на пареа макс АТ 3351Пегла на пареа макс АТ 3351
                                                                                                                                                                           Моќност: 2600w Керамичка навлака на плоча Систем против создавање на каменец Систем против капење, самочистење Вертикално испуштање на пареа Пеглање со или без пареа Зафатнина на резервоар 350мл Кабел со должина од 1,5м
                                                                                                                                                                           1.099 ден.1.399 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Пегла на пареа макс АТ 3351Пегла на пареа макс АТ 3351
                                                                                                                                                                             Моќност: 2600w Керамичка навлака на плоча Систем против создавање на каменец Систем против капење, самочистење Вертикално испуштање на пареа Пеглање со или без пареа Зафатнина на резервоар 350мл Кабел со должина од 1,5м
                                                                                                                                                                             1.099 ден.1.399 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Пегла на пареа со постоље Камри ЦР 5027Пегла на пареа со постоље Камри ЦР 5027
                                                                                                                                                                               Пегла на пареа со постоље Камри ЦР 5027Пегла на пареа со постоље Камри ЦР 5027
                                                                                                                                                                                 Моќност:2600W Керамичка плоча Капацитет на резервоарот за вода: 1,6л Максимална стапка на пареа: 85g / min Континуирана пареа: 30g / min Притисок на пареата: 4 ba Систем за самочистење Систем против бигор Може да се користи хоризонтално и вертикално пеглање
                                                                                                                                                                                 6.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Пегла на пареа со постоље Камри ЦР 5027Пегла на пареа со постоље Камри ЦР 5027
                                                                                                                                                                                   Моќност:2600W Керамичка плоча Капацитет на резервоарот за вода: 1,6л Максимална стапка на пареа: 85g / min Континуирана пареа: 30g / min Притисок на пареата: 4 ba Систем за самочистење Систем против бигор Може да се користи хоризонтално и вертикално пеглање
                                                                                                                                                                                   6.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     1.599 ден.2.132 ден.
                                                                                                                                                                                     Пегла на пареа Камри ЦР 5025Пегла на пареа Камри ЦР 5025
                                                                                                                                                                                       1.599 ден.2.132 ден.Редовна цена-533 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       Пегла на пареа Камри ЦР 5025Пегла на пареа Камри ЦР 5025
                                                                                                                                                                                         Моќност: 300w Керамичка плоча 235 x 122 mm Систем против создавање на каменец Систем против капење Самочистење Вертикално испуштање на пареа Пеглање со или без пареа
                                                                                                                                                                                         1.599 ден.2.132 ден.Редовна цена-533 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Пегла на пареа Камри ЦР 5025Пегла на пареа Камри ЦР 5025
                                                                                                                                                                                           Моќност: 300w Керамичка плоча 235 x 122 mm Систем против создавање на каменец Систем против капење Самочистење Вертикално испуштање на пареа Пеглање со или без пареа
                                                                                                                                                                                           1.599 ден.2.132 ден.Редовна цена-533 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                             999 ден.1.332 ден.
                                                                                                                                                                                             Патна пегна на пареа Камри ЦР 5024Патна пегна на пареа Камри ЦР 5024
                                                                                                                                                                                               999 ден.1.332 ден.Редовна цена-333 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               Патна пегна на пареа Камри ЦР 5024Патна пегна на пареа Камри ЦР 5024
                                                                                                                                                                                                 Моќност: 1500 W Нелеплива плоча Рачка на преклопување Прилагодување на температура
                                                                                                                                                                                                 999 ден.1.332 ден.Редовна цена-333 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Патна пегна на пареа Камри ЦР 5024Патна пегна на пареа Камри ЦР 5024
                                                                                                                                                                                                   Моќност: 1500 W Нелеплива плоча Рачка на преклопување Прилагодување на температура
                                                                                                                                                                                                   999 ден.1.332 ден.Редовна цена-333 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                     2.549 ден.
                                                                                                                                                                                                     Пегла на пареа Северин 3210Пегла на пареа Северин 3210
                                                                                                                                                                                                       2.549 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                       Пегла на пареа Северин 3210Пегла на пареа Северин 3210
                                                                                                                                                                                                         Моќност:2500 W Капацитет на резервоарот за вода:225ml За суво пеглање и пеглање со пареа Гумирана рачка за безбедносно ракување Вертикална пареа Со спреј функција Систем против создавање на бигор Систем против капење Самочистење Транспарентен резервоар за вода Индикатор за нивото на вода Заштита од прегревање ...
                                                                                                                                                                                                         2.549 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                         Пегла на пареа Северин 3210Пегла на пареа Северин 3210
                                                                                                                                                                                                           Моќност:2500 W Капацитет на резервоарот за вода:225ml За суво пеглање и пеглање со пареа Гумирана рачка за безбедносно ракување Вертикална пареа Со спреј функција Систем против создавање на бигор Систем против капење Самочистење Транспарентен резервоар за вода Индикатор за нивото на вода Заштита од прегревање ...
                                                                                                                                                                                                           2.549 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                             1.099 ден.1.465 ден.
                                                                                                                                                                                                             Пегла на пареа Адлер АД 5014
                                                                                                                                                                                                               1.099 ден.1.465 ден.Редовна цена-366 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               Пегла на пареа Адлер АД 5014
                                                                                                                                                                                                                 Тип - Пегла на пареа Моќност: 2200W; Високо квалитетна керамичка подлога; Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата; Вертикално испуштање на пареа и пеглање; Самочистење; Професионален кабел за напојување од 3 метри; Континуиран млаз; Млаз пареа; Капцитет на резервоарот за вода: 280мл; Систем...
                                                                                                                                                                                                                 1.099 ден.1.465 ден.Редовна цена-366 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 Пегла на пареа Адлер АД 5014
                                                                                                                                                                                                                   Тип - Пегла на пареа Моќност: 2200W; Високо квалитетна керамичка подлога; Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата; Вертикално испуштање на пареа и пеглање; Самочистење; Професионален кабел за напојување од 3 метри; Континуиран млаз; Млаз пареа; Капцитет на резервоарот за вода: 280мл; Систем...
                                                                                                                                                                                                                   1.099 ден.1.465 ден.Редовна цена-366 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     899 ден.1.332 ден.
                                                                                                                                                                                                                     Пегла на пареа Адлер АД 5012
                                                                                                                                                                                                                       899 ден.1.332 ден.Редовна цена-433 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       Пегла на пареа Адлер АД 5012
                                                                                                                                                                                                                         Тип - Пегла на пареа Моќност: 2200W; Високо квалитетна керамичка подлога; Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата; Вертикално испуштање на пареа и пеглање; Самочистење; Професионален кабел за напојување од 3 метри; Континуиран млаз Млаз пареа Капцитет на резервоарот за вода: 230мл Систем против...
                                                                                                                                                                                                                         899 ден.1.332 ден.Редовна цена-433 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Пегла на пареа Адлер АД 5012
                                                                                                                                                                                                                           Тип - Пегла на пареа Моќност: 2200W; Високо квалитетна керамичка подлога; Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата; Вертикално испуштање на пареа и пеглање; Самочистење; Професионален кабел за напојување од 3 метри; Континуиран млаз Млаз пареа Капцитет на резервоарот за вода: 230мл Систем против...
                                                                                                                                                                                                                           899 ден.1.332 ден.Редовна цена-433 ден. исклученоЦена