Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Бироа, фотелји и столчиња
Бироа, фотелји и столчиња

21 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   15.990 ден.17.990 ден.
   Работен стол Techno MaxРаботен стол Techno Max
     15.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
     Работен стол Techno MaxРаботен стол Techno Max
       Канцелариски столици
       Работен стол Techno Max боја: црна 
       15.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
       Работен стол Techno MaxРаботен стол Techno Max
         Канцелариски столици
         Работен стол Techno Max боја: црна 
         15.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           4.940 ден.6.500 ден.
           Работен стол Monti HB MeshРаботен стол Monti HB Mesh
             4.940 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.560 ден. исклученоЦена
             Работен стол Monti HB MeshРаботен стол Monti HB Mesh
               Канцелариски столици
               Работен стол Monti HB Mesh боја: црна 
               4.940 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.560 ден. исклученоЦена
               Работен стол Monti HB MeshРаботен стол Monti HB Mesh
                 Канцелариски столици
                 Работен стол Monti HB Mesh боја: црна 
                 4.940 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.560 ден. исклученоЦена
                   28.500 ден.
                   Работен стол ErgochairРаботен стол Ergochair
                     28.500 ден.Цена
                     Работен стол ErgochairРаботен стол Ergochair
                       Фотелји и столчиња
                       Работен стол Ergochair тежина: 31,2 кг размери: 820 × 520 × 690 mm боја: црна 
                       28.500 ден.Цена
                       Работен стол ErgochairРаботен стол Ergochair
                         Фотелји и столчиња
                         Работен стол Ergochair тежина: 31,2 кг размери: 820 × 520 × 690 mm боја: црна 
                         28.500 ден.Цена
                           4.590 ден.5.890 ден.
                           Работен стол Lori BlackРаботен стол Lori Black
                             4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                             Работен стол Lori BlackРаботен стол Lori Black
                               Фотелји и столчиња
                               Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                               4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                               Работен стол Lori BlackРаботен стол Lori Black
                                 Фотелји и столчиња
                                 Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                 4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                   4.590 ден.5.890 ден.
                                   Работен стол Lori RedРаботен стол Lori Red
                                     4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                     Работен стол Lori RedРаботен стол Lori Red
                                       Фотелји и столчиња
                                       Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                       4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                       Работен стол Lori RedРаботен стол Lori Red
                                         Фотелји и столчиња
                                         Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                         4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                           4.590 ден.5.890 ден.
                                           Работен стол Lori BlueРаботен стол Lori Blue
                                             4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                             Работен стол Lori BlueРаботен стол Lori Blue
                                               Фотелји и столчиња
                                               Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                               4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                               Работен стол Lori BlueРаботен стол Lori Blue
                                                 Фотелји и столчиња
                                                 Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                                 4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                   4.590 ден.5.890 ден.
                                                   Работен стол Lori OrangeРаботен стол Lori Orange
                                                     4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                     Работен стол Lori OrangeРаботен стол Lori Orange
                                                       Фотелји и столчиња
                                                       Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                                       4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                       Работен стол Lori OrangeРаботен стол Lori Orange
                                                         Фотелји и столчиња
                                                         Lori е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа! Димензии 560 × 270 × 580 mm Тежина на столот 12 kg
                                                         4.590 ден.5.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                           12.690 ден.14.100 ден.
                                                           Гејмерски стол Charles RedГејмерски стол Charles Red
                                                             12.690 ден.14.100 ден.Редовна цена-1.410 ден. исклученоЦена
                                                             Гејмерски стол Charles RedГејмерски стол Charles Red
                                                               Фотелји и столчиња
                                                               Гејмерски стол Charles Red со модерен и иновативен дизајн, изработен во комбинација од црвена еко кожа.
                                                               12.690 ден.14.100 ден.Редовна цена-1.410 ден. исклученоЦена
                                                               Гејмерски стол Charles RedГејмерски стол Charles Red
                                                                 Фотелји и столчиња
                                                                 Гејмерски стол Charles Red со модерен и иновативен дизајн, изработен во комбинација од црвена еко кожа.
                                                                 12.690 ден.14.100 ден.Редовна цена-1.410 ден. исклученоЦена
                                                                   8.590 ден.9.890 ден.
                                                                   Гејмерски стол Race Steel GreenГејмерски стол Race Steel Green
                                                                     8.590 ден.9.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                     Гејмерски стол Race Steel GreenГејмерски стол Race Steel Green
                                                                       Фотелји и столчиња
                                                                       Гејмерски стол Race Steel Green  е погоден за употреба на кое било работно место во корпоративната канцеларија или дома, обезбедувајќи ја потребната удобност на секој корисник.
                                                                       8.590 ден.9.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                       Гејмерски стол Race Steel GreenГејмерски стол Race Steel Green
                                                                         Фотелји и столчиња
                                                                         Гејмерски стол Race Steel Green  е погоден за употреба на кое било работно место во корпоративната канцеларија или дома, обезбедувајќи ја потребната удобност на секој корисник.
                                                                         8.590 ден.9.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                           8.590 ден.9.890 ден.
                                                                           Гејмерски стол Race Steel RedГејмерски стол Race Steel Red
                                                                             8.590 ден.9.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                             Гејмерски стол Race Steel RedГејмерски стол Race Steel Red
                                                                               Фотелји и столчиња
                                                                               Гејмерски стол Race Steel Red е погоден за употреба на кое било работно место во корпоративната канцеларија или дома, обезбедувајќи ја потребната удобност на секој корисник.
                                                                               8.590 ден.9.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                               Гејмерски стол Race Steel RedГејмерски стол Race Steel Red
                                                                                 Фотелји и столчиња
                                                                                 Гејмерски стол Race Steel Red е погоден за употреба на кое било работно место во корпоративната канцеларија или дома, обезбедувајќи ја потребната удобност на секој корисник.
                                                                                 8.590 ден.9.890 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                   5.290 ден.6.100 ден.
                                                                                   Работен стол CargoРаботен стол Cargo
                                                                                     5.290 ден.6.100 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                                     Работен стол CargoРаботен стол Cargo
                                                                                       Фотелји и столчиња
                                                                                       Cargo е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа!
                                                                                       5.290 ден.6.100 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                                       Работен стол CargoРаботен стол Cargo
                                                                                         Фотелји и столчиња
                                                                                         Cargo е висококвалитетна работна столица која со својот класичен изглед ќе ви овозможи одличен комфор и уживање при работа!
                                                                                         5.290 ден.6.100 ден.Редовна цена-810 ден. исклученоЦена
                                                                                           13.500 ден.
                                                                                           Гејмерски стол GAMERIX RANGER
                                                                                             13.500 ден.Цена
                                                                                             Гејмерски стол GAMERIX RANGER
                                                                                               Бироа, фотелји и столчиња
                                                                                               Колекцијата GAMERIX е ново дополнување во нашиот асортиман и има задачата да ги задоволи претенциозните барања на клиентите, кои што поминуваат долги часови пред своите компјутери. Столиците, кои што викаме „гејмерски” осигуруваат максимален комфорт на седење при долгите гејмерски или работни сесии.Се одликуваат со ергономски дизајн и додатоци, кои што доловуваат максимална удобност на...
                                                                                               13.500 ден.Цена
                                                                                               Гејмерски стол GAMERIX RANGER
                                                                                                 Бироа, фотелји и столчиња
                                                                                                 Колекцијата GAMERIX е ново дополнување во нашиот асортиман и има задачата да ги задоволи претенциозните барања на клиентите, кои што поминуваат долги часови пред своите компјутери. Столиците, кои што викаме „гејмерски” осигуруваат максимален комфорт на седење при долгите гејмерски или работни сесии.Се одликуваат со ергономски дизајн и додатоци, кои што доловуваат максимална удобност на...
                                                                                                 13.500 ден.Цена
                                                                                                   10.000 ден.
                                                                                                   Гејмерски стол STORМ GAMERIX RedГејмерски стол STORМ GAMERIX Red
                                                                                                     10.000 ден.Цена
                                                                                                     Гејмерски стол STORМ GAMERIX RedГејмерски стол STORМ GAMERIX Red
                                                                                                       Бироа, фотелји и столчиња
                                                                                                       Колекцијата GAMERIX е ново дополнување во нашиот асортиман и има задачата да ги задоволи претенциозните барања на клиентите, кои што поминуваат долги часови пред своите компјутери. Столиците, кои што викаме „гејмерски” осигуруваат максимален комфорт на седење при долгите гејмерски или работни сесии.Се одликуваат со ергономски дизајн и додатоци, кои што доловуваат максимална удобност на...
                                                                                                       10.000 ден.Цена
                                                                                                       Гејмерски стол STORМ GAMERIX RedГејмерски стол STORМ GAMERIX Red
                                                                                                         Бироа, фотелји и столчиња
                                                                                                         Колекцијата GAMERIX е ново дополнување во нашиот асортиман и има задачата да ги задоволи претенциозните барања на клиентите, кои што поминуваат долги часови пред своите компјутери. Столиците, кои што викаме „гејмерски” осигуруваат максимален комфорт на седење при долгите гејмерски или работни сесии.Се одликуваат со ергономски дизајн и додатоци, кои што доловуваат максимална удобност на...
                                                                                                         10.000 ден.Цена
                                                                                                           10.000 ден.
                                                                                                           Гејмерски стол GAMERIX STORM BLUE
                                                                                                             10.000 ден.Цена
                                                                                                             Гејмерски стол GAMERIX STORM BLUE
                                                                                                               Бироа, фотелји и столчиња
                                                                                                               Колекцијата GAMERIX е ново дополнување во нашиот асортиман и има задачата да ги задоволи претенциозните барања на клиентите, кои што поминуваат долги часови пред своите компјутери. Столиците, кои што викаме „гејмерски” осигуруваат максимален комфорт на седење при долгите гејмерски или работни сесии.Се одликуваат со ергономски дизајн и додатоци, кои што доловуваат максимална удобност на...
                                                                                                               10.000 ден.Цена
                                                                                                               Гејмерски стол GAMERIX STORM BLUE
                                                                                                                 Бироа, фотелји и столчиња
                                                                                                                 Колекцијата GAMERIX е ново дополнување во нашиот асортиман и има задачата да ги задоволи претенциозните барања на клиентите, кои што поминуваат долги часови пред своите компјутери. Столиците, кои што викаме „гејмерски” осигуруваат максимален комфорт на седење при долгите гејмерски или работни сесии.Се одликуваат со ергономски дизајн и додатоци, кои што доловуваат максимална удобност на...
                                                                                                                 10.000 ден.Цена
                                                                                                                 Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC185X Alpha redКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC185X Alpha red
                                                                                                                   6.400 ден.Цена
                                                                                                                   Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC185X Alpha redКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC185X Alpha red
                                                                                                                     6.400 ден.Цена
                                                                                                                     Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC185X Alpha blackКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC185X Alpha black
                                                                                                                       6.400 ден.Цена
                                                                                                                       Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC185X Alpha blackКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC185X Alpha black
                                                                                                                         6.400 ден.Цена
                                                                                                                         Компјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD512 blackКомпјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD512 black
                                                                                                                           Компјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD512 blackКомпјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD512 black
                                                                                                                             10.999 ден.Цена
                                                                                                                             Компјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD512 blackКомпјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD512 black
                                                                                                                               10.999 ден.Цена
                                                                                                                               Компјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD612 blackКомпјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD612 black
                                                                                                                                 Компјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD612 blackКомпјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD612 black
                                                                                                                                   11.999 ден.Цена
                                                                                                                                   Компјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD612 blackКомпјутерско / гејминг биро Fantech Beta GD612 black
                                                                                                                                     11.999 ден.Цена
                                                                                                                                     Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC182 Alpha redКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC182 Alpha red
                                                                                                                                       9.300 ден.Цена
                                                                                                                                       Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC182 Alpha redКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC182 Alpha red
                                                                                                                                         9.300 ден.Цена
                                                                                                                                         Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC182 Alpha whiteКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC182 Alpha white
                                                                                                                                           9.300 ден.Цена
                                                                                                                                           Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC182 Alpha whiteКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC182 Alpha white
                                                                                                                                             9.300 ден.Цена
                                                                                                                                             Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC184 Alpha blackКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC184 Alpha black
                                                                                                                                               10.000 ден.Цена
                                                                                                                                               Компјутерска / гејминг фотелја Fantech GC184 Alpha blackКомпјутерска / гејминг фотелја Fantech GC184 Alpha black
                                                                                                                                                 10.000 ден.Цена