Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Уреди
Уреди

862 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   55.990 ден.59.990 ден.
   КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
     55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
     КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
       Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
       55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
       КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
         Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
         55.990 ден.59.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
           1.779 ден.1.899 ден.
           Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
             1.779 ден.1.899 ден.Редовна цена-120 ден. исклученоЦена
             Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
               Моќност: 420 W/LED осветлување Варење до 6 јајца истовремено Мерна чаша со игла за пункција Прекинувач за вклучување/исклучување Автоматско исклучување со звучен сигнал Транспарентен и преклоплив капак Материјал 100% без BPA гарантира безбедност
               1.779 ден.1.899 ден.Редовна цена-120 ден. исклученоЦена
               Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165Апарат за варење јајца SEVERIN EK 3165
                 Моќност: 420 W/LED осветлување Варење до 6 јајца истовремено Мерна чаша со игла за пункција Прекинувач за вклучување/исклучување Автоматско исклучување со звучен сигнал Транспарентен и преклоплив капак Материјал 100% без BPA гарантира безбедност
                 1.779 ден.1.899 ден.Редовна цена-120 ден. исклученоЦена
                   Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
                     1.999 ден.Цена
                     Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
                       • Bluetooth® дијагностичка вага • поврзување со SMART телефон- вага за полесно следење на сите мерења на телото и информации • 10 места за зачувување на корисниците • BIA – анализа на биоелектрична импеданса • максимално оптоварување: 150 kg • точност: 100гр • Калено стакло со дебелина од 5 mm • LCD осветлување • копче за менување...
                       1.999 ден.Цена
                       Iskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вагаIskra Bluetooth' GBF1531D-BLE паметна вага
                         • Bluetooth® дијагностичка вага • поврзување со SMART телефон- вага за полесно следење на сите мерења на телото и информации • 10 места за зачувување на корисниците • BIA – анализа на биоелектрична импеданса • максимално оптоварување: 150 kg • точност: 100гр • Калено стакло со дебелина од 5 mm • LCD осветлување • копче за менување...
                         1.999 ден.Цена
                           1.799 ден.2.250 ден.
                           Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                             1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                             Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                               Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                               1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                               Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                 Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                                 1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                   1.499 ден.1.875 ден.
                                   Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                     1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                     Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                       Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                       1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                       Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                         Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                         1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                           1.699 ден.2.125 ден.
                                           HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                             1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                             HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                               Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                               1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                               HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                 Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                                 1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                   2.499 ден.
                                                   Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                     2.499 ден.Цена
                                                     Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                       Скари и решоа
                                                       Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                                       2.499 ден.Цена
                                                       Iskra OR-201 Плинско решоIskra OR-201 Плинско решо
                                                         Скари и решоа
                                                         Вкупна топлинска снага: 3,5 kW Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm Приклучок за плин: Ø 8 mm притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина 2 години гаранција
                                                         2.499 ден.Цена
                                                           2.899 ден.
                                                           Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                             2.899 ден.Цена
                                                             Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                               Скари и решоа
                                                               Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                               2.899 ден.Цена
                                                               Iskra OR-301 Плинско решоIskra OR-301 Плинско решо
                                                                 Скари и решоа
                                                                 Вкупна излезна топлина: 4.45 kW  Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW  Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm  Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm  Приклучок за гас: Ø 8 mm  Тип на гас: течен нафтен гас G30  Категорија на гас: I 3B / P, I 3+  Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37  Заштитна обвивка:...
                                                                 2.899 ден.Цена
                                                                   5.499 ден.6.870 ден.
                                                                   Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                     5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                     Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                       Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                       5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                       Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                         Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                         5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                           3.499 ден.4.380 ден.
                                                                           ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                             3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                             ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                               • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                                               3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                               ISKRA електрична скара со постоље YD307S-AISKRA електрична скара со постоље YD307S-A
                                                                                 • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Дополнителна решетка за греење монтирана на шофершајбната • Основа со 4...
                                                                                 3.499 ден.4.380 ден.Редовна цена-881 ден. исклученоЦена
                                                                                   2.599 ден.3.250 ден.
                                                                                   ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                                     2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                                     ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                                       • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Димензии на кутијата (ч mm): 595 (L) x 440 (Ш) x 80 (В) • Нето тежина: 3,2...
                                                                                       2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                                       ISKRA електрична скара YD307TISKRA електрична скара YD307T
                                                                                         • Напон: 220-240V~50/60Hz • Моќност: 2200W • Димензии на скара: 570 x 435 mm (Д x Ш) • Хромирана метална решетка за греење • Термостат со LED индикатор • Квалитетна електрична скара во VDE штекер • Резервоар за собирање маснотии • Ветробранско стакло • Димензии на кутијата (ч mm): 595 (L) x 440 (Ш) x 80 (В) • Нето тежина: 3,2...
                                                                                         2.599 ден.3.250 ден.Редовна цена-651 ден. исклученоЦена
                                                                                           16.990 ден.19.499 ден.
                                                                                           Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                             16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                                             Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                               Димензии на производот 105x115x68 cm Материјал: Челична решетка 57x43 cm  Материјал на решетката Леано железо (главен 2-дел 55 x 42 cm, грејач - 54 x 24 cm) Тркала: Да Тежина на скарата:29 kg
                                                                                               16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                                               Mirpol скара на ќумур MIR 4525Mirpol скара на ќумур MIR 4525
                                                                                                 Димензии на производот 105x115x68 cm Материјал: Челична решетка 57x43 cm  Материјал на решетката Леано железо (главен 2-дел 55 x 42 cm, грејач - 54 x 24 cm) Тркала: Да Тежина на скарата:29 kg
                                                                                                 16.990 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.509 ден. исклученоЦена
                                                                                                   13.990 ден.15.600 ден.
                                                                                                   Mirpol скара на ќумур MIR 418
                                                                                                     13.990 ден.15.600 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Mirpol скара на ќумур MIR 418
                                                                                                       Ширина на скара: 114 см Висина на скара: 98 см Длабочина на скара: 68 см Должина на решетка: 35 см Ширина на решетка: 70 см Материјал: челик, дрво Полица: Да Тркала: Да Примена: за термичка обработка на месо, риба и зеленчук Посебна врата за додавање јаглен Опција за контрола на температурата
                                                                                                       13.990 ден.15.600 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Mirpol скара на ќумур MIR 418
                                                                                                         Ширина на скара: 114 см Висина на скара: 98 см Длабочина на скара: 68 см Должина на решетка: 35 см Ширина на решетка: 70 см Материјал: челик, дрво Полица: Да Тркала: Да Примена: за термичка обработка на месо, риба и зеленчук Посебна врата за додавање јаглен Опција за контрола на температурата
                                                                                                         13.990 ден.15.600 ден.Редовна цена-1.610 ден. исклученоЦена
                                                                                                           4.290 ден.5.190 ден.
                                                                                                           Mirpol скара на ќумур MIR 230Mirpol скара на ќумур MIR 230
                                                                                                             4.290 ден.5.190 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Mirpol скара на ќумур MIR 230Mirpol скара на ќумур MIR 230
                                                                                                               Сферична Мирпол скара со дијаметар на решетка од 39cm од серијата BBQ LINE Опремена со три ногарки на две тркала за стабилност. Изработена од нерѓосувачки челик, покриен со емајл. Покривка за скара со прилагодлив проток на воздух. Хромирана решетка за скара. Решетката е опремена со тава за пепел и рачки што не се загреваат за лесно движење дури и за време...
                                                                                                               4.290 ден.5.190 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Mirpol скара на ќумур MIR 230Mirpol скара на ќумур MIR 230
                                                                                                                 Сферична Мирпол скара со дијаметар на решетка од 39cm од серијата BBQ LINE Опремена со три ногарки на две тркала за стабилност. Изработена од нерѓосувачки челик, покриен со емајл. Покривка за скара со прилагодлив проток на воздух. Хромирана решетка за скара. Решетката е опремена со тава за пепел и рачки што не се загреваат за лесно движење дури и за време...
                                                                                                                 4.290 ден.5.190 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   6.990 ден.7.990 ден.
                                                                                                                   Mirpol скара на ќумур MIR 2285
                                                                                                                     6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Mirpol скара на ќумур MIR 2285
                                                                                                                       Сферични тркала Материјал Емајлиран челик Висина 92 cm Дијаметар 50 cm Решетка 45 cm Тежина 7,4 kg
                                                                                                                       6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Mirpol скара на ќумур MIR 2285
                                                                                                                         Сферични тркала Материјал Емајлиран челик Висина 92 cm Дијаметар 50 cm Решетка 45 cm Тежина 7,4 kg
                                                                                                                         6.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Апарат за турско кафе Макс NE 302 BАпарат за турско кафе Макс NE 302 B
                                                                                                                             789 ден.Цена
                                                                                                                             Апарат за турско кафе Макс NE 302 BАпарат за турско кафе Макс NE 302 B
                                                                                                                               Апарти за турско кафе
                                                                                                                               Моќност: 1000 W Пластичен сад Капацитет на вода: 200 ml Време на зовривање: 2 min. On/Off копче/Скриен грејач Лесен за употреба Се користи за различни топли пијалоци
                                                                                                                               789 ден.Цена
                                                                                                                               Апарат за турско кафе Макс NE 302 BАпарат за турско кафе Макс NE 302 B
                                                                                                                                 Апарти за турско кафе
                                                                                                                                 Моќност: 1000 W Пластичен сад Капацитет на вода: 200 ml Време на зовривање: 2 min. On/Off копче/Скриен грејач Лесен за употреба Се користи за различни топли пијалоци
                                                                                                                                 789 ден.Цена
                                                                                                                                   Правосмукалка со сад PHILIPS FC 9351/01Правосмукалка со сад PHILIPS FC 9351/01
                                                                                                                                     10.999 ден.Цена
                                                                                                                                     Правосмукалка со сад PHILIPS FC 9351/01Правосмукалка со сад PHILIPS FC 9351/01
                                                                                                                                       Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                       Технологија: PowerCyclone 5 Моќност на моторот: 1900 W Номинална моќност: 370 W Капацитет на садот: 1.5 L Телескопска цевка/Радиус 9m Филтер кој се пере/HEPA 13/Allergy H13 Должина на кабел: 6m/Бучност:72-82 dB
                                                                                                                                       10.999 ден.Цена
                                                                                                                                       Правосмукалка со сад PHILIPS FC 9351/01Правосмукалка со сад PHILIPS FC 9351/01
                                                                                                                                         Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                         Технологија: PowerCyclone 5 Моќност на моторот: 1900 W Номинална моќност: 370 W Капацитет на садот: 1.5 L Телескопска цевка/Радиус 9m Филтер кој се пере/HEPA 13/Allergy H13 Должина на кабел: 6m/Бучност:72-82 dB
                                                                                                                                         10.999 ден.Цена
                                                                                                                                           899 ден.1.159 ден.
                                                                                                                                           Фен MAX HD22BDDФен MAX HD22BDD
                                                                                                                                             899 ден.1.159 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Фен MAX HD22BDDФен MAX HD22BDD
                                                                                                                                               Фенови
                                                                                                                                               Моќност: 2200W Ниво на температура: 3 Брзини: 2 Заштита од прегревање Вклучува: Дифузер Усмерувач на воздух Ладен воздух Кука за закачување Кабел: 1.65m Гаранција 1 година
                                                                                                                                               899 ден.1.159 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Фен MAX HD22BDDФен MAX HD22BDD
                                                                                                                                                 Фенови
                                                                                                                                                 Моќност: 2200W Ниво на температура: 3 Брзини: 2 Заштита од прегревање Вклучува: Дифузер Усмерувач на воздух Ладен воздух Кука за закачување Кабел: 1.65m Гаранција 1 година
                                                                                                                                                 899 ден.1.159 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                  • Пакет
                                                                                                                                                  Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENTIskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENT
                                                                                                                                                   • Пакет
                                                                                                                                                   2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENTIskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENT
                                                                                                                                                    • Пакет
                                                                                                                                                    2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                    Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENTIskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENT
                                                                                                                                                     • Пакет
                                                                                                                                                     2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                      • Пакет
                                                                                                                                                      Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
                                                                                                                                                       • Пакет
                                                                                                                                                       2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
                                                                                                                                                        • Пакет
                                                                                                                                                        2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                        Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
                                                                                                                                                         • Пакет
                                                                                                                                                         2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GLКамера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL
                                                                                                                                                           1080P, Star night vision 3D Noise reduction up to 140 degree angle of view Parking Monitor Built in gravity sensor, detect collision and automatically save data 3 inch IPS large screen WiFi connection available to view monitoring screens in real time Smart Voice control Гаранција 1 година
                                                                                                                                                           3.699 ден.Цена
                                                                                                                                                           Камера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GLКамера за надзор CAMERA XIAOMI MI DASH CAM 1S 1080p, QDJ4032GL
                                                                                                                                                             1080P, Star night vision 3D Noise reduction up to 140 degree angle of view Parking Monitor Built in gravity sensor, detect collision and automatically save data 3 inch IPS large screen WiFi connection available to view monitoring screens in real time Smart Voice control Гаранција 1 година
                                                                                                                                                             3.699 ден.Цена
                                                                                                                                                             СЕТ Камера за надзор Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p, BHR4435GL with receiver
                                                                                                                                                               Lens angle130°  Resolution1920×1080 Infrared lights940 nm infrared light ×8 Operating temperature-20°C to 50°C Battery capacity 5700 mAh Гаранција 1 година
                                                                                                                                                               5.999 ден.Цена
                                                                                                                                                               СЕТ Камера за надзор Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p, BHR4435GL with receiver
                                                                                                                                                                 Lens angle130°  Resolution1920×1080 Infrared lights940 nm infrared light ×8 Operating temperature-20°C to 50°C Battery capacity 5700 mAh Гаранција 1 година
                                                                                                                                                                 5.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                 Камера за надзор XIAOMI MI HOME OUTDOOR SECURITY 1080p BHR4433GLКамера за надзор XIAOMI MI HOME OUTDOOR SECURITY 1080p BHR4433GL
                                                                                                                                                                   work only with receiver 130° wide angle 1080p resolution F 2.1 large aperture 7m night vision distance* Гаранција 1 година
                                                                                                                                                                   4.499 ден.Цена
                                                                                                                                                                   Камера за надзор XIAOMI MI HOME OUTDOOR SECURITY 1080p BHR4433GLКамера за надзор XIAOMI MI HOME OUTDOOR SECURITY 1080p BHR4433GL
                                                                                                                                                                     work only with receiver 130° wide angle 1080p resolution F 2.1 large aperture 7m night vision distance* Гаранција 1 година
                                                                                                                                                                     4.499 ден.Цена
                                                                                                                                                                     Камера за надзор Xiaomi Mi Home Security Camera 2K Magnetic Mount 125°
                                                                                                                                                                       Operating temperature-10°C to 50°C Resolution2304 x 1296 Lens angle125° Wireless connection Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz StorageMicro SD card Compatible withAndroid 6.0 &amp; iOS 11.0 or above Гаранција 1 година
                                                                                                                                                                       2.499 ден.Цена
                                                                                                                                                                       Камера за надзор Xiaomi Mi Home Security Camera 2K Magnetic Mount 125°
                                                                                                                                                                         Operating temperature-10°C to 50°C Resolution2304 x 1296 Lens angle125° Wireless connection Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz StorageMicro SD card Compatible withAndroid 6.0 &amp; iOS 11.0 or above Гаранција 1 година
                                                                                                                                                                         2.499 ден.Цена
                                                                                                                                                                           Камера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GLКамера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GL
                                                                                                                                                                             3.599 ден.Цена
                                                                                                                                                                             Камера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GLКамера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GL
                                                                                                                                                                               Камера:aperture F1.4, 6P lens, Resolution 3MPx - 2K video (2304x1296)Конекција:Wi-Fi 2.4 and 5 GHz, Bluetooth 4.2, Google Assistant, Amazon Alexa Двоен микрофон Гаранција 1 година
                                                                                                                                                                               3.599 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Камера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GLКамера за надзор XIAOMI Mi 360 2K BHR4193GL
                                                                                                                                                                                 Камера:aperture F1.4, 6P lens, Resolution 3MPx - 2K video (2304x1296)Конекција:Wi-Fi 2.4 and 5 GHz, Bluetooth 4.2, Google Assistant, Amazon Alexa Двоен микрофон Гаранција 1 година
                                                                                                                                                                                 3.599 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   2.890 ден.
                                                                                                                                                                                   Аспиратор Vivax CHO-60PM075A BАспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                                                                                                                                                     2.890 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     Аспиратор Vivax CHO-60PM075A BАспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                                                                                                                                                       Други кујнски апарати
                                                                                                                                                                                       Аспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                                                                                                                                                       2.890 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       Аспиратор Vivax CHO-60PM075A BАспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                                                                                                                                                         Други кујнски апарати
                                                                                                                                                                                         Аспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                                                                                                                                                         2.890 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         VIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС АспираторVIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС Аспиратор
                                                                                                                                                                                          • Пакет
                                                                                                                                                                                          20.588 ден.23.479 ден.Редовна цена-2.891 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                          VIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС АспираторVIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС Аспиратор
                                                                                                                                                                                           • Пакет
                                                                                                                                                                                           Акција VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC + VIVAX HOME BO-624MH G вградна рерна + ГРАТИС Аспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                                                                                                                                                           20.588 ден.23.479 ден.Редовна цена-2.891 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           VIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС АспираторVIVAX HOME вградна рерна + вградна керамичка плотна + ГРАТИС Аспиратор
                                                                                                                                                                                            • Пакет
                                                                                                                                                                                            Акција VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC + VIVAX HOME BO-624MH G вградна рерна + ГРАТИС Аспиратор Vivax CHO-60PM075A B
                                                                                                                                                                                            20.588 ден.23.479 ден.Редовна цена-2.891 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                            VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC
                                                                                                                                                                                              VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC
                                                                                                                                                                                                VIVAX HOME BH-02TVC вградна керамичка плотна
                                                                                                                                                                                                9.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC
                                                                                                                                                                                                  VIVAX HOME BH-02TVC вградна керамичка плотна
                                                                                                                                                                                                  9.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                    2.499 ден.2.799 ден.
                                                                                                                                                                                                    Сушара за алишта МЕGA PerillaСушара за алишта МЕGA Perilla
                                                                                                                                                                                                      2.499 ден.2.799 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                      Сушара за алишта МЕGA PerillaСушара за алишта МЕGA Perilla
                                                                                                                                                                                                        Даски за пеглање и сушари
                                                                                                                                                                                                        • Вкупна должина на просторот за сушење 17.5 m  • Тежина на сушарата 2.85 kg • Мега алуминиум  • Преклопен и лесен за носење. • Погоден за складирање во влажна и сува средина. • Не ја чистете решетката за сушење со тврди и течни хемиски материјали. • Не е погоден за сушење предмети како што се тепих, ќебе и сл.
                                                                                                                                                                                                        2.499 ден.2.799 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                        Сушара за алишта МЕGA PerillaСушара за алишта МЕGA Perilla
                                                                                                                                                                                                          Даски за пеглање и сушари
                                                                                                                                                                                                          • Вкупна должина на просторот за сушење 17.5 m  • Тежина на сушарата 2.85 kg • Мега алуминиум  • Преклопен и лесен за носење. • Погоден за складирање во влажна и сува средина. • Не ја чистете решетката за сушење со тврди и течни хемиски материјали. • Не е погоден за сушење предмети како што се тепих, ќебе и сл.
                                                                                                                                                                                                          2.499 ден.2.799 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                            2.199 ден.
                                                                                                                                                                                                            Сушара за алишта AVRORAСушара за алишта AVRORA
                                                                                                                                                                                                              2.199 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                              Сушара за алишта AVRORAСушара за алишта AVRORA
                                                                                                                                                                                                                Даски за пеглање и сушари
                                                                                                                                                                                                                • Вкупна должина на просторот за сушење 17.5 m  • Тежина на сушарата 4.5 kg • Преклопен и лесен за носење. • Погоден за складирање во влажна и сува средина. • Не ја чистете решетката за сушење со тврди и течни хемиски материјали. • Не е погоден за сушење предмети како што се тепих, ќебе и сл.
                                                                                                                                                                                                                2.199 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                Сушара за алишта AVRORAСушара за алишта AVRORA
                                                                                                                                                                                                                  Даски за пеглање и сушари
                                                                                                                                                                                                                  • Вкупна должина на просторот за сушење 17.5 m  • Тежина на сушарата 4.5 kg • Преклопен и лесен за носење. • Погоден за складирање во влажна и сува средина. • Не ја чистете решетката за сушење со тврди и течни хемиски материјали. • Не е погоден за сушење предмети како што се тепих, ќебе и сл.
                                                                                                                                                                                                                  2.199 ден.Цена