Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Апарати за вода
Апарати за вода

15 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 4)Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 4)
   *Пакетот содржи 4 филтри
   1.299 ден.Цена
   Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 4)Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 4)
     *Пакетот содржи 4 филтри
     1.299 ден.Цена
     Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3)Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3)
       *Пакетот содржи 3 филтри
       1.099 ден.Цена
       Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3)Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3)
         *Пакетот содржи 3 филтри
         1.099 ден.Цена
         Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
           749 ден.799 ден.Редовна цена-50 ден. исклученоЦена
           Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
             *Пакетот содржи 2 филтри
             749 ден.799 ден.Редовна цена-50 ден. исклученоЦена
             Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
               *Пакетот содржи 2 филтри
               749 ден.799 ден.Редовна цена-50 ден. исклученоЦена
               Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокалLaica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
                 Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокалLaica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
                   Филтри за бокали за вода
                   *Пакетот содржи 1 филтер 
                   399 ден.Цена
                   Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокалLaica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
                     Филтри за бокали за вода
                     *Пакетот содржи 1 филтер 
                     399 ден.Цена
                       Laica J81CA Бокал за филтрирање водаLaica J81CA Бокал за филтрирање вода
                         2.299 ден.Цена
                         Laica J81CA Бокал за филтрирање водаLaica J81CA Бокал за филтрирање вода
                           Бокали за филтрирање вода
                           Бруто волумен: 3,7 L Волумен на филтрирана вода: 2,2 L
                           2.299 ден.Цена
                           Laica J81CA Бокал за филтрирање водаLaica J81CA Бокал за филтрирање вода
                             Бокали за филтрирање вода
                             Бруто волумен: 3,7 L Волумен на филтрирана вода: 2,2 L
                             2.299 ден.Цена
                             Laica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шишеLaica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шише
                               2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                               Laica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шишеLaica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шише
                                 Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L *Подарок 3 филтри и спорт шише во комплетот* 
                                 2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                 Laica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шишеLaica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шише
                                   Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L *Подарок 3 филтри и спорт шише во комплетот* 
                                   2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                     1.690 ден.1.990 ден.
                                     Laica J35 HC Бокал за филтрирање водаLaica J35 HC Бокал за филтрирање вода
                                       1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                       Laica J35 HC Бокал за филтрирање водаLaica J35 HC Бокал за филтрирање вода
                                         Бокали за филтрирање вода
                                         Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                         1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                         Laica J35 HC Бокал за филтрирање водаLaica J35 HC Бокал за филтрирање вода
                                           Бокали за филтрирање вода
                                           Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                           1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                             1.690 ден.1.990 ден.
                                             Laica J35 Бокал за филтрирање водаLaica J35 Бокал за филтрирање вода
                                               1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                               Laica J35 Бокал за филтрирање водаLaica J35 Бокал за филтрирање вода
                                                 Бокали за филтрирање вода
                                                 Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                 1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                 Laica J35 Бокал за филтрирање водаLaica J35 Бокал за филтрирање вода
                                                   Бокали за филтрирање вода
                                                   Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                   1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                     Laica J31 CC Бокал за филтрирање водаLaica J31 CC Бокал за филтрирање вода
                                                       1.399 ден.Цена
                                                       Laica J31 CC Бокал за филтрирање водаLaica J31 CC Бокал за филтрирање вода
                                                         Бокали за филтрирање вода
                                                         Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                         1.399 ден.Цена
                                                         Laica J31 CC Бокал за филтрирање водаLaica J31 CC Бокал за филтрирање вода
                                                           Бокали за филтрирање вода
                                                           Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                           1.399 ден.Цена
                                                             Laica J11 Бокал за филтрирање водаLaica J11 Бокал за филтрирање вода
                                                               1.299 ден.Цена
                                                               Laica J11 Бокал за филтрирање водаLaica J11 Бокал за филтрирање вода
                                                                 Бокали за филтрирање вода
                                                                 Бруто волумен: 2,25 L Волумен на филтрирана вода: 1,25 L
                                                                 1.299 ден.Цена
                                                                 Laica J11 Бокал за филтрирање водаLaica J11 Бокал за филтрирање вода
                                                                   Бокали за филтрирање вода
                                                                   Бруто волумен: 2,25 L Волумен на филтрирана вода: 1,25 L
                                                                   1.299 ден.Цена
                                                                     10.999 ден.13.000 ден.
                                                                     Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ
                                                                       10.999 ден.13.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                                                       Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ
                                                                         Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода Компресорски уред Димензии: 995 х 330 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: бела Напон: 220V / 50 / 60 Хз Топла вода: 90°С, 7Л на час Ладна вода: 5-10°С, 3Л на час Ладилен...
                                                                         10.999 ден.13.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                                                         Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ
                                                                           Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода Компресорски уред Димензии: 995 х 330 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: бела Напон: 220V / 50 / 60 Хз Топла вода: 90°С, 7Л на час Ладна вода: 5-10°С, 3Л на час Ладилен...
                                                                           10.999 ден.13.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                                                             Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив)
                                                                               12.499 ден.14.500 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                                                               Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив)
                                                                                 Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив) *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода *****  Гратис држач за чаши Компресорски уред Димензии: 990 х 310 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: сива Напон: 220В / 50 / 60 Хз Топла вода: 90°С, 7Л на...
                                                                                 12.499 ден.14.500 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                                                                 Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив)
                                                                                   Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив) *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода *****  Гратис држач за чаши Компресорски уред Димензии: 990 х 310 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: сива Напон: 220В / 50 / 60 Хз Топла вода: 90°С, 7Л на...
                                                                                   12.499 ден.14.500 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                                                                     Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС
                                                                                       11.999 ден.14.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                                                                       Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС
                                                                                         Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода Компресорски уред Димензии: 990 х 310 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: бела Напон: 220В / 50 / 60 Хз Топла 90°С, 7Л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,5Л на час Ладилен медиум:...
                                                                                         11.999 ден.14.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                                                                         Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС
                                                                                           Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода Компресорски уред Димензии: 990 х 310 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: бела Напон: 220В / 50 / 60 Хз Топла 90°С, 7Л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,5Л на час Ладилен медиум:...
                                                                                           11.999 ден.14.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                                                                           Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D
                                                                                             10.490 ден.11.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                             Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D
                                                                                               Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода -Компресорски уред -Димензии: 270 х 300 х 840 мм -Тежина: 11кг -Боја: Црна-сива -Напон: 220V / 50 / 60 Hz -Топла вода: 80-90°С, 5Л на час -Ладна вода: 6-10°С, 2Л на...
                                                                                               10.490 ден.11.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                               Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D
                                                                                                 Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода -Компресорски уред -Димензии: 270 х 300 х 840 мм -Тежина: 11кг -Боја: Црна-сива -Напон: 220V / 50 / 60 Hz -Топла вода: 80-90°С, 5Л на час -Ладна вода: 6-10°С, 2Л на...
                                                                                                 10.490 ден.11.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0
                                                                                                   4.490 ден.5.200 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0
                                                                                                     Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0 *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода -Електронски уред -Димензии: 290 х 280 х 380 мм -Тежина: 5кг -Боја: Бела-црна -Напон: 220V / 50 / 60 Hz -Топла вода: 80-90°С, 5Л на час -Ладна вода: 10-15°С,...
                                                                                                     4.490 ден.5.200 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0
                                                                                                       Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0 *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода -Електронски уред -Димензии: 290 х 280 х 380 мм -Тежина: 5кг -Боја: Бела-црна -Напон: 220V / 50 / 60 Hz -Топла вода: 80-90°С, 5Л на час -Ладна вода: 10-15°С,...
                                                                                                       4.490 ден.5.200 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена