Апарати за нега

Активни филтери

Фен Макс ХД 4235

Редовна цена 1 065 ден Цена 799 ден
300 На залиха

Моќност: 2200w

Температурни нивоа:3

Брзини:2

Ладен воздух за фиксирање на фризурата

Јонска функција

Усмерувач на воздух

Отстранлив филтер

Кука за закачување

Безбедносно исклучување

Апарат за бричење Адлер АД 93

Редовна цена 1 332 ден Цена 999 ден
70 На залиха

Самостојни глави за бричење

Ултра тенок "microgroove" надворешен филтер

Систем за точно бричење

Тример

Прекинувач за ВКЛУЧЕНО/ ИСКЛУЧЕНО со интегрирано заклучување

Индикатор за полнење

Максимално време на полнење: 8 часа

Време на работа по полнењето: 60мин

Напон: 230 V ~ 50 Hz

Полнач: 12V DC

Фигаро четка Адлер АД 2103

Редовна цена 749 ден Цена 599 ден
7 На залиха

Моќност: 30W;

Дијаметар; 16 мм

Керамички слој кој обезбедува дистрибуција на топлината;

Брзо загревање;

Индикаторска сијаличка;

Комфорен држач и ергономски дизајн;

Заоблени краеви за заштита од изгореници;

Можност за различни видови на кадрици и бранови;

Ротирачки кабел;

Фигаро Адлер АД 2106

Редовна цена 665 ден Цена 499 ден
22 На залиха

Моќност: 40W

Керамичката технологија обезбедува дистрибуција на топлинската енергија

Дијаметар 25мм

Брзо загревање

Заобелни краеви за заштита од изгореници

Индикаторска сијаличка

Комфорен држач и ергономски дизајн

360 степен вртлив кабел

Фигаро Адлер АД 2110

Редовна цена 1 332 ден Цена 999 ден
35 На залиха

Моќност:25W

Дијаметар: 19мм

Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина

Брзо загревање

Комфорен држач и ергономски дизајн

Заобелни краеви за заштита од изгореници

Додаток четка

Може да се одбере насоката на вртење за автоматско намотување на косата

Патен фен Адлер АД 2220

Редовна цена 799 ден Цена 599 ден
15 На залиха

Моќност: 1400 W

2 контролни брзини

2 температурни нивоа

Насочувач

Рачка на склопување

Мала бучава

Модерен дизајн

Кука за закачување

Пегла за коса Адлер АД 2318

Редовна цена 1 465 ден Цена 1 099 ден
45 На залиха

Моќност: 35W

Максимална моќност: 120W

Керамичките плочи

Брзо загревање (PTC)

Регулирање на температурата: 150°C - 230°C

Инфрацрвен зацврстувач за коса

Инфрацрвената технологија, рамномерно ја дистрибуира топлината

Заоблените рабови кои спречуваат изгореници

Пегла за коса 2 во 1 Адлер АД 2104

Редовна цена 1 239 ден Цена 989 ден
60 На залиха

Функција 2 во 1, можност за виткање и испарање на косата

Моќност: 50 W

Керамички плочки

Брзо загревање

Комфорен држач и ергономски дизајн

Индикаторска сијаличка

360 ротирачки кабел

Додаток: торбичка за пакување

Пегла за коса Камри ЦР 2314

Редовна цена 1 299 ден Цена 899 ден
5 На залиха

Моќност: 40W

Контрола на температура: 80-220C

Керамичките плочи, обезбедуваат безбедно зацрвстување на косата

Заоблени рабови што спречуваат изгореници

Ергономски дизајн

Ергономски дизајн

Напојување: 220V-240V ~ 50Hz

Фигаро Камри ЦР 2111

Редовна цена 799 ден Цена 639 ден
4 На залиха

Моќност: 32W

Дијаметар 25мм

Брзо загревање

Заобелни краеви за заштита од изгореници

Индикаторска сијаличка

Комфорен држач и ергономски дизајн

Пегла за коса Меско МС 2315

Редовна цена 932 ден Цена 699 ден
55 На залиха

Моќност: 20 W

Максимална моќност 350W

Прекинувач за вклучување / исклучување

Керамички плочки

Ширина на плочките 23мм

Должина на плочките 90мм

Брзо загревање (PTC)

Комфорен држач и ергономски дизајн

Индикаторска сијаличка

Ротирачки кабел 360 степени

Производот е додаен за споредба.