Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Даски за пеглање и сушари
Даски за пеглање и сушари

9 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
 • Пакет
Пегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKYПегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKY
 • Ново
 • Пакет
1.999 ден.2.498 ден.Редовна цена-499 ден. исклученоЦена
Пегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKYПегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKY
 • Ново
 • Пакет
Пегла Моќност: 2200 W Керамичка навлака на плочата Самочистење/Спреј функција Моќнен излез на пареа: 0.4 g Јачина на пареа: 12±5g/min Резервоар за вода: 220 ml Должина на кабел: 1.9 m Даска за пеглање Мрежеста даска за пеглање Димензии: 34 x 110 cm Tип X ногарки: 19 mm ...
1.999 ден.2.498 ден.Редовна цена-499 ден. исклученоЦена
Пегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKYПегла на пареа MAX EI2202 + Даска за пеглање FUNKY
 • Ново
 • Пакет
Пегла Моќност: 2200 W Керамичка навлака на плочата Самочистење/Спреј функција Моќнен излез на пареа: 0.4 g Јачина на пареа: 12±5g/min Резервоар за вода: 220 ml Должина на кабел: 1.9 m Даска за пеглање Мрежеста даска за пеглање Димензии: 34 x 110 cm Tип X ногарки: 19 mm ...
1.999 ден.2.498 ден.Редовна цена-499 ден. исклученоЦена
 • Ново
  1.399 ден.
  Даска за пеглање FUNKYДаска за пеглање FUNKY
  • Ново
   1.399 ден.Цена
   Даска за пеглање FUNKYДаска за пеглање FUNKY
   • Ново
    Даски за пеглање и сушари
    Мрежеста даска за пеглање Димензии: 34 x 110 cm Tип X ногарки: 19 mm Cигурносен потпирач за железо со силиконски точки Прилагодување на височина од 68 cm до 83 cm Подлога од пена со 100% памук 8 mm
    1.399 ден.Цена
    Даска за пеглање FUNKYДаска за пеглање FUNKY
    • Ново
     Даски за пеглање и сушари
     Мрежеста даска за пеглање Димензии: 34 x 110 cm Tип X ногарки: 19 mm Cигурносен потпирач за железо со силиконски точки Прилагодување на височина од 68 cm до 83 cm Подлога од пена со 100% памук 8 mm
     1.399 ден.Цена
      • Пакет
      Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENTIskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENT
       • Пакет
       2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
       Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENTIskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENT
        • Пакет
        2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
        Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENTIskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење PRESENT
         • Пакет
         2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
          • Пакет
          Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
           • Пакет
           2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
           Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
            • Пакет
            2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
            Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Iskra SL-2088A Пегла на пареа + Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
             • Пакет
             2.499 ден.3.398 ден.Редовна цена-899 ден. исклученоЦена
               2.499 ден.2.799 ден.
               Сушара за алишта МЕGA PerillaСушара за алишта МЕGA Perilla
                 2.499 ден.2.799 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                 Сушара за алишта МЕGA PerillaСушара за алишта МЕGA Perilla
                   Даски за пеглање и сушари
                   • Вкупна должина на просторот за сушење 17.5 m  • Тежина на сушарата 2.85 kg • Мега алуминиум  • Преклопен и лесен за носење. • Погоден за складирање во влажна и сува средина. • Не ја чистете решетката за сушење со тврди и течни хемиски материјали. • Не е погоден за сушење предмети како што се тепих, ќебе и сл.
                   2.499 ден.2.799 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                   Сушара за алишта МЕGA PerillaСушара за алишта МЕGA Perilla
                     Даски за пеглање и сушари
                     • Вкупна должина на просторот за сушење 17.5 m  • Тежина на сушарата 2.85 kg • Мега алуминиум  • Преклопен и лесен за носење. • Погоден за складирање во влажна и сува средина. • Не ја чистете решетката за сушење со тврди и течни хемиски материјали. • Не е погоден за сушење предмети како што се тепих, ќебе и сл.
                     2.499 ден.2.799 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                       2.199 ден.
                       Сушара за алишта AVRORAСушара за алишта AVRORA
                         2.199 ден.Цена
                         Сушара за алишта AVRORAСушара за алишта AVRORA
                           Даски за пеглање и сушари
                           • Вкупна должина на просторот за сушење 17.5 m  • Тежина на сушарата 4.5 kg • Преклопен и лесен за носење. • Погоден за складирање во влажна и сува средина. • Не ја чистете решетката за сушење со тврди и течни хемиски материјали. • Не е погоден за сушење предмети како што се тепих, ќебе и сл.
                           2.199 ден.Цена
                           Сушара за алишта AVRORAСушара за алишта AVRORA
                             Даски за пеглање и сушари
                             • Вкупна должина на просторот за сушење 17.5 m  • Тежина на сушарата 4.5 kg • Преклопен и лесен за носење. • Погоден за складирање во влажна и сува средина. • Не ја чистете решетката за сушење со тврди и течни хемиски материјали. • Не е погоден за сушење предмети како што се тепих, ќебе и сл.
                             2.199 ден.Цена
                               3.999 ден.
                               Даска за пеглање IRINAДаска за пеглање IRINA
                                 3.999 ден.Цена
                                 Даска за пеглање IRINAДаска за пеглање IRINA
                                   Даски за пеглање и сушари
                                   • Прилагодлива височина 76-98 cm  • Димензии на даска 43 х 124 cm  • Паропропустлива маса од моноблок лим • Удобен држач за пегла • Ткаенина отпорна на топлина • Електростатска епоксидна боја во прав • Незапаливи силиконски затворачи за заштита на ѓонот • Вакумирана транспарентна амбалажа
                                   3.999 ден.Цена
                                   Даска за пеглање IRINAДаска за пеглање IRINA
                                     Даски за пеглање и сушари
                                     • Прилагодлива височина 76-98 cm  • Димензии на даска 43 х 124 cm  • Паропропустлива маса од моноблок лим • Удобен држач за пегла • Ткаенина отпорна на топлина • Електростатска епоксидна боја во прав • Незапаливи силиконски затворачи за заштита на ѓонот • Вакумирана транспарентна амбалажа
                                     3.999 ден.Цена
                                       1.999 ден.
                                       Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
                                         1.999 ден.Цена
                                         Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
                                           Даски за пеглање и сушари
                                           Должина на жици :38 х 120 см Пластични парчиња да се спречи лизгање Со можбост за преклопување и лесно за носење Вакумско транспарентно пакување
                                           1.999 ден.Цена
                                           Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21Даска за пеглење Fabbygo AQUA 21
                                             Даски за пеглање и сушари
                                             Должина на жици :38 х 120 см Пластични парчиња да се спречи лизгање Со можбост за преклопување и лесно за носење Вакумско транспарентно пакување
                                             1.999 ден.Цена
                                               1.760 ден.1.999 ден.
                                               Даска за пеглење PRESENT
                                                 1.760 ден.1.999 ден.Редовна цена-239 ден. исклученоЦена
                                                 Даска за пеглење PRESENT
                                                   Даски за пеглање и сушари
                                                   Димензии на жици 38 х 110
                                                   1.760 ден.1.999 ден.Редовна цена-239 ден. исклученоЦена
                                                   Даска за пеглење PRESENT
                                                     Даски за пеглање и сушари
                                                     Димензии на жици 38 х 110
                                                     1.760 ден.1.999 ден.Редовна цена-239 ден. исклученоЦена