Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Апарати за кафе
Апарати за кафе

18 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  Апарат за турско кафе Макс NE 302 BАпарат за турско кафе Макс NE 302 B
  • Ново
   789 ден.Цена
   Апарат за турско кафе Макс NE 302 BАпарат за турско кафе Макс NE 302 B
   • Ново
    Апарти за турско кафе
    Моќност: 1000 W Пластичен сад Капацитет на вода: 200 ml Време на зовривање: 2 min. On/Off копче/Скриен грејач Лесен за употреба Се користи за различни топли пијалоци
    789 ден.Цена
    Апарат за турско кафе Макс NE 302 BАпарат за турско кафе Макс NE 302 B
    • Ново
     Апарти за турско кафе
     Моќност: 1000 W Пластичен сад Капацитет на вода: 200 ml Време на зовривање: 2 min. On/Off копче/Скриен грејач Лесен за употреба Се користи за различни топли пијалоци
     789 ден.Цена
     • Ново
      1.499 ден.1.899 ден.
      Iskra CM-123A Кафемат за филтер кафеIskra CM-123A Кафемат за филтер кафе
      • Ново
       1.499 ден.1.899 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
       Iskra CM-123A Кафемат за филтер кафеIskra CM-123A Кафемат за филтер кафе
       • Ново
        Апарати за филтер кафе
        • Моќност: 800 W • Резервоар за вода: 1.5l • Гаранција 24 месеци
        1.499 ден.1.899 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
        Iskra CM-123A Кафемат за филтер кафеIskra CM-123A Кафемат за филтер кафе
        • Ново
         Апарати за филтер кафе
         • Моќност: 800 W • Резервоар за вода: 1.5l • Гаранција 24 месеци
         1.499 ден.1.899 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
           999 ден.
           Мока Пот ERLINGER HAUS BH-6476
             999 ден.Цена
             Мока Пот ERLINGER HAUS BH-6476
               Капацитет: 2 кафиња Производител: BERLINGER HOUSE
               999 ден.Цена
               Мока Пот ERLINGER HAUS BH-6476
                 Капацитет: 2 кафиња Производител: BERLINGER HOUSE
                 999 ден.Цена
                   1.199 ден.1.499 ден.
                   Мока Пот MUHLER MR-905A
                     1.199 ден.1.499 ден.Редовна цена-20%исклученоЦена
                     Мока Пот MUHLER MR-905A
                       Капацитет: 9 кафиња Производител: MUHLER
                       1.199 ден.1.499 ден.Редовна цена-20%исклученоЦена
                       Мока Пот MUHLER MR-905A
                         Капацитет: 9 кафиња Производител: MUHLER
                         1.199 ден.1.499 ден.Редовна цена-20%исклученоЦена
                           959 ден.1.199 ден.
                           Мока Пот BERLINGER HAUS BH-6387
                             959 ден.1.199 ден.Редовна цена-20%исклученоЦена
                             Мока Пот BERLINGER HAUS BH-6387
                               Капацитет: 3 кафиња Производител: BERLINGER HOUSE
                               959 ден.1.199 ден.Редовна цена-20%исклученоЦена
                               Мока Пот BERLINGER HAUS BH-6387
                                 Капацитет: 3 кафиња Производител: BERLINGER HOUSE
                                 959 ден.1.199 ден.Редовна цена-20%исклученоЦена
                                   1.199 ден.1.499 ден.
                                   Мока Пот ABERT STAINLESS STILL
                                     1.199 ден.1.499 ден.Редовна цена-20%исклученоЦена
                                     Мока Пот ABERT STAINLESS STILL
                                       Капацитет: 2 кафиња Производител: ABERT ITALY
                                       1.199 ден.1.499 ден.Редовна цена-20%исклученоЦена
                                       Мока Пот ABERT STAINLESS STILL
                                         Капацитет: 2 кафиња Производител: ABERT ITALY
                                         1.199 ден.1.499 ден.Редовна цена-20%исклученоЦена
                                           LAVAZZA CREMA E GUSTO капсули за кафе
                                             375 ден.Цена
                                             LAVAZZA CREMA E GUSTO капсули за кафе
                                               16 капсули за кафе LAVAZZA CREMA E GUSTO. Оригинални капсули за кафе за Lavazza LМ Jolie машините. 
                                               375 ден.Цена
                                               LAVAZZA CREMA E GUSTO капсули за кафе
                                                 16 капсули за кафе LAVAZZA CREMA E GUSTO. Оригинални капсули за кафе за Lavazza LМ Jolie машините. 
                                                 375 ден.Цена
                                                   Апарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASYАпарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASY
                                                     3.399 ден.Цена
                                                     Апарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASYАпарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASY
                                                       Минимална почетна количина на млеко 60 Максимален капацитет на млеко 120 ml Максимален капацитет на млеко 180 ml Моќност 420 W Материјал за обложување ABS Гаранција 12 месеци
                                                       3.399 ден.Цена
                                                       Апарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASYАпарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASY
                                                         Минимална почетна количина на млеко 60 Максимален капацитет на млеко 120 ml Максимален капацитет на млеко 180 ml Моќност 420 W Материјал за обложување ABS Гаранција 12 месеци
                                                         3.399 ден.Цена
                                                           5.990 ден.
                                                           Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACKКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACK
                                                             5.990 ден.Цена
                                                             Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACKКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACK
                                                               Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25 sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                                               5.990 ден.Цена
                                                               Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACKКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACK
                                                                 Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25 sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                                                 5.990 ден.Цена
                                                                   5.990 ден.
                                                                   Кафемат LAVAZZA LM JOLIE LIMEКафемат LAVAZZA LM JOLIE LIME
                                                                     5.990 ден.Цена
                                                                     Кафемат LAVAZZA LM JOLIE LIMEКафемат LAVAZZA LM JOLIE LIME
                                                                       Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                                                       5.990 ден.Цена
                                                                       Кафемат LAVAZZA LM JOLIE LIMEКафемат LAVAZZA LM JOLIE LIME
                                                                         Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                                                         5.990 ден.Цена
                                                                           5.990 ден.
                                                                           Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUEКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUE
                                                                             5.990 ден.Цена
                                                                             Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUEКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUE
                                                                               Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци 
                                                                               5.990 ден.Цена
                                                                               Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUEКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUE
                                                                                 Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци 
                                                                                 5.990 ден.Цена
                                                                                   5.990 ден.
                                                                                   Кафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITEКафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITE
                                                                                     5.990 ден.Цена
                                                                                     Кафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITEКафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITE
                                                                                       Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                                                                       5.990 ден.Цена
                                                                                       Кафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITEКафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITE
                                                                                         Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                                                                         5.990 ден.Цена
                                                                                           5.990 ден.
                                                                                           Кафемат LAVAZZA LM JOLIE REDКафемат LAVAZZA LM JOLIE RED
                                                                                             5.990 ден.Цена
                                                                                             Кафемат LAVAZZA LM JOLIE REDКафемат LAVAZZA LM JOLIE RED
                                                                                               Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                                                                               5.990 ден.Цена
                                                                                               Кафемат LAVAZZA LM JOLIE REDКафемат LAVAZZA LM JOLIE RED
                                                                                                 Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                                                                                 5.990 ден.Цена
                                                                                                   Еспресо Кафемат 850W 20 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 850W 20 bar Black+Decker
                                                                                                     9.999 ден.Цена
                                                                                                     Еспресо Кафемат 850W 20 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 850W 20 bar Black+Decker
                                                                                                       Кафемат за еспресо со влезна моќност 850W и максимален притисок од 20 бари. Ексклузивен дизајн изработен од нерѓосувачки челик со облога против отпечатоци од прсти и отстранлив алуминиумски сад кој е лесен за одржување. Кафематот има дигитален дисплеј со 3 различни програми, кој ви овозможува да изберете меѓу функциите: ON/OFF, 1 доза или 2 дози кафе и пареа. Машината има автоматско...
                                                                                                       9.999 ден.Цена
                                                                                                       Еспресо Кафемат 850W 20 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 850W 20 bar Black+Decker
                                                                                                         Кафемат за еспресо со влезна моќност 850W и максимален притисок од 20 бари. Ексклузивен дизајн изработен од нерѓосувачки челик со облога против отпечатоци од прсти и отстранлив алуминиумски сад кој е лесен за одржување. Кафематот има дигитален дисплеј со 3 различни програми, кој ви овозможува да изберете меѓу функциите: ON/OFF, 1 доза или 2 дози кафе и пареа. Машината има автоматско...
                                                                                                         9.999 ден.Цена
                                                                                                           Еспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+Decker
                                                                                                             9.499 ден.Цена
                                                                                                             Еспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+Decker
                                                                                                               Еспресо кафемат со високи перформанси, влезна моќност од 1200W и максимален притисок 15 bar за подготовка на висококвалитетно еспресо. Резервоар за вода со капацитет од 1,2 литри. Систем цевки од нерѓосувачки челик што овозможуваат брзо загревање до идеалната температура и брзо стартување и ослободување на кафето. Поседува цевка за пареа со која може да направите густа млечна пена и да...
                                                                                                               9.499 ден.Цена
                                                                                                               Еспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+Decker
                                                                                                                 Еспресо кафемат со високи перформанси, влезна моќност од 1200W и максимален притисок 15 bar за подготовка на висококвалитетно еспресо. Резервоар за вода со капацитет од 1,2 литри. Систем цевки од нерѓосувачки челик што овозможуваат брзо загревање до идеалната температура и брзо стартување и ослободување на кафето. Поседува цевка за пареа со која може да направите густа млечна пена и да...
                                                                                                                 9.499 ден.Цена
                                                                                                                 Апарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 WАпарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 W
                                                                                                                  • Пакет
                                                                                                                  1.200 ден.1.537 ден.Редовна цена-337 ден. исклученоЦена
                                                                                                                  Апарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 WАпарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 W
                                                                                                                   • Пакет
                                                                                                                   1.200 ден.1.537 ден.Редовна цена-337 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Апарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 WАпарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 W
                                                                                                                    • Пакет
                                                                                                                    1.200 ден.1.537 ден.Редовна цена-337 ден. исклученоЦена
                                                                                                                      1.590 ден.1.890 ден.
                                                                                                                      Апарат за турско кафе GORENJE TCM 330 W
                                                                                                                        1.590 ден.1.890 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Апарат за турско кафе GORENJE TCM 330 W
                                                                                                                          Апарти за турско кафе
                                                                                                                          Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем
                                                                                                                          1.590 ден.1.890 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                          Апарат за турско кафе GORENJE TCM 330 W
                                                                                                                            Апарти за турско кафе
                                                                                                                            Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем
                                                                                                                            1.590 ден.1.890 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                              1.590 ден.1.890 ден.
                                                                                                                              Апарат за турско кафе GORENJE TCM 330 W
                                                                                                                                1.590 ден.1.890 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                Апарат за турско кафе GORENJE TCM 330 W
                                                                                                                                  Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем
                                                                                                                                  1.590 ден.1.890 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                  Апарат за турско кафе GORENJE TCM 330 W
                                                                                                                                    Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем
                                                                                                                                    1.590 ден.1.890 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена