Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Чистачи на пареа
Чистачи на пареа

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   4.999 ден.5.499 ден.
   Iskra JC-229 чистач на пареаIskra JC-229 чистач на пареа
     4.999 ден.5.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
     Iskra JC-229 чистач на пареаIskra JC-229 чистач на пареа
       Чистачи на пареа
       • Моќност: 1500W • Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 ° C • Гаранција 24 месеци 
       4.999 ден.5.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
       Iskra JC-229 чистач на пареаIskra JC-229 чистач на пареа
         Чистачи на пареа
         • Моќност: 1500W • Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 ° C • Гаранција 24 месеци 
         4.999 ден.5.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
           3.999 ден.4.499 ден.
           Iskra JC-220S чистач на пареаIskra JC-220S чистач на пареа
             3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
             Iskra JC-220S чистач на пареаIskra JC-220S чистач на пареа
               Чистачи на пареа
               • Моќност: 1500W • Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 ° C • Гаранција 24 месеци 
               3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
               Iskra JC-220S чистач на пареаIskra JC-220S чистач на пареа
                 Чистачи на пареа
                 • Моќност: 1500W • Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 ° C • Гаранција 24 месеци 
                 3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                   Чистач на пареа 1600W 350ml BLACK+DECKERЧистач на пареа 1600W 350ml BLACK+DECKER
                     7.999 ден.Цена
                     Чистач на пареа 1600W 350ml BLACK+DECKERЧистач на пареа 1600W 350ml BLACK+DECKER
                       Основата за чистење може да ротира до 180 степени, овозможувајќи лесно маневрирање под мебелот и ќошевите. Елиминира 99.9% од домашните бубачки и бактерии без додатни хемиски средства. Променливо електронско прилагодување на пареата во зависност од материјалот кој се чисти. Подготвено за користење за 20 секунди од вклучувањето. Вграден воден филтер против бигор | Брза и бесплатна...
                       7.999 ден.Цена
                       Чистач на пареа 1600W 350ml BLACK+DECKERЧистач на пареа 1600W 350ml BLACK+DECKER
                         Основата за чистење може да ротира до 180 степени, овозможувајќи лесно маневрирање под мебелот и ќошевите. Елиминира 99.9% од домашните бубачки и бактерии без додатни хемиски средства. Променливо електронско прилагодување на пареата во зависност од материјалот кој се чисти. Подготвено за користење за 20 секунди од вклучувањето. Вграден воден филтер против бигор | Брза и бесплатна...
                         7.999 ден.Цена