Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Принтери
Принтери

1 производ

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Принтер HP M28w, MFP 3-in-1, mono, 19 ppm, wireless, W2G55AПринтер HP M28w, MFP 3-in-1, mono, 19 ppm, wireless, W2G55A
   Принтер HP M28w, MFP 3-in-1, mono, 19 ppm, wireless, W2G55AПринтер HP M28w, MFP 3-in-1, mono, 19 ppm, wireless, W2G55A
     HP LaserJet Pro-MFP-M28w е монохроматски мултифункционален принтер со висок квалитет, способен за печатење до А4 формат, со опција за скенирање и да копирање. Благодарение на Wi-Fi конекцијата, може да се поврзе и користи од повеќе уреди истовремено | Брза испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција.
     8.990 ден.Цена
     Принтер HP M28w, MFP 3-in-1, mono, 19 ppm, wireless, W2G55AПринтер HP M28w, MFP 3-in-1, mono, 19 ppm, wireless, W2G55A
       HP LaserJet Pro-MFP-M28w е монохроматски мултифункционален принтер со висок квалитет, способен за печатење до А4 формат, со опција за скенирање и да копирање. Благодарение на Wi-Fi конекцијата, може да се поврзе и користи од повеќе уреди истовремено | Брза испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција.
       8.990 ден.Цена