• Ново
  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36

  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36

  Напиши рецензија (0)
  2.290 ден.
  со ДДВ
  На залиха

  Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g

  Мерни единици: g/kg/Ib

  LCD екран: 52 x 23 mm

  Бело позадинско осветлување, црни бројки

  Функција HOLD/Функција TARE

  Индикатор за слаба батерија и преоптовареност

  Напојување: 2 x AAA

  Кол:
  • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
  • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
  • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка

  Капацитет: 20 kg

  Точност до: 5 g

  Мерни единици: g/kg/Ib

  LCD екран: 52 x 23 mm

  Бело позадинско осветлување, црни бројки

  Функција HOLD: За прецизно мерење на тежината на активно бебе

  Функција TARE: Ја одзема додадената тежина од пелената, облеката

  Индикатор за слаба батерија и преоптовареност

  Напојување: 2 x AAA

  802888
  4 производи

  Специфични референци

  Нема рецензии во моментов

  Напиши рецензија
  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36

  8 други производи во иста категорија:

  Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36

  2.290 ден.
  со ДДВ