Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

17 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Работна платформа за два екрани | DM1K1X2Работна платформа за два екрани | DM1K1X2
   Работна платформа за два екрани | DM1K1X2Работна платформа за два екрани | DM1K1X2
     Држачи за монитори и лаптопи
     Работната платформа DM1K1X2 овозможува работење во седечка и стоечка позиција. На неа може да се прикачат два екрани, тастатура и глувче, а воедно има две USB порти. Држачот за екран е по VESA75/100 стандардот и накосување, ротација и висинско подесување. Целата платформа е леснa за ракување бидејќи е со хидраулика. Докажано е дека работењето во исправена стоечка позиција значително гo...
     20.799 ден.Цена
     Работна платформа за два екрани | DM1K1X2Работна платформа за два екрани | DM1K1X2
       Држачи за монитори и лаптопи
       Работната платформа DM1K1X2 овозможува работење во седечка и стоечка позиција. На неа може да се прикачат два екрани, тастатура и глувче, а воедно има две USB порти. Држачот за екран е по VESA75/100 стандардот и накосување, ротација и висинско подесување. Целата платформа е леснa за ракување бидејќи е со хидраулика. Докажано е дека работењето во исправена стоечка позиција значително гo...
       20.799 ден.Цена
         14.499 ден.
         Работна платформа | DM05D16Работна платформа | DM05D16
           14.499 ден.Цена
           Работна платформа | DM05D16Работна платформа | DM05D16
             Држачи за монитори и лаптопи
             Додаток за работна маса кој овозможува да работите на својот компјутер во седечка и стоечка позиција. Компатибилен со останатите производи како и со големи екрани од типот на iMac. Се подесува на повеќе нивоа така што одговара за луѓе со различна висина. Промената од седечка во стоечка работна позиција го зголемува бројот на потрошени калории, а исто така и ги намалува болките во вратот. Во...
             14.499 ден.Цена
             Работна платформа | DM05D16Работна платформа | DM05D16
               Држачи за монитори и лаптопи
               Додаток за работна маса кој овозможува да работите на својот компјутер во седечка и стоечка позиција. Компатибилен со останатите производи како и со големи екрани од типот на iMac. Се подесува на повеќе нивоа така што одговара за луѓе со различна висина. Промената од седечка во стоечка работна позиција го зголемува бројот на потрошени калории, а исто така и ги намалува болките во вратот. Во...
               14.499 ден.Цена
                 1.299 ден.
                 Подлога за таблет | DML131Подлога за таблет | DML131
                   1.299 ден.Цена
                   Подлога за таблет | DML131Подлога за таблет | DML131
                     Држачи за монитори и лаптопи
                     DML131 е подлогата за таблет или лаптоп до 13″ чија цел е лесно поставување под повеќе агли. Направена од алуминиум, лесна е за пренесување, а перфорираната подлога овозможува брза циркулација на воздух која спречува прегревање.
                     1.299 ден.Цена
                     Подлога за таблет | DML131Подлога за таблет | DML131
                       Држачи за монитори и лаптопи
                       DML131 е подлогата за таблет или лаптоп до 13″ чија цел е лесно поставување под повеќе агли. Направена од алуминиум, лесна е за пренесување, а перфорираната подлога овозможува брза циркулација на воздух која спречува прегревање.
                       1.299 ден.Цена
                         Држач за четири монитори | DM254Држач за четири монитори | DM254
                           6.799 ден.Цена
                           Држач за четири монитори | DM254Држач за четири монитори | DM254
                             Држачи за монитори и лаптопи
                             DM254 е држач на којшто можете да прикачите до четири монитори во хоризонтална позиција овозможувајќи поефикасна работа и преглед на повеќе апликации одеднаш. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса.
                             6.799 ден.Цена
                             Држач за четири монитори | DM254Држач за четири монитори | DM254
                               Држачи за монитори и лаптопи
                               DM254 е држач на којшто можете да прикачите до четири монитори во хоризонтална позиција овозможувајќи поефикасна работа и преглед на повеќе апликации одеднаш. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса.
                               6.799 ден.Цена
                                 1.899 ден.
                                 Резервен крак | DML5Резервен крак | DML5
                                   1.899 ден.Цена
                                   Резервен крак | DML5Резервен крак | DML5
                                     Држачи за монитори и лаптопи
                                     DML5 е алуминиумскиот крак од серијата DM35 кој можете да го додадете на постоечкиот држач за монитори. Производот е компатибилен со сите DM осовини, меѓутоа естетски одговара на серијата DM35. Ова е истиот крак кој се користи на производите: DM351X1 / DM351X2 / DM351X3 / DM351X3SR / DM352 / DM352SR / DM353 / DM354 / DM35V2X1 / DM35V2X2 / DM35W1X2 / DM35W1X3 / DM35L1X1. Сите три зглобови се...
                                     1.899 ден.Цена
                                     Резервен крак | DML5Резервен крак | DML5
                                       Држачи за монитори и лаптопи
                                       DML5 е алуминиумскиот крак од серијата DM35 кој можете да го додадете на постоечкиот држач за монитори. Производот е компатибилен со сите DM осовини, меѓутоа естетски одговара на серијата DM35. Ова е истиот крак кој се користи на производите: DM351X1 / DM351X2 / DM351X3 / DM351X3SR / DM352 / DM352SR / DM353 / DM354 / DM35V2X1 / DM35V2X2 / DM35W1X2 / DM35W1X3 / DM35L1X1. Сите три зглобови се...
                                       1.899 ден.Цена
                                         4.999 ден.
                                         Држач за три монитори | DM253Држач за три монитори | DM253
                                           4.999 ден.Цена
                                           Држач за три монитори | DM253Држач за три монитори | DM253
                                             Држачи за монитори и лаптопи
                                             DM253 е држач на којшто можете да прикачите до три монитори во хоризонтална позиција овозможувајќи поефикасна работа и преглед на повеќе апликации одеднаш. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса.
                                             4.999 ден.Цена
                                             Држач за три монитори | DM253Држач за три монитори | DM253
                                               Држачи за монитори и лаптопи
                                               DM253 е држач на којшто можете да прикачите до три монитори во хоризонтална позиција овозможувајќи поефикасна работа и преглед на повеќе апликации одеднаш. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса.
                                               4.999 ден.Цена
                                                 1.799 ден.
                                                 Држач за тастатура | DM0K1Држач за тастатура | DM0K1
                                                   1.799 ден.Цена
                                                   Држач за тастатура | DM0K1Држач за тастатура | DM0K1
                                                     DM0K1 е платформа каде можете да ја ставите вашата тастатура и глувче. Компатибилна е со сите држачи за монитори што воедно значи целосна флексибилност. Овозможува работење во стоечка позиција. Димензии: 60cm x 18cm
                                                     1.799 ден.Цена
                                                     Држач за тастатура | DM0K1Држач за тастатура | DM0K1
                                                       DM0K1 е платформа каде можете да ја ставите вашата тастатура и глувче. Компатибилна е со сите држачи за монитори што воедно значи целосна флексибилност. Овозможува работење во стоечка позиција. Димензии: 60cm x 18cm
                                                       1.799 ден.Цена
                                                       Држач за еден монитор и лаптоп | DMDCL1X1Држач за еден монитор и лаптоп | DMDCL1X1
                                                         Држач за еден монитор и лаптоп | DMDCL1X1Држач за еден монитор и лаптоп | DMDCL1X1
                                                           Држачи за монитори и лаптопи
                                                           DMDCL1X1 е челичен држач за еден монитор и лаптоп кој нуди целосна флексибилност. Самата конструкција нуди целосна флексибилност, а тоа подразбира независно движење на двата краци во сите правци како и целосна ротација и накосување на мониторот и лаптопот.
                                                           7.799 ден.Цена
                                                           Држач за еден монитор и лаптоп | DMDCL1X1Држач за еден монитор и лаптоп | DMDCL1X1
                                                             Држачи за монитори и лаптопи
                                                             DMDCL1X1 е челичен држач за еден монитор и лаптоп кој нуди целосна флексибилност. Самата конструкција нуди целосна флексибилност, а тоа подразбира независно движење на двата краци во сите правци како и целосна ротација и накосување на мониторот и лаптопот.
                                                             7.799 ден.Цена
                                                               3.699 ден.
                                                               Држач за еден монитор | DM351X3Држач за еден монитор | DM351X3
                                                                 3.699 ден.Цена
                                                                 Држач за еден монитор | DM351X3Држач за еден монитор | DM351X3
                                                                   Држачи за монитори и лаптопи
                                                                   DM351X3 држачот за еден монитор ослободува дополнително место на вашата работна маса. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Опцијата за висинско подесување придонесува правилно/исправено држење на телото и вратот, а воедно и намалени болки во истите. Компатибилен со VESA стандард 100/75, направен од алуминиум, со носивост до 10...
                                                                   3.699 ден.Цена
                                                                   Држач за еден монитор | DM351X3Држач за еден монитор | DM351X3
                                                                     Држачи за монитори и лаптопи
                                                                     DM351X3 држачот за еден монитор ослободува дополнително место на вашата работна маса. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Опцијата за висинско подесување придонесува правилно/исправено држење на телото и вратот, а воедно и намалени болки во истите. Компатибилен со VESA стандард 100/75, направен од алуминиум, со носивост до 10...
                                                                     3.699 ден.Цена
                                                                       3.124 ден.
                                                                       Држач за еден монитор | DM35W1X3Држач за еден монитор | DM35W1X3
                                                                         3.124 ден.Цена
                                                                         Држач за еден монитор | DM35W1X3Држач за еден монитор | DM35W1X3
                                                                           Држачи за монитори и лаптопи
                                                                           DM35W1X3 држачот за еден монитор чие прикачување на ѕид ослободува дополнително место на вашата работна маса. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот. Компатибилен со VESA стандард 100/75, направен од челик, со носивост до 10 кг. Се прицврстува со штрафови на ѕид.
                                                                           3.124 ден.Цена
                                                                           Држач за еден монитор | DM35W1X3Држач за еден монитор | DM35W1X3
                                                                             Држачи за монитори и лаптопи
                                                                             DM35W1X3 држачот за еден монитор чие прикачување на ѕид ослободува дополнително место на вашата работна маса. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот. Компатибилен со VESA стандард 100/75, направен од челик, со носивост до 10 кг. Се прицврстува со штрафови на ѕид.
                                                                             3.124 ден.Цена
                                                                               4.999 ден.
                                                                               Држач за два монитори | DM352Држач за два монитори | DM352
                                                                                 4.999 ден.Цена
                                                                                 Држач за два монитори | DM352Држач за два монитори | DM352
                                                                                   Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                   DM352 е држач на којшто можете да прикачите два монитори. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот, како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од алуминиум, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса (со дебелина 5 мм – 68 мм).
                                                                                   4.999 ден.Цена
                                                                                   Држач за два монитори | DM352Држач за два монитори | DM352
                                                                                     Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                     DM352 е држач на којшто можете да прикачите два монитори. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот, како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од алуминиум, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса (со дебелина 5 мм – 68 мм).
                                                                                     4.999 ден.Цена
                                                                                       4.499 ден.
                                                                                       Држач за два монитори | DM25D2Држач за два монитори | DM25D2
                                                                                         4.499 ден.Цена
                                                                                         Држач за два монитори | DM25D2Држач за два монитори | DM25D2
                                                                                           Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                           DM25D2 е самостоечки држач на којшто можете да прикачите два монитори во хоризонтална и вертикална позиција овозможувајќи поефикасна работа. Држачот, исто така, овозможува и висинско подесување на мониторите. Правилната висина на мониторите ги намалува болките во вратот и грбот и ја подобрува продуктивноста. Зависно од големината на мониторот, држачот дозволува да ги приближите/оддалечите...
                                                                                           4.499 ден.Цена
                                                                                           Држач за два монитори | DM25D2Држач за два монитори | DM25D2
                                                                                             Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                             DM25D2 е самостоечки држач на којшто можете да прикачите два монитори во хоризонтална и вертикална позиција овозможувајќи поефикасна работа. Држачот, исто така, овозможува и висинско подесување на мониторите. Правилната висина на мониторите ги намалува болките во вратот и грбот и ја подобрува продуктивноста. Зависно од големината на мониторот, држачот дозволува да ги приближите/оддалечите...
                                                                                             4.499 ден.Цена
                                                                                             Држач за еден монитор и лаптоп | DM25L1X1Држач за еден монитор и лаптоп | DM25L1X1
                                                                                               Држач за еден монитор и лаптоп | DM25L1X1Држач за еден монитор и лаптоп | DM25L1X1
                                                                                                 Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                 Како дел од популарната DM25 серија, DM25L1X1 овозможува прикачување на еден монитор и еден преносен компјутер. Има одлична флексибилност така што лесно ќе ја најдете совршената позиција при седење или стоење на вашето работно место. Држачот овозможува висинско подесување на мониторот и преносниот компјутер како и приближување и оддалечување. Секогаш имајте на ум дека идеалната висина е кога...
                                                                                                 5.199 ден.Цена
                                                                                                 Држач за еден монитор и лаптоп | DM25L1X1Држач за еден монитор и лаптоп | DM25L1X1
                                                                                                   Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                   Како дел од популарната DM25 серија, DM25L1X1 овозможува прикачување на еден монитор и еден преносен компјутер. Има одлична флексибилност така што лесно ќе ја најдете совршената позиција при седење или стоење на вашето работно место. Држачот овозможува висинско подесување на мониторот и преносниот компјутер како и приближување и оддалечување. Секогаш имајте на ум дека идеалната висина е кога...
                                                                                                   5.199 ден.Цена
                                                                                                     5.499 ден.
                                                                                                     Држач за два монитори | DMDC52Држач за два монитори | DMDC52
                                                                                                       5.499 ден.Цена
                                                                                                       Држач за два монитори | DMDC52Држач за два монитори | DMDC52
                                                                                                         Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                         DMDC52 е челичен држач за два монитори кој нуди целосна флексибилност. Самата конструкција нуди целосна флексибилност, а тоа подразбира независно движење на двата краци во сите правци како и целосна ротација и накосување на мониторите | Бесплатна испорака низ цела Македонија
                                                                                                         5.499 ден.Цена
                                                                                                         Држач за два монитори | DMDC52Држач за два монитори | DMDC52
                                                                                                           Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                           DMDC52 е челичен држач за два монитори кој нуди целосна флексибилност. Самата конструкција нуди целосна флексибилност, а тоа подразбира независно движење на двата краци во сите правци како и целосна ротација и накосување на мониторите | Бесплатна испорака низ цела Македонија
                                                                                                           5.499 ден.Цена
                                                                                                             3.999 ден.
                                                                                                             Држач за два монитори | DM252Држач за два монитори | DM252
                                                                                                               3.999 ден.Цена
                                                                                                               Држач за два монитори | DM252Држач за два монитори | DM252
                                                                                                                 Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                                 DM252 е држач на којшто можете да прикачите два монитори во хоризонтална и вертикална позиција овозможувајќи поефикасна работа. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса | Бесплатна испорака низ цела...
                                                                                                                 3.999 ден.Цена
                                                                                                                 Држач за два монитори | DM252Држач за два монитори | DM252
                                                                                                                   Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                                   DM252 е држач на којшто можете да прикачите два монитори во хоризонтална и вертикална позиција овозможувајќи поефикасна работа. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса | Бесплатна испорака низ цела...
                                                                                                                   3.999 ден.Цена
                                                                                                                     3.499 ден.
                                                                                                                     Држач за еден монитор | DMDC5X1Држач за еден монитор | DMDC5X1
                                                                                                                       3.499 ден.Цена
                                                                                                                       Држач за еден монитор | DMDC5X1Држач за еден монитор | DMDC5X1
                                                                                                                         Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                                         DMDC5X1 е хидрауличен држач за еден монитор од алуминиум и челик . Самата конструкција нуди целосна флексибилност, а тоа подразбира независно движење на кракот во сите правци како и целосна ротација и накосување на мониторите. Максимална носивост е 6.5кг. Држачот се истегнува до 39cm | Бесплатна испорака низ цела Македонија
                                                                                                                         3.499 ден.Цена
                                                                                                                         Држач за еден монитор | DMDC5X1Држач за еден монитор | DMDC5X1
                                                                                                                           Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                                           DMDC5X1 е хидрауличен држач за еден монитор од алуминиум и челик . Самата конструкција нуди целосна флексибилност, а тоа подразбира независно движење на кракот во сите правци како и целосна ротација и накосување на мониторите. Максимална носивост е 6.5кг. Држачот се истегнува до 39cm | Бесплатна испорака низ цела Македонија
                                                                                                                           3.499 ден.Цена
                                                                                                                             2.299 ден.
                                                                                                                             Држач за еден монитор | DM351X1Држач за еден монитор | DM351X1
                                                                                                                               2.299 ден.Цена
                                                                                                                               Држач за еден монитор | DM351X1Држач за еден монитор | DM351X1
                                                                                                                                 Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                                                 DM351X1 држачот за еден монитор ослободува дополнително место на вашата работна маса. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Опцијата за висинско подесување придонесува правилно/исправено држење на телото и вратот, а воедно и намалени болки во истите. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг....
                                                                                                                                 2.299 ден.Цена
                                                                                                                                 Држач за еден монитор | DM351X1Држач за еден монитор | DM351X1
                                                                                                                                   Држачи за монитори и лаптопи
                                                                                                                                   DM351X1 држачот за еден монитор ослободува дополнително место на вашата работна маса. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Опцијата за висинско подесување придонесува правилно/исправено држење на телото и вратот, а воедно и намалени болки во истите. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг....
                                                                                                                                   2.299 ден.Цена