Принтери и тонери

Поткатегории

Активни филтери

Принтер Pantum monochrome P2500W WI-FI 22ppm...

Цена 3 350 ден
100 На залиха

Монохроматски ласерски принтер со висок квалитет, способен за печатење до А4 формат. Опција за Wi-Fi и Mobile директ печатење за инстант резултати од било каде во вашиот дом или канцеларија. Едноставна инсталација, компактна форма | Брза испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција.

Принтер Pantum monochrome P3300DW Wi-Fi 33ppm...

Цена 4 470 ден
100 На залиха

Монохроматски ласерски принтер со висок квалитет, способен за печатење до А4 формат. Благодарение на мрежната, NFC и Wi-Fi конекцијата, може да се поврзе и користи од повеќе уреди истовремено | Брза испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција.

Принтер HP M28w, MFP 3-in-1, mono, 19 ppm,...

Цена 7 820 ден
100 На залиха

HP LaserJet Pro-MFP-M28w е монохроматски мултифункционален принтер со висок квалитет, способен за печатење до А4 формат, со опција за скенирање и да копирање. Благодарение на Wi-Fi конекцијата, може да се поврзе и користи од повеќе уреди истовремено | Брза испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција.

Производот е додаен за споредба.