Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Орална хигиена
Орална хигиена

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   2.390 ден.
   Mi Smart Electric Toothbrush T500
     2.390 ден.Цена
     Mi Smart Electric Toothbrush T500
       Орална хигиена
       Мотор со магнетна левитација со вибрации со висока фреквенција, чистење со четка Паметно предупредување за прекумерен притисок, деликатно на непцата, сопствени режими за чистење Метална глава на четка од нерѓосувачки челик за ефикасно чистење Прилагодени режими за чистење Метална глава на четка од нерѓосувачки челик за ефикасно чистење Време на полнење:16...
       2.390 ден.Цена
       Mi Smart Electric Toothbrush T500
         Орална хигиена
         Мотор со магнетна левитација со вибрации со висока фреквенција, чистење со четка Паметно предупредување за прекумерен притисок, деликатно на непцата, сопствени режими за чистење Метална глава на четка од нерѓосувачки челик за ефикасно чистење Прилагодени режими за чистење Метална глава на четка од нерѓосувачки челик за ефикасно чистење Време на полнење:16...
         2.390 ден.Цена
           770 ден.
           Mi Electric Toothbrush head (Gum Care)
             770 ден.Цена
             Mi Electric Toothbrush head (Gum Care)
               Орална хигиена
               770 ден.Цена
               Mi Electric Toothbrush head (Gum Care)
                 Орална хигиена
                 770 ден.Цена
                   Mi Electric Toothbrush Head (3-pack,standard) (Light Grey)
                     590 ден.Цена
                     Mi Electric Toothbrush Head (3-pack,standard) (Light Grey)
                       Компатибилно со: Xiaomi Mi Electric Toothbrush T500 Димензии: мини 85x10mm, регуларна 25,8x85 Карактеристики: нежна нега на забите, ги заштитва непцата, ефикасно и темелно чистење на забите
                       590 ден.Цена
                       Mi Electric Toothbrush Head (3-pack,standard) (Light Grey)
                         Компатибилно со: Xiaomi Mi Electric Toothbrush T500 Димензии: мини 85x10mm, регуларна 25,8x85 Карактеристики: нежна нега на забите, ги заштитва непцата, ефикасно и темелно чистење на забите
                         590 ден.Цена